zanimljivo! Zasto ce onda alvaro?? ovo prvo je rekao, ali ovo drugo je cista tvoja besmislica !Ozren je napisao/la:Lukaku u pregovorima sa Juventusom, javlja DiMarzio , vrlo vjerovatno da se sklopi posao oko "drafta" Lukaku-Pogba!
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Max Allegri
Zato sto je to jedini nacin da dodju do novca kojim bi doveli Lukakua i jos neke igrace. Pogba je na izlaznim vratima i pitanje je samo gdje ce zavrsiti.Mig_Mig je napisao/la:zanimljivo! Zasto ce onda alvaro?? ovo prvo je rekao, ali ovo drugo je cista tvoja besmislica !Ozren je napisao/la:Lukaku u pregovorima sa Juventusom, javlja DiMarzio , vrlo vjerovatno da se sklopi posao oko "drafta" Lukaku-Pogba!
Ne vidim logiku u dovodjenju morate i lukakua ,ako ce pritom izgubiti pogbu i vidala,raspad sistema bi bio na sredini.Eventualno ako jos planiraju prodati i llorentea .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- IlCapitano
- Kontakt:
Danas su i Sky i Di Marzio rekli da i Pogba i Vidal ostaju. Vjerujem dok ne bude drugačije.Padovan je napisao/la:@IlCapitano
Pročitao sam ja i ostatak i niko sretniji od mene da ostane, ali ovo je priprema terena u slučaju prodaje, da se kaže Vidal je htio ići ponudili su mu mnogo bolje uslove nego što mi možemo.

Lukaku je bio u opticaju jer je Morata imao dvojbe oko dolaska nakon ostavke Contea. Riješili su to i Morata sutra dolazi u Torino...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Hvala pametni, prosvijetlio si nas !Ozren je napisao/la:Zato sto je to jedini nacin da dodju do novca kojim bi doveli Lukakua i jos neke igrace. Pogba je na izlaznim vratima i pitanje je samo gdje ce zavrsiti.Mig_Mig je napisao/la:zanimljivo! Zasto ce onda alvaro?? ovo prvo je rekao, ali ovo drugo je cista tvoja besmislica !Ozren je napisao/la:Lukaku u pregovorima sa Juventusom, javlja DiMarzio , vrlo vjerovatno da se sklopi posao oko "drafta" Lukaku-Pogba!
Max Allegri
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Di Marzio je ustvari porekao to, kaže da su to fake profili, nije nigdje rekao da će ostati, ali isto tako ni da će otićiIlCapitano je napisao/la: Danas su i Sky i Di Marzio rekli da i Pogba i Vidal ostaju. Vjerujem dok ne bude drugačije.![]()

" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni Lukaku je bolja opcija, ali vjerovatno i nešto skupljaIlCapitano je napisao/la:Lukaku je bio u opticaju jer je Morata imao dvojbe oko dolaska nakon ostavke Contea. Riješili su to i Morata sutra dolazi u Torino...

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlCapitano
- Kontakt:
Još se nadaš, ha?rio_Ferdy88 je napisao/la: Di Marzio je ustvari porekao to, kaže da su to fake profili, nije nigdje rekao da će ostati, ali isto tako ni da će otići![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;

To je to.rio_Ferdy88 je napisao/la: Po meni Lukaku je bolja opcija, ali vjerovatno i nešto skuplja

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jedan će otići 99%.

Juventus F.C.
Ne ide nijedan.Stranac je napisao/la:Jedan će otići 99%.
Dobrodosao Alvaro. Konacno jedan mlad napadac. Tevez, Nando, Gio i Morata. Fin izbor, jos neko krilo i bit ce dobro, za nadati se da ce se i Coman pokazati.
Sto se tice stopera, igrat cemo sa 4 pozadi pa ne vidim veliku potrebu. Naravno, deal Isla/Savic bi bio izuzetan, ali ako ne - tu je Sorensen za back up-a, vise nego dobro.
Dva mlada igraca smo doveli plus povratak Marronea i Sorensena od kojih ce nadam se bar 1 ostati, prodali par starijih, dobro smo spustili prosjek godina, jako bitno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Steta sto Matri ode na posudbu, mogli smo vam ga prodat. Alegri bi dao barem 15 mil za njega 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Il Club più titolato al mondo!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma dobro i vi milanezi idete malo u krajnost sto se tice Alegrija i transfera. Ja mislim da se kod vas sve pita celo i on to servira treneru. Ne znam zasto bi Alegri insistirao na Matriu toliko koliko vi kazete.muxa je napisao/la:Steta sto Matri ode na posudbu, mogli smo vam ga prodat. Alegri bi dao barem 15 mil za njega
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Nisam ja rekao da je on kriv za sve lose transfere, ali Matri je bio izricita zelja Alegrija i to ptice na grani znaju
Il Club più titolato al mondo!
Quagliu utopili za 3,5 miliona, koja će Torino isplatiti u tri godine. Jel u Italiji baš nema para, ili svi izigravaju cigane?
Al hajde, nek smo Fabia skinuli sa platnog spiska
Ako Željo prođe i ako izvuče danas Torina, ako Bog da na aerodrom da se slikam
" onclick="window.open(this.href);return false; kakva hladnokrvnost.. Sretno Eta Beta

Al hajde, nek smo Fabia skinuli sa platnog spiska

Ako Željo prođe i ako izvuče danas Torina, ako Bog da na aerodrom da se slikam

" onclick="window.open(this.href);return false; kakva hladnokrvnost.. Sretno Eta Beta
Ja te volim, volim Željo..
Sto se tice Comana, Grosso je potvrdio kako je igrač doveden za seniorski tim a ne za Primaveru. I da će trenirati samo sa prvim timom.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- 10DelPiero
- Kontakt:
Sta god Allegri uradi u ligi prvaka to ne moze bit nista manje od onog sto je Conte uradio
Znaci svaka cast Conteu i jeste veliki gubitak ali ne kraj tako da ne shvatam ovu paniku na pdfu zbog njegovog odlaska, covjek je osvojio 3 scudetta, prva godina u LP moze se slobodno reci provukao kroz grupu pa u dvije tekme protiv Bayerna nije nista specijalno uradio, ispao u presmijesnoj grupi prosle godine u LP i na kraju nije uspio doci ni u finale kupa UEFA takoder u upitnoj konkurenciji znaci jbo me svak ako Allegri nebi vise uradio od njega sto se tice euro kupova
Odvadite malo i pricekajte bar koju zvanicnu utakmicu.

Znaci svaka cast Conteu i jeste veliki gubitak ali ne kraj tako da ne shvatam ovu paniku na pdfu zbog njegovog odlaska, covjek je osvojio 3 scudetta, prva godina u LP moze se slobodno reci provukao kroz grupu pa u dvije tekme protiv Bayerna nije nista specijalno uradio, ispao u presmijesnoj grupi prosle godine u LP i na kraju nije uspio doci ni u finale kupa UEFA takoder u upitnoj konkurenciji znaci jbo me svak ako Allegri nebi vise uradio od njega sto se tice euro kupova

Odvadite malo i pricekajte bar koju zvanicnu utakmicu.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
A gledaj Nanda Ammare, umire
Jel ono on prvi stigao na pripreme? Zvjerka će ići preko 20 golova ove sezone ako Bog da. Prošle je bio na samo par golova od toga.

Jel ono on prvi stigao na pripreme? Zvjerka će ići preko 20 golova ove sezone ako Bog da. Prošle je bio na samo par golova od toga.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.