Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Mig_Mig » 17 jul 2014, 23:53

Ozren je napisao/la:Lukaku u pregovorima sa Juventusom, javlja DiMarzio , vrlo vjerovatno da se sklopi posao oko "drafta" Lukaku-Pogba!
zanimljivo! Zasto ce onda alvaro?? ovo prvo je rekao, ali ovo drugo je cista tvoja besmislica !
Max Allegri

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 17 jul 2014, 23:57

Mig_Mig je napisao/la:
Ozren je napisao/la:Lukaku u pregovorima sa Juventusom, javlja DiMarzio , vrlo vjerovatno da se sklopi posao oko "drafta" Lukaku-Pogba!
zanimljivo! Zasto ce onda alvaro?? ovo prvo je rekao, ali ovo drugo je cista tvoja besmislica !
Zato sto je to jedini nacin da dodju do novca kojim bi doveli Lukakua i jos neke igrace. Pogba je na izlaznim vratima i pitanje je samo gdje ce zavrsiti.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 18 jul 2014, 00:02

Ne vidim logiku u dovodjenju morate i lukakua ,ako ce pritom izgubiti pogbu i vidala,raspad sistema bi bio na sredini.Eventualno ako jos planiraju prodati i llorentea .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 jul 2014, 00:04

Padovan je napisao/la:@IlCapitano

Pročitao sam ja i ostatak i niko sretniji od mene da ostane :), ali ovo je priprema terena u slučaju prodaje, da se kaže Vidal je htio ići ponudili su mu mnogo bolje uslove nego što mi možemo.
Danas su i Sky i Di Marzio rekli da i Pogba i Vidal ostaju. Vjerujem dok ne bude drugačije. ;) :D

Lukaku je bio u opticaju jer je Morata imao dvojbe oko dolaska nakon ostavke Contea. Riješili su to i Morata sutra dolazi u Torino...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 18 jul 2014, 00:07

Ozren je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
Zato sto je to jedini nacin da dodju do novca kojim bi doveli Lukakua i jos neke igrace. Pogba je na izlaznim vratima i pitanje je samo gdje ce zavrsiti.
Hvala pametni, prosvijetlio si nas !
Max Allegri

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 jul 2014, 00:41

IlCapitano je napisao/la: Danas su i Sky i Di Marzio rekli da i Pogba i Vidal ostaju. Vjerujem dok ne bude drugačije. ;) :D
Di Marzio je ustvari porekao to, kaže da su to fake profili, nije nigdje rekao da će ostati, ali isto tako ni da će otići :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
IlCapitano je napisao/la:Lukaku je bio u opticaju jer je Morata imao dvojbe oko dolaska nakon ostavke Contea. Riješili su to i Morata sutra dolazi u Torino...
Po meni Lukaku je bolja opcija, ali vjerovatno i nešto skuplja :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 jul 2014, 00:52

rio_Ferdy88 je napisao/la: Di Marzio je ustvari porekao to, kaže da su to fake profili, nije nigdje rekao da će ostati, ali isto tako ni da će otići :mrgreen:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Još se nadaš, ha? :mrgreen:
rio_Ferdy88 je napisao/la: Po meni Lukaku je bolja opcija, ali vjerovatno i nešto skuplja :)
To je to. ;)

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 18 jul 2014, 01:19

Jedan će otići 99%.

;)

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 18 jul 2014, 01:40

Stranac je napisao/la:Jedan će otići 99%.

;)
Ne ide nijedan.

Dobrodosao Alvaro. Konacno jedan mlad napadac. Tevez, Nando, Gio i Morata. Fin izbor, jos neko krilo i bit ce dobro, za nadati se da ce se i Coman pokazati.
Sto se tice stopera, igrat cemo sa 4 pozadi pa ne vidim veliku potrebu. Naravno, deal Isla/Savic bi bio izuzetan, ali ako ne - tu je Sorensen za back up-a, vise nego dobro.

Dva mlada igraca smo doveli plus povratak Marronea i Sorensena od kojih ce nadam se bar 1 ostati, prodali par starijih, dobro smo spustili prosjek godina, jako bitno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2014, 02:56

Steta sto Matri ode na posudbu, mogli smo vam ga prodat. Alegri bi dao barem 15 mil za njega :lol:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 18 jul 2014, 03:11

muxa je napisao/la:Steta sto Matri ode na posudbu, mogli smo vam ga prodat. Alegri bi dao barem 15 mil za njega :lol:

Ma dobro i vi milanezi idete malo u krajnost sto se tice Alegrija i transfera. Ja mislim da se kod vas sve pita celo i on to servira treneru. Ne znam zasto bi Alegri insistirao na Matriu toliko koliko vi kazete.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 18 jul 2014, 03:24

Nisam ja rekao da je on kriv za sve lose transfere, ali Matri je bio izricita zelja Alegrija i to ptice na grani znaju

Il Club più titolato al mondo!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 11:41

Quagliu utopili za 3,5 miliona, koja će Torino isplatiti u tri godine. Jel u Italiji baš nema para, ili svi izigravaju cigane? :rol:

Al hajde, nek smo Fabia skinuli sa platnog spiska :beba:

Ako Željo prođe i ako izvuče danas Torina, ako Bog da na aerodrom da se slikam :cool:

" onclick="window.open(this.href);return false; kakva hladnokrvnost.. Sretno Eta Beta
Ja te volim, volim Željo..

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 18 jul 2014, 11:52

Iš'o bi samo zbog Quagsa :urnebes:
Allegri je gospodin!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 11:54

Da ne bih možda zbog Cercija :mrgreen:
Ja te volim, volim Željo..

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 18 jul 2014, 11:57

:urnebes:

Šteta nema Ćire hah.
Allegri je gospodin!

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 18 jul 2014, 13:23

Sto se tice Comana, Grosso je potvrdio kako je igrač doveden za seniorski tim a ne za Primaveru. I da će trenirati samo sa prvim timom.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 18 jul 2014, 14:35

Sta god Allegri uradi u ligi prvaka to ne moze bit nista manje od onog sto je Conte uradio :lol:

Znaci svaka cast Conteu i jeste veliki gubitak ali ne kraj tako da ne shvatam ovu paniku na pdfu zbog njegovog odlaska, covjek je osvojio 3 scudetta, prva godina u LP moze se slobodno reci provukao kroz grupu pa u dvije tekme protiv Bayerna nije nista specijalno uradio, ispao u presmijesnoj grupi prosle godine u LP i na kraju nije uspio doci ni u finale kupa UEFA takoder u upitnoj konkurenciji znaci jbo me svak ako Allegri nebi vise uradio od njega sto se tice euro kupova :lol:

Odvadite malo i pricekajte bar koju zvanicnu utakmicu.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 jul 2014, 15:00

slika

Ovo volim vidjeti. :clap:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 jul 2014, 15:40

A gledaj Nanda Ammare, umire :lol: :D

Jel ono on prvi stigao na pripreme? Zvjerka će ići preko 20 golova ove sezone ako Bog da. Prošle je bio na samo par golova od toga.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.