Sve u svemu, trebamo biti jako zadovoljni nacinom na koji radi nas klub a bgm i ovim rezultatima.
U UTORAK SVI NA KOŠEVO
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Reče čovjek koji stadion vidi s prozora.DzoleZeljo je napisao/la:U Utorak ne treba dati nikakav prenos nikome!
Ko hoce da gleda neka fino dode!
+1DzoleZeljo je napisao/la:U Utorak ne treba dati nikakav prenos nikome!
+1DzoleZeljo je napisao/la:U Utorak ne treba dati nikakav prenos nikome!
Mozda Grbavicu, Kosevu ne!DukeOfWellington je napisao/la:Reče čovjek koji stadion vidi s prozora.DzoleZeljo je napisao/la:U Utorak ne treba dati nikakav prenos nikome!
Klub takođe zarađuje ako proda prava na prijenos nekoj televiziji.anonimni je napisao/la:Treba prenos, al' samo na Zeljo TV, ako ce vec neko zaradjivati na tome, neka to bude klub...
slazem se da treba klub zaraditi od toga, ali recimo ja sam platio 8 eura za online kartu protiv lovcena (bio sam tada u crnoj gorianonimni je napisao/la:Treba prenos, al' samo na Zeljo TV, ako ce vec neko zaradjivati na tome, neka to bude klub...
Ne trebamo se dici u nebesa, treba razmisljati optimisticno, ali ne i govoriti da cemo ih razvaliti, da ce biti neka velika pobjeda itd., neka sve ide svojim tokom da nam se ne bi desilo ovo sto se komsijama veceras desilo, polako i smireno uci u mec, bez pritiska sa tribina, pa sta god bude, podrzati klub bez ijedne ruzne rijeci...
SVI NA KOSEVO U UTORAK, TREBAMO ZELJI !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk