Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
ma ozbiljnim timovima ili onim iz van italije a ne skrtarima gorim nego on, jedino Vidala mu priznajemo..
ps sta ovo masovno objava 17.4 miliona funti Iturbe..gdje god otvorim ta cifra, tak da nas i tu imam osjecaj neko masla..prije da nisu htjeli igraca pa odugovlacili dok ne vide da li ce Konte ostati..kad je otisao odustali i od Iturbea
cak i Di Marcio pise 22 +2.5 bonusi, znaci nikakav 31, nikakvo ponudili vise od nas itd itd nego skinuli nam ga ko i Radju (ako ga je Marota uopce i htio, mada sam skeptican)
ps sta ovo masovno objava 17.4 miliona funti Iturbe..gdje god otvorim ta cifra, tak da nas i tu imam osjecaj neko masla..prije da nisu htjeli igraca pa odugovlacili dok ne vide da li ce Konte ostati..kad je otisao odustali i od Iturbea
cak i Di Marcio pise 22 +2.5 bonusi, znaci nikakav 31, nikakvo ponudili vise od nas itd itd nego skinuli nam ga ko i Radju (ako ga je Marota uopce i htio, mada sam skeptican)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Roma nije kupila procenatv koji ima neki agent, tako da ih je izasao jeftinije ali zato taj procenat od sljedece prodaje ide agentu
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne vjerujem da je ikada bio neki veći problem dati za nekog igrača 20+ miliona. Problem je u tome što takvi igrači traže platu od najmanje 5-6 miliona eura po sezoni. Kod nas tu platu ima samo Tevez, a i on je sretan što to prima, jer nije koštao puno. Jedan transfer od 30 miliona ne završava samo na tome, već i na plati, bonusima, premijama i sl. Ali je to pojedinim teško shvatiti.
Juventus radi kako radi, troši se dovoljno i što pametnije. Tri Scudetta i još par sporednih trofeja nije malo u samo tri godine. Skromno rečeno. Kome se ne sviđa nek navija za neke druge klubove. Eto vam Roma, Arsenal i ostali, sturiše se od osvajanja trofeja, planirano proširenje vitrina koliko ih imaju.
Allegri će možda biti pogrešan izbor, možda neće. Možda ćemo dovesti još neke igrače, možda nećemo. Možda će biti dobra pojačanja, a možda promašaji. Ne može se to tek tako znati, na početku sezone. Ne kukajte više i čekajte nove poteze uprave, čekajte prvih 5-6 utakmica pa onda ocjenjujte.
Juventus radi kako radi, troši se dovoljno i što pametnije. Tri Scudetta i još par sporednih trofeja nije malo u samo tri godine. Skromno rečeno. Kome se ne sviđa nek navija za neke druge klubove. Eto vam Roma, Arsenal i ostali, sturiše se od osvajanja trofeja, planirano proširenje vitrina koliko ih imaju.
Allegri će možda biti pogrešan izbor, možda neće. Možda ćemo dovesti još neke igrače, možda nećemo. Možda će biti dobra pojačanja, a možda promašaji. Ne može se to tek tako znati, na početku sezone. Ne kukajte više i čekajte nove poteze uprave, čekajte prvih 5-6 utakmica pa onda ocjenjujte.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Bravo majstoreL'Avvocato je napisao/la:Ne vjerujem da je ikada bio neki veći problem dati za nekog igrača 20+ miliona. Problem je u tome što takvi igrači traže platu od najmanje 5-6 miliona eura po sezoni. Kod nas tu platu ima samo Tevez, a i on je sretan što to prima, jer nije koštao puno. Jedan transfer od 30 miliona ne završava samo na tome, već i na plati, bonusima, premijama i sl. Ali je to pojedinim teško shvatiti.

@Capitano što nisi banovao onog Celera? Psovao je, zar je to moglo proći ne kažnjeno

Ja te volim, volim Željo..
L'Avvocato je napisao/la:Ne vjerujem da je ikada bio neki veći problem dati za nekog igrača 20+ miliona. Problem je u tome što takvi igrači traže platu od najmanje 5-6 miliona eura po sezoni. Kod nas tu platu ima samo Tevez, a i on je sretan što to prima, jer nije koštao puno. Jedan transfer od 30 miliona ne završava samo na tome, već i na plati, bonusima, premijama i sl. Ali je to pojedinim teško shvatiti.

bold- koliko neki dižu Romu čovjek bi pomislio da su oni tri puta zaredom skudeto osvojili a zapravo trofeja nisu vidjeli više od decenije.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- Contentissimo
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:Ne vjerujem da je ikada bio neki veći problem dati za nekog igrača 20+ miliona. Problem je u tome što takvi igrači traže platu od najmanje 5-6 miliona eura po sezoni. Kod nas tu platu ima samo Tevez, a i on je sretan što to prima, jer nije koštao puno. Jedan transfer od 30 miliona ne završava samo na tome, već i na plati, bonusima, premijama i sl. Ali je to pojedinim teško shvatiti.

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ti ostali i osvajaju trofejeEto vam Roma, Arsenal i ostali, sturiše se od osvajanja trofeja, planirano proširenje vitrina koliko ih imaju.

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Slažem se sa Avvocatom.
Iskusno on to.
Ja pustih dan-dva, malo se sleglo, ali još je teško biti pametan.
Nemam šta reći, a da je novo.
Trener kao trener, ne možemo reći da je loš neko ko ima Scudetto, ali Conte je Conte. Sa druge strane, da mi neko kaže da će Contea mijenjati Ancelotti ili Mourinho, opet bih se slično osjećao, jednostavno taj čovjek odiše Juventusom i svim onim što Juve predstavlja.
Podrška sada Allegriu, a bit će vremena da ga blatim.
Najbitnije je zadržati Artura i Pogbu, a ubijeđen sam da će ostati.
Naravno, mora se uložiti i podmladiti tim, svjesni smo da ova sezona teško da može biti iskorak kada ključne figure nema, ali se može dobroga uraditi. Realno, i sa Conteom mene scudetto ne bi previše interesovao jer sam očekivao iskorak u Evropi, tako da, rano je da predviđam i uopće iznosim očekivanja ovako rano.
Allegri je dobio tim koji je prekucao ligu, kvalitetan tim koji će sigurno biti pojačan na par mjesta i samo na njemu je onda.
Dugoročno ga apsolutno ne vidim kao trenera Juventusa, ali glavešine imaju svoje ideje, njima sam posebno razočaran.
Pojačati i podmladiti, ali kako? Krenuli smo dobro, škart počeli prodavati i to se treba nastaviti.
Morata i Evra će doći vjerovatno, to je upgrade već. Ozbiljno se priča o razmjeni Isla-Savić, gdje da potpišem?
Ostaje još krilna pozicija, dvije, trequartista?
Nisam za igru sa 3/4tistom, 4-3-3 može, ali hajde, najbitnije je 4 pozadi.
Nisam pametan, ne bih o imenima, znam da ne bih Astorie i Cercie, to nas vraća unazad samo, valjda imaju malo mozga...

Iskusno on to.
Ja pustih dan-dva, malo se sleglo, ali još je teško biti pametan.
Nemam šta reći, a da je novo.
Trener kao trener, ne možemo reći da je loš neko ko ima Scudetto, ali Conte je Conte. Sa druge strane, da mi neko kaže da će Contea mijenjati Ancelotti ili Mourinho, opet bih se slično osjećao, jednostavno taj čovjek odiše Juventusom i svim onim što Juve predstavlja.
Podrška sada Allegriu, a bit će vremena da ga blatim.

Najbitnije je zadržati Artura i Pogbu, a ubijeđen sam da će ostati.
Naravno, mora se uložiti i podmladiti tim, svjesni smo da ova sezona teško da može biti iskorak kada ključne figure nema, ali se može dobroga uraditi. Realno, i sa Conteom mene scudetto ne bi previše interesovao jer sam očekivao iskorak u Evropi, tako da, rano je da predviđam i uopće iznosim očekivanja ovako rano.
Allegri je dobio tim koji je prekucao ligu, kvalitetan tim koji će sigurno biti pojačan na par mjesta i samo na njemu je onda.
Dugoročno ga apsolutno ne vidim kao trenera Juventusa, ali glavešine imaju svoje ideje, njima sam posebno razočaran.

Pojačati i podmladiti, ali kako? Krenuli smo dobro, škart počeli prodavati i to se treba nastaviti.
Morata i Evra će doći vjerovatno, to je upgrade već. Ozbiljno se priča o razmjeni Isla-Savić, gdje da potpišem?
Ostaje još krilna pozicija, dvije, trequartista?
Nisam za igru sa 3/4tistom, 4-3-3 može, ali hajde, najbitnije je 4 pozadi.
Nisam pametan, ne bih o imenima, znam da ne bih Astorie i Cercie, to nas vraća unazad samo, valjda imaju malo mozga...
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
@golden
Osvajamo i mi trofeje. To što nismo mogli osvojiti neki van Italije, pogotovo EL, je krivica igrača i Contea. Imao je sasvim dobru ekipu da uzme barem taj trofej. Pa nije.
I zapitaj se ti kako to da Dortmund funkcioniše s tako malo para? Kako to da Porto i Benfica tako dobro posluju? Kako to da nas izbaci Galata koja ima duplo manji budžet od nas?
Nije sve u novcima prijatelju. Fudbal je takav, možda se ne možemo nositi sa najbogatijim klubovima, ali se može ulagati u mlađe, talentovane i jeftine igrače. Možemo dovoditi i neke provjerene igrače, kao što smo to radili sa Pirlom, Barzom, Tevezom, Llorenteom i sl. Nije loše nekad i sačekati takve prilike. Bolje sigurno od bacanja desetina i desetina miliona na jednog ili dva igrača. Imaš milion nekih strategija koje možeš primjeniti na klubu, a ova što je provodi Agnelli mi djeluje kao fakat dobra. Valjda se nekad i isplati u vidu Klempe ili barem trofeja EL.
Osvajamo i mi trofeje. To što nismo mogli osvojiti neki van Italije, pogotovo EL, je krivica igrača i Contea. Imao je sasvim dobru ekipu da uzme barem taj trofej. Pa nije.
I zapitaj se ti kako to da Dortmund funkcioniše s tako malo para? Kako to da Porto i Benfica tako dobro posluju? Kako to da nas izbaci Galata koja ima duplo manji budžet od nas?
Nije sve u novcima prijatelju. Fudbal je takav, možda se ne možemo nositi sa najbogatijim klubovima, ali se može ulagati u mlađe, talentovane i jeftine igrače. Možemo dovoditi i neke provjerene igrače, kao što smo to radili sa Pirlom, Barzom, Tevezom, Llorenteom i sl. Nije loše nekad i sačekati takve prilike. Bolje sigurno od bacanja desetina i desetina miliona na jednog ili dva igrača. Imaš milion nekih strategija koje možeš primjeniti na klubu, a ova što je provodi Agnelli mi djeluje kao fakat dobra. Valjda se nekad i isplati u vidu Klempe ili barem trofeja EL.
★★★
Jasta,sram ih biloL'Avvocato je napisao/la: Eto vam Roma, Arsenal i ostali, sturiše se od osvajanja trofeja, planirano proširenje vitrina koliko ih imaju.

Inace,isti taj Arsenal je jedan od klubova koji je u protekloj deceniji najmanje trosio u Engleskoj,mozda je dovoljno reci da su vise novca u igracki kadar ulupali timovi poput Aston Ville,Stokea,Sunderlanda,o ostalim i ne vrijedi pricati..Ipak je dosta teze pod tim okolnostima i daleko jacom konkurencijom osvajati trofeje

Jbg,brate,kada vidis na sto lice danasnji Inter i Milan onda se svakako moras zapitati u kakvom su stanju tek osrednje Italijanske ekipe i u kakvoj se to konkurenciji ubiru poeni..Liga sampiona je mjerilo,a u njoj ste pokazali cak i manje od tog kluba bez trofeja..
No,nije mi cilj da provociram,postujem Juventus kao velikana i kao klub sa ogromnom tradicijom,samo me dojmio taj manjak postovanja prema Arsenalu..
- Contentissimo
- Kontakt:
SKY Italia confirm that right now Juve & Real are exchanging E-mails for #Morata deal, tomorrow agreement with Morata
Alvaro Morata is set to join Juventus. The negotiation with Real Madrid is now in the final stages, after the two clubs exchanged official emails. Everything points to the deal being completed, it could happen tomorrow. A lot will depend on what Morata wants to do, the striker spoke to Juve’s new coach Allegri today. Morata is ready to start next chapter of his career at Juventus.
Alvaro Morata is set to join Juventus. The negotiation with Real Madrid is now in the final stages, after the two clubs exchanged official emails. Everything points to the deal being completed, it could happen tomorrow. A lot will depend on what Morata wants to do, the striker spoke to Juve’s new coach Allegri today. Morata is ready to start next chapter of his career at Juventus.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Skupo će nas koštati ovaj Morata.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Ma nije to manjak poštovanja prema Arsenalu al' složit ćeš se da su svakako trebali osvojiti Ligu u zadnjih 5-6 godina al' nisu. Ove godine ih vidim na vrhuchily-rz je napisao/la:Jasta,sram ih biloL'Avvocato je napisao/la: Eto vam Roma, Arsenal i ostali, sturiše se od osvajanja trofeja, planirano proširenje vitrina koliko ih imaju.![]()
Inace,isti taj Arsenal je jedan od klubova koji je u protekloj deceniji najmanje trosio u Engleskoj,mozda je dovoljno reci da su vise novca u igracki kadar ulupali timovi poput Aston Ville,Stokea,Sunderlanda,o ostalim i ne vrijedi pricati..Ipak je dosta teze pod tim okolnostima i daleko jacom konkurencijom osvajati trofeje![]()
Jbg,brate,kada vidis na sto lice danasnji Inter i Milan onda se svakako moras zapitati u kakvom su stanju tek osrednje Italijanske ekipe i u kakvoj se to konkurenciji ubiru poeni..Liga sampiona je mjerilo,a u njoj ste pokazali cak i manje od tog kluba bez trofeja..
No,nije mi cilj da provociram,postujem Juventus kao velikana i kao klub sa ogromnom tradicijom,samo me dojmio taj manjak postovanja prema Arsenalu..

Drago mi je što Moratta dolazi, Evra je tu. Coman stigao. Hajde da riješimo pitanje krilnih igrača. Trenutno mi nijedan ne može naumpast.
Rojs

Allegri je gospodin!
- IlCapitano
- Kontakt:
Allegri je juce citirao Avvocata, prelijepa recenica "La prossima vittoria è quella più bella"
Odraz DNA Juventusa u dvije tri rijeci.

Odraz DNA Juventusa u dvije tri rijeci.
- IlCapitano
- Kontakt:

Izašle su i slike fonta na dresovima, ne znam je li oficijelno:

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Plavi dres 

Gianluca Di Marzio: "Vidal e Pogba restano, salvo offerte clamorose. Conte in Nazionale? Possibile, ma non scontato"

Gianluca Di Marzio: "Vidal e Pogba restano, salvo offerte clamorose. Conte in Nazionale? Possibile, ma non scontato"
Lukaku u pregovorima sa Juventusom, javlja DiMarzio , vrlo vjerovatno da se sklopi posao oko "drafta" Lukaku-Pogba!
@IlCapitano
Pročitao sam ja i ostatak i niko sretniji od mene da ostane
, ali ovo je priprema terena u slučaju prodaje, da se kaže Vidal je htio ići ponudili su mu mnogo bolje uslove nego što mi možemo.
Pročitao sam ja i ostatak i niko sretniji od mene da ostane

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.