Po meni top 5 stadiona na svijetu.Najljepši,najpoznatiji,najcjenjeni stadioni na kojima je građena velika historija velikih klubova(redoslijed nije bitan)
1.Anfield Road
Prelijep stadion, još kako izgleda kad igraju Inter vs Milan
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Kako je prelijep stadion nemogu da vjerujem, usput, taj trans iza gola Afc AJAX sam vidio prije mozda par godina, ako je novija slika, svaka cast onda za tradiciju transparenta.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Stvarno lep stadion izvana,ali iznutra je to moglo biti malo lepse,ne znam sta je sa tim Holandjanima koji god stadion sam video isto kao da je za decu pravljen sa tim sarenilom na tribinama.
@Wert, mislim da je to grafit ali nisam siguran...
@Devil, jbg ljudi vole tako a to je lako promijenit uz minimalnu investiciju. A meni se svidja ovako, nekako izgleda zivlje nego da je sve u dvije boje
svecom dusom i vecim navijackim izgledom i sa svime time oko njega morem i suncem mediteranskim sto ga cini, posebnijeg stadiona necete naci
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ma legendarni stadion, prekrasan je sa svih strana
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu