13. Juli · Bearbeitet
2 godine jaci, 2 godine snazniji, 2 godine iskusniji ....
Sad ili nikad !!!

Kako mu je istekao ugovor kad je imao ugovor do ljeta 2015?drakensang je napisao/la:F.K. Velež 02.07.2013.
„Letić je danas obavio razgovore sa čelništvom „Rođenih“. Eplilog je produženje saradnje. Naime, Letić je imao ugovor do juna 2014. godine, ali je vjernost Veležu produžena na još jednu sezonu, odnosno do juna 2015. godine.“
F.K. Velež 17.07.2014.
„Epilog je to razgovora Veleža i Žiline, a Letiću je na kraju sezone već istekao ugovor i igrač je već desetak dana boravio u Žilini. „Rođeni“ su dobili na ime odštete dio sredstava koji im pripada po osnovu naknade za treniranje za vrijeme provedeno u klubu.“
NEVJEROVATNO. FUJ
Pa vjerovatno nije htio da potpiše novi ugovor, jer je možda kontao da ćemo ga zadržati još jednu sezonu. I ovako je otišao kao slobodan igrač, i sa srećom mu. Da se nikad više ne vrati...Kadet91 je napisao/la:Kako mu je istekao ugovor kad je imao ugovor do ljeta 2015?drakensang je napisao/la:F.K. Velež 02.07.2013.
„Letić je danas obavio razgovore sa čelništvom „Rođenih“. Eplilog je produženje saradnje. Naime, Letić je imao ugovor do juna 2014. godine, ali je vjernost Veležu produžena na još jednu sezonu, odnosno do juna 2015. godine.“
F.K. Velež 17.07.2014.
„Epilog je to razgovora Veleža i Žiline, a Letiću je na kraju sezone već istekao ugovor i igrač je već desetak dana boravio u Žilini. „Rođeni“ su dobili na ime odštete dio sredstava koji im pripada po osnovu naknade za treniranje za vrijeme provedeno u klubu.“
NEVJEROVATNO. FUJOnda netrebamo vjerovati vise kad se napise da je neki igrac "produzio" ugovor jer to ocigledno nista neznaci. Smrdi nesto ovdje.
![]()
Forza Velez!
PA vidim i ja da je bilo, ali više nije. Sad ko kome prodaje šta, vidjet ćemo. Ovo iznad je neko moje mišljenje...Kadet91 je napisao/la:@*p!p!t@*
Pa bilo je na stranici Veleza krajem 2013 da je produzio ugovor do ljeta 2015, vidis gore sto je copy/paste sa Velezove stranice drug drakesang. Ne kontam ovo nikako, nisu cista posla, on je bio pod ugovorom ili su moza napravili gresku kad su napisali da je produzen ugovor do ljeta 2015, neko nekome ovdje prodaje muda za bubrege.![]()
Forza Velez!
Ma sigurno standardni nas ugovor, na 2 godine ali 1+1! Znaci nije vezan na 2 godine nego na jednu ali velez imao prvu opciju da ga produzi na jos jednu! To pravo na +1 su prodali zilini! Normalno stim i manje para uzeli za njega nego da je bio pod cistim ugovorem jos godinu...ammarc je napisao/la:I meni tu smrdi nesto, Nedavno je neko spominjao da je imao probleme sa mafijom u Srbiji, i moram reci da sam i ja cuo iste informacije, cak i da je razmisljao da prekine fudbalsku karijeru zbog nekog duga. Uglavnom, moguce je da i to ima neke veze sa ovim "istekom ugovora".
Kako god bilo, hvala mu za sve dobro sto je uradio za Velez i sretno mu bilo, ali daleko mu kuca bila od nase.
Vrlo moguce i to...btw, maloprije vidjeh Tanu u gradu, i pita ga neko kako jezadovoljan pripremama, kaze da je prezadovoljan, i onda ga pitaju jel bas vjeruju da ove godine mogu napasti vrh lige, kaze on da vjeruju i da sigurno mogumikki21 je napisao/la:Ma sigurno standardni nas ugovor, na 2 godine ali 1+1! Znaci nije vezan na 2 godine nego na jednu ali velez imao prvu opciju da ga produzi na jos jednu! To pravo na +1 su prodali zilini! Normalno stim i manje para uzeli za njega nego da je bio pod cistim ugovorem jos godinu...ammarc je napisao/la:I meni tu smrdi nesto, Nedavno je neko spominjao da je imao probleme sa mafijom u Srbiji, i moram reci da sam i ja cuo iste informacije, cak i da je razmisljao da prekine fudbalsku karijeru zbog nekog duga. Uglavnom, moguce je da i to ima neke veze sa ovim "istekom ugovora".
Kako god bilo, hvala mu za sve dobro sto je uradio za Velez i sretno mu bilo, ali daleko mu kuca bila od nase.
Eno mi je u novčaniku.Mont0 je napisao/la:Sto se tice tih foruma i to, imate Red Army Mostar forum, clanska i hop eto vas. Minut posla..
A sto se tice Letica, licno sam jednom prilikom drzao u ruci kopiju ugovora koji je Letic potpisao sa Velezom do 2015. godine i pisalo je 1+1, uz 100.000 maraka odstete nekakve, nisam sve skontaoUglavnom, Velez je dobio nesto, pa taman da je neka sitnica, ali je dobio. Druga je stvar to sto se na oficijelnoj ovako prelaze u izjavama i natpisima.
Ko je izvadio godisnju? Ja sutra idem po svoju. Next please :p
Ma to je moguce - jer ne znam detalje ugovora. Samo sam pokusao objasnit raji onako uopste kako rade ti ugovori jer mislim da raja mjesa BiH radnicki ugovor sa FIFAinim sportskim - a to su dvije razlicite stvari. Prvi mozes sklopit relativno jeftino, dok za ovaj drugi FSBiH ti uzme bubreg i proda na crnom marketu da bi ga dobio.Mont0 je napisao/la:Sto se tice tih foruma i to, imate Red Army Mostar forum, clanska i hop eto vas. Minut posla..
A sto se tice Letica, licno sam jednom prilikom drzao u ruci kopiju ugovora koji je Letic potpisao sa Velezom do 2015. godine i pisalo je 1+1, uz 100.000 maraka odstete nekakve, nisam sve skontaoUglavnom, Velez je dobio nesto, pa taman da je neka sitnica, ali je dobio. Druga je stvar to sto se na oficijelnoj ovako prelaze u izjavama i natpisima.
Ko je izvadio godisnju? Ja sutra idem po svoju. Next please :p
Ovo je smiješno.drakensang je napisao/la:Oštri trenira sa Gradinom, traži sebi novi angažman..
Mislim da ova cinjenica najbolje govori koliko su se stvari promjenile u Velezu.drakensang je napisao/la:Oštri trenira sa Gradinom, traži sebi novi angažman..
Mogu ti je poslati na kućnu adresu.Popuni zahtjev, uplati na banku iznos i samo navedi da hoćeš da ti kući dođe poštom.emil02in je napisao/la:Za koliko vremena moze biti gotova clanska,i moze li je druga osoba preuzeti jer radim svaki dan bez odmora?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A mozes i PayPalom.anel81m je napisao/la:Mogu ti je poslati na kućnu adresu.Popuni zahtjev, uplati na banku iznos i samo navedi da hoćeš da ti kući dođe poštom.emil02in je napisao/la:Za koliko vremena moze biti gotova clanska,i moze li je druga osoba preuzeti jer radim svaki dan bez odmora?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.