Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stari forumasi
Vratite nam Cartmana.. 

Narin je napisao/la:Vratite nam Cartmana..

-
- Kontakt:
Cartman skont'o da ga ne zaslužujemo. 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
dobar mi je i Trasimaco, lik nije nesto aktivan, al kad on pocne pisati na Unitedovoj temi, bas United nekako proigra na kraju sezone pa tako i osvoje EPL 

onda on prošlu sezonu nije dovoljno pisaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:dobar mi je i Trasimaco, lik nije nesto aktivan, al kad on pocne pisati na Unitedovoj temi, bas United nekako proigra na kraju sezone pa tako i osvoje EPL

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Sjeca li se neko forumasa @AulleTa ili tako nesto, koji je bio u Savezu u ovoj nasoj SS.ba ligi i namjestao rezultate za svoj klub, pa su ga kasnije otkrili? 

Vidim da se u ovih 15tak stranica niko nije sjetio forumasa Zeljovac, inace mog skolskog kolege, koji je bio veliki fan leteceg Kerle i predvidjao mu blistavu karijeru... 
Inace, uglavnom su spomenuti svi ostali "nestali" sinovi ( i kcerke) ovog foruma. Meni licno najlegendarnije su bile bitke izmedju Cartmana i hareta, ali su nekako vremenom zakopali ratnu sjekiru.
Trigger je bio opak forumas, bas jak na prici. O devilu nema potrebe diskutovati, momak ima sport u malom prstu...
Neki su vidim i ovdje iskoristili priliku da bocnu moderaciju po pitanju kritikovanja i "vrijedjanja" Papeta i pojedinih igraca... Morate shvatiti da ovaj forum razlikuje "vrijedjanje" igraca od vrijedjanja drugih forumasa. Dok je u prvom slucaju odredjeni stepen tolerancije prisutan, u drugom nije... Naravno, vulgarne psovke nisu ok ni u jednom od navedenih slucajeva...

Inace, uglavnom su spomenuti svi ostali "nestali" sinovi ( i kcerke) ovog foruma. Meni licno najlegendarnije su bile bitke izmedju Cartmana i hareta, ali su nekako vremenom zakopali ratnu sjekiru.
Trigger je bio opak forumas, bas jak na prici. O devilu nema potrebe diskutovati, momak ima sport u malom prstu...
Neki su vidim i ovdje iskoristili priliku da bocnu moderaciju po pitanju kritikovanja i "vrijedjanja" Papeta i pojedinih igraca... Morate shvatiti da ovaj forum razlikuje "vrijedjanje" igraca od vrijedjanja drugih forumasa. Dok je u prvom slucaju odredjeni stepen tolerancije prisutan, u drugom nije... Naravno, vulgarne psovke nisu ok ni u jednom od navedenih slucajeva...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Studira Historiju il' ti ga PovijestSheyi je napisao/la:Legendo, mislim da studira nešto, jbg povuko se momak skroz, ne znam šta mu je, nema ga u gradu, ne izlazi vikendom, zadnji put ga vidio prije mjesec u teretani.
A dobar je bio Dylan_dog, sjećam se njegovih sukoba sa @harishpom

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
ima forumasa koje mozes prepoznati po avataru, kad ga promjene, ne mozes vjerovat, jedva se sjetis uopste korisnickog imena, recimo thuzlkal sa Bayernove teme, dr. Adnan, takodje, onda jos par njih, pa i Saurman je dugo vukao jedan avatar, kad ga promjeni, ko da nije taj forumas... recimo jos Gunners, bio sam ga navikao sa onom slikom sjevera (HZ), pa je promjenio, Goran s onim smajlijem sto mase BH zastavom, legenda i njegov Raul, znaci kad bi on promjenio avatar izazvao bi demonstracije u Gorazdu....
Dodaj i @NoName i njegovog Zidane. Meni je on postao sinonim za Zizoua.
Otkako se počeo igrati sa avatarima, tako je smanjio intenzitet pisanja....

Otkako se počeo igrati sa avatarima, tako je smanjio intenzitet pisanja....

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
-
- Kontakt:
Evo i Pastrmku su nam banovali, najveći gubitak ovog foruma u zadnje vrijeme!
Vratiće se on jači nego ikad 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
poselami gaGazijaKalesija je napisao/la:Studira Historiju il' ti ga PovijestSheyi je napisao/la:Legendo, mislim da studira nešto, jbg povuko se momak skroz, ne znam šta mu je, nema ga u gradu, ne izlazi vikendom, zadnji put ga vidio prije mjesec u teretani.
A dobar je bio Dylan_dog, sjećam se njegovih sukoba sa @harishpom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Re: $: Stari forumasi
je l to onaj pehlivan sto je tvrdio da Kerla ima odraz 2metra_dreamer_ je napisao/la:Vidim da se u ovih 15tak stranica niko nije sjetio forumasa Zeljovac, inace mog skolskog kolege, koji je bio veliki fan leteceg Kerle i predvidjao mu blistavu karijeru...

Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
I ja se pitam ko bi mogao biti AulleTasuhakrpa je napisao/la:Sjeca li se neko forumasa @AulleTa ili tako nesto, koji je bio u Savezu u ovoj nasoj SS.ba ligi i namjestao rezultate za svoj klub, pa su ga kasnije otkrili?

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ChangaillaPadovan je napisao/la:I ja se pitam ko bi mogao biti AulleTasuhakrpa je napisao/la:Sjeca li se neko forumasa @AulleTa ili tako nesto, koji je bio u Savezu u ovoj nasoj SS.ba ligi i namjestao rezultate za svoj klub, pa su ga kasnije otkrili?(ne znam koji je on klub simpatisao), Mafija United
1946
Neki dan sad vidio da je pisao nešto da ima nik AulleTa, a nije valjda Lacijal taj "mafijaš"Head je napisao/la:ChangaillaPadovan je napisao/la:I ja se pitam ko bi mogao biti AulleTasuhakrpa je napisao/la:Sjeca li se neko forumasa @AulleTa ili tako nesto, koji je bio u Savezu u ovoj nasoj SS.ba ligi i namjestao rezultate za svoj klub, pa su ga kasnije otkrili?(ne znam koji je on klub simpatisao), Mafija United

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nije samo tebetruts je napisao/la:Ovo što je napisao me baš podsjetilo na nešto i sjetim se da sam to pročitao u lektiri iz engleskog jezika prošle godine, pod nazivom "The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian".hodža je napisao/la:treb'o bi dan da se svi postovi nađu, al evo nešto na brzinu![]()
koji lik![]()
![]()
![]()

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
joj sad kad si spomenuo saurmana i njegov avatar, sjećam se koliko je dugo imao neki avatar ali da me ubiješ ne sjećam se kako je izgledao.. sjećam se kad ga je promjenio ako ištasonik24 je napisao/la:ima forumasa koje mozes prepoznati po avataru, kad ga promjene, ne mozes vjerovat, jedva se sjetis uopste korisnickog imena, recimo thuzlkal sa Bayernove teme, dr. Adnan, takodje, onda jos par njih, pa i Saurman je dugo vukao jedan avatar, kad ga promjeni, ko da nije taj forumas... recimo jos Gunners, bio sam ga navikao sa onom slikom sjevera (HZ), pa je promjenio, Goran s onim smajlijem sto mase BH zastavom, legenda i njegov Raul, znaci kad bi on promjenio avatar izazvao bi demonstracije u Gorazdu....

ja ponekad pomislim da promjenim avatar ali mi uvijek bude mrsko smanjivat slike, pa nek stoji mike patton na avataru još par godina

Pa kad nadjes sliku na internetu, nebitno koja je velicina, otvoris je u novom tabu i onda ides uploadiraj sa URL-a i slika se sama namjestiviKK je napisao/la:joj sad kad si spomenuo saurmana i njegov avatar, sjećam se koliko je dugo imao neki avatar ali da me ubiješ ne sjećam se kako je izgledao.. sjećam se kad ga je promjenio ako ištasonik24 je napisao/la:ima forumasa koje mozes prepoznati po avataru, kad ga promjene, ne mozes vjerovat, jedva se sjetis uopste korisnickog imena, recimo thuzlkal sa Bayernove teme, dr. Adnan, takodje, onda jos par njih, pa i Saurman je dugo vukao jedan avatar, kad ga promjeni, ko da nije taj forumas... recimo jos Gunners, bio sam ga navikao sa onom slikom sjevera (HZ), pa je promjenio, Goran s onim smajlijem sto mase BH zastavom, legenda i njegov Raul, znaci kad bi on promjenio avatar izazvao bi demonstracije u Gorazdu....![]()
ja ponekad pomislim da promjenim avatar ali mi uvijek bude mrsko smanjivat slike, pa nek stoji mike patton na avataru još par godinabezveze je što avatar mora biti manji od 6KB, pa koliko samo moraš uništiti sliku da bude manja od 6KB
bez obzira na to neki opet imaju gifove na avataru

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."