HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

harinjo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la harinjo » 28 feb 2010, 17:21

:D :) :o :oops: :lol: :mrgreen:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 28 feb 2010, 17:26

Gdje onaj marin strucnjak da kaze koji komentar zna po tudjim temama sarat kad klub izgubi tudji,a cim njegov nema ga .
Samo jedan klub Velež Mostar

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 28 feb 2010, 17:37

Adnel je napisao/la:Gdje onaj marin strucnjak da kaze koji komentar zna po tudjim temama sarat kad klub izgubi tudji,a cim njegov nema ga .
Kada vi pobijedite onda se prepucajte,nemojte koristiti nasu pobijedu"strucnjace",nasladuj se svojom

Jure

Post Postao/la Jure » 28 feb 2010, 17:48

Tako je to kada svaka šuša traži da njegov miljenik igra :evil: Joviću, rastjeraj smeće oko sebe.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 17:54

Melher-nije imao puno posla,jedan zicer skinuo na pocetku utakmice,nije kriv za gol!
Ivankovic-unatoc godinama najbolji i najvise pretrcao,posteno odradio posao. 4
Anicic(M.susic)-solidni i jedan i drugi,prvi napustio igru zbog ozljede.3
Sunjci-pokupio sto je trebalo,u 2.pol zautavio par kontri Zvijezde.4
Zurzinov-jedna od gorih utakmica,nije se mogao sastat sa loptom 2
Bobby-katastrofalna igra i predaja lopte ,dezorijentiran lik 1
Stanly-kao i kolega,mjesec dana kasnio i opet zapoceo u prvih 11. greska najveca danas 1
Zadro-lik koji nema ni dribling par puta se zabio u igraca i naravno izgubio loptu,niti ima realizaciju 2. puta sam pred golmanom ,predaja lopte solidna al ostali elementi,nema ga niti jednog 1.
Stojanovic-odigrao solidno,pokusavao nista mu nije prolazilo 2.
Selimovic-kao i ovaj iznad,ima volje al znanja fali ,nema s kim na desnoj strani odigrat,fali mu Nikolic 2.
(Zizovic)usao u drugom pol. najbolji na terenu ima covjek smisla i znanja al nema s kim.4
Kordic-kad je i dosla lopta nekako do njega on bi je napucao na tribine ili bi se odbila od njega KATASTROFA 1
(Dragicevic)-premalo igrao,fulio jednu dobru sansu 2.
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 18:18

Izjave trenera:

Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri, ovo je velika pobjeda za nas, prva gostujuća za Zvijezdu u Premier ligi. Prije utakmice najavio sam da imamo šanse za ostvariti pozitivan rezultat iz razloga što smo dobro radili i igrali u pripremnom razdoblju. Zrinjski nije bio na svojoj razini što smo iskoristili", kazao je gostujući strateg Zoran Ćurguz.

"Gostima čestitke na zasluženoj pobjedi. S razlogom smo se pribojavali ove utakmice. U prvom dijelu igrali smo dosta tromo, u drugom smo nešto i pokušali ali nije išlo...", kazao je u uvodu Dragan Jović. Kao razlog za lošu igru naveo je manjak utakmica, neodigranih u pripremama zbog loših vremenskih uvjeta i terena. No podcrtao je "opravdanja za ovako lošu igru nema".

"Izgubili smo u nezgodnom trenutku i moramo se pod hitno dići. Moramo se i ispričati navijačima koji su nas bodrili svih 90 minuta. I ja sam možda pogriješio, neke stvari na treningu izgledaju dobro ali na utakmici ne funkcioniraju", kazao je Jović aludiravši na 'eksperiment' sa Žuržinovom. Trener Mostaraca nije kazao da su snovi o obrani naslova ugašeni, ali jasno je da je najavljivana borba za naslov sad svjetlosnim godinama dalje nego prije nekoliko sati.
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 28 feb 2010, 18:26

Ćao Adnele :D
-----
Danas loša utakmica, Zvijezda dala gol iz par prilika,a mi imali desetak poluprilika i nekoliko zicera koje je bilo teže promašiti nego postići pogodak. Kad se to promaši onda nisi ni zaslužio pobjedu. Sve ćisto k`o suza i igrači Zvijezde su dobili aplauz na kraju.
Stvarno neke igrače treba dobro protresti. Ne možemo 3-4 godine čekati da netko proigra. Zadro odigra odlično protiv Slovana ilči Dinama,a katastrofalno protiv Zvijezde i sl. e ne može to tako! Krešo, kao da nikad lopte nije igrao, ne znam šta mu je.
Jović se kockao sa nekim taktičkim zamislima i pogriješio, što je i sam priznao odmah nakon utakmice.
Uglavnom, ode nam sezona u qurac makar što se tiče Europe. Sreća pa još imamo šanse kroz kup i tu treba baciti sve karte.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 feb 2010, 19:37

Bola Marine, razmazili ih. Kao i mi nase. Kad ih na ulici vidimo kao da vidimo onu Simonu i onog njenog Antu..ko selebriti...A da im se ukaze prilika da negdje idu za sto maraka vise, otisli bi iste sekunde. Ode za njima negdje masa ljudi, negdje strahuje, hoce li metak popusiti, a oni ko da su na igranku otisli. Ode raja moli po ovim firmama malo para, a i firme kraju, da im se nesto namakne za platice i njihovu buducnost, a oni se ponasaju ko da su Ronaldinho. Niste momci Karioke, obicni ste igraci Premier lige iz samo jednog razloga. Zato sto ne vrijedite vise. Nego rad, rad, i samo rad. Mars iz kafana i na treninge....

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 19:48

carina je napisao/la:Bola Marine, razmazili ih. Kao i mi nase. Kad ih na ulici vidimo kao da vidimo onu Simonu i onog njenog Antu..ko selebriti...A da im se ukaze prilika da negdje idu za sto maraka vise, otisli bi iste sekunde. Ode za njima negdje masa ljudi, negdje strahuje, hoce li metak popusiti, a oni ko da su na igranku otisli. Ode raja moli po ovim firmama malo para, a i firme kraju, da im se nesto namakne za platice i njihovu buducnost, a oni se ponasaju ko da su Ronaldinho. Niste momci Karioke, obicni ste igraci Premier lige iz samo jednog razloga. Zato sto ne vrijedite vise. Nego rad, rad, i samo rad. Mars iz kafana i na treninge....
Upravo tako,mada nema tu neke razmazenosti,nasim igracima su skresane place al ruku na srce ni pripreme nisu imali gdje posteno odraditi,vecina je bila u blatu i kaljuzi,no lopte znas il neznas igrati a danas je takvih pojedinaca bilo malo i previse,u nas npr igraci koji su danas bili na klupi mogu igrati bilo gdje u bih tipa igraca Dragicevic ,Zizovic,Pavle Susic a jedan supertalenat i igrac koji je brzanac i ima jako dobru tehniku Sarac te mladi Turic ne dobivaju sansu nikako a ovim nigerima mogu davati lekcije o nogometu i umjecu nogometne igre,zasto je to tako to samo ptice na grani znaju,ocigledno je da vise ne igraju najbolji vec pogodni!
HSK Zrinjski Mostar

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 28 feb 2010, 19:53

Kakvi nigeri oni vasi su zesci levati, a od 20 nji sto su prosli kroz PL mozda je svega par bilo ravno nasim igracima.
Tudje je **** uvijek bilo bolje i sladje, **** ti nas znam ja nas.

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 28 feb 2010, 19:59

Izuzetak je klasa npr; Diara....Ali bravo, Babilon, slazem se i uvjek se zalazem za nasu djecu. Pojacanja da, ali extra kvalitetna. Hajmo malo baratati cinjenicama...
Zrinjski izgubio od Leotara i Zvijezde kuci, nije gola nijednog zabio???( imao sansi, promasivao, bla bla bla..)
Velez citave pripreme sanjao o golu, i izgubio od Travnika???( osteceni sudjenjem, povrede bla, bla, bla ..)

Mogu li vasi i nasi juniori gore od toga???? Ja mislim da ne mogu. Bolje negdje kupiti tri boda na strani, nego dovesti skupog stranca. Bar ce nam djeca imati iskustvo.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 20:14

Cinjenica 1 ...neki dan Pero Stojkic obilaznim putem od imotskog zmaja dolazi do Osijeka,ljevi bocni,brz i zna igrati nogomet,njima valja nama ne?!
Cinjenica 2 Vlado Zadro u juniorskom pogonu Sirokog bio najbolji igrac postigao 38 golova u jednoj sezoni,poceo glumit zvjezdu Siroki ga mrsne mi ga uzmemo i evo cekamo ga 3 ,4 godine da nesto uradi a on i dalje promasuje i promasuje.
cinjenica 3 publika nece da dolazi gledati neke divljake iz gane koji ne znaju odigrati pas na 3m vec domacu djecu.
cinjenica 4 sramota je da treniras u klubu 10 godina i one te salju na posudbe po branitelju i brotnju
HSK Zrinjski Mostar

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 28 feb 2010, 20:19

Kraci za 50KM zbog zrinjskog

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 20:21

lisander je napisao/la:Kraci za 50KM zbog zrinjskog
Suti meni su danas vijek zivota skratili,dva puta sa 5m kosonja(citaj Zadro) promasuje gol od 20 i nesto kvadrata!
HSK Zrinjski Mostar

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 28 feb 2010, 20:24

NE MOGU VJEROVATI!!!!! FUJ FUJ FUJ

cestitke Zvijezdi na osvojenim bodovima a nasim igracima za danasnje izdanje se naprcim majke...danas su vidjeli kako lako mogu biti na ledu, a kako im je fino u Mostaru kad se zalazu,trude i bore se,uostalom i ne trazimo da budu manchester ali ZALAGANJE jeb.em vam sve....ZRINJSKI JE ZIVOT I VISE TOGA I NE ZAJEBAJITE SE SA NJIM ,IZGORICETE KO SIBICE!!!!!!!!!!!

Jovicu trzni se malo i ti..ne dam nikad na tebe reci ali danas si sjebo taktiku skroz...ako te ne neko ne slusa daj ga nama.....samo reci :o i ne ponovilo se ovo nikad vise

kapetane Mario majstore,ti si kralj....onako se igra i kako kazu na nasem forumu kapitenska vrpca ti je oko srca...brate svaka ti cast
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 20:51

Bas to zalaganje a bogme i kvaliteta pojedinih ja falila!
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 28 feb 2010, 21:19

Doveli smo ova dva crnca koja nisi ničim ( možda par bljeskova) pokazala da su neka pojačanja nego obične prinove,a taj minimum mogu igrati i naši mladi igrači. Umjesto da smo kupili njih mogli smo naći kvalitetnog zadnjeg veznog (možda i njavažnije mjesto u ekipi) za manje para. Sad nam se dešava da imamo gužvu u veznom redu, desetak igrača, nekoliko odličnih ofanzivaca ali ni jedan nije klasični zadnji vezni i igra trpi nenormalno. Izgubili smo čvrstinu u obrani,a i prenos lopte je puno sporiji.

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 21:36

Marin je napisao/la:Doveli smo ova dva crnca koja nisi ničim ( možda par bljeskova) pokazala da su neka pojačanja nego obične prinove,a taj minimum mogu igrati i naši mladi igrači. Umjesto da smo kupili njih mogli smo naći kvalitetnog zadnjeg veznog (možda i njavažnije mjesto u ekipi) za manje para. Sad nam se dešava da imamo gužvu u veznom redu, desetak igrača, nekoliko odličnih ofanzivaca ali ni jedan nije klasični zadnji vezni i igra trpi nenormalno. Izgubili smo čvrstinu u obrani,a i prenos lopte je puno sporiji.
Mijenjamo paket crnaca za jednog solidnog defanzivca! :mrgreen: sto se rjesise tabia?! :roll:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 28 feb 2010, 21:45

najcrnje je to sto se publika vratila na stadion i unatoc gostovanju pod navodnike neatraktivnog protivnika stadion je bio lijepo popunjen a iduca protiv travnika ce da bude rekordna posjeta sto se minimalca tice.
HSK Zrinjski Mostar

Jure

Post Postao/la Jure » 28 feb 2010, 23:10

Marin je napisao/la:Doveli smo ova dva crnca koja nisi ničim ( možda par bljeskova) pokazala da su neka pojačanja nego obične prinove,a taj minimum mogu igrati i naši mladi igrači.
Točno, oni su samo prinove i ništa više.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.