FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
S kojim bi ti stoperom bio zadovoljan, uz Robocopa naravno ? 

Izgleda kolektivno uključen bparena@ mode. Jedno te isto opleti po čitav dan.
Don't hate what you don't understand.
Koliko para toliko muzike.barca_87 je napisao/la:ma to je ta ista spika ko sto nije htio govoriti o transferima i u zadnje 3 godine pa sta bi na krajuLillard je napisao/la:Ma to ti je ta spika jer ne smije govorit nista konkretno o transferima. Vjerujem ti Zubi
ako i ove godine ne dovede WC stopera skupljam pare za spaniju,do zime cu otic ,ovo vise ne moze ovako
ako vec nece biti njegova ostavka onda ... :
![]()
![]()
zubi dobro se drzi![]()
Adriano will miss 4-6 weeks due to an irregular heart beat found during preseason medical tests
Sada sigurno dolazi Mathieu.Za kojeg sam rekao da nemam nista protiv,jer ce doci sigurno jos jedan stoper pored njega.
Sada sigurno dolazi Mathieu.Za kojeg sam rekao da nemam nista protiv,jer ce doci sigurno jos jedan stoper pored njega.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Barcelona's alternatives for Marquinhos and Mathieu are Dortmund defender Mats Hummels (25) and Ajax defender Daley Blind (24). [tv3]
Tuzno kad su ti alternative duplo bolji igraci od glavnih meta ..
Ovo ne valja nikako.DesimaL je napisao/la:Adriano will miss 4-6 weeks due to an irregular heart beat found during preseason medical tests
Zar Hummels nije rekao kako ne zeli u Barcelonu ?Furymaker je napisao/la:Barcelona's alternatives for Marquinhos and Mathieu are Dortmund defender Mats Hummels (25) and Ajax defender Daley Blind (24). [tv3]
Ma jok, kaže jedva čeka da dođe u Barcelonu i da si syebe reputaciju u ekipi gdje bi najveću i zapravo jedinu podršku imao od Busquetsa i Albe.Rajaz je napisao/la: Zar Hummels nije rekao kako ne zeli u Barcelonu ?
A i Don Kihot u njemu mu kazuje da bi bilo nezaboravno iskustvo boriti se sa Baleom i Ronaldom 30 m od svog gola.
xaviesta je napisao/la:Ma jok, kaže jedva čeka da dođe u Barcelonu i da si syebe reputaciju u ekipi gdje bi najveću i zapravo jedinu podršku imao od Busquetsa i Albe.Rajaz je napisao/la: Zar Hummels nije rekao kako ne zeli u Barcelonu ?
A i Don Kihot u njemu mu kazuje da bi bilo nezaboravno iskustvo boriti se sa Baleom i Ronaldom 30 m od svog gola.

Nego nek Lucho upari Busija i Maschea i nece ni trebati stoper, ova dvojica ce sve rijesiti ..
Da se ne lažemo, rijetki su oni koji nam ne bi bili pojačanje s obzirom da imamo jednog pravog stopera u ekipi a bolje bi nam bilo da nemamo ni njega.
Meni je i Bartra dobar ..xaviesta je napisao/la:Da se ne lažemo, rijetki su oni koji nam ne bi bili pojačanje s obzirom da imamo jednog pravog stopera u ekipi a bolje bi nam bilo da nemamo ni njega.
http://www.mundodeportivo.com/20140716/ ... 80954.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
[youtube][/youtube]
Nadam se da će FIFA ispitati ove transfere zbog eventualnih nepravilnosti, mita, i sl.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
i ja , obavezno , suarez je ispod stola primio 20m da ujede chiellinija da bi liverpool pristao na transfer , a da ne spominjem kako Messi nije platio porez ove godine , a i Neymarov stari je dilao one neke karte na SP , sve to treba sankcionisati i oduzeti zadnjih par trofeja i dati ih drugoplasiranoj ekipi tj. drugom finalistu .Virtu4l je napisao/la:Nadam se da će FIFA ispitati ove transfere zbog eventualnih nepravilnosti, mita, i sl.
uprava je sjajno zapocela ovaj transfer period i za dosadasnji posao treba zaista odati priznanje, koliko je samo do sada bilo losih poteza i procjena, ovo za sad je maestralno
za dvojicu klasnih igraca koji nikako nisu mogli istinski da se pokazu u klubu (alexis i fabregas) dobili smo jednu superklasu suareza koja ima realno potencijal da bude i najbolji igrac svijeta, ne slazem se s onima koji kazu da nije toliko potreban, potreban je itekako, nije samo odbrana bila potrebna, sve je potrebno, ekipa je morala dozivjeti jedan remont i osvjezenje, suarez je pravi covjek za razmrdati uspavanu nasu ekipu
vidjecemo kako ce stvari dalje odvijati oko odbrane, po meni vezni red je sasvim ok samo da maskerano, sergio i iniesta tu igraju kao prvotimci, da se dobije na cvrstini jer tika taka sa ostarjelim xavijem postaje stvar historije, sad nam treba cvrstina maskeranova da se pokrije prostor iza super ofanzivnih messija,neymar i suareza, ali i ofanzivnih bekova
u odbrani je jasno koji su prioriteti, rastanak sa dani alvesom i dovodjenje sjajnog cuardada, te dovodjenje nekog superklasnog stopera, te mozda i jos jednog kao rezerve
ne znam sta su se dobavezali ovog zuce iz valencije, treba za rezervu naci nekog ko je jeftin a solidan igrac pa kako se pokaze, a uciniti sve da se dovede humels ili sjajni vertongen
generalno gledajuci, kad se sjetim svih ovih rasprava oko transfera u zadnjih nekoliko godina bude mi krivo kako sam neke stvari potencirao, a uprava je radila nesto skroz drugo, niz katastrofalnih poteza je uradjeno a moglo je puno pametnije
nikad necu prezalit sto ne dovedose vertongena iz ajaxa kad ga je de boer na tacni nudio za 12 miliona, sad bi morali izvalit 50 miliona, suarez isto mogao doci za 20 miliona, pa onda i najveca strateska greska kad nisu silvu kupili od milana za 40 miliona, a onda opet ona teska pogreska kad se sjetim koliko sam se molio da ne dovode fabregasa nego da alcantara dobije priliku, pa onda nedovodjenje nekog iskusnijeg klasicnog napadaca da ima za zamjene (primjer larson), onda jos i greska sa tatom martinom i insistiranje na bolesnom viljanovi tj sa njegovim zamjenikom rourom
hegemonija je pala zahavaljujuci prvenstveno katastrofalnim procjenama vodecih ljudi u klubu, sad se stvari moraju ispravljati, ne znam kako ih nije sramota opet sad se nesto cjenkati i gledati kako klase odlaze u druge klubove, izvaliti odmah pare za cuardada dok se nisu upleli ovi naftasi ili sejhovi, isto tako izvaliti pare i za stopera sta kosta da kosta, vertongen po meni najbolja opcija, mora se raditi sad brzo i efikasno, pare ne smiju biti prioritet
za dvojicu klasnih igraca koji nikako nisu mogli istinski da se pokazu u klubu (alexis i fabregas) dobili smo jednu superklasu suareza koja ima realno potencijal da bude i najbolji igrac svijeta, ne slazem se s onima koji kazu da nije toliko potreban, potreban je itekako, nije samo odbrana bila potrebna, sve je potrebno, ekipa je morala dozivjeti jedan remont i osvjezenje, suarez je pravi covjek za razmrdati uspavanu nasu ekipu
vidjecemo kako ce stvari dalje odvijati oko odbrane, po meni vezni red je sasvim ok samo da maskerano, sergio i iniesta tu igraju kao prvotimci, da se dobije na cvrstini jer tika taka sa ostarjelim xavijem postaje stvar historije, sad nam treba cvrstina maskeranova da se pokrije prostor iza super ofanzivnih messija,neymar i suareza, ali i ofanzivnih bekova
u odbrani je jasno koji su prioriteti, rastanak sa dani alvesom i dovodjenje sjajnog cuardada, te dovodjenje nekog superklasnog stopera, te mozda i jos jednog kao rezerve
ne znam sta su se dobavezali ovog zuce iz valencije, treba za rezervu naci nekog ko je jeftin a solidan igrac pa kako se pokaze, a uciniti sve da se dovede humels ili sjajni vertongen
generalno gledajuci, kad se sjetim svih ovih rasprava oko transfera u zadnjih nekoliko godina bude mi krivo kako sam neke stvari potencirao, a uprava je radila nesto skroz drugo, niz katastrofalnih poteza je uradjeno a moglo je puno pametnije
nikad necu prezalit sto ne dovedose vertongena iz ajaxa kad ga je de boer na tacni nudio za 12 miliona, sad bi morali izvalit 50 miliona, suarez isto mogao doci za 20 miliona, pa onda i najveca strateska greska kad nisu silvu kupili od milana za 40 miliona, a onda opet ona teska pogreska kad se sjetim koliko sam se molio da ne dovode fabregasa nego da alcantara dobije priliku, pa onda nedovodjenje nekog iskusnijeg klasicnog napadaca da ima za zamjene (primjer larson), onda jos i greska sa tatom martinom i insistiranje na bolesnom viljanovi tj sa njegovim zamjenikom rourom
hegemonija je pala zahavaljujuci prvenstveno katastrofalnim procjenama vodecih ljudi u klubu, sad se stvari moraju ispravljati, ne znam kako ih nije sramota opet sad se nesto cjenkati i gledati kako klase odlaze u druge klubove, izvaliti odmah pare za cuardada dok se nisu upleli ovi naftasi ili sejhovi, isto tako izvaliti pare i za stopera sta kosta da kosta, vertongen po meni najbolja opcija, mora se raditi sad brzo i efikasno, pare ne smiju biti prioritet
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sad je i zvanično, Suarez plaćen £75 mil = €95 mil.
http://www1.skysports.com/football/news ... elona-move" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/football/news ... elona-move" onclick="window.open(this.href);return false;
1974---1975---1976---2001---2013---2020
zvanicno je kad neko od klubova to objaviSaurman je napisao/la:Sad je i zvanično, Suarez plaćen £75 mil = €95 mil.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Klub nikad neće objaviti pravu cifru jer im je običaj lagati javnost,sjeti se Neymara.barca_87 je napisao/la:zvanicno je kad neko od klubova to objaviSaurman je napisao/la:Sad je i zvanično, Suarez plaćen £75 mil = €95 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
zato ce skysports i saurman objaviti pravu cifruSaurman je napisao/la:Klub nikad neće objaviti pravu cifru jer im je običaj lagati javnost,sjeti se Neymara.barca_87 je napisao/la:zvanicno je kad neko od klubova to objaviSaurman je napisao/la:Sad je i zvanično, Suarez plaćen £75 mil = €95 mil.

@Sarma sta s Neymarom '? Kol'ko je sad on placen ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.