Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pazi, nije da te ložim ali imao je Max svijetlih trenutaka na klupi Milana, realno dok je imao ekipu i igrali smo dobro, kada su otišli Ibra i Silva tada se i Milan raspao. Čak me je iznenadio u proljetnom dijelu prošle sezone kada smo nanizali onih pobjeda i uletili u TOP 3 (plus fantastična postavka protiv Barce koja je bila temelj za kasnije razmontiravanje od Bayerna). A onda od ove sezone pošao je serre sa postavkama i igračima totalno i moralo se sve raspasti. Mišljenja sam da kada ima ekipu zna napraviti rezultat.Yucca je napisao/la:Drugovi milanisti znate da vas postujem,jako sam razocaran sto je ubleha Allegri trener kluba za kojeg navijam izvinjavam se vama jer sam se smijao nebulozama takticara Allegria kad je bio trener Milana sad cemo mi uzivati u toj magiji nazalost![]()
Nek vam je Bog na pomoci YuccaYucca je napisao/la:Drugovi milanisti znate da vas postujem,jako sam razocaran sto je ubleha Allegri trener kluba za kojeg navijam izvinjavam se vama jer sam se smijao nebulozama takticara Allegria kad je bio trener Milana sad cemo mi uzivati u toj magiji nazalost![]()
sad Isco, juce Moura, neko nas trola posteno haman, al valjalo bi dovesti nekoga od ove dvojice pravo...TuttoSport - Lunedì è il giorno di Robinho, il Milan chiede 3-4 milioni. Per l’attacco il nome nuovo è Isco
i ja bi prije Mouru nego isca ali prije bi se sa realom dogovorili za Isca nego sa PSG-om, ma nek dodje koji hoce od njih dvojice, samo nek ne dolazi nanimuxa je napisao/la:Po meni Isco nije idealno pojaćanje za krilnu poziciju. Može on i to odgirat ali je vise AMF. Dakle, Moura je puuuno bolja opcija.
Nani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.