HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Signore
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Signore » 16 jul 2014, 13:05

zrinja05 je napisao/la:i treće pretkolo u Mostaru :opaopa: :opaopa: .
Ove sezone to 99% neces dozivit. Cak i ako Zrinjski prodje necete moci igrati na svom stadionu. Onih 1% sam ostavio kao mogucnost da ipak igrate, tko zna, mozda vam UEFA progleda kroz prste ili vasi nesto urade po pitanju licence :mrgreen:

19mb60
Kontakt:

Post Postao/la 19mb60 » 16 jul 2014, 13:09

malo prije tek stigli iz mostara..prvo kao prvo da kazem,odigrali smo stvarno uzasno,ocajno,ne pamtim kad smo lošiju utakmicu igrali..nista od nista od nas.. a i srece sto i vi niste nista pokazali osim dobre borbe..

a drugo, drago moji Mostarci..svaka vaaam cast..kazete da vi samo vracate nazad??
a sta je bilo juće? gađate nase kombije i autobuse a niko vam nista nije uradio..minimalno 10 puta imali smo sranja, a jedan kamen za malo da mi nije razbio glavu,kolega u kombiju nije imao te srece..razbili mu zobe...svaka vam cast...a sakrili s u šumama klosari,picketine(kazem za one koji su nam to radili)

organizacija dno od dna,nismo smjeli nigde stati da ko ljudi jedemo...

a trece..kazete da vam je stadion "usminkan"..pa kakav je onda prije bio?
svasta,sve se razpada, nikako,ko u zatvoru..sramota sta uefa pušta...
a travnjak..pa nemam reci..

a za one usrane picketine...doći cete i vi u Maribor........
uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 16 jul 2014, 13:14

Normalno da nitko ne odobrava one koji su bacali kamenje na autobus..

Reko niste navikli na takve uvjete, daj me nemoj :stop: . Polako nama drazi bolji teren, lakse cemo zabit.

EDIT: I nesto mi dobro pises hrvatski za Slovenca, svaka cast :)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 16 jul 2014, 13:35

Odlican rezultat za uzvrat. Nikako da prezalim onaj Stojanovicev sut sa 5 metara :cry:
U uzvratu bez radilice Muminovica, njegov izostanak ce biti najteze pokriti. Ubaciti Denija za kontre, iako je Mile jucer solidno odigrao ( :? :) ).

Atmosfera :thumbup: :clap:

PONOS MOJE HERCEGOVINE
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 16 jul 2014, 14:10

Šteta,moglo je bar 1:0 završiti,ali ostaje nada za prolaz,prijedlog za upravu-neka postave glavnu kameru za tv prijenos na stajanje,ipak nas je lijepo vidjeti na punim tribinama...a ove sitne ribice neka i dalje pate i sanjaju svoga nepostojećega giganta.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 jul 2014, 14:36

19mb60 je napisao/la:malo prije tek stigli iz mostara..prvo kao prvo da kazem,odigrali smo stvarno uzasno,ocajno,ne pamtim kad smo lošiju utakmicu igrali..nista od nista od nas.. a i srece sto i vi niste nista pokazali osim dobre borbe..

a drugo, drago moji Mostarci..svaka vaaam cast..kazete da vi samo vracate nazad??
a sta je bilo juće? gađate nase kombije i autobuse a niko vam nista nije uradio..minimalno 10 puta imali smo sranja, a jedan kamen za malo da mi nije razbio glavu,kolega u kombiju nije imao te srece..razbili mu zobe...svaka vam cast...a sakrili s u šumama klosari,picketine(kazem za one koji su nam to radili)

Vidi, ovih kr.etena i picketina ima svugdje i ja im osobno yebem sve po spisku ,ali kao što si i ti sam neki dan napisao , ima ih i kod Vas.
Mi stadiona boljeg nemamo , a šta si očekivao ,pa nisi došao na Bernabeu u Madridu a i tvoj klub je doprije 5-6 godina igrao na sličnom ako ne i gorem stadionu.Teren je više vizualno bio loš nego što jeste jer su se na njemu prije mjesec dana radile neki novi sistem navodnjavanja i sl.a mi se i nismo nešto trudili da ga popravimo :lol: .
Ti ako hoćeš da dođeš kao turista izvoli , idi gdje hoćeš i radi šta hoćeš ali kao navijačka skupina koja je prije 2 godine napravila pizdarije u Sarajevu očekuješ da vas policija odvede negdje na dobru klopu ili možda u turistički obilazak :?: Ja sam juče sreo dosta ljudi ,koji su vjerojatno došli u svojoj režiji i koji su šetali gradom u dresovima MB i nikom ništa.
I jedno pitanje ,kad ste tako krasni i fini tko je napravio jučer pizdarije u Gradišci ili to nije za javnost?
Pozdrav i vidimo se u Mariboru :D :D
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

1452
Kontakt:

Post Postao/la 1452 » 16 jul 2014, 15:15

19mb60 je napisao/la:malo prije tek stigli iz mostara..prvo kao prvo da kazem,odigrali smo stvarno uzasno,ocajno,ne pamtim kad smo lošiju utakmicu igrali..nista od nista od nas.. a i srece sto i vi niste nista pokazali osim dobre borbe..

Prijatelju moj ti kao da ti je dvanaest pa se ne sjećaš da je u bih bio rat i da smo kao drzava infrastrukturom vraceni 30 godina unazad. Stadion kakav je takav je mi nemamo boljeg. Gornja tribina izgleda uzasno ali dole nije tako lose samo sto niste mogli vidjeti.
Sto se tice toga da niste mogli na klopu,evo ti ovdje momaka koji idu na gostovanjima po BiH. Svak zna da je to standardna praksa,nema niti pisanja a ne nesto drugo.
Sto se tice kamenjanja iz kako si rekao šume....policija vas je provela pored "partizanskog groblja" sa ulice se ne vidi ali izmedju zgrada kuda ste prolazili nalazi se klub navijača!! Jos jedan dokaz sposobnosti i inteligencije nase policije.
Zamisli situaciju u mariboru da naši busevi i kombi vozila prolaze pored kluba navijaca maribora i reci mi iskreno da li bi nam mahali ili bi nas gadjali kamenjem,bocama,pepeljarama??
Osim toga niste bas na finu glasu tako da je bilo za ocekivat da kad prolazis pored kluba navijaca dobijes koju bocu i kamen u staklo....

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 16 jul 2014, 15:55

ma lik se samo pravi glup ima par dana :urnebes:

:wave:

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 jul 2014, 19:57

Ako ima netko od administratora zamolio bih da ugasi moj profil.Ekipa citamo se na zrinjski info i vidimo se u MB.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Jestinac

Post Postao/la Jestinac » 16 jul 2014, 21:06

[youtube][/youtube]

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 jul 2014, 21:21

vrlo fino ste odigrali sinoć...oni janezi , ništa naročito. Sa ovakvom igrom možete ih proći a Boga mi i kandidat za titulu biti. Još jednom čestitam i samo hrabro

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 16 jul 2014, 21:31

fcsforever je napisao/la:vrlo fino ste odigrali sinoć...oni janezi , ništa naročito. Sa ovakvom igrom možete ih proći a Boga mi i kandidat za titulu biti. Još jednom čestitam i samo hrabro
Hvala,naravno da se može proći,kao što neko reče,kad igraju ekipe sa ovih prostora nema izrazitog favorita,sretno i vama sutra,ni prošle godine nas nije nitko ozbiljno shvatao kao kandidate za titulu,to isto rade već i ove godine,iako nam je otišao samo 1 igrač iz 1.postave (4 ukupno) a doveli smo čak 10 igrača,nitko nas ne shvata ozbiljno,što nama odgovara,tako da nismo kandidati. LP

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 17 jul 2014, 01:22

Ne treba mi pp posto jos azurni admini nisu ugasili profil.Jednostavno nemam zivaca za neke balavce da mi drze predavanja i jos manje za brisanje postova u kojim napisem istinu.Ovo je probosnjacki portal i ne zelim da smetam jer svojim identitetom i pisanjem ocito ne pripadam ovdje.Ako mi vjerujes na FB nemam profil i necu tamo ,mislio sam na Zrinjski info.Pozdrav tebi i svim normalnim forumasima.

alo_bola
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la alo_bola » 17 jul 2014, 14:34

zrinja05 je napisao/la:Ne treba mi pp posto jos azurni admini nisu ugasili profil.Jednostavno nemam zivaca za neke balavce da mi drze predavanja i jos manje za brisanje postova u kojim napisem istinu.Ovo je probosnjacki portal i ne zelim da smetam jer svojim identitetom i pisanjem ocito ne pripadam ovdje.Ako mi vjerujes na FB nemam profil i necu tamo ,mislio sam na Zrinjski info.Pozdrav tebi i svim normalnim forumasima.

istina sva nas je manje ovde...a i vala brišu se postovi a padobrancima na ovoj temi se svašta dopušta
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 17 jul 2014, 14:36

IDEMO LAGANO SVI NAVIJAČI ZRINJE PRESTAT PISATI I DAVATI BILO KAKVE INFO OVDJE ! :shh: :evil:

fanaticoszg
Kontakt:

Post Postao/la fanaticoszg » 17 jul 2014, 14:43

primasquadra je napisao/la:IDEMO LAGANO SVI NAVIJAČI ZRINJE PRESTAT PISATI I DAVATI BILO KAKVE INFO OVDJE ! :shh: :evil:
mogu da nam puse,oni sto nas ne vole....OVER AND OUT

alo_bola
Kontakt:

Post Postao/la alo_bola » 17 jul 2014, 15:00

Nek admin izbriše i moj profil sa ovog foruma ...pedala odavde
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 17 jul 2014, 15:16

Isto mislim da ste dobro odigrali, i da niste kondiciono pali u drugom, pobjedili bi ste. Kao sto sam rekao ranije namucit cete Maribora, a u PL ste ponovo u vrhu ove sezone.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 17 jul 2014, 17:40

kao ne mogu tek tako prestat pisat, mora ih se odjaviti ponaosob :rol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 jul 2014, 17:45

Otišo si sarmu probo nisi...
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.