zaboravio sam napisati da je video postavio otac od Emira Sulejmanovića, ja samo kopirao ovdeTracy3McGrady je napisao/la:hvala kralju za video, dobra atmosfera u publici nema sta. da moze ko slijedecu opet jedno desetak minuta snimayi bilo bi odlicni, jer ima nas sto nemamo priliku prisustvovati (jedva napisa rijec)
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
nema potpisa
Jel danas mi odmaramo u grupi ??? I kako ide dalje jel se krizamo sad sa a grupom il se pravi opet jedna grupa ???
odmaramoNakamura je napisao/la:Jel danas mi odmaramo u grupi ??? I kako ide dalje jel se krizamo sad sa a grupom il se pravi opet jedna grupa ???
krizamo se sa drugom grupom
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma maciji kasalj zivotam sa ovom ekipom rusimo sve nezz ko nam moze parirati a kad pogledam bivsa juga svi su u A diviziji pa sto i mi ne bi bili sta nam to fali hahahahKaunas je napisao/la:odmaramoNakamura je napisao/la:Jel danas mi odmaramo u grupi ??? I kako ide dalje jel se krizamo sad sa a grupom il se pravi opet jedna grupa ???
krizamo se sa drugom grupom

Koja je ova s podignuta 3 prsta

Ili je u pitanju ova djevojka, ili je photoshop. Meni se ova ruka ne uklapa ni u jednog od njih.lenA90 je napisao/la:Koja je ova s podignuta 3 prsta![]()
![]()

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Od ove kofrdzave je ruka,mislim da je jedna od kosarkasica ovih mladih,sto su se vratile sa prvenstva.kobe24 je napisao/la:Ili je u pitanju ova djevojka, ili je photoshop. Meni se ova ruka ne uklapa ni u jednog od njih.lenA90 je napisao/la:Koja je ova s podignuta 3 prsta![]()
![]()
Ili od "ove" iza ovog u plavoj majici i ove djevojke, sto se samo malo faca vidi...
Al se to ne uklapa, pogresna ruka onda 

Zadnja izmjena: JHam, dana/u 17 jul 2014, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Da ...lenA90 je napisao/la: ...mislim da je jedna od kosarkasica ovih mladih,sto su se vratile sa prvenstva.

e jesu našli kafanu gdje ce izlaziti

jel ova crna ona marica što je bila mvp sad na ovom završenom turniru u bugarskoj

jel ova crna ona marica što je bila mvp sad na ovom završenom turniru u bugarskoj

nema potpisa
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
da a ovo za tri prsta svarnosramota, zasto joj to treba nije mi jeasno, i ko je ona uopste?Admir_Sa je napisao/la:e jesu našli kafanu gdje ce izlaziti![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Admir_Sa je napisao/la:jel ova crna ona marica što je bila mvp sad na ovom završenom turniru u bugarskoj
Ne ...

Jeste, uporedi sa ovom slikom:Admir_Sa je napisao/la:pa jel ili nije

U sivoj majci je Marica,a ova kofrzdava Milanovic AleksandraAdmir_Sa je napisao/la:pa jel ili nije
super je da se ovi najbolji druže, to samo može doprinjeti razvoju bh košarke, zajedništvo nam treba

nema potpisa
-
- Kontakt:
milanovicka je u pitanju, necudi me za nju...kako god, ionako nema pravo da igra sledece godine za U20, a kvalitetom bi bila daleko od A-reprezentacije. nadam se da vise nece zabiljeziti nijedan nastup za BiH!
protjerat iz države, oduzet imovinu.. 

Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ma dobro ne treba tako radikalno reagovati, vjerovatno cura nije bila ni svjesna momenta, ponijela je atmosfera ili ko zna šta drugo, ipak su djeca slavila.
nema potpisa
Zna se dobro šta znače tri prsta za Sarajevo ... Pišam se na to zajedništvo i mladost ...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, amkeivke, Jakobsen91, MElloo i 33 gosta.