19mb60 je napisao/la:malo prije tek stigli iz mostara..prvo kao prvo da kazem,odigrali smo stvarno uzasno,ocajno,ne pamtim kad smo lošiju utakmicu igrali..nista od nista od nas.. a i srece sto i vi niste nista pokazali osim dobre borbe..
a drugo, drago moji Mostarci..svaka vaaam cast..kazete da vi samo vracate nazad??
a sta je bilo juće? gađate nase kombije i autobuse a niko vam nista nije uradio..minimalno 10 puta imali smo sranja, a jedan kamen za malo da mi nije razbio glavu,kolega u kombiju nije imao te srece..razbili mu zobe...svaka vam cast...a sakrili s u šumama klosari,picketine(kazem za one koji su nam to radili)
organizacija dno od dna,nismo smjeli nigde stati da ko ljudi jedemo...
a trece..kazete da vam je stadion "usminkan"..pa kakav je onda prije bio?
svasta,sve se razpada, nikako,ko u zatvoru..sramota sta uefa pušta...
a travnjak..pa nemam reci..
a za one usrane picketine...doći cete i vi u Maribor........
uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
Vidi, ovih kr.etena i picketina ima svugdje i ja im osobno yebem sve po spisku ,ali kao što si i ti sam neki dan napisao , ima ih i kod Vas.
Mi stadiona boljeg nemamo , a šta si očekivao ,pa nisi došao na Bernabeu u Madridu a i tvoj klub je doprije 5-6 godina igrao na sličnom ako ne i gorem stadionu.Teren je više vizualno bio loš nego što jeste jer su se na njemu prije mjesec dana radile neki novi sistem navodnjavanja i sl.a mi se i nismo nešto trudili da ga popravimo

.
Ti ako hoćeš da dođeš kao turista izvoli , idi gdje hoćeš i radi šta hoćeš ali kao navijačka skupina koja je prije 2 godine napravila pizdarije u Sarajevu očekuješ da vas policija odvede negdje na dobru klopu ili možda u turistički obilazak

Ja sam juče sreo dosta ljudi ,koji su vjerojatno došli u svojoj režiji i koji su šetali gradom u dresovima MB i nikom ništa.
I jedno pitanje ,kad ste tako krasni i fini tko je napravio jučer pizdarije u Gradišci ili to nije za javnost?
Pozdrav i vidimo se u Mariboru