hebo to, srbiju ću prespavati svakakocorleone87 je napisao/la:Bice vam kise tamo na granici sa Srbijom,evo gledam po netu neke oluje po Srbiji..Blueone je napisao/la:Usitnilo, još koji minut pa put Grbavice, samo nek kiša ne pada

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hebo to, srbiju ću prespavati svakakocorleone87 je napisao/la:Bice vam kise tamo na granici sa Srbijom,evo gledam po netu neke oluje po Srbiji..Blueone je napisao/la:Usitnilo, još koji minut pa put Grbavice, samo nek kiša ne pada
Ma kako god sretan put..Blueone je napisao/la:hebo to, srbiju ću prespavati svakakocorleone87 je napisao/la:Bice vam kise tamo na granici sa Srbijom,evo gledam po netu neke oluje po Srbiji..Blueone je napisao/la:Usitnilo, još koji minut pa put Grbavice, samo nek kiša ne padaal zato sutra u SK ima da bliješti sunce cijeli dan, kad samo pomislim . . .
Ma i ja sam napisao Muslimović i Kajkut iz zayebancije, nemoj šta zamjeritisuper je napisao/la:@mavi i mukitimovac jedini igrac kojeg sam spomenuo prije svih medija da ide stanic i koje sam ja to igrace sada spominjao da se vas 2 kacite na mene,kao prvo nisam spominjao nikakve igrace a pogotovo imena istih a vas 2 kao 2 najveca papka padate na lozionu
sonik24 je napisao/la:Sretno Plavoj braći koji idu u Makedoniju