FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Blueone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blueone » 16 jul 2014, 18:35

corleone87 je napisao/la:
Blueone je napisao/la:Usitnilo, još koji minut pa put Grbavice, samo nek kiša ne pada :wave:
Bice vam kise tamo na granici sa Srbijom,evo gledam po netu neke oluje po Srbiji..
hebo to, srbiju ću prespavati svakako :D al zato sutra u SK ima da bliješti sunce cijeli dan, kad samo pomislim . . .
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 16 jul 2014, 18:40

Blueone je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:
Blueone je napisao/la:Usitnilo, još koji minut pa put Grbavice, samo nek kiša ne pada :wave:
Bice vam kise tamo na granici sa Srbijom,evo gledam po netu neke oluje po Srbiji..
hebo to, srbiju ću prespavati svakako :D al zato sutra u SK ima da bliješti sunce cijeli dan, kad samo pomislim . . .
Ma kako god sretan put..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 16 jul 2014, 18:41

Idite večeras oko 9 sati pred Grbavicu pa vidite koliko buseva i raje ide i usput pogurajte nekoga od momaka sa par km, vama je to sitnica a njima će tamo značiti da se snađu za jedan obrok/piće.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 16 jul 2014, 18:45

Sretno Plavoj braći koji idu u Makedoniju :bih:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jul 2014, 18:45

super je napisao/la:@mavi i mukitimovac jedini igrac kojeg sam spomenuo prije svih medija da ide stanic i koje sam ja to igrace sada spominjao da se vas 2 kacite na mene,kao prvo nisam spominjao nikakve igrace a pogotovo imena istih a vas 2 kao 2 najveca papka padate na lozionu
Ma i ja sam napisao Muslimović i Kajkut iz zayebancije, nemoj šta zamjeriti ;)

Sretno Manijaci koji idete u Skoplje! :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 jul 2014, 19:02

sonik24 je napisao/la:Sretno Plavoj braći koji idu u Makedoniju :bih:
Ja te volim, volim Željo..

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 16 jul 2014, 19:06

@Letach svaka cast na ovih nekoliko postova koliko sam upratio u zadnje vrijeme medju silnim provokatorima i balavcima.

Sto se tice Stanica mislim da je logicno da ide, ne samo on, bilo koji igrac iz naseg tima treba ici ako dodje dobra ponuda. To je ono sto smo poceli raditi, uvodjenje mladjih iz omladinskog pogona, njihov napredak, onda prodaja. Prirodni tok stvari. Naravno, svaki igrac koji uspije vani ce nam donjeti odredjenu reputaciju pa ce i te cijene rasti i potraznja za nasim igracima i sve ostalo. Vecinom su to sve dobri momci i nece nam ukaljati obraz gdje god da odu. Vazno je da dolaze te pare i da se saniraju ovi dugovi koji nam pusu za vratom, i sve dok ih sve ne rijesimo ne treba mnogo ocekivati. Naravno, mi kao najtrofejni klub imamo tu obavezu da idemo na trofeje i siguran sam da ce momci dati sve od sebe i vidjecemo koliko ce nam to donjeti. Mi kao navijaci trebamo malo spustiti kriterije, pa nekad se i ujesti za jezik, sve je vise nase djece u prvom timu, klinci koji su jucer dosli u dolinu na svoj prvi trening. Gledali smo ih na onim pomocnim terenima kao svoju djecu kako rastu i napreduju. Definitivno postoje stvari koje novac ne moze kupiti.

Vjerujem da cemo sutra odigrati mnogo bolje nego prve dvije utakmice i ne sumnjam u nas prolaz na kraju. Ne mogu reci da poznajem protivnika, sigurno je da su neugodni, ali prolazni svakako. Kako god da bude sutra mi trebamo u revansu donjeti jos vecu prevagu na nasu stranu i pojaviti se u velikom broju. Nasa podrska mnogo znaci ovim mladim mocima kojih je sve vise, bas kao i Adzemu koji je mlad trener. Pisao je, mislim, Boccaccio nedavno da je i Admir nase djete i spominjao tada klinca kojem je veliki strucnjak dao sansu u provom timu. Mislim da je imao od koga nauciti kako uvesti ovu djecu u ozbiljan fudbal.

Samo mogu napisati da vjerujem u ovu djecu i siguran sam da oni mogu mnogo vise od onoga sto neki ovdje namecu. Mozda i pogode, mozda se budemo grcevito borili za Evropu, mozda je i ne obezbjedimo, ali opet cemo ranjeni i nikakvi otici na bilo koji stadion i ponosno igrati za raju i radnicku klasu. **** pare, nismo ih nikada ni imali.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 jul 2014, 19:18

ako su ovakve pare za stanića kao što se kaže, sigurno će se naći i za neku provjereniju zamjenu. jer evropa se ne bi smjela rizikovati. jasno je da je uprava svjesna toga i da je već tražila i traži i dalje takve igrače. prelazni rok je u suštini tek počeo, i što neko napisa, "tim" igračima koji bi bili neka prevaga za nas će tek u narednom periodu propadati inostrane ponude (sa kojima se mi generalno ne možemo takmičiti i da nije ovakva situacija kod nas - zbog opšte situacije u ligi i državi). njih ne treba doći sedam, bilo bi i kontraproduktivno, dovoljno su dva, ali baš dobra.

ako bismo prošli ove makedonce (što svakako nije sigurno, ali jeste realno), to bi bilo ukupno 390.000 eur + pare od karata. ako je zola 325.000 eur, stana 300.000 ili čak više - to je budžet za godinu dana i sjajan korak u toj nekoj stabilizaciji i konačnoj sanaciji starih dugova.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 jul 2014, 19:33

Vrijeme je da se krene, sretno nam !
FKŽ !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 jul 2014, 19:38

Sretno momci!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 16 jul 2014, 19:44

Hoće li biti prijenosa?

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 jul 2014, 19:46

Sretno braći, znamo da će izdominirati u navijanju kao i dosad u Evropi :salut:
Grbavica naš je Hram!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 jul 2014, 19:49

Vidimo se braco,nek nam je sretno ! :)

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 16 jul 2014, 19:54

Sretno braćo, kafu ćemo popit kad se vratite! ^_^
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 16 jul 2014, 19:55

Plavi sretno sutra a onda se vidimo u utorak na stadionu AFH. Cuvajte mi Anija :D Pozdrav iz Bihaca

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 jul 2014, 20:45

sretno braćo Manijaci
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 16 jul 2014, 20:47

Zna li netko hoce li bit prijenosa igdje?

pitarSA
Kontakt:

Post Postao/la pitarSA » 16 jul 2014, 21:11

Sretno komsije rezultatski i ovim sto putuju

MosaLjoze1921
Kontakt:

Post Postao/la MosaLjoze1921 » 16 jul 2014, 21:24

Naš predstavnik u ligi Evrope sarajevski Željezničar sutra će sa početkom od 20 sati i 30 minuta odigrati susret drugog pretkola Evropa lige protiv makedonskog Metalurga.
Susret će biti odigran na Areni Filip II Makedonski koja zaista izgleda fenomenalno i sigurno je da će igrači oba tima uživati u susretu.

Oňo što će sasvim sigurno razočarati sve ljubitelje fudbala u našoj zemlji jeste činjenica da TV prenosa ovog duela neće biti.

Naime zbog nezainteresovanosti makedonskih TV kuća za prenos ovog duela, gledaoci u našoj zemlji će biti uskraćeni za TV prenos. :o

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 jul 2014, 21:34

Za Makedonce :guz: :guz: :guz:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t i 25 gostiju.