RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

blackmundir
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la blackmundir » 16 jul 2014, 17:27

dosta i od mene raja moja fina,nacitah se svakakvih gluposti i provokacija ovdje i jednostavno moje crveno srce ne moze vise da to izdrzi...ako se pokrene nasa stranica tj forum tu sam......MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA....

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 16 jul 2014, 17:29

Zdravo raja, danas nisam mogao pisati samo sam iznio jedno pitanje da li se i mi trebamo pridružiti bojkotu zbog pastrmke.Ma mislim da bi bilo iluzorno čekati neke odgovore pojedinačno a ja ću ovim putem samo kratko.Nemam šta zalaziti dalje u detalje jednostavno stvari ovako stoje.Naši su na pripremama, prelazni rok po mojim info je za nas završen, ovih 2-3 mjeseca smo jedni drugima rekli sve što smo htjeli, prije nego što se odjavim samo da zamolim sve vas, a vjerujem i u ime svih nas. 2.8 vjerovatno u 17:30 volio bih, želio bih, nadam se, vjerujem i hoću da vidim pun stadion.Hoću maksimalnu podršku svih nas pa i ako ne krene od prve minute kako mi mislimo, znači maskimalna podrška da se sve smrzne usred augusta.Nema nikakvih opravdanja za izostanak, more, rijeka, vikend,LP i šta ja znam još koje kakve gluposti jednostavno SVI NA STADION!Do tada probajmo svi uzeti članske karte i u narednih 20 tak dana svi zajedno se pripremiti za prvu tekmu.To bi bilo to, u znak podrške pastrmki a dok ne vidim da opet piše zdravo mi bili svi rođeni.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!
Odjava, ende, dobro došli u mrak...
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 16 jul 2014, 17:50

Pastrmko, nije vrijedno, vjeruj mi ;)

Radio si šta si htio vještačkim balavcima, nemoj otići tek tako.

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 16 jul 2014, 17:56

A u lijepu materinu, od koga cemo sada dobivati info iz prve ruke :x :cry:

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 16 jul 2014, 18:00

pastrmka je lagano odletila :) nista do novog racuna :) a pola ovih racuna sto odlaze su njegovi racuni upravo :) bistro pastrmko

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 16 jul 2014, 18:25

emirati je napisao/la:pastrmka je lagano odletila :) nista do novog racuna :) a pola ovih racuna sto odlaze su njegovi racuni upravo :) bistro pastrmko
Jest Alem je pastrmka :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 16 jul 2014, 19:10

De bola drmni tih 10 loza pa se vrati, već mi fališ :D

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2014, 20:05

shaman7 je napisao/la:Svaka čast tom deniju ili deni (ne znam momka/čovjeka pa ne zamjerite), ali zašto taj forum toliko ovisi o njemu? Ako neko ima zainteresovan (prije svega i finansijski) i ako neko zna njega, nek ga kontaktira o preuzimanju tog foruma. Pretpostavljam da ovdje ima momaka/ljudi koji rade i koji su u finansijskom stanju da preuzmu to. Iako nisu, opet je potreban neko ko zna da se bavi time, a mi forumaši bi uplaćivali neku sitnicu kako bi se platio mjesečni hosting i domen. Na početku bi mi korisnici ovog foruma, ove teme, kasnije bi to bili i korisnici foruma koji bude otvoren i tako bi svi učestvovali u održavanju foruma.

Mislim da je ovdje suludo ovako javno pričati o nekim stvarima i uvijek paziti šta i kome reći, tamo bi znali da smo to mi, Crvena Armija i neće biti nikakvih problema. Usput, prvi se javljam da pomognem u administraciji, ne znam puno oko toga ali malo inovativnosti bi dobro došlo :D

@Vjerujte mi ni da pastrmka ni alem nemaju vremena za ovakav forum, na našem forumu bi se dosta aktivirali i znalo bi se šta se radi.
Na onom starom forumu smo razgovarali da jedini zahtjev registracije na forum bude clanska karta i da forum bude na zvanicnoj Velezovoj stranici. Nesto smo pricali i trebali smo se naci sa nekim predstavnikom Veleza da popricamo o tome a i o CRMu (da Velez ima povijest i uvid svakog clana), ali sve je to zbog necega palo, sta ja znam. Ne sjecam se ni kad je bilo ima dvije tri godine.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 16 jul 2014, 20:09

Sta je ovo odjednom, u jednom danu ode skoro sva stara raja :o :cry:
Pastrmko, Aleme, blackmundire, BMV, uz jos par forumasa, vi ste bili glavne nase perjanice na forumu, hvala vam za sve, zivi i zdravi bili i vidimo se na tribini 2.8. :salut: :salut: :salut:
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 jul 2014, 20:20

Pod hitno organizirati nešto smo za nas,za RSD VELEZ.Neda mi se više natezati sa onim sa kojima u javi ne bih riječ prozborio
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 16 jul 2014, 20:33

Bojan Letic -> MŠK Žilina
Ako nije vec neko spomenuo
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

jugend
Kontakt:

Post Postao/la jugend » 16 jul 2014, 20:35

tepsija je napisao/la:Pod hitno organizirati nešto smo za nas,za RSD VELEZ.Neda mi se više natezati sa onim sa kojima u javi ne bih riječ prozborio
smrc...ode nam pastrmkica...smrc...buuuuaaa...sta cemo sad jadni ti i ja tepsija?...smrc :lol:

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 jul 2014, 20:58

:bow: Vidi ovoga :lol:
Koja dalabu
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jul 2014, 21:04

Post nevezan za Velez nego za nase druga RIBU , zavodnika stranih srca itd ...

Mada te ne znam licno uzet cu sebi za slobodno da ti kazem : J.ebi se tamo ja znam da si ti Baka Sliskovic ovog foruma onaj Baka iz ludih dana :mrgreen:

Igra se 85 minuta gubimo 1 0 i ti kao Dzeko odlucio da prestanes da trcis i da se predas ..iicno volim vise kao Besic da udaram i ps.ujem do kraja ako ne mogu na brojnost i kvalitet . nema bola predaje ... ovo je tek pocetak price nase ovdje .. treba ovu omladinu naucit kako se podje.bava diskutuje i lozi na onaj nas Mo nacin a ti si tu bez presedana... tu ti moram skinuti kapu i nakloniti se ..

Ova nasa MO omladina je ok al ima ovih sa strane seljacica , pubertetlija , momaka izaslis iz rata bez roditelja .. tvoja uloga je pozitivna za drustvo iz sociloske perspektive

Tivra se opet i oplodi ovaj forum ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 16 jul 2014, 21:22

Ma, siguran sam 02.08. pun stadion, svi su tu...samo nema Pastrmke ! Ljeto jos traje,naravno Cehinje su jos u Mostaru, a nasa Pastrmka se mrijesti. :opaopa: Neka, neka ga. DOBRI !

Posto sam uvijek bio za princip da vecina odlucuje, onda se i ja odjavljujem.
Ostajte zbogom zeleni Karpati, drumovi carski, dugo sam bio daleko, dal me pozelio neko... :salut:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2014, 21:42

Ta cu ja ovdje sam. :D

Jbg, odoh onda na NBA podforum.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 16 jul 2014, 22:02

Već odavno govorim da trebamo reinkarnirati stari forum rodjeni.com ili napraviti novi.Momak koji ga je održavao je to većinom radio od svojih sredstava i od donacija raje, preko 10 godina sigurno.U zadnje vrijeme su forumu mogli pristupiti samo članovi FK Velež i dušmanima nije bio omogućen pristup.
Znači trebamo nešto raditi da to ponovo pokrenemo a ne da svi prestanemo pisati i neradimo ništa.To nije rješenje nikako.

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 16 jul 2014, 22:56

Joj muka i tišine na ovoj temi.Ova tišina se jednostavno daleko čuje.Kako danas nisam pisao, a sad ovo sve prebra polako vidim sve jedna za drugom legenda našeg pdf-a nestaju.Legendarni forumaši se odjavljuju u hipu.Kako ne bih želio ostati sa ovim zaostalim koji nas pokušavaju isprovocirati i ja bih lagano slovo po slovo, riječ po riječ sam sebe lansirao u crvenu tišinu.Prije toga samo bih zamolio svu našu RAju, a vidim da i drugi to mole ČLANSKE ko može.Kao što neko reče 2.8 nema ko može nego sve mrtvo i živo na stadion.Želim da budemo svi ko jedan i ako nekim slučajem momci ne krenu kako treba mi ih moramo ponijeti, MOLIM VAS bez ijednog ružnog dobacivanja.Od mene toliko, pozdrav svim našim legendama sa foruma koji su već u tišini, ako ima neko ko će ostati diskutovati želim mu svu sreću i što manje nerviranja te nek ne da nase, naš klub i na nas sve navijače tog kluba.
Odoh i ja u tišinu veliki crveni pozdrav crvenoj armiji diljem svijeta i sva sreća našem klubu i svima nama u budućnosti.ODOH JA!!! :wave: :tokralju: :salut: :shhh:
FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 jul 2014, 23:02

Kuda ćete svi yeb'o mu ja mater.... :nedam:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 16 jul 2014, 23:09

Neka nas barem ovdje dok se nebude samo naseg Foruma navijaca.

Forza Velez!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.