Admir_Sa je napisao/la:ne, nego u 17:00. sve utakmice igramo u tom terminu
na txt bht piše u 20 i 10
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Admir_Sa je napisao/la:ne, nego u 17:00. sve utakmice igramo u tom terminu
armin je napisao/la:Na facebook profilu KSBIH piše da će sve tri utakmice prenositi BHT (petak, subota i nedjelja) i to u terminima od 17:00 h, a ovo na teletextu što piše i nije toliko relevantno.
Spomenuo je neko da igra, cini mi se nenomirzatele je napisao/la:Jelde igra Mirza ove 3 tekme ?
Sjajno, gdje si to pročitaoLotus je napisao/la:Deng nece igrati kvalifikacije.
Ma odličnoLotus je napisao/la:Nesto meni bezvezeMislio sam da cemo makar s njima imat ono jaku i zanimljivu utakmicu a 'vako tuta..
+1Vedad87 je napisao/la:Ma odličnoLotus je napisao/la:Nesto meni bezvezeMislio sam da cemo makar s njima imat ono jaku i zanimljivu utakmicu a 'vako tuta..
Da se bezveze znojim
Malo me bila prpa kad nam se Đedović povrijedio i jos neke povredice unutar tima...
@ZZtop ne znam na koji misliš. Ako je ovaj sad što nastupaju Bjelorusija, Crna Gora, Italija i mi, onda dvorana Skenderija.
jeste, na taj mislimVedad87 je napisao/la: @ZZtop ne znam na koji misliš. Ako je ovaj sad što nastupaju Bjelorusija, Crna Gora, Italija i mi, onda dvorana Skenderija.
Nema na čemuZZtop10 je napisao/la:jeste, na taj mislimVedad87 je napisao/la: @ZZtop ne znam na koji misliš. Ako je ovaj sad što nastupaju Bjelorusija, Crna Gora, Italija i mi, onda dvorana Skenderija.hvala na odgovoru
Što se tiče fizičke spreme i kondicije u to ne sumnjam ni najmanje, nema jačeg od Duška u tome definitivno.Vedad87 je napisao/la:Nema na čemuZZtop10 je napisao/la:jeste, na taj mislimVedad87 je napisao/la: @ZZtop ne znam na koji misliš. Ako je ovaj sad što nastupaju Bjelorusija, Crna Gora, Italija i mi, onda dvorana Skenderija.hvala na odgovoru
![]()
@FaraonTM Slažem se, britanci su uvijek neugodni, pogotovo nama, ali se ipak malo lakše diše. Ne sumnjam da će to Duško postrojiti kako trebaMislim da ćemo već vidjeti njegov rad na ovom predstojećem turniru