Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
Jest, al reklamacije ne primamo. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Medonjica starter protiv Majorke

Jedva ga pozna malo se sisno...

Jedva ga pozna malo se sisno...

Kod Mudonje novi friz isto sranje.Jel ga stavis od prve minute halali Mujo materi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
mudonja danas izdrzao 70 minuta protiv mallorce, nije on jos zreo za svih 90 

- Žil Kretenie
- Kontakt:
Mic, po mic, eto ga u prvih 11. Bitno je da igra i pronalazi pravu formu. U prvoj postavi reprezentacije očekujem maksimalno zalaganje i borbenost. Sajo će da mu da šansu od početka. :]
Kahva, Kava, Kafa!
ispada valladolid 99% zaragoza je prejaka i slucajno se bori za opstanak
jedina sansa im je racing 

Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 28 feb 2010, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Evo ga gube, a Zaragoza je pobjedila sinoc. Izgleda da ispadaju.....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Neka i ispadnu nije mi ih zao hebo te ba dan pa corav covjek vidi da je Medunjanin za ofanzive oni ga stvaljaju pa gotovo na stopera...
Jos jedna stvar bode u oci i Sasu matica a to je da Medunjanin nema po utakmici ni 3 lopte od saigraca,jedino ako se izbori za nju to mu je sve sto on ima sanse da odigra od uloge u Valadolidu...
Jednostavno covjek mora sto prije napustiti onaj klub i ici gdje ce igrati poluspica i imati dovoljno lopti da uradi nesto...
A i danas on izadze u sedamdeset i nekoj minuti i odmah Valadolid primi gol za poraz,ha ja brate...
Jos jedna stvar bode u oci i Sasu matica a to je da Medunjanin nema po utakmici ni 3 lopte od saigraca,jedino ako se izbori za nju to mu je sve sto on ima sanse da odigra od uloge u Valadolidu...
Jednostavno covjek mora sto prije napustiti onaj klub i ici gdje ce igrati poluspica i imati dovoljno lopti da uradi nesto...
A i danas on izadze u sedamdeset i nekoj minuti i odmah Valadolid primi gol za poraz,ha ja brate...
Pa i treba da otima lopte kad ga je onaj retard od trenera stavio na zadnjeg veznog,a covjek klasicni tehnicar koji ce napraviti neku asistenciju ili sut koji ce rijesiti utakmicu...Danas nije bio nesto posebno ni los,ni dobar,solidna partija,iako moze puno bolje al na poziciji poluspica!!!gringo2 je napisao/la:Neka i ispadnu nije mi ih zao hebo te ba dan pa corav covjek vidi da je Medunjanin za ofanzive oni ga stvaljaju pa gotovo na stopera...
Rotor Volgograd...
Medunjanin pod hitno treba promjeniti klub. Cujem da Puracicima treba ofanzivni vezni, tu bi garant igrao od pocetka i zabio par golova pa bi Puracici bili ispred Hajdarevica i usli u drugu kantonalnu ligu.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
trebali se nasmijat?Saban je napisao/la:Medunjanin pod hitno treba promjeniti klub. Cujem da Puracicima treba ofanzivni vezni, tu bi garant igrao od pocetka i zabio par golova pa bi Puracici bili ispred Hajdarevica i usli u drugu kantonalnu ligu.

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Evo i ja se pitam..grohotom ili kako??CRNI_SA je napisao/la:trebali se nasmijat?Saban je napisao/la:Medunjanin pod hitno treba promjeniti klub. Cujem da Puracicima treba ofanzivni vezni, tu bi garant igrao od pocetka i zabio par golova pa bi Puracici bili ispred Hajdarevica i usli u drugu kantonalnu ligu.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ima i ona ko se zadnji smije.......kasno se smije 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Fkt momak ima pravi sut, i zna s loptom.
Odma se vidi na igracu da fkt zna igrati, pa nek laprdaju sta hoce na Harisa, on je igrac pravi.
Odma se vidi na igracu da fkt zna igrati, pa nek laprdaju sta hoce na Harisa, on je igrac pravi.
Dzaba kad je prespor i prelijen,on po meni moze igrati samo cistog napadaca sidrasa,ostalo tesko....Adinjo je napisao/la:Fkt momak ima pravi sut, i zna s loptom.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Saban je napisao/la:Medunjanin pod hitno treba promjeniti klub. Cujem da Puracicima treba ofanzivni vezni, tu bi garant igrao od pocetka i zabio par golova pa bi Puracici bili ispred Hajdarevica i usli u drugu kantonalnu ligu.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Uglavnom lik nije zasluzio da se po njemu pljuje i da se omalozava, no dobro tako je to kod nas, pa me bas toliko to i ne cudi...gringo2 je napisao/la:Dzaba kad je prespor i prelijen,on po meni moze igrati samo cistog napadaca sidrasa,ostalo tesko....Adinjo je napisao/la:Fkt momak ima pravi sut, i zna s loptom.
Nista licno gringo

Sta ces adinjo, kad ga je cirkan nablatio da svali krivicu, svi su to preuzeli, haris je dobar igrac al mu je ciro odredio putAdinjo je napisao/la:Uglavnom lik nije zasluzio da se po njemu pljuje i da se omalozava, no dobro tako je to kod nas, pa me bas toliko to i ne cudi...gringo2 je napisao/la:Dzaba kad je prespor i prelijen,on po meni moze igrati samo cistog napadaca sidrasa,ostalo tesko....Adinjo je napisao/la:Fkt momak ima pravi sut, i zna s loptom.
Nista licno gringo
Cuva Bog Zelju svog!
Odlican igrac, treba samo promjenuti klub, jer od sadasnjeg kluba i igraca nema dobrog rezultata..
BLUE NATION.
Evo Mudonje od pocetka.I to na poziciji kao Miske.
Sad ce ih Mudonja pozandarati veceras.I otici u istoriju ko' Dok Holidej
Nesto se ''obozavatelji''ko biva usutili,hajmo malo paljev.. ovaj podrske Mudonjagi.
Sad ce ih Mudonja pozandarati veceras.I otici u istoriju ko' Dok Holidej

Nesto se ''obozavatelji''ko biva usutili,hajmo malo paljev.. ovaj podrske Mudonjagi.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu