Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Auuu ovo je iznenadilo mozda vise nas koji navijamo za druge timove nego vas navijace Juventusa, po meni je ovo jos jedan korak unazad za italijansku ligu jer sa Conteom na celu juve bi 99% uzeo skudeto dok se sad to itekako promijenilo iako Alegri ima dovoljno vremena da se upozna sa ekipom i da poslozi kako zeli ali to ostaje da vidimo kako ce biti.E sad da objasnim zasto je korak unazad, zato sto dok je Juventus prvi i tako superiorno uzimao skudeto to je tjeralo barem neke klubove da trose pare i da se pojacaju npr. Roma,Napoli ove sezone Inter, a i Milan bi ako ne ove sezone onda za sezonu ili dvije morao uloziti velike kolicine novca ako hoce da se ukljuci u borbu za skudeto, ovako je Juve bez Contea barem na prvi pogled 30% slabiji i ostlai klubovi nece mroati toliko uloziti u ekipu plus ako Vidal i Pogba odu ove ili sljedece sezone.Nadam se da niste nista pogresno shvatili jer koliko god zvucalo neshvatljivo ja vise volim jak Juventus jer to odma tjera ostale da s epojacaju i da bude jak Milan, Inter,Roma,Napoli i naravno jaca liga ali iz sezone u sezonu sto se tice Milana oni idu samo unazad pa valjda se trgnu nekad
Kako god sretno u nastavku i nadajmo se da ce sto manje dobrih igraca napustiti seriu a, a da ce doci sto bolji igraci jer zalosno mi vidjeti ko sve igra u engleskoj,spaniji,francuskoj a italija propada..

FORZA MILAN
MrMuscle je napisao/la:Itekako je imao Diego, Melo, Grosso i jos neki su dosli.. Mozda okvirno oko 80mil, a ne 100mil al nije velika razlika.. A de ne govorimo koliko je Ranieri imao.. Amauri, Iaquinta, Sissoko, Poulsen, Tiago, Grygera itd....Marchisio je napisao/la:Ma gdje to Ferrara dobio 100 miliona kakve su to priče. Takav budžet je jedino imao Moggi u toj sezoni kad je prodao Zidana. Juventus se jedino može oporaviti ako dodju pare od kojekakvih naftnih bušotina ali u ovu ligu niko neće ulagati više...
Ti igrači su dovedeni za 60 miliona a prodani igrači u vrijednosti 14 miliona što je daleko od ovih 80 a još više od 100 miliona. Dakle minus od transfera te sezone je bio oko 45 miliona, prve Ranierieve oko 40 miliona a druge 10 miliona.
Mislim da smo izgubli iturbea...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- Burberry46
- Kontakt:
Eto samo su pokazali ambicije, **** ih Alegri, fujjj!! Predvidjam mu do novembra, pa ide tjeranje pa novi trener itd taman smo fino napravili kontinuitet i sad smo sve to prosuli
Agnelli i uprava napolje!!
Agnelli i uprava napolje!!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- OnlyUnited
- Kontakt:
Cuj Alegri u najveci klub Italije..
Ovo je slicna situacija Moyes-United..

- Ed Woodward for Prime Minister !
Ovaj tim Juventusa je osvoji 3 uzastopa scudetta , sto znaci treba se ici sad na Evropu. Conte je znao da u Upravi to nemogu da mu omoguce i to je to.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Oj šta je ovo jbt
čuj Alegri kuknjava

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- akisarajevo92
- Kontakt:
steta velika za odlazak konetea,covjek je imao viziju napravio je korak naprijed da vrati juve na stare staze slave ,a nejgovim odlaskom ,juve se vraca dva koraka nazad ,steta velika veliki udarac za ovaj klub,ocigledno je da su pare razlog ,i nedovodenje igracaa kojiista iole vrijede u svjetu nogometa jer bez toga da se ne lazemo nema ni rezultata,koliko para toliko muzike arem je tako danas.Jos jedno steta vellika ,ovo je nakon serije B najtezi udarac,i ostaje da se vidi da li ce ovo biti prelomni dogadaj koji ce odluciti o daljoj sudbini juvea.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- 10DelPiero
- Kontakt:
Eventualni gubitak igraca nakon njega bi bio veliki udarac. Mislim da je ovdje panika nastala zato sto se svi sad pribojavaju odlazaka vise vec sto je Conte otisao, Allegri u svojin rukama i dalje ima jako kvalitetan tim.
Alessandro Del Piero !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta da ocekujem od ovog...za pocetak da makar spremi ekipu da moze trcati svih 90 minuta, navijaci Milana mogu potvrditi da tamo ni to nije bio u stanju...a sad kad krenu i povrede zbog ekspertovog nacina rada
nek nam je bog na pomoci
jedina pozitivna stvar je promjena formacije...a ovo je veliki udarac za citav talijanski fudbal, Juventus je bio jedini kakav-takav tim konkurentan ovim evropskim, sad je i on grohnuo..

jedina pozitivna stvar je promjena formacije...a ovo je veliki udarac za citav talijanski fudbal, Juventus je bio jedini kakav-takav tim konkurentan ovim evropskim, sad je i on grohnuo..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa kako si ti siguran, Milan je bio truhla sredina i to odavno nr moze covjek cuda pravit kad generalno vlada ocajna atmosfera. Sada ima jaku ekipu, imat ce na raspolaganju i tih 20-30 mil. tako da covjeka bez osnove vec otpisujemo.
Alessandro Del Piero !
Allegri = italijanski Sušić - bez autoriteta, bez kondicionog plana
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma tog se najvise bojim, gledam sam Milan pod njegovim vodstvom i nikad mi nije bilo jasno kako ekipa onako padne pred kraj, vuku se po terenu, nema vise tu taktike jednostavno na skrge disu...i jos je povrijedio haman pa svakog igraca bar jednom na duzi period..
za pocetak nek ih spremi da mogu izdrzati 90 min normalnog fudbala i da nam sacuva bar 1/2 ekipe od dugorocnih povreda i ja zadovoljan od njega
za pocetak nek ih spremi da mogu izdrzati 90 min normalnog fudbala i da nam sacuva bar 1/2 ekipe od dugorocnih povreda i ja zadovoljan od njega
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
O cemu ti pricas covjece ?! Sta ti bolan znas o kondiciji?! Vidis li sta pises?!Genghis je napisao/la:Allegri = italijanski Sušić - bez autoriteta, bez kondicionog plana
Max Allegri
kako volim kad se promjeni ploca. Odjednom allegri odlican trener a do jucer se smijali malom milanu i jos manjem im treneru. Mozda do novembra i stramacioni postane odlican 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ti nemoj da lupas niko nije ovdje rekao da je Allegri odlican trener, dva forumasa ga ako se moze reci brane i to pod onom od dva zla biraj manje. Ja kazem da se saceka malo prije nego vec otpisemo sve.
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 16 jul 2014, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !
Pa vidim ja da je Milan bas prodiso kako su se Allegrija rijesili sad im sve ide ko po loju.recoba20 je napisao/la:kako volim kad se promjeni ploca. Odjednom allegri odlican trener a do jucer se smijali malom milanu i jos manjem im treneru. Mozda do novembra i stramacioni postane odlican
to sto je nasljednik jos gori ne znaci da je allegri dobar
- Burberry46
- Kontakt:
Sta nam uradi Agnelli, pa dodvede ovog Alegria, ne mogu jos da vjerujem, sad ce biti losa atmosfera, zvizdace se treneru na stadionu, uglavnom bice dosta podjela nazalost 

1946
Hahahahaha! Odlicno! Ne kazemo da je uzasan, ne kazemo da je odlican! Ali od ponudjene 4, on je najbolji izbor !soe je napisao/la:Pa vidim ja da je Milan bas prodiso kako su se Allegrija rijesili sad im sve ide ko po loju.recoba20 je napisao/la:kako volim kad se promjeni ploca. Odjednom allegri odlican trener a do jucer se smijali malom milanu i jos manjem im treneru. Mozda do novembra i stramacioni postane odlican
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.