Pa porezi na plate ja mogu samo zamisliti koliko oni mjesečno daju na plate igračima i ostale dodatke, pa sigurno preko 100,000 eura, i onda kaže ne može obećat titulu i kup, pa kako ne možeš tolike plate, imaju po 2 kvalitetna igrača na svakoj poziciji ima da budeš siguran i obećaš duplu krunu, po ovim ciframa moraš biti siguran u oba trofeja, tu nema dileme, i onda na te tolike plate ide veći i porez logički, i to ih zakla u ovoj zadnjoj godini.Southboy je napisao/la:Moze li neko naci onaj post sto je neko postavio od prije par sedmica o dugovanju i rastu duga sarajeva,ovom jednom liku da pokazem,nevjeruje covjek..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 16 jul 2014, 13:25, ukupno mijenjano 2 puta.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
ti stvarno vjerujes u te bajkejahija je napisao/la: Sve što ima ponudu i što se može prodat treba prodat, pa mi ćemo od zolote i stane imati 1,5 milion km na računu znaš koja je to lova, a za te pare kupit igrača pun k u našoj ligi i okruženju ili za bajde ih naći na pasja preskakala, jedino mi i prodajemo za cifre i uopšte prodajemo, ja sam uvjek za to, **** nezadovoljnog igrača ako zna da ga neko hoće a ti ga nećeš prodat to je najgore imali smo takva iskustva.
Što se naplate tiče ovi iz istanbulspora su uvjek platili sve i pošteni su od ovih kurdskih ekipa.

turcin da ti samo tako da 300 400 hiljada eura

vidi se da nikad s turcima nisi poslovao

sto me nasmija frajer kvalitetno

Prijatelju, gledaj ovo sa vedrije strane. Istina, igraci poput Stanica nam trebaju, i to je fakat, a opet sa druge strane, dokaz da se u Klubu radi i vise nego dobro je i to da igraci iz NASEG KLUBA idu u super jake lige, u ovom slucaju Turska. Realno, ne zelim da se neko naljuti, a i ako se naljuti bas me briga, jedino nas Klub ima mogucnost da proizvede i lansira ovoliko igraca, koji realno imaju kvalitet. Sehic, Stilic, sada Stanic, Dzeko, Dijaliba, Hodzic, Zukanovic, Zolotic, Visca, i jos puno njih su igraci koji su svojim igrama davno prevazisli kvalitet nase lige, a ponikli su, ili su puni prosperitet dozivjeli u Zelji. U Klubu se radi dobro, a jedan dobar rezultat ce poluciti i to da ce nasi igraci ici i za milionske iznose u neke jace lige. Nasa stvarnost je takva da nama niko nista ne daje, da sponzori nemaju para, ili nece da daju, a Gradu nije bilo stalo da podrzi sve one silne titule, te stoga moramo sami proizvoditi i prodavati najbolje igrace. I to je jedan od nacina da napravimo iskorak u ovoj Ligi, a sutra Insallah i na evropskoj sceni. Nazalost, Klub mora prodavati, a igraci se moraju materijalno obezbijediti. Ne kazem da je ovo doslo u pravo vrijeme, ali nekada mora doci. Vjeruj mi da je Mamic za Stanica rekao da igra u Dinamu da bi ga prodao u Milan za 5 miliona eura. Koliko mladih igraca ima trenutno kod nas, koji su poprilicno dobri, nemoj da te zacudi kada budes cuo ili procitao da je ovaj, ili onaj, ili obaCARSON je napisao/la:Ljudi ovo je onda totalni raspad sistema nemogu vjerovati sta nam se desilocorleone87 je napisao/la:Ide kod Višće.super je napisao/la:Stana sve dogovorio sa istanbulsporom,ove 2 utakmice su mu posljednje u plavom dresu![]()

... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
- ultrassa1921
- Kontakt:
uh izvini ludjace majke ti hahahaha,znam ja ali ocito si nesto drugo potencirao ali nema veze,nije bitno,znas ti sta ..mma_hz je napisao/la:Da si "ludjak" znao bi..ultrassa1921 je napisao/la:sta je pisac zelio reci?mma_hz je napisao/la:Ako ista znam po ovim gostovanjima je da je bolje 100 "ludjaka" od 300 "navijaca"..![]()
Manijaci Zeljini
Nije samo tako paša, mi njima dajemo ekstra igrača i budućeg reprezentativca, univerzalnog igrača kojeg oni za te pare ne mogu naći nigdje, pa mi smo vršajevića njima prodali za te pare, i imamo klauzulu od 15 % od narednog transfera, jel kontaš, mi smo ozbiljan klub koji prodaje igrače ne mjenja po 30 igrača u sezoni da bi napravio neki uspjeh, jel ti sad jasnije.Dzanelemi je napisao/la:ti stvarno vjerujes u te bajkejahija je napisao/la: Sve što ima ponudu i što se može prodat treba prodat, pa mi ćemo od zolote i stane imati 1,5 milion km na računu znaš koja je to lova, a za te pare kupit igrača pun k u našoj ligi i okruženju ili za bajde ih naći na pasja preskakala, jedino mi i prodajemo za cifre i uopšte prodajemo, ja sam uvjek za to, **** nezadovoljnog igrača ako zna da ga neko hoće a ti ga nećeš prodat to je najgore imali smo takva iskustva.
Što se naplate tiče ovi iz istanbulspora su uvjek platili sve i pošteni su od ovih kurdskih ekipa.![]()
![]()
![]()
turcin da ti samo tako da 300 400 hiljada eura![]()
![]()
vidi se da nikad s turcima nisi poslovao![]()

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
visca je otisao za 400k eura sta je tu smijesno i uostalom sta se ti sekiras za nas klub idi docekajte "lijepog adzu"Dzanelemi je napisao/la:ti stvarno vjerujes u te bajkejahija je napisao/la: Sve što ima ponudu i što se može prodat treba prodat, pa mi ćemo od zolote i stane imati 1,5 milion km na računu znaš koja je to lova, a za te pare kupit igrača pun k u našoj ligi i okruženju ili za bajde ih naći na pasja preskakala, jedino mi i prodajemo za cifre i uopšte prodajemo, ja sam uvjek za to, **** nezadovoljnog igrača ako zna da ga neko hoće a ti ga nećeš prodat to je najgore imali smo takva iskustva.
Što se naplate tiče ovi iz istanbulspora su uvjek platili sve i pošteni su od ovih kurdskih ekipa.![]()
![]()
![]()
![]()
Ja bog te diglo se moljaka na svakoj tv stanici u štampi na portalima navijače da im dođu da se ne obrukaju pred utrpanim jer zaboga sramota je ako ih bude kao protiv kadaifa u generalci 2,500 tisuće gledatelja, gdje ćeš to da aplaudiraju utrpanom amiđi da ih počasti sa lovom, moraš se dodvoriti njemu zaboga, jer je viđen to čovjek ugledan.super je napisao/la:visca je otisao za 400k eura sta je tu smijesno i uostalom sta se ti sekiras za nas klub idi docekajte "lijepog adzu"Dzanelemi je napisao/la:ti stvarno vjerujes u te bajkejahija je napisao/la: Sve što ima ponudu i što se može prodat treba prodat, pa mi ćemo od zolote i stane imati 1,5 milion km na računu znaš koja je to lova, a za te pare kupit igrača pun k u našoj ligi i okruženju ili za bajde ih naći na pasja preskakala, jedino mi i prodajemo za cifre i uopšte prodajemo, ja sam uvjek za to, **** nezadovoljnog igrača ako zna da ga neko hoće a ti ga nećeš prodat to je najgore imali smo takva iskustva.
![]()
![]()
![]()

Da prodamo Svraku ili Jamaka shvatio bi jer za njih imaš adekvatne zamjene, a i zasitili su se. Prodati Stanića u sred Evropskih nastupa( ako prođemo Metalurg) po meni nema smisla. Znači na mogući prolazak trećeg pretkola i ne računamo. Shvatam da je i situacija prodati šta se može prodati, al nemam neki dobar osjećaj... Prvenstvo počinje za 20 dana, mi se nadamo da će doći neki igrači(napadač iz Ukrajine) , a svaki dan gledamo da se proda šta se može prodati. Za Stanića ako ode definitivno nemamo alternative, a vremena do početka prvenstva je sve manje. NIje valjda da smo se samo oslonili na pare od prodaje igrača i Evropskih nastupa.CARSON je napisao/la:Razabu da mi je neko prije dvije sezone rekao da cu ovoliko zaliti odlazak stanica nebi mu vjerovaoroleeee je napisao/la:super ima li kakvih pozitivnih stvari osim ove prodaje stanica al, sad koliko je to pozitivno ili negativno ne znam.![]()
![]()
Zadnja proslava Titule pred 7 hiljada ljudi sjedim i kontam kako ce nam se obiti od glavu i kako cemo pozeliti novu Titulu ali eto
@jahija Svaku tvoju rijec podrzavam u potpunosti.
Southboy je napisao/la:Moze li neko naci onaj post sto je neko postavio od prije par sedmica o dugovanju i rastu duga sarajeva,ovom jednom liku da pokazem,nevjeruje covjek..
28.2.2014
http://www.pufbih.ba/images/stories/DUG ... _2014_.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
105 Sarajevo
31.5.2014
http://www.pufbih.ba/images/stories/DUG ... _2014_.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
66 Sarajevo
Zadnja izmjena: wsxedc, dana/u 16 jul 2014, 13:31, ukupno mijenjano 1 put.
Tako se to radi u fudbalskom svijetu eno atletiko sve rasproda živo iz ekipe pa će opet igrati važnu ulogu u španskoj ligi tako svi rade i to je normalno pa stana je u klubu 7 godina vrijeme ga je unovčit i da se čovjek snađe, podržavam ovo svakako, već će se nešto skontat.Amir81 je napisao/la:Da prodamo Svraku ili Jamaka shvatio bi jer za njih imaš adekvatne zamjene, a i zasitili su se. Prodati Stanića u sred Evropskih nastupa( ako prođemo Metalurg) po meni nema smisla. Znači na mogući prolazak trećeg pretkola i ne računamo. Shvatam da je i situacija prodati šta se može prodati, al nemam neki dobar osjećaj... Prvenstvo počinje za 20 dana, mi se nadamo da će doći neki igrači(napadač iz Ukrajine) , a svaki dan gledamo da se proda šta se može prodati. Za Stanića ako ode definitivno nemamo alternative, a vremena do početka prvenstva je sve manje. NIje valjda da smo se samo oslonili na pare od prodaje igrača i Evropskih nastupa.CARSON je napisao/la:Razabu da mi je neko prije dvije sezone rekao da cu ovoliko zaliti odlazak stanica nebi mu vjerovaoroleeee je napisao/la:super ima li kakvih pozitivnih stvari osim ove prodaje stanica al, sad koliko je to pozitivno ili negativno ne znam.![]()
![]()
Zadnja proslava Titule pred 7 hiljada ljudi sjedim i kontam kako ce nam se obiti od glavu i kako cemo pozeliti novu Titulu ali eto
A na kakve druge pare da se oslonimo? Drzavu, kanton, posjetu?Amir81 je napisao/la:Da prodamo Svraku ili Jamaka shvatio bi jer za njih imaš adekvatne zamjene, a i zasitili su se. Prodati Stanića u sred Evropskih nastupa( ako prođemo Metalurg) po meni nema smisla. Znači na mogući prolazak trećeg pretkola i ne računamo. Shvatam da je i situacija prodati šta se može prodati, al nemam neki dobar osjećaj... Prvenstvo počinje za 20 dana, mi se nadamo da će doći neki igrači(napadač iz Ukrajine) , a svaki dan gledamo da se proda šta se može prodati. Za Stanića ako ode definitivno nemamo alternative, a vremena do početka prvenstva je sve manje. NIje valjda da smo se samo oslonili na pare od prodaje igrača i Evropskih nastupa.CARSON je napisao/la:Razabu da mi je neko prije dvije sezone rekao da cu ovoliko zaliti odlazak stanica nebi mu vjerovaoroleeee je napisao/la:super ima li kakvih pozitivnih stvari osim ove prodaje stanica al, sad koliko je to pozitivno ili negativno ne znam.![]()
![]()
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
-
- Kontakt:
Intelektualac porez na platu se placa prilikom uplate doprinosa koji se uplacuju kada i plata, a to u FKS ne kasnijahija je napisao/la:Pa porezi na plate ja mogu samo zamisliti koliko oni mjesečno daju na plate igračima i ostale dodatke, pa sigurno preko 100,000 eura, i onda kaže ne može obećat titulu i kup, pa kako ne možeš tolike plate, imaju po 2 kvalitetna igrača na svakoj poziciji ima da budeš siguran i obećaš duplu krunu, po ovim ciframa moraš biti siguran u oba trofeja, tu nema dileme, i onda na te tolike plate ide veći i porez logički, i to ih zakla u ovoj zadnjoj godini.Southboy je napisao/la:Moze li neko naci onaj post sto je neko postavio od prije par sedmica o dugovanju i rastu duga sarajeva,ovom jednom liku da pokazem,nevjeruje covjek..
Smijesna mi je sva ta prica, sve neke pare sve neki transferi ludilo, 200, 300, 400 hiljada EURA, milion i pol za 2 igraca a Nedo Turkovic glavni napadac, i neki polu talentovani igraci iz OP prekomandovani u prvi tim, plate igraci ne primaju, igraci bjeze iz kluba jer im se stanarine ne placaju... pa mi nije jasno... racuni za vodu se ne placaju isl...
"ĐE SU PARE, GOVORI"?!
Ili vas neko dobro krade ili vam neko laze za te iznose pokusavajuci tim mahinacijama da se predstavi kao uspjesan rad...
No hajde samo uzivajte u vasoj idili necu vas vise ometati

"ĐE SU PARE, GOVORI"?!

Ili vas neko dobro krade ili vam neko laze za te iznose pokusavajuci tim mahinacijama da se predstavi kao uspjesan rad...
No hajde samo uzivajte u vasoj idili necu vas vise ometati

Hvala druže svakako, to je neko moje realno razmišljanje ništa drugo što mislim to i napišem.Letach je napisao/la:@jahija Svaku tvoju rijec podrzavam u potpunosti.

Pa pusti nas da uzivamo, i nemoj nas ometati u nasoj idili. Idi, odmori malo.Dzanelemi je napisao/la:Smijesna mi je sva ta prica, sve neke pare sve neki transferi ludilo, 200, 300, 400 hiljada EURA, milion i pol za 2 igraca a Nedo Turkovic glavni napadac, i neki polu talentovani igraci iz OP prekomandovani u prvi tim, plate igraci ne primaju, igraci bjeze iz kluba jer im se stanarine ne placaju... pa mi nije jasno... racuni za vodu se ne placaju isl...![]()
"ĐE SU PARE, GOVORI"?!![]()
No hajde samo uzivajte u vasoj idili necu vas vise ometati![]()
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
zamolio bih "utrpane" da odu na temu svog kluba i da ne smaraju nas u normalnim diskusijama,ako ste za normalnu diskusiju ok ako niste razgulite
-
- Kontakt:
ti stvarno mislis da prodas zolotica i odma na ruke dobijes 300.000 eura ? to ne moze ni na manageru... smiri se djecko 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Da prodamo Svraku ili Jamaka shvatio bi jer za njih imaš adekvatne zamjene, a i zasitili su se. Prodati Stanića u sred Evropskih nastupa( ako prođemo Metalurg) po meni nema smisla. Znači na mogući prolazak trećeg pretkola i ne računamo. Shvatam da je i situacija prodati šta se može prodati, al nemam neki dobar osjećaj... Prvenstvo počinje za 20 dana, mi se nadamo da će doći neki igrači(napadač iz Ukrajine) , a svaki dan gledamo da se proda šta se može prodati. Za Stanića ako ode definitivno nemamo alternative, a vremena do početka prvenstva je sve manje. NIje valjda da smo se samo oslonili na pare od prodaje igrača i Evropskih nastupa.[/quote]
A na kakve druge pare da se oslonimo? Drzavu, kanton, posjetu?
Pa mora i Uprava kluba da se malo angažuje na traženju sponzora. MI ne možemo živjet samo od prodaje igrača. Slažem se da igrače treba odgajati i prodavati, al nećemo moći od toga živjeti. Ne prodaju se kod nas igrači za milionske iznose. Ja sam rekao da sad nije momenat kad još igramo Evropu i kad se primiče prvenstvo.Bojim se da adekvatnih alternativa nećemo naći, a pogotovo što treba vremena i da se navopridošli igrači uigraju...
A na kakve druge pare da se oslonimo? Drzavu, kanton, posjetu?
Pa mora i Uprava kluba da se malo angažuje na traženju sponzora. MI ne možemo živjet samo od prodaje igrača. Slažem se da igrače treba odgajati i prodavati, al nećemo moći od toga živjeti. Ne prodaju se kod nas igrači za milionske iznose. Ja sam rekao da sad nije momenat kad još igramo Evropu i kad se primiče prvenstvo.Bojim se da adekvatnih alternativa nećemo naći, a pogotovo što treba vremena i da se navopridošli igrači uigraju...
stanic ronaldo pa ce nam faliti ako ode. jedan prosjecan igrac ove lige i ako ode za te pare treba se udarat nogom u guzicu, iako ne vjerujem da je tolika cifra. zolotic, mladi reprezentativac je otisao za tolike pare...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.