Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Contentissimo
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
znam ja sta ti govoris, ali ugovor je spreman i Arturo je vec rekao da. 10 miliona ojra po sezoni, jos sam u nevjerici, mislio sam da ce nas Pogba napustiti, ali Arturo, pa tek Conte ni u nagorim snovima.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Prvo, nije mi jasno kako pojedinci krive Contea za ovaj potez. To bi uradio svako ko ima dostojanstva. Ako su imali dogovor i na osnovu tog dogovora Conte odlučio ostati, iako je na kraju sezone razmišljao da ode, logično da će čovjek ovako reagovati kada se prekrši dogovor. Samo što su ovi očekivali da to on nebi uradio pred početak priprema, al prevarili su se.
Drugo, ovdje su pojedinci govorili da Alegri nije problem Milana nego da je to ograničena ekipa. Ja sam vam i tad govorio da je činjenica da Milan nema ekipu za top 3, ali isto tako nema ekipu sa kojom će se šprdati Sasuolo i ostale novopridošlice u Serie A. To je pokazao Sedorf, kojem je to bio prvi trenerski posao, a ubijedjen sam pokazat će i Inzaghi. Isto tako sam ubijedjen da ga vi nećete trpiti kao što su ga trpili Galiani i kompanija.
EDIT:
I da, nije da likujem, al nek se pojedinci vrate par strana nazad i vide šta su pisali kada je bilo govora o odlasku Vidala i kako su se šprdali na račun onih koji su tvrdili suprotno.
Drugo, ovdje su pojedinci govorili da Alegri nije problem Milana nego da je to ograničena ekipa. Ja sam vam i tad govorio da je činjenica da Milan nema ekipu za top 3, ali isto tako nema ekipu sa kojom će se šprdati Sasuolo i ostale novopridošlice u Serie A. To je pokazao Sedorf, kojem je to bio prvi trenerski posao, a ubijedjen sam pokazat će i Inzaghi. Isto tako sam ubijedjen da ga vi nećete trpiti kao što su ga trpili Galiani i kompanija.
EDIT:
I da, nije da likujem, al nek se pojedinci vrate par strana nazad i vide šta su pisali kada je bilo govora o odlasku Vidala i kako su se šprdali na račun onih koji su tvrdili suprotno.
Il Club più titolato al mondo!
- Contentissimo
- Kontakt:

Grazie Conte
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Za ovaj razvoj situacije najmanje je kriv Marotta,lik odlicno radi svoj posao,doveo je igrace za koje je na kraju morao odustat jer je ocigledno opet puklo izmedju Contea i Agnellia kao i na kraju sezone kad je vec Conte najavio odlazak,samo se to izmedju njih dvojice zagladilo na jos jednu sezonu al ocigledno razlike u pogledima su bile nepremostive.Vidala ako prodaju to sigurno nece biti jer Marotta tako hoce tu se gazda kluba pita kojem je pozitivan bilans prvo sto je bitno a to je vec Andrea nagovjestio stotinu puta u nekim svojim istupima.Steta sto su odustali od projekta,dogovorenih transfera i nastavka ovog puta u dva tri dana,mogli su to ranije.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Uh, ne znam šta bih vam rekao, bogami... Ako vam je lakše, kao Milanist vas mogu razumjeti jer su Galliani i Berlusconi u Milanu priredili istu situaciju kada su u paketu prodali Ibrahimovića i Thiaga Silvu. Zato mi nije drago zbog situacije u koju ste upali, pored činjenice da se ne volim naslađivati tuđoj nesreći, iako bi klub koji volim mogao imati koristi od novonastale situacije.
Razlozi zbog kojih je Conte napustio klub su sasvim jasni (i opravdani). Antonio je rođeni pobjednik i nije neko ko će se pokoravati mediokritetskim željama. U prevodu, uprava Juventusa se odlučila na prodaju Vidala (nadajte se da se neće desiti ista stvar i s Pogbom) i tim potezom u startu sasjekla njegove ambicije za mogući proboj u Ligi prvaka. Ostaje se bez motora ekipe i možda bez budućeg najboljeg veznjaka svijeta, što definitivno nije mala stvar. Takvu štetu je nemoguće sanirati u jednom prelaznom roku.
U normalnim okolnostima bi se zarađeni novac potrošio na WC pojačanja, ali u trenutnim italijanskim uslovima nema ništa od toga. Dovest će par jeftinih zvijezda, čiji je zenit odavno prošao (ili nikad neće doći) i tako pokušati zamazati oči javnosti. Što je najgore, 99% je sigurno da je novi trener Allegri, zbog toga vas najviše žalim...
Možda u nekim ludim kombinacijama uspije napraviti iznenađenje u prvoj sezoni i odbraniti titulu, mada je i ostanak u CL uspjeh, ali poslije slijedi rahat patnja s ovim poltronom. Da se čovjeku zgadi fudbal.
Trebat će dosta znanja i sreće da se Juve brzo oporavi nakon svega.
Razlozi zbog kojih je Conte napustio klub su sasvim jasni (i opravdani). Antonio je rođeni pobjednik i nije neko ko će se pokoravati mediokritetskim željama. U prevodu, uprava Juventusa se odlučila na prodaju Vidala (nadajte se da se neće desiti ista stvar i s Pogbom) i tim potezom u startu sasjekla njegove ambicije za mogući proboj u Ligi prvaka. Ostaje se bez motora ekipe i možda bez budućeg najboljeg veznjaka svijeta, što definitivno nije mala stvar. Takvu štetu je nemoguće sanirati u jednom prelaznom roku.
U normalnim okolnostima bi se zarađeni novac potrošio na WC pojačanja, ali u trenutnim italijanskim uslovima nema ništa od toga. Dovest će par jeftinih zvijezda, čiji je zenit odavno prošao (ili nikad neće doći) i tako pokušati zamazati oči javnosti. Što je najgore, 99% je sigurno da je novi trener Allegri, zbog toga vas najviše žalim...

Trebat će dosta znanja i sreće da se Juve brzo oporavi nakon svega.
-
- Kontakt:
Pise se da su se zakacili Obrva i Conte jer uopste nije zelio iturbea nego sancheza..na kraju skontas da ima istine jer je kostao svega 10mil vise..
Nokia 3310
Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- Ponos Torina
- Kontakt:
Conte je htio da napravi iskorak u CL i za to su mu trebala velika pojacanja a ne polovnjaci zato je i otisao,kad klub nema ambicije,misle za 2M eura da uzmu 5 igraca i da tako prebrode jos jednu dosadnu sezonu u Serie A....
Mene cudi da je i ovoliko izdrzao i svaka mu cast na tome,niko drugi nebi ovoliko izdrzao i patio se sa Marottom i ostalim,i zna se vrlo dobro sto je ostao ovoliko,i koliko Conte voli ovaj klub....
Prosto nemogu da vjerujem da su spali na ovakve poslove,da je nestao onaj gigantski Juventus koji je mogao kupiti sta je zelio i kad je zelio,a ne ovako odbijenica svako malo,neki kao "talenti"koji se kupuju zbog drugih timova,traze se Free igraci itd....
Mene cudi da je i ovoliko izdrzao i svaka mu cast na tome,niko drugi nebi ovoliko izdrzao i patio se sa Marottom i ostalim,i zna se vrlo dobro sto je ostao ovoliko,i koliko Conte voli ovaj klub....
Prosto nemogu da vjerujem da su spali na ovakve poslove,da je nestao onaj gigantski Juventus koji je mogao kupiti sta je zelio i kad je zelio,a ne ovako odbijenica svako malo,neki kao "talenti"koji se kupuju zbog drugih timova,traze se Free igraci itd....

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 16 jul 2014, 09:52, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Juventus F.C.
Realno, igraci su nebitni. Sa istim i cak pojacanim sastavom bi mediokriteti kakav nam stize srozali ovaj klub.
Ali nije on problem, problem su glavesine, kako ih samo nije stid srozati ovako klub i ekipu sa enormnim potecijalom, kojoj su trebala 3-4 pojacanja da bude ozbiljan konkurent u Evropi.
Iskreno, Serie A ove godine i nije bila toliko u planu, halalio bih Conteu to za evropski rezultat, ali ovo. Ovaj ce nas odvesti na grane Del Neria. Sva sreca pa tu ima jos dovoljno kvaliteta da pokriju njegovo neznanje. Ali ne dugo.
Propao Iturbe, Moratta vjerovatno. Sta preostaje? Mozda da Vidal kao neko ko istinski voli ovaj klub ostane. Vracamo se u 2007, dobro, pretjerujem, ali ovo je par godina unazad u par poteza.
Necu vise pisati, da ohladim glavu, da vidim naredni mjesec sta ce uraditi.
Ne vole oni ovaj klub ni izbliza kao mi, moj Agnelli, stidi se. A mislio sam da Blanc i Secco ne znaju.
Fino alla fine forza Juve!
Ali nije on problem, problem su glavesine, kako ih samo nije stid srozati ovako klub i ekipu sa enormnim potecijalom, kojoj su trebala 3-4 pojacanja da bude ozbiljan konkurent u Evropi.
Iskreno, Serie A ove godine i nije bila toliko u planu, halalio bih Conteu to za evropski rezultat, ali ovo. Ovaj ce nas odvesti na grane Del Neria. Sva sreca pa tu ima jos dovoljno kvaliteta da pokriju njegovo neznanje. Ali ne dugo.
Propao Iturbe, Moratta vjerovatno. Sta preostaje? Mozda da Vidal kao neko ko istinski voli ovaj klub ostane. Vracamo se u 2007, dobro, pretjerujem, ali ovo je par godina unazad u par poteza.
Necu vise pisati, da ohladim glavu, da vidim naredni mjesec sta ce uraditi.
Ne vole oni ovaj klub ni izbliza kao mi, moj Agnelli, stidi se. A mislio sam da Blanc i Secco ne znaju.
Fino alla fine forza Juve!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Ponos Torina
- Kontakt:
Kola sad idu nizbrdo boga pitaj sta ce se jos desiti,koliko ce njih otici iza Contea a realno gledaju niko im nece ni moci zamjeriti ako odu..Mislim na Vidala i Pogbu iskljucivo veliko bogatstvo Juventusa.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ako ''mora'' ici Vidal, a znamo da ne mora.. Potpisujem bez ikakvih problema (iako je nas najbolji igrac i najbolji vezni na svijetu), al da se te pare investiraju u Shaqirija, Griezmana i Rodrigueza (WB) i eto Evru za back upa (jer bice toliko para od prodaje sigurno plus ona sica sto su planirali investirati); a Asu prebaciti u vezu jer mu je to prava pozicija ionako.... Al ako ce se dovesti hrpa jeftinih levata iz Serie A (poput naseg Lule i sl.) da se popune praznine onda radje ne...
Sto se tice trenera... Definitivno moj prvi izbor bi bio Guidolin (i uz to dovesti cijelu scouting sluzbu Udinesea) i nebo bi bilo granica... Jer sa izuzetno ogranicenim resursima frajer je cuda pravio... Cak bio 2 sezone i medju 4 najbolja.... a igraci se samo pojavljivali....
Al nije ni Allegri los izbor, uglavnom bolje i on nego mediokriteti od kojih mi se kosa dize poput Don Mancinia, Claudija Ranierija, Mihajlovica i sl... Jer ipak on je u Serii A pokazao da zna nesto... Sa Cagliariem fantastican, a sa drama limitiranim Milanom nije ni mogao biti bolji.. Ipak u Juvetu ima dosta jace igrace (i bez Vidala) pa mu je imperativ Seria A a u LP barem cetvrfinale....
A za Contea; Kapetan nikad ne napusta brod koji tone, jer mu je taj brod sve sto ima, sve sto voli, sve za sto se cijelog zivota borio...
Nisi trebao otici, al' eto.. Umjesto da napravis jos jaci Juventus nego prije 3 god, kao prva kukavica odlazis (iako su daleko vise krivi hadalji iz uprave)... cccc
Al ako odlazis zbog vise para recimo u Monaco onda si mi se zgadio
... jer onda to nije taj ratnik i fajter koji je bio moj idol, i zbog kojeg sam i zavolio Juve (zbog njega i sl. boraca poput Montera, Ferrare itd.) vec obicni paradjija koji gleda samo sebe...
Sto se tice trenera... Definitivno moj prvi izbor bi bio Guidolin (i uz to dovesti cijelu scouting sluzbu Udinesea) i nebo bi bilo granica... Jer sa izuzetno ogranicenim resursima frajer je cuda pravio... Cak bio 2 sezone i medju 4 najbolja.... a igraci se samo pojavljivali....
Al nije ni Allegri los izbor, uglavnom bolje i on nego mediokriteti od kojih mi se kosa dize poput Don Mancinia, Claudija Ranierija, Mihajlovica i sl... Jer ipak on je u Serii A pokazao da zna nesto... Sa Cagliariem fantastican, a sa drama limitiranim Milanom nije ni mogao biti bolji.. Ipak u Juvetu ima dosta jace igrace (i bez Vidala) pa mu je imperativ Seria A a u LP barem cetvrfinale....
A za Contea; Kapetan nikad ne napusta brod koji tone, jer mu je taj brod sve sto ima, sve sto voli, sve za sto se cijelog zivota borio...
Nisi trebao otici, al' eto.. Umjesto da napravis jos jaci Juventus nego prije 3 god, kao prva kukavica odlazis (iako su daleko vise krivi hadalji iz uprave)... cccc

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Steta sto se ovo desilo sada kad je Prandelli već postao novi trener Galate. On i Deschamps bi bili idealna zamjena tj. naslednjici Contea.
A vjerovatno je Conte dao otkaz jer su glavešine prekršile dogovor da će dobiti željena pojačanja tj. ekipu za LP. Ovako je trebao da se zadovolji Iturbeom, da mora krpiti mjesto upražnjeno odlaskom Vidala i vjerovatno Pogbe... Bolje mu je da je otišao nego da se opet mora zadovoljiti "samo" Scudettom i da mu se opet nabija na nos kako nije uspio napraviti iskorak u LP.
Samo, Vidal me je razocarao. Ocekivao sam prije da ce Pogba otici (ponajvise zbog Raiole) nego Vidal. On mi je nekako bio siguran.. Al ocito je i on vidio da Juve nema velike planove, tj. da u Manchesteru više može ostvariti (možda ne u prvoj sezoni) i više zaraditi.. Tako da sve u svemu je to razumljivo.
Svima njima hvala za sve što su nam u zadnje3 godine pružili. Imali smo dosta razloga za sreću. Sada ide novo vrijeme koje će biti jaaako teško..
Edit: Ukoliko ne možemo dobiti Deschampsa ili Guidolina, ja bih iskreno volio da Carrera dobije priliku da vodi Juventus. On me je u toku onih suspenzija vise odusevio nego Alessio.
A vjerovatno je Conte dao otkaz jer su glavešine prekršile dogovor da će dobiti željena pojačanja tj. ekipu za LP. Ovako je trebao da se zadovolji Iturbeom, da mora krpiti mjesto upražnjeno odlaskom Vidala i vjerovatno Pogbe... Bolje mu je da je otišao nego da se opet mora zadovoljiti "samo" Scudettom i da mu se opet nabija na nos kako nije uspio napraviti iskorak u LP.
Samo, Vidal me je razocarao. Ocekivao sam prije da ce Pogba otici (ponajvise zbog Raiole) nego Vidal. On mi je nekako bio siguran.. Al ocito je i on vidio da Juve nema velike planove, tj. da u Manchesteru više može ostvariti (možda ne u prvoj sezoni) i više zaraditi.. Tako da sve u svemu je to razumljivo.
Svima njima hvala za sve što su nam u zadnje3 godine pružili. Imali smo dosta razloga za sreću. Sada ide novo vrijeme koje će biti jaaako teško..
Edit: Ukoliko ne možemo dobiti Deschampsa ili Guidolina, ja bih iskreno volio da Carrera dobije priliku da vodi Juventus. On me je u toku onih suspenzija vise odusevio nego Alessio.
Zadnja izmjena: ne_znam_ko_sam, dana/u 16 jul 2014, 10:21, ukupno mijenjano 2 puta.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Evo vam Zizu odradio sezonu sa Carlom naucio je dosta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- OfficialAgent
- Kontakt:
Massimo Allegri agrees a 2-year deal with Juventus, replaces Conte

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”
- masteRofPoker
- Kontakt:
A sada idemo po 1/2 lige prvaka, oleeeee, oleeeee.OfficialAgent je napisao/la:Massimo Allegri agrees a 2-year deal with Juventus, replaces Conte
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa ja, treba im poltron koji se nece buniti sto ce pare za Vidala otici za razne Bonaventure, Ibarba i Germana Denisa
kakvo ba ulaganje, nije ovo Moggi vec obicni debil koji vec 3 godine ne zna dovesti igraca kojeg zeli jos neko...pa nije ni Konte vo, pristao bi i on da se proda povrijedjeni Vidal a dovedu Saciri, Iturbe, Guarin, Morata, bek itd itd..nego vidio covjek da ga opet veslaju i da od tog nema nista...
odlazak svakog pojedinca se moze nadoknaditi, medjutim problem je poruka..problem je sto niti jedan trener koji drzi do sebe nece prici Juventusu dok ga vodi ova garnitura ljudi..opet kazem, kad smo bili u seriji b, ili bili 7., bila je nada da ce stvari ici na bolje, da ce biti bolje, sad je problem sto nema te nade..jednostavno vidis da nema dalje, ovo je maksimum i slijedi pad...
Alegri se ne slaze sa Pirlom, Alegri ne zna fizicki pripremiti ekipu, Alegri je doveden jedino jer je hinja koja nema mu.da nista rece i ni na sta se zaliti jer zna da ni u najludjim snovima nije zamisljao da vodi Juventus i Milan..znaci Marota potpuno preuzima transfere pod svoje, jos + sad ima novac od Vidala da dovede sve polovnjake svijeta koje je uvijek sanjao..mislim da je on svrsio sinoc u snu i da mozemo da ocekujemo dernek polovnjaka u torinu...
u NAJBOLJEM slucaju Cerci
kakvo ba ulaganje, nije ovo Moggi vec obicni debil koji vec 3 godine ne zna dovesti igraca kojeg zeli jos neko...pa nije ni Konte vo, pristao bi i on da se proda povrijedjeni Vidal a dovedu Saciri, Iturbe, Guarin, Morata, bek itd itd..nego vidio covjek da ga opet veslaju i da od tog nema nista...
odlazak svakog pojedinca se moze nadoknaditi, medjutim problem je poruka..problem je sto niti jedan trener koji drzi do sebe nece prici Juventusu dok ga vodi ova garnitura ljudi..opet kazem, kad smo bili u seriji b, ili bili 7., bila je nada da ce stvari ici na bolje, da ce biti bolje, sad je problem sto nema te nade..jednostavno vidis da nema dalje, ovo je maksimum i slijedi pad...
Alegri se ne slaze sa Pirlom, Alegri ne zna fizicki pripremiti ekipu, Alegri je doveden jedino jer je hinja koja nema mu.da nista rece i ni na sta se zaliti jer zna da ni u najludjim snovima nije zamisljao da vodi Juventus i Milan..znaci Marota potpuno preuzima transfere pod svoje, jos + sad ima novac od Vidala da dovede sve polovnjake svijeta koje je uvijek sanjao..mislim da je on svrsio sinoc u snu i da mozemo da ocekujemo dernek polovnjaka u torinu...
u NAJBOLJEM slucaju Cerci
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Moj Agente sinoc se jos znalo za Allegria... Otprilike izbor koji je na sredini.. Ni los a ni odlican...
A Arturo sam sve vise i vise ubjedjen da nece u United (jer ne mogu fin parirati ovim docnijim).. Sad ce i licitacije od PSG-a, Citya, Reala itd... Moglo bi ovo izaci na rekordan transfer
Ironija... A mislio sam da nikad nece napustiti Juve i biti nova velika legenda...
A Arturo sam sve vise i vise ubjedjen da nece u United (jer ne mogu fin parirati ovim docnijim).. Sad ce i licitacije od PSG-a, Citya, Reala itd... Moglo bi ovo izaci na rekordan transfer

- Ponos Torina
- Kontakt:
E sad tek ima da potonemo sa Alegrijem
jao sta rade...
Mr Muscle kako da napravi jaci Juventus kad ga sputavaju vec godinu-dvije i kako ocekivati bolji,jaci Juventus....
Samo je pitanje sta je njima zapravo cilj....

Mr Muscle kako da napravi jaci Juventus kad ga sputavaju vec godinu-dvije i kako ocekivati bolji,jaci Juventus....
Sa drama limitiranim Milanom u kojem su igrali Ibra i Silva uspio je izgubiti (već osvojeni) Scudeto od conteovog Juventusa koji je tek slagao ekipu za narednu sezonu. Toliko o njegovim kvalitetimaMrMuscle je napisao/la: Al nije ni Allegri los izbor, uglavnom bolje i on nego mediokriteti od kojih mi se kosa dize poput Don Mancinia, Claudija Ranierija, Mihajlovica i sl... Jer ipak on je u Serii A pokazao da zna nesto... Sa Cagliariem fantastican, a sa drama limitiranim Milanom nije ni mogao biti bolji.. Ipak u Juvetu ima dosta jace igrace (i bez Vidala) pa mu je imperativ Seria A a u LP barem cetvrfinale....
Il Club più titolato al mondo!
Sputavaju ga kokuzlukom i cicijanstvom to stoji.. Al mu na pleca ne stavljaju nikakav teret u LPPonos Torina je napisao/la:E sad tek ima da potonemo sa Alegrijem![]()
![]()
jao sta rade...

A sjetimo se samo kakve je levate Antonio zelio poput Pelusa, Padoina itd koje mu je na kraju Marotta i doveo... Slazem se i ja da je Sanchez bolji od Iturbea (ovaj ima potencijal da bude mnogo bolji nego Chileanac) al' taj ce kostati citav budzet... Dosta je nerealan Conte u svojim zahtjevima, a ove realni su mu i ispunjeni...
Naravno i da je Conte bolji trener od Allegria.. To je bez dileme... Al nije sigurno bolji od Trapatonia ili Lippia ili pak Capella i Ancelotia, pa se za njima nije ovoliko kukalo kao za Antoniom.. Svi su nadoknadivi...
I ja ovdje krivim i Antonia sto je otisao nenajavljeno (bolje da je to dzentlemnski odradio na pocetku sezone, pa da se nadje neko ne ho-ruk rjesenje na vrijeme), al naravno daleko vise krivim upravu (al ne Beppea jer on ima okove na rukama) jos ako prodaju Vidala, a ne dovedu adekvatna rjesenja.. Svaka im marka za lijekova trebala...
@ultrasstyle_tz hajd ne serri
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.