Nije niko, salim se branio Milos Milinovic al mislim da je za njega Starcevic Bufon, aj nadajmo se da je bila trema od prve utakmice al nije mi nikako ulivao sigurnost.ko je branio juce za vas??
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
- Simpatizer
- Kontakt:
Tvoj klub gubi a ti nasao ovdje da se kocoperis?! Is na temu o Sirokom!Steve Urkel je napisao/la:a po čemu to zasluženo jučer na jedvite jade dobijete 1-0 u zadnjoj minutiradebl je napisao/la:evo slavija vodi 1-0, nadam se da ce tako i ostati...borac prvi na tabeli...zasluzeno!!!!
aj borac...aj banjalucki borac....
Milinovic me opasno iznervirao kada nije istrcao na onu loptu, zato sam juce i napisao da je linijas. Degaziranje je veoma lose, ali i tom sam pisao juce.

Ajmo Slavijo, ajmo braco!

EDIT: I Zvijezda vodi! Ajmo braco iz Gradacca!

TRPAJ!!!
EDIT: Slavija 2-0!
TRPAJ!!!

HAJ FAJV
Golman Milinovic u Sportskom Zurnalu proglasen za igraca utakmice.
I zasluženo, po meni, jer budimo iskreni spasio nas je poraza.Schlager je napisao/la:Golman Milinovic u Sportskom Zurnalu proglasen za igraca utakmice.
Zadnja izmjena: Borčevac, dana/u 28 feb 2010, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Simpatizer
- Kontakt:
Simpatizer je napisao/la:Tvoj klub gubi a ti nasao ovdje da se kocoperis?! Is na temu o Sirokom!Steve Urkel je napisao/la:a po čemu to zasluženo jučer na jedvite jade dobijete 1-0 u zadnjoj minutiradebl je napisao/la:evo slavija vodi 1-0, nadam se da ce tako i ostati...borac prvi na tabeli...zasluzeno!!!!
aj borac...aj banjalucki borac....
Milinovic me opasno iznervirao kada nije istrcao na onu loptu, zato sam juce i napisao da je linijas. Degaziranje je veoma lose, ali i tom sam pisao juce.![]()
Ajmo Slavijo, ajmo braco!
EDIT: I Zvijezda vodi! Ajmo braco iz Gradacca!![]()
TRPAJ!!!
auuuu,upravo tako..ja mislim da su svi povikali "izadji,idi na nju..." al ajd...![]()
EDIT: Slavija 2-0!
TRPAJ!!!
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Trenutno je Slavija-Siroki 3-1,tu vjerujem da ce Slavija lako pobjediti kao sto sam i prognozirao u najavi 16.kola,ali uvjeren sam da ce Zrinjski preokrenuti ovih 0-1 protiv Zvijezde jer je Zrinjski jako dobra ekipa.
- Simpatizer
- Kontakt:
Samo da Slavija ne pocne sa nekim petljanjem.
A mislim da ce Zvijezda zavrsiti 1-1. Nama je i to dovoljno, jer Zrinjski u startu otpada.
A mislim da ce Zvijezda zavrsiti 1-1. Nama je i to dovoljno, jer Zrinjski u startu otpada.
HAJ FAJV
čitam tvoje postove odavno, znam da si moderator ali previše se praviš pametan. Primjetio sam i ranije da baš ne simpatiziraš Široki ali onda barem nemoj pisati ovakve gluposti. Slavija će lako pobjediti a Zrinjski jer je bojla momčad okrenuti, pa gdje je tu u svemu Široki neka trećeligaška ekipa. Koja je od svih ekipa napravila najbolji posao na pripremama, igra otvoreno i u Lukavici i sa 8 bodova će na kraju biti bolja od sviju!!Schlager je napisao/la:Trenutno je Slavija-Siroki 3-1,tu vjerujem da ce Slavija lako pobjediti kao sto sam i prognozirao u najavi 16.kola,ali uvjeren sam da ce Zrinjski preokrenuti ovih 0-1 protiv Zvijezde jer je Zrinjski jako dobra ekipa.
- Simpatizer
- Kontakt:
Sto si se toliko razljutio? On je to napisao na temi o Borcu i to je njegovo misljenje! A vala i moje.
Dosta se vise k.rcili kako ste ubjedljivo najjaca ekipa, a sta sad kad vas neko isamara za jedno poluvrijeme?
Sad dolazite uvrijedjeni i seruckate k'o babe!
Dajte malo dostojanstva, ebem mu misa!
Dosta se vise k.rcili kako ste ubjedljivo najjaca ekipa, a sta sad kad vas neko isamara za jedno poluvrijeme?

HAJ FAJV
Simpatizer je napisao/la:Sto si se toliko razljutio? On je to napisao na temi o Borcu i to je njegovo misljenje! A vala i moje.
Vidi ne želim previše polemizirati, ja nikad nisam rekao da smo najjaci daleko, ali vidjeli smo i u prvom dijelu prvenstva da je Široki najjaca ekipa. Nesretno izgubljene utakmice na Grbavici a posebno ona u B Luci su zakomplicirale prvenstvo. Ima se dosta igrati, meni smeta samo omalovažavanje a u postu dotičnog je to tako. Samaranje?? sada je 3:2 ima još do kraja, možda se u zadnjim minutama i okrene. Bar igraju otvoreno i napadački pa šta bude.
Idemo dalje,igra nikakva,3 boda osvojena ...Najbolje je sto prije zaboraviti ovu utakmicu
Slavija u 82oj minuti vodi 3-2 protiv Sirokog,a Zvijezda 1 - 0 protiv Zrinjskog u Mostaru (82 minut takodje)

Slavija u 82oj minuti vodi 3-2 protiv Sirokog,a Zvijezda 1 - 0 protiv Zrinjskog u Mostaru (82 minut takodje)

" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
- Simpatizer
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ma neka Coric izbija on i lijevom moze prebaciti terenradebl je napisao/la:ne bi da mu sudim nakon prve tekme,al malo mi upadalo u oci ono ispucavanje...svaka treca ide preko pola terena...Dragan-BL je napisao/la:? ?.
ne znam...mozda mi je sunce islo u oci,pa nisam bas najbolje ispratio cjelu tekmuodbranio je cist zicer napadacu laktasa... mozda i bude nesto od njega.... sta vi mislite,kako vam se cini gosa...

u svakom slucaj golman je dobar,mada je vecina lopri isal direktno u njega...vrijeme ce pokazati kakav je i moze li se racunati na njega,samo malo neka se opusti i bice on prejak

DUPLA MAJSTORE
Tek sad nakon ovih poraza Sarajeva,Veleza,Zrinjskog i Sirokog vidim zasto sam ja onako presrecan izasao juce sa naseg stadiona
! Imao sam neko sesto culo koliko je ona pobjeda juce vazna....nadam se da i vi sad djelite to moje osjecanje,pogotovo ovi sto su bili nesto skepticni juce
.
Nadam se da ce odsad igrati-
1-Golman
2-Stupar
3-Puzigaca
4-Coric
5-Trivunovic
6-Vukobratovic
7-Grahovac
8-Jandric
9-Stevanovic
10-Kajkut
11-Vukelja
Sa ovom postavom,Evropa je formalnost,a ni titula nije daleko

Nadam se da ce odsad igrati-
1-Golman
2-Stupar
3-Puzigaca
4-Coric
5-Trivunovic
6-Vukobratovic
7-Grahovac
8-Jandric
9-Stevanovic
10-Kajkut
11-Vukelja
Sa ovom postavom,Evropa je formalnost,a ni titula nije daleko

- Simpatizer
- Kontakt:
Samo neka te drzi to sesto culo do kraja sezone.
Sa tvojim sastavom se slazem, jedino sam sumnjicav za Vukobratovica. Nadam se da nije bio na nivou zbog oranice i da cu pojesti g.vno zato sto sam ga ispljuvao.

Sa tvojim sastavom se slazem, jedino sam sumnjicav za Vukobratovica. Nadam se da nije bio na nivou zbog oranice i da cu pojesti g.vno zato sto sam ga ispljuvao.

HAJ FAJV
Ljudi ova ekipa bi dosta toga mogla da uradi bez zafrkancije
-
- Kontakt:
ali treba im takva kakva zamjena,,,pa igraci su popadali zadnjih 10 min,nismo ni svejsni koliko smo srece imali...
DUPLA MAJSTORE
Pa ovaj tim koji sam ja gore naveo ima odlicne zamjene kad je bh liga u pitanju...za potrebu mogu uskociti Petric,Stanic,Stanceski,Sakan,Zaric,Damjanovic,Bojic...
Naravno za Evropu ce sve to trebati pojacati,i prvi tim i klupu...
Naravno za Evropu ce sve to trebati pojacati,i prvi tim i klupu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.