FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Donnie Darko
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Donnie Darko » 16 jul 2014, 00:16

Dajem im maksimalno dvije sezone prije nego Mathieua prodaju u Monaco ili PSG za 2 miliona + 2 mil. bonusa.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2014, 00:17

let3 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Kakvih botova ovdje ima..spor čovjek, a na krilu sabijao baš tu vašu Barcu :urnebes:
Da je spor lik prvi sam napisao cini mi se ja. Dakle, covjek koji od svoje 6-godine navija za Valenciu i koji od dolaska Mathieua prati u Španjolskoj. On je bio brz i igrao beka do prije dvije sezone. Nije slucajno zaigrao na branicu, budi siguran ;)
neka, ti si bot iako pratiš svaku tekmu Valencije :mrgreen:

sabijao baš našu Barcu :urnebes: :lol:
Treba biti i takav bot :mrgreen: :mrgreen: . Ali zanimljivo da se nitko ne uhvati za ono sto sam rekao da je Mathieu strasno borben igrac. Pa on se ne stedi ni u jednoj tekmi, situaciji. Covjek gine na terenu ;)
@ Clutch
Ne govorim samo o Primeri, ja Valenciu pratim u svim natjecanjima, pa i u prijateljskim tekmama. Nije on bas kao Demichelis, slazem se tu, ali nije ni najbrzi defanzivac u Primeri. Ja kazem da nije brzi od malog Rubena Veza iz Valencije. To je ono sto se vidi na prvu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 jul 2014, 00:21

Adi_Zepce je napisao/la: @ Clutch
Ne govorim samo o Primeri, ja Valenciu pratim u svim natjecanjima, pa i u prijateljskim tekmama. Nije on bas kao Demichelis, slazem se tu, ali nije ni najbrzi defanzivac u Primeri. Ja kazem da nije brzi od malog Rubena Veza iz Valencije. To je ono sto se vidi na prvu :D
Ma nisam uopšte na tebe mislio da si bot, jer očigledno znaš o čemu pričaš. Pa to ti kažem, nije toliko spor, a iz tvojih riječi na početku diskusije bi se to dalo naslutiti, ali da je sporiji nego što je bio, to da. Baš to što kažeš izuzetno borben, i sigurno će biti pojačanje za Barcu, a ovdje ga se naziva ublehom.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jul 2014, 00:24

Rajaz je napisao/la:
Navedi mi samo jednog brzeg stopera od njega i ja gasim account, ne samo iz Primere nego iz Evrope citave, samo jedan ?

@let3 gledaj sta kazu drugi, za proslu sezonu znaci:

I watch him every match with Valencia and he is incredibly fast when he keeps going (I would even say he is faster than Jordi Alba in long distances). Acceleration and agilty are nothing special, though.

He's done quite well as CB the few times I've seen him play as such. Not exactly great in terms of standing tackles or man marking but makes up for it via anticipation, speed and those sliding tackles he's so good at.

What an amazing player! He is doing a great job as CB, even better than Rami or Costa. He is decent in his positioning and in the air, but excels by his superb speed and tackles. He is also showing a good ball control and ability to start up the game from the back, with good passes, both short and long.

Amazing speed in terms of covering a lot of ground in overlapping runs. Again, I failed to see him as CB, yet I'd love to have some accurate suggestions about it.

His tackling seems pretty decent when playing as CB, perhaps his high speed helps to a degree.

His main position can be swapped to CB. He won't play much as SB, he himself stated he felt more comfortable playing as CB after the long injury he had. He es doing quite well, thanks to his amazing speed and good tackle. His positioning is quite poor, as he is new in this position, but he makes up with his long legs and speed. Decent in the air and with good passing skills for a CB.

Yesterday he was pretty good defensively against Real Madrid

Phenomenal season as CB of this guy.

End of season for Valencia and no doubt that Mathieu has been the MVP (maybe Parejo too). A beast as CB: fast, strong, playing the ball out of defence and scoring 5 goals this season. Since Valverde placed him back, Mathieu is having a spectacular year. I have found a pair of videos of him (one of them is in pre-season and the other one vs ATM in Copa del Rey).

He had a great year individually, probably the fastest CB in the spanish league, decent in the air, average positioning. He only lacks a bit of "know-how" in the CB position to be a TOP player (tight marking, being more aggressive etc).
ja tebi savjerujem pogledaj ziv bio makar dvije utakmice valencije i uvjeri se a ne neke tekstove ovdje prosipat ko da smo coravi jbt ccccc :facepalm: ,
kao prvo iz primere ima x stopera brzih od njega ,od ramosa ,mascherana samo iz barce i reala

ja ne mogu da vjerujem da ti imas neku predstavu u glavi da je ovaj lik najbrzi stoper u primeri a sto je zalosnije i u evropi :urnebes: ,ej u evropi najbrzi stoper 31godisnji mathieu :urnebes: ,sta lik izjavi jbt :urnebes: :urnebes:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2014, 00:26

Clutch je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: @ Clutch
Ma nisam uopšte na tebe mislio da si bot, jer očigledno znaš o čemu pričaš. Pa to ti kažem, nije toliko spor, a iz tvojih riječi na početku diskusije bi se to dalo naslutiti, ali da je sporiji nego što je bio, to da. Baš to što kažeš izuzetno borben, i sigurno će biti pojačanje za Barcu, a ovdje ga se naziva ublehom.
Pojacanje ili barem osvjezenje za odbranu Barce ce sigurno biti. Manji je kikser nego Piqueu. Samo slazem se s vecinom forumasa da je 20 miliona mnogo za jednog 31-godišnjaka, ali hvala Bogu pa Barca nije skrta :mrgreen: :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 16 jul 2014, 00:26

https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hph ... 2544_n.jpg
dugo iscekivani potez :cool:
"FC Barcelona je na zahtjev Luisa Enriquea napravila posebnu konstrukciju s koje će ovaj stručnjak moći pratiti pojedine djelove treninga."

da spomenem da je kopirano sa ****

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 jul 2014, 00:27

Na kraju krajeva, nije Alba al' nije ni Pique. Koliko može biti brz čovjek od 1.90 sa 30 godina na leđima?

Profesionalac, borben, iskusan, zna s loptom i ajmo reć' ima određenu brzinu za razliku od 90% ostalih stopera, ta nije ga bezveze i Guardiola tražio.
Don't hate what you don't understand.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jul 2014, 00:29

Donnie Darko je napisao/la:Dajem im maksimalno dvije sezone prije nego Mathieua prodaju u Monaco ili PSG za 2 miliona + 2 mil. bonusa.
pa normalno lik puni 31. godinu za mjesec i po ,nece igrat poslije 33 godine stopera u barci
:urnebes: ,i to je maksimum ,nece on docekat ni 33 godine u barci ,sezona i po i ode on opet negdje za 2 miliona a i hajde opet trazi stopera :urnebes:

nije da nismo navikli :puke:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 jul 2014, 00:30

slika

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jul 2014, 00:32

xaviesta je napisao/la:Na kraju krajeva, nije Alba al' nije ni Pique. Koliko može biti brz čovjek od 1.90 sa 30 godina na leđima?

Profesionalac, borben, iskusan, zna s loptom i ajmo reć' ima određenu brzinu za razliku od 90% ostalih stopera, ta nije ga bezveze i Guardiola tražio.
nije njega pep trazio ako mislis na bayern ,njega je bayern trazio al 2012.godine u zimu poslije povrede badstubera ,da pokrije njegovu poziciju

MES QUE UN CLUB !!!

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 jul 2014, 00:32

Dzoni je napisao/la:slika
a daj :rol:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 16 jul 2014, 00:35

Clutch je napisao/la:
kako im je krivo sto je najbolji haha, a kad xavi obori svaki rekord u dodavanjima to je nebitan faktor :lol: :lol: :lol: :lol: zalosno

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 16 jul 2014, 00:36

Martins Indi u Portu za 8 miliona, propustili smo veliku priliku.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 jul 2014, 00:39

xaves je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
kako im je krivo sto je najbolji haha, a kad xavi obori svaki rekord u dodavanjima to je nebitan faktor :lol: :lol: :lol: :lol: zalosno
Upravo kontra,smjesno mi kako je Neuer (koji nije igrac prvenstva) izdminirao midzeta i u ovom segmentu koji je vama zakletva. :urnebes:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 jul 2014, 00:40

barca_87 je napisao/la: nije njega pep trazio ako mislis na bayern ,njega je bayern trazio al 2012.godine u zimu poslije povrede badstubera ,da pokrije njegovu poziciju
Ne znam, nek nam @Adi potvrdi.
Dobro ovo je već pomalo retardirano i prelazi granice dobrog ukusa, recimo Muller i Robben koji su imali bolje prvenstvo od Messija također imaju manje dodavanja od Nouera a i od Messija pa niko de pravi ta poređenja.
Evo slika koja to dokazuje:
http://oi62.tinypic.com/eldx0k.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Don't hate what you don't understand.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jul 2014, 00:41

xaves je napisao/la:
Clutch je napisao/la:
:mrgreen: :thumbup: :thumbup:

smiješni su lobotomci sa ovim omalovažavanjem Messija

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 16 jul 2014, 00:42

a daj :rol:[/quote]
kako im je krivo sto je najbolji haha, a kad xavi obori svaki rekord u dodavanjima to je nebitan faktor :lol: :lol: :lol: :lol: zalosno[/quote]

Upravo kontra,smjesno mi kako je Neuer (koji nije igrac prvenstva) izdminirao midzeta i u ovom segmentu koji je vama zakletva. :urnebes:[/quote]
a dobro nekome je domet osvajanje, a nekom prolaz grupe sta cemo mi tu

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 jul 2014, 00:42

Al kao sto @xaves kaze bitno je kad xavi ima 258987 dodavanja. :urnebes:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 jul 2014, 00:42

Jeste nastrojeni, ja i @Dzoni se samo zezamo :hmmmm:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 16 jul 2014, 00:44

Clutch je napisao/la:Jeste nastrojeni, ja i @Dzoni se samo zezamo :hmmmm:

Ne zezamo ne obmanjuj narod.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.