FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 15 jul 2014, 23:52

Adi_Zepce je napisao/la:Mathieu solidan igrac. Znao je da odigra utakmicu da glava boli, dakle ekstra. A isto tako znao je da kiksa samo tako. Njegova mana je najveca sto je dosta spor, ali je vraski borben. Ja, kao navijac Valencije, sam itekako prezadovoljan cinjenicom da ce u Barcu za 20 miliona eura :D
kad to kaze navijac valencije koji je upoznat a kvalitetama kapitena sve mi je jasno,gdje su oni sto navode da je njegova najveca prednost sto je brz :urnebes:

spor ,star ,31. godina, mrtvi prosjek ,20 miliona :facepalm: ,i kad mi neko kaze dobar je to poso ,chigrinski 2.0 se sprema da dodje u barcu
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 jul 2014, 23:53

Adi_Zepce je napisao/la:Mathieu solidan igrac. Znao je da odigra utakmicu da glava boli, dakle ekstra. A isto tako znao je da kiksa samo tako. Njegova mana je najveca sto je dosta spor, ali je vraski borben. Ja, kao navijac Valencije, sam itekako prezadovoljan cinjenicom da ce u Barcu za 20 miliona eura :D
Najbrzi stoper lige a spor, kako to ? Mozda si htio reci da nije agilan ?

@let3 sudimo mu nakon sto odigra koju tekmu .. sad nema smisla

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 jul 2014, 23:54

Ne, Cigrinskog nitko nece nadmasit. Mozda Song jedino mada je i on odigrao dosta utakmica vec. A u kuratz u sta su oni gledali tada... :urnebes:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 23:55

Rajaz je napisao/la:

gledam ja godinama Primera ligu.. ne samo Barcu

odgledao masu utakmica Valencije, pa tako i doticnog Robocopa...znam o cemu pricam ;) ne lupam bezveze.

Za Čigrinskg (kad je dolazio) nisam mogao ništa reci, jer nisam pratio ukrajinsku ligu...ali znamo o cemu pricamo i znamo kakav je igrac francuz i šta možemo od njega ocekivati ;) da se ne lažemo sad

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 jul 2014, 23:56

let3 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

gledam ja godinama Primera ligu.. ne samo Barcu

odgledao masu utakmica Valencije, pa tako i doticnog Robocopa...znam o cemu pricam ;) ne lupam bezveze.
I kako odigra proslu sezonu ?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 jul 2014, 23:57

Rajaz je napisao/la:

pa sta covjece gledas ,slusas ,kakav najbrzi stoper lige :facepalm: :?

oj najbrzi stoper lige ,gdje si to naso,procito ,vidio samo da mi je to znat
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 23:58

Rajaz

Prosjecno i solidno, kao i svaki prosjecan igrac (da ga ne pljujem jer nije toliko smece)....ni manje ni više od svog nivoa

e sad, vrijedi li takav i u tim godinama 20 milki :?: hajmo pošteno

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2014, 00:00

Rajaz je napisao/la:

Vec 4 i pol godine nisam propustio niti jednu utakmicu Valencije, tako da mogu, jer znam govoriti o kvalitetama (ili ne kvalitetama) Mathieua. Ne znam otkud informacija da je najbrzi stoper lige (nisam upoznat s njom), ali je po meni to cista izmisljitinja. On nije brzi od nekih branica u Valenciji, kao sto su Vezo ili Ruiz. Vrlo lako ga je pretrcati :problem:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 jul 2014, 00:02

Adi_Zepce je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

Vec 4 i pol godine nisam propustio niti jednu utakmicu Valencije, tako da mogu, jer znam govoriti o kvalitetama (ili ne kvalitetama) Mathieua. Ne znam otkud informacija da je najbrzi stoper lige (nisam upoznat s njom), ali je po meni to cista izmisljitinja. On nije brzi od nekih branica u Valenciji, kao sto su Vezo ili Ruiz. Vrlo lako ga je pretrcati :problem:
ma pusti ga ocito nije ni gledao lika , negdje procito bajke o njemu i sad nesto pise ovdje ,
al se ismija :urnebes: ,cuj najbrzi stoper lige :D

MES QUE UN CLUB !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 jul 2014, 00:04

Adi_Zepce je napisao/la: Vec 4 i pol godine nisam propustio niti jednu utakmicu Valencije, tako da mogu, jer znam govoriti o kvalitetama (ili ne kvalitetama) Mathieua.
aj' kad si tako nagodan reci nam je l' postojao interes Bayerna za njega? Znam da se kao nešto spominjalo.
Don't hate what you don't understand.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2014, 00:05

Zalosno je sto lupeta, a nema dokaza za to. Jerry je dobar defanzivac, ali ponavljam kao fan Valencije, ne vrijedi 20 miliona eura. Njegova realna cijena je oko 12 miliona eura, ali ovaj novi predsjednik Valencije, Amadeo Salvo je zeznut tip :D
@ xaviesta
Jeste i odbio je ponudu Bayerna. Bas bilo u Bildu kako su Njemci u soku zbog toga, jer malo tko odbija Bayern.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 16 jul 2014, 00:06

barca_87 je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:

pa sta covjece gledas ,slusas ,kakav najbrzi stoper lige :facepalm: :?

oj najbrzi stoper lige ,gdje si to naso,procito ,vidio samo da mi je to znat
Navedi mi samo jednog brzeg stopera od njega i ja gasim account, ne samo iz Primere nego iz Evrope citave, samo jedan ?

@let3 gledaj sta kazu drugi, za proslu sezonu znaci:

I watch him every match with Valencia and he is incredibly fast when he keeps going (I would even say he is faster than Jordi Alba in long distances). Acceleration and agilty are nothing special, though.

He's done quite well as CB the few times I've seen him play as such. Not exactly great in terms of standing tackles or man marking but makes up for it via anticipation, speed and those sliding tackles he's so good at.

What an amazing player! He is doing a great job as CB, even better than Rami or Costa. He is decent in his positioning and in the air, but excels by his superb speed and tackles. He is also showing a good ball control and ability to start up the game from the back, with good passes, both short and long.

Amazing speed in terms of covering a lot of ground in overlapping runs. Again, I failed to see him as CB, yet I'd love to have some accurate suggestions about it.

His tackling seems pretty decent when playing as CB, perhaps his high speed helps to a degree.

His main position can be swapped to CB. He won't play much as SB, he himself stated he felt more comfortable playing as CB after the long injury he had. He es doing quite well, thanks to his amazing speed and good tackle. His positioning is quite poor, as he is new in this position, but he makes up with his long legs and speed. Decent in the air and with good passing skills for a CB.

Yesterday he was pretty good defensively against Real Madrid

Phenomenal season as CB of this guy.

End of season for Valencia and no doubt that Mathieu has been the MVP (maybe Parejo too). A beast as CB: fast, strong, playing the ball out of defence and scoring 5 goals this season. Since Valverde placed him back, Mathieu is having a spectacular year. I have found a pair of videos of him (one of them is in pre-season and the other one vs ATM in Copa del Rey).

He had a great year individually, probably the fastest CB in the spanish league, decent in the air, average positioning. He only lacks a bit of "know-how" in the CB position to be a TOP player (tight marking, being more aggressive etc).

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 16 jul 2014, 00:07

Ja isto koliko se sjecam matha da je brz dosta ,cak je igrao na krilu nekad,ownao barcu :mrgreen:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2014, 00:09

suhi je napisao/la:Ja isto koliko se sjecam matha da je brz dosta ,cak je igrao na krilu nekad,ownao barcu :mrgreen:
Kljucno je naglasiti bio brz. Prosle sezone imao "okrsaj" s Flacom (tadasnjim trenerom Valencije) da ga ne stavlja na lijevi bek jer nije mogao da izdrzi to. Zbog toga su Juan Bernat i Andres Guardado bili prekomandovani na tu poziciju.

www.valencia-balkan.net

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 jul 2014, 00:10

Kakvih botova ovdje ima..spor čovjek, a na krilu sabijao baš tu vašu Barcu :urnebes:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jul 2014, 00:12

Adi_Zepce je napisao/la:Zalosno je sto lupeta, a nema dokaza za to. Jerry je dobar defanzivac, ali ponavljam kao fan Valencije, ne vrijedi 20 miliona eura. Njegova realna cijena je oko 12 miliona eura, ali ovaj novi predsjednik Valencije, Amadeo Salvo je zeznut tip :D
@ xaviesta
Jeste i odbio je ponudu Bayerna. Bas bilo u Bildu kako su Njemci u soku zbog toga, jer malo tko odbija Bayern.
sve receno

vjerujem da je Amadeo zeznut tip (u nekoliko navrata je bio kategorican u vezi doticnog francuza i njegove klauzule) , ali i Zubi je spreman zayebati i tako zeznutog lika sa 20 miliona :cool:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 16 jul 2014, 00:12

Clutch je napisao/la:Kakvih botova ovdje ima..spor čovjek, a na krilu sabijao baš tu vašu Barcu :urnebes:
Da je spor lik prvi sam napisao cini mi se ja. Dakle, covjek koji od svoje 6-godine navija za Valenciu i koji od dolaska Mathieua prati u Španjolskoj. On je bio brz i igrao beka do prije dvije sezone. Nije slucajno zaigrao na branicu, budi siguran ;)

www.valencia-balkan.net

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jul 2014, 00:14

Adi_Zepce je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Kakvih botova ovdje ima..spor čovjek, a na krilu sabijao baš tu vašu Barcu :urnebes:
Da je spor lik prvi sam napisao cini mi se ja. Dakle, covjek koji od svoje 6-godine navija za Valenciu i koji od dolaska Mathieua prati u Španjolskoj. On je bio brz i igrao beka do prije dvije sezone. Nije slucajno zaigrao na branicu, budi siguran ;)
neka, ti si bot iako pratiš svaku tekmu Valencije :mrgreen:

sabijao baš našu Barcu :urnebes: :lol:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 16 jul 2014, 00:15

Adi_Zepce je napisao/la:
Pa pratim i ja Primeru pa tako i Valenciu. Jeste izgubio na brzini i zato je prešao da igra na stoperu, ali da je spor i nije baš. Nije Bale, ali nije ni Demichelis..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 16 jul 2014, 00:16

haj ko moze nekako da promijeni anketu, bode u oci

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.