FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Butmiran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Butmiran » 28 feb 2010, 01:23

bad_boy je napisao/la:
zmajce je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Iskreno,Sarajevu je najbolje da se okrenu sljedecoj tekmi,ovu ste izgubili od spremnijeg protivnika od sebe,posteno smo vas pobijedili,imali ste svoje sanse mi svoje,o incidentu necu da pricam,zasto sad ne napadnete trenera,Skoru i Alaima,koji su vam obecavali 3 boda u Tz,a vidjeli smo kakav smijesan Alaim primi go,trener i igraci su vas nalozili da ce dobiti u Tz,pa ste se toliko nadali o pobjedi,al priznajte Sloboda je bila bolja i spremnija,ima nove igrace i trenera,dok vasa uprava i trener nisu nikog kupili,vec su vam poslali Handzica iz Poljske.Nisam se danas ni jednom na ovoj temi hvalio pobjedom Slobode,jer necu da provociram,a ne kao sto su pojedinci,navijaci FK Sarajevo odmah na temu Slobode i pisali sve i svasta,jel tako :?: nadam se da ima i jedan fer navijac Sarajeva da misli ovako kao i ja,igraci i trener su vam dizali adrenalin i na kraju zeznuli,zasto njih ne pljujete?
Sarajevo je, ipak, klub koji je Evropi predstavio naš poslijeratni fudbal. Kakav god da je taj fudbal. Ne treba ovdje pisati kao da je sa Sarajevom gotovo. Pa svakom se desi da izgubi jednu utakmicu. Nemojte zezat. Ne postoji klub u državi kojeg Sarajevo ne može pobijediti. (Nisam navijač Sarajeva ali valja priznati, ko hoće pravo da govori,gigant je to za naše uslove) Meni je Sarajevo simpatičan klub i radujem se svakom njegovom uspjehu osim kad igra protiv Zvijezde iz Gradačca.
To i ja mislim za Sarajevo,oni su danas izgubili,ima jos do kraja prvenstva mozda u narednom gostovanju dobiju,a ne danas izgubili ko da su izgubili u zadnjem kolu,ja sam navijao za Sarajevo u evropskim kvalifikacijama i uvjek cu za nase klubove navijat,bez obzira bio on Sarajevo,Zeljo,Zrinjski itd.al uprava i igraci su ih izigrali,davajuci im laznu nadu pred mec.

Nece reci: "idemo da izgubimo".Razmisli malo.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 28 feb 2010, 01:27

Znam da ne treba reci ne idemo izgubit,al trebali su biti oprezni u izjavama,pogledaj samo koliko je bilo na ss.ba izjava igraca da idu po 3 boda,i da je Sarajevo dobilo,ja bi vam cestitao,i nema ljutnje i napadanja,zivot ide dalje.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 28 feb 2010, 01:29

bad_boy je napisao/la:Znam da ne treba reci ne idemo izgubit,al trebali su biti oprezni u izjavama,pogledaj samo koliko je bilo na ss.ba izjava igraca da idu po 3 boda,i da je Sarajevo dobilo,ja bi vam cestitao,i nema ljutnje i napadanja,zivot ide dalje.

Dzaba, prije meca smo mi bili u puno boljoj poziciji i formi i apsolutno su imali pravo na takve izjave.Izgubili i sta ce sad.Kao da oni i pomisljaju na te izjave.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 28 feb 2010, 01:32

Butmiran je napisao/la:
bad_boy je napisao/la:Znam da ne treba reci ne idemo izgubit,al trebali su biti oprezni u izjavama,pogledaj samo koliko je bilo na ss.ba izjava igraca da idu po 3 boda,i da je Sarajevo dobilo,ja bi vam cestitao,i nema ljutnje i napadanja,zivot ide dalje.

Dzaba, prije meca smo mi bili u puno boljoj poziciji i formi i apsolutno su imali pravo na takve izjave.Izgubili i sta ce sad.Kao da oni i pomisljaju na te izjave.
Odlicno ste igrali pripremne utakmice,i ja sam mislio da cemo danas izgubit,cijenim FK Sarajevo i njegove uspjehe i zelim vam da osvojite titulu ove godine,jer ste zasluzili predstavljanjem nase zemlje u evropskim kvalifikacijama,i zelim vam da svake godine igrate u evropi,nisam zlonamjeran koji ce uzvratit na uvrede i provokacije.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 28 feb 2010, 13:56

Dobra utakmica za pogledati suđenje solidno za naše prilike Sarajevu mnogo sreće u nastavku sezone, u borbi za titulu Pozdrav i sve najbolje
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 28 feb 2010, 14:40

sarajlija89 je napisao/la:sto se tice same utakmice nemam sta pisat jer nista nisam ni vidio osim 10 minuta drugog poluvremena ...dok nismo izasli sa stadiona...@high je gore vec napiso sta i kako se desavalo...drugi gol slobode NEREGULARAN naravno to niko nije reko...lopta je cijelim obimom bila u autu,pred ocima pomocnika..i igra se nastavila i iz te akcije smo primili gol...to je sto se igr tice sto sam vidio.

Nerede necu komentarisat imaju momci koji ce to uraditi u ime grupe.....al sramota je kakvi sve klubovi igraju u prvoj ligi..osim sarajeva,zelje,celika i sirokog..kod nas ne postoji stadion koji ce primit gostujuce navijace...tusanj je sve samo ne stadion.....semafor veca moja tv :roll: :roll: ...teren katastrofalan...tribine...hocu rec tribina...a sta cu rec za ono jbt,trebali smo ribarske cizme ponijet da udjemo toliko je blato bilo....u svemu tome nije mi bas jasno..tuzla kao jedan od urbanijih gradova(kakvi su ostali jbt :roll: :roll: :| ako je ono urbano :| ) da ne moze obezbjedit neki normalan teren..nezz bgm..nisam pametan za to,takva nam je drzava..al brate daj vise napravite stadion jbemu majku.... :idea:

I NA KRAJU..sramotna organizacija... bilo nas je oko 500 hordi..u trenutku kad smo usli na stadion..domaci su prestali gledat utakmicu i samo su nas posmatrali ;) valjda nevjerujuci da smo u tolikom broju iako su nam ogranicili broj mjesta....al dobro..to je ono...ODANOST NASA NE POZNAJE GRANICE ;)

razocaran sam porazom..doduse nisam gledo utakmicu kao sto rekoh tako da nisam ni vidio igru...al....ispostavilo se da smo se sa razlogom pribojavali sudjenja

A.C.A.B.....bice jos price o tom sigurno u narednim danima i teroru koji smo dozivili

slažem se.....kad se sve sabere gostovanje u tuzli je dno dna :evil: :roll: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

alibi

Post Postao/la alibi » 28 feb 2010, 15:45

Ne znam zasto se brisu postovi koji elaboriraju jucerasnje gostovanje kako naseg kluba tako i nas navijaca,jel zato sto uglavnom svoje postove posvecujemo ne uslovnosti stadiona tusanj i brutalnosti policije koja je u svakom pogledu zakazala i presla granice dozvoljenoga.Utakmica kao utakmica je bila povod i razlog nasega dolaska gdje god igra nas voljeni klub.Ali isto tako treba da se zna sta i kako nas docekuju na gostovanjima.Izbrisete li i ovaj post smatracu vas odgovornim da skrivate svjesno cinjenice u kojima su neki nasi momci bez pravih razloga dobili ozljede kako od organa reda tako od "obicnih Gledalaca" na tusnju.Zao mi je iskreno sto se to uopste desilo ali ako presutkujemo i dalje ovakve stvari oni ce se opet negdje i nekad desiti i besutno ce se preci opet preko istih.Ja hocu da vjerujem da smo na terenu bili uglavnom onakvi kako i rezultat govori,ali neke stvari se trebaju javno i glasno reci a ne "skrivati".LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 feb 2010, 15:48

Pozz drug, da budem iskren ne vidim razloga da neko brise postove (osim ako nisu vulgarne prirode) koji aludiraju na jucerasnju utakmicu. Cak i sam moderator (hordaš) je napisao sasvim korektan post par stranica unazad, gdje je opisao jučerašnje stanje na Tušnju ;).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 28 feb 2010, 17:09

Niste puno toga uradili na Tusnju
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 feb 2010, 17:29

alibi je napisao/la:Ne znam zasto se brisu postovi koji elaboriraju jucerasnje gostovanje kako naseg kluba tako i nas navijaca,jel zato sto uglavnom svoje postove posvecujemo ne uslovnosti stadiona tusanj i brutalnosti policije koja je u svakom pogledu zakazala i presla granice dozvoljenoga.Utakmica kao utakmica je bila povod i razlog nasega dolaska gdje god igra nas voljeni klub.Ali isto tako treba da se zna sta i kako nas docekuju na gostovanjima.Izbrisete li i ovaj post smatracu vas odgovornim da skrivate svjesno cinjenice u kojima su neki nasi momci bez pravih razloga dobili ozljede kako od organa reda tako od "obicnih Gledalaca" na tusnju.Zao mi je iskreno sto se to uopste desilo ali ako presutkujemo i dalje ovakve stvari oni ce se opet negdje i nekad desiti i besutno ce se preci opet preko istih.Ja hocu da vjerujem da smo na terenu bili uglavnom onakvi kako i rezultat govori,ali neke stvari se trebaju javno i glasno reci a ne "skrivati".LJUBAV JE SAMO JEDNA.FCS.

ja sam vec napisao, ato da vam je receno da trenutno na tusanj ne moze uci vise od 150 navijaca , jer tribina se gradi.Nismo mi navijaci krivi sto je trenutno stanje takvo.Do juce ste lajali dok ste u onom kokosinjcu iza gola bivali, a juce ste bili na tribini i opet vam nevalja.Strpite se do slijedece sezone kada tribina bude gotova i nema razloga se se pise nesto sada zbog uslova koji su vas docekali jer to je bilo ocekivano.

Sretno sarajevo u nastavku sezone i nadam se da ce uz Velez voditi glavnu rijec za osvajanje titule, a nama ostaje da ovu pobjedu potvrdimo na slijedecem gostovanju :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 feb 2010, 20:06

http://www.youtube.com/fksinfo

10-minutni video koji pokazuje hronologiju dogadjaja na stadionu Tusanj 27.02.2010. na utakmici Sloboda - Sarajevo.

Policija je navijace Sarajeva usporila toliko da su dosli tek na kraju prvog poluvremena, na prilazu tribini bi pozavidjeli i iskusni planinari, velika grupa navijaca nije pustena na tribinu iako je ocigledno bilo dovoljno mjesta za to. Na kraju, tuzlanski organizatori su dozvolili navijacima Slobode da se priblize na par metara od Hordi Zla. Uz sve to, slag na tortu je bila i policijska brutalnost prema ljudima koji su im ledjima okrenuti i nemaju namjeru napasti ih. Sve se to moze vidjeti na ovom video clipu te svako moze prosuditi ko je kriv za nemile scene.

Na clipu takodjer mozete vidjeti i jedini gol za Sarajevo na ovoj utakmici koji je postigao Muminovic

FKSinfo.com webTV
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 feb 2010, 20:14

sarajlija89 je napisao/la:http://www.youtube.com/fksinfo

10-minutni video koji pokazuje hronologiju dogadjaja na stadionu Tusanj 27.02.2010. na utakmici Sloboda - Sarajevo.

Policija je navijace Sarajeva usporila toliko da su dosli tek na kraju prvog poluvremena, na prilazu tribini bi pozavidjeli i iskusni planinari, velika grupa navijaca nije pustena na tribinu iako je ocigledno bilo dovoljno mjesta za to. Na kraju, tuzlanski organizatori su dozvolili navijacima Slobode da se priblize na par metara od Hordi Zla. Uz sve to, slag na tortu je bila i policijska brutalnost prema ljudima koji su im ledjima okrenuti i nemaju namjeru napasti ih. Sve se to moze vidjeti na ovom video clipu te svako moze prosuditi ko je kriv za nemile scene.

Na clipu takodjer mozete vidjeti i jedini gol za Sarajevo na ovoj utakmici koji je postigao Muminovic

FKSinfo.com webTV
Oplakah :mrgreen: .
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 28 feb 2010, 20:21

blato do koljena jbt :D obuca nam je bila pravo cista :lol: ..nije humano po cemu smo hodali i kakv je prilaz stadionu.... :roll: :roll: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 feb 2010, 20:29

Svaka čast svakom navijači ko je bio gore. Više mi je i ova policija dopizdila. :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 28 feb 2010, 21:07

Da je Modrica u prvom dijelu sezone ostala bez ekipe pobijedili bi ih u gostima nego njima igraci odlaze tek kad trebaju da igraju uzvratnu na Kosevu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 28 feb 2010, 22:40

Ev poslije bana da se i ja javim !
Tuzlu ne bih da komentarisem !
Ono blato i docek fukara !
Sve u svemu ispricana prica !
Ev jedna slikica !
http://ud-fotos.de/2009-2010/26-osnabru ... php?idx=24
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 mar 2010, 00:16

FKSinfo.com webTV

Ja vam vise nebi ni dozvolio da dodjete sve dok se ne zavri tribina onda cete vi zaliti sto niste makar i planinarili :)

Pa ja sam vam pisao da ce biti jako zanimljivo kako cete uci na stadion jer se sa one strane vrse radovi i neznam u cemu je sad frka.Vi ste nezadovoljni bili tamo iza gola, a sad vidim nzadovoljno se osjecate sto se nalazite na tribini gdje inace fukare budu.Drugog izbora da udjete na stadion trenutno nije bilo i nemas pravo da se na to izmijavas jer dobro su vam ikako dozvolili da dodjete :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 01 mar 2010, 00:30

SaltCityAttack je napisao/la:

FKSinfo.com webTV

Ja vam vise nebi ni dozvolio da dodjete sve dok se ne zavri tribina onda cete vi zaliti sto niste makar i planinarili :)

Pa ja sam vam pisao da ce biti jako zanimljivo kako cete uci na stadion jer se sa one strane vrse radovi i neznam u cemu je sad frka.Vi ste nezadovoljni bili tamo iza gola, a sad vidim nzadovoljno se osjecate sto se nalazite na tribini gdje inace fukare budu.Drugog izbora da udjete na stadion trenutno nije bilo i nemas pravo da se na to izmijavas jer dobro su vam ikako dozvolili da dodjete :)
nije vam savez ni trebao dati licencu :!: čuj nema mjesta za gostujuće navijače :!: fuj

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 01 mar 2010, 00:50

Fare_Sa je napisao/la:Ev poslije bana da se i ja javim !
Tuzlu ne bih da komentarisem !
Ono blato i docek fukara !
Sve u svemu ispricana prica !
Ev jedna slikica !
http://ud-fotos.de/2009-2010/26-osnabru ... php?idx=24
Bio sam na ovoj tekmi, i kad sam vidio zastavu, mislio sam da sanjam, kad sad ovo... :o :mrgreen:

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 01 mar 2010, 00:53

Pitari čestitam na 500-oj stranici :D
Naravno, SRETAN DAN NEZAVISNOSTI!!!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”