FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Clutch
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 22:53

Čuj ublehu :? Šta je onda Pique ako je ovaj ubleha :crazy:

Da taj isti Indy doveden, opet bi se ovdje sralo da on nije dovoljan kvalitet za Barcu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 jul 2014, 22:57

Clutch je napisao/la:Čuj ublehu :? Šta je onda Pique ako je ovaj ubleha :crazy:

Da taj isti Indy doveden, opet bi se ovdje sralo da on nije dovoljan kvalitet za Barcu.
Nek i od tebe neke vajde'... :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 22:59

:facepalm: a u qrac krasni.... lik 'ladno poredi jednog Piquea sa ovim otpadom :facepalm:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 23:02

let3 je napisao/la:

:facepalm: a u qrac krasni.... lik 'ladno poredi jednog Piquea sa ovim otpadom :facepalm:
Ne pravi se glup, kad znam da nisi. ;)

Poredim Piquea iz prošle sezone i sa ovog SP, za kojeg je taj isti Mathieu klasa iznad :zviz:

@Lillard

Da je meni od tebe dočekati takvo nešto. :beba:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 23:05

usporedba ti je blago receno - preglupa....mogao si komotno porediti onda i sa Ramosom ili Pepeom, ali to ne želiš logicno ;)

placati 30-godišnjeg prosjecnog veterana 20 miliona i to opravdavati kao dobar potez je idiotizam za mene.

dok Real placa Varanea (19 godina) 10 miliona, koji je višestruko veci talenat.

klasicno trolanje realovaca koji žele ispasti pametni ,ali ne uspjevaju

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 23:09

Kako da ga poredim sa Ramosom kad je čovjek odigrao sezonu života za Real ? :)
Uostalom poredim ga sa vašim igračem, koji je trenutno lošiji od Mathieua.

O tome da li je ovo ispravan i logičan transfer se da razgovarati, ali omalovažavati njegove igračke kvalitete je jedna obična glupost, a u to ćeš i sam da se uvjeriš. ;)
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 23:15

Clutch je napisao/la:Kako da ga poredim sa Ramosom kad je čovjek odigrao sezonu života za Real ? :)
Uostalom poredim ga sa vašim igračem, koji je trenutno lošiji od Mathieua.

O tome da li je ovo ispravan i logičan transfer se da razgovarati, ali omalovažavati njegove igračke kvalitete je jedna obična glupost, a u to ćeš i sam da se uvjeriš. ;)
a koje to kvalitete?? koliko je sakupio nastupa za selekciju Francuske?? koliko je dokazan u LP??
ko ga je to tražio osim Barce?? ko to danas placa prosjecne 30-godišnjake po 20 miliona :?: osim Barce naravno.

i zašto nalaziš nacina da pljuneš po Piqueu ni krivom ni dužnom, koji je za njega docent doktor fudbala i sa jednom nogom :?:

prica ti je pogrešna, anahrona, nepovezana

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 23:20

Da vam je svaki igrač docent k'o Pique niko sretniji od mene ne bi bio. :roll:

Kakve kvalitete ? I sam ćeš da se uvjeriš.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 23:22

Clutch je napisao/la:Da vam je svaki igrač docent k'o Pique niko sretniji od mene ne bi bio. :roll:

Kakve kvalitete ? I sam ćeš da se uvjeriš.
Izvoli, slobodan si da nam objasniš koje su to kvalitete :?: umjesto price Uvjerit ces se i sam...naravno da cu se uvjeriti, to znam i sam...zapravo, vec sam se uvjerio u kvalitete doticnog
Ne podcijenjuj me ;) ja to tebi ne radim....gledam redovno Primeru i Valenciju uostalom
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 jul 2014, 23:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 15 jul 2014, 23:22

Mathieu igra u Valenciji, u životu svom nije imao suigrače kakve će imati u Barci. Ima 30 godina i nije apsolutno ništa posebno pokazao u zadnje četiri godine. 20 miliona eura za takvog igrača je stvarno previše.

Na tržištu ima puno boljih mladih igrača koji su dostupni i za do 25-30 miliona.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 jul 2014, 23:27

Neyebenovjerovatno.
Yebo ga Indy i svjetsko prvenstvo, je l' ko od vas slučajno gledo Demichelisa taj je na SP-u izgledo bolje od Thiaga Silve, Ramosa, Cahilla i ostalih a znamo o kakvom se igraču radi.

Znači Puyol i Enrique ne znaju ništa, zna raja što je pregledala tri utakmice svjetskog prvenstva.
Don't hate what you don't understand.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 15 jul 2014, 23:29

xaviesta je napisao/la:Neyebenovjerovatno.
Yebo ga Indy i svjetsko prvenstvo, je l' ko od vas slučajno gledo Demichelisa taj je na SP-u izgledo bolje od Thiaga Silve, Ramosa, Cahilla i ostalih a znamo o kakvom se igraču radi.

Znači Puyol i Enrique ne znaju ništa, zna raja što je pregledala tri utakmice svjetskog prvenstva.
Zahvaljujem. :salut:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 15 jul 2014, 23:31

@Namiks jel pokaz'o sta u ovoj zadnjoj sezoni kada je prekomandovan na stopera ?
Ja mslim da je fantasticno odradio cijelu sezonu, bez padova u igri. 20 miliona je zato sto Valencia zna da Barca mora kupiti .. i to kapitena im ekipe.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 jul 2014, 23:34

Očekivano.

Doći će još onaj Fazio i to će biti to.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 23:36

Rajaz je napisao/la:@Namiks jel pokaz'o sta u ovoj zadnjoj sezoni kada je prekomandovan na stopera ?
Ja mslim da je fantasticno odradio cijelu sezonu, bez padova u igri. 20 miliona je zato sto Valencia zna da Barca mora kupiti .. i to kapitena im ekipe.
Stani ba malo. To kapiten Valencije je nidje veze parametar za nabijanje cijene...šta Barcu boli q što je on tamo njima neki kapiten :? u Barci to nece sigurno biti.
druga stvar...Bayern dovede Dantea za 5 miliona, koji je tada bio i dvije godine mlađi, koji je bolji igrac, plus reprezentativac Brazila...pa ga opet plati 4 puta jeftinije :!:
Treba znati napraviti transfer, treba znati pregovarati...a ne navaliti ko sivonja na jednog igraca i tako mu sam nabijati cijenu.
Naravno da ce i Valencija nabijati cijenu kad vide upaljene bekane.
Njima je Mathieu samo bio u glavi i niko drugi, ko da nema drugog stopera na tržištu.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 15 jul 2014, 23:41

Eno tata martino selektor argentine xD

Sent from my G2
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 jul 2014, 23:44

Mathieu solidan igrac. Znao je da odigra utakmicu da glava boli, dakle ekstra. A isto tako znao je da kiksa samo tako. Njegova mana je najveca sto je dosta spor, ali je vraski borben. Ja, kao navijac Valencije, sam itekako prezadovoljan cinjenicom da ce u Barcu za 20 miliona eura :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 jul 2014, 23:44

suhi je napisao/la:Eno tata martino selektor argentine xD

Sent from my G2
'nači ocekuje se titula u Rusiji :kafa:

Eh sada ovo drugo.. Normalno da Valencia ga nece pustit ispod 20 milja. Pa nisu ludi. Najbolji obrambeni igrac, taman u finim godinama, a i financijski su sad koliko-toliko stabilni. Ja bi volio iskreno da ga zadrze. Mislim da ga Zubi 'oce zato jer dugo igra u Primeri, naravno to je jedan od razloga...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 jul 2014, 23:48

Cap17an je napisao/la:Mathieu igra u Valenciji, u životu svom nije imao suigrače kakve će imati u Barci. Ima 30 godina i nije apsolutno ništa posebno pokazao u zadnje četiri godine. 20 miliona eura za takvog igrača je stvarno previše.

Na tržištu ima puno boljih mladih igrača koji su dostupni i za do 25-30 miliona.
+1

to je bit svega
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 jul 2014, 23:52

Adi_Zepce je napisao/la:Mathieu solidan igrac. Znao je da odigra utakmicu da glava boli, dakle ekstra. A isto tako znao je da kiksa samo tako. Njegova mana je najveca sto je dosta spor, ali je vraski borben. Ja, kao navijac Valencije, sam itekako prezadovoljan cinjenicom da ce u Barcu za 20 miliona eura :D

prvo bold - drago mi je što javio navijac Valencije koji je realan...solidan igrac :!: i samo ce Barca platiti 20 miliona (to jest aktivirati njegovu klauzulu) za solidnog 30 godišnjaka i niko više na svijetu...zapravo, tog igraca je samo Barca tražila i niko više...što opet govori koliko je kvaitetan i interesantan drugima

drugo bold - pošteno :mrgreen: i ja bih bio zadovoljan kad bi svoje prosjecne veterane prodavali za te pare.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 jul 2014, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.