S dobrom igrom doci ce i gledateljiSiamoNoi je napisao/la:Nisam racunao policiju i ostale sluzbene osobe.A jos sam mislim i puno rekao.
Na istoku i sjeveru nema zajedno 300 ljudi.Na zapadu maksimalno 1000.

S dobrom igrom doci ce i gledateljiSiamoNoi je napisao/la:Nisam racunao policiju i ostale sluzbene osobe.A jos sam mislim i puno rekao.
Na istoku i sjeveru nema zajedno 300 ljudi.Na zapadu maksimalno 1000.
Znaci iducu utakmicu nece niti 1000 ljudi doc.blazer13 je napisao/la:S dobrom igrom doci ce i gledatelji
Neutral je napisao/la:Evo pročitao sam sva tri dijela, nije mi se toliko svidjela jedna rečenica o Vahi ali općenito odlični tekstovi koji opisuju Mamića. Ovako iz prve djeluje kao glavna figura u Hrvatskoj, niko mu ništa ne može, tako da sigurno moraju postojati još neke osobe koje mu čuvaju leđa. Sjećam se te borbe za ime Dinamo. Upravo sam tu i počeo gajiti simpatije prema tom klubu.
Kako god, sretno vam u borbi protiv Mamića, da istrajete u borbi.
Što se tiče sportskog aspekta, Dinamo ima sasvim pristojan kadar i zaista će teško ispasti od Žalgirisa. Mogu možda kiksati u jednoj utakmica, ali u dvije čisto sumnjam.
Slazem se sa tobom da su ovo realne cijene mozda 20 kn vise s obzirom da se radi o drugom pretkolu. Uglavnom pokusava se prodati sto vise godisnjih jer je jasno ako je za Zalgiris ovakva cijena da se jedino isplati uzet godisnju.SiamoNoi je napisao/la:Karte su konacno po normalnim cijenama.Samo ovime ne mogu privuc kunase pa i nece biti nesto gledatelja.
Aalborg bi bilo dobro izbjeći, kao i Legia mada oni nemaju dobar rezultat iz prve utakmiceblazer13 je napisao/la:Mogući protivnici u idućoj rundi :
Gruppe 1
FC Salzburg (AUT)
KR Reykjavík (ISL)/Celtic FC (SCO)
FC BATE Borisov (BLR)/KS Skënderbeu (ALB)
GNK Dinamo Zagreb (CRO)/VMFD Žalgiris (LTU)
FC Sheriff (MDA) v FK Sutjeska (MNE)
Legia Warszawa (POL)/Saint Patrick's Athletic (IRL)
Cliftonville FC (NIR)/Debreceni VSC (HUN)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)/The New Saints FC (WAL)
Valletta FC (MLT)/Qarabağ FK (AZE)
Aalborg BK (DEN)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.