Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
danas i sinoc je vodio ekipu na treninga i nista se nije pricalo oko ostavkuRooney88 je napisao/la:Ovo najednom nekako? Nisam bas pratio temu prethodnih dana zbog sve debilnijih i debilnijih rasprava o Vidalu na obje strane tako da nisam bas upcuen. Jel` bilo kakvih naznaka da ce otici?Kako sve to najedm, iz vedra neba. Fkt ne zelim niti jedan los trenutak Juventusu, osim ako ne igra sa Unitedom, tako da mi nije bas drago sto se ovako zavrsi prica sa Conteom.
Po ovom bi se moglo zaključiti da je Conte sa Juventusom osvojio 4 CL, 7 titula Serije A itd,..Kakav crni motiv očigledno se razilaze mišljenja sa upravom.Sissoko je napisao/la:Izgleda da je zbog nedostatka motiva.
Stvarno me boli k sta ti mislis.Saurman je napisao/la:Po ovom bi se moglo zaključiti da je Conte sa Juventusom osvojio 4 CL, 7 titula Serije A itd,..Kakav crni motiv očigledno se razilaze mišljenja sa upravom.Sissoko je napisao/la:Izgleda da je zbog nedostatka motiva.
Ovo je veliki udarac za klub još ako dodamo ovom da je Vidal 99% na izlaznim vratima a Pogba još uvijek nije produžio ugovor, težak period za staru damu.
I meni za tebe al' nemoj lupati o nekom motivu.Sissoko je napisao/la:Stvarno me boli k sta ti mislis.Saurman je napisao/la:Po ovom bi se moglo zaključiti da je Conte sa Juventusom osvojio 4 CL, 7 titula Serije A itd,..Kakav crni motiv očigledno se razilaze mišljenja sa upravom.Sissoko je napisao/la:Izgleda da je zbog nedostatka motiva.
Ovo je veliki udarac za klub još ako dodamo ovom da je Vidal 99% na izlaznim vratima a Pogba još uvijek nije produžio ugovor, težak period za staru damu.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imao je danas sastanak sa upravom, pričali o novom produženju, i očigledno nije prošlo dobro, nisu mu mogli dati garancije za pojačanja koja je on želio i da će zadržati ekipu na okupu, nema šta drugo biti.
Rekoh zaista me zaboli k za misljenje zlatne kante, bez potrebe me citiras.Saurman je napisao/la:[
I meni za tebe al' nemoj lupati o nekom motivu.
Imala iko da razmišlja o ovoj opciji ko i jaJoseMourinho je napisao/la:Moje mišljenje je da preuzima repku
mozda..JoseMourinho je napisao/la:Imala iko da razmišlja o ovoj opciji ko i jaJoseMourinho je napisao/la:Moje mišljenje je da preuzima repku
Naravno da je ovo u pitanju,potez Contea je sasvim logičan.rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imao je danas sastanak sa upravom, pričali o novom produženju, i očigledno nije prošlo dobro, nisu mu mogli dati garancije za pojačanja koja je on želio i da će zadržati ekipu na okupu, nema šta drugo biti.
Sissoko je napisao/la:OfficialAgent je napisao/la: Arturo Vidal to Manchester United is done.
da zatvorimo stvar
Bez potrebe trolaš i ovu temu, nadam se da će se ovakve informacije brisat i ne odobrit trolanje.
ma cjenkaju se za svaki euro i sad da pored slobodnih olupina u vidu alegrija i mancinija daju 6 miliona za Montelu, stop dreaming nazalostAndrej je napisao/la:mozda..JoseMourinho je napisao/la:Imala iko da razmišlja o ovoj opciji ko i jaJoseMourinho je napisao/la:Moje mišljenje je da preuzima repku
nego jel moguce sad da se na pr. pokusa dovest Montella? mislim da on ima klauzula u ugovor od 6mil?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.