Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Rooney88
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Rooney88 » 15 jul 2014, 20:25

Ovo najednom nekako? Nisam bas pratio temu prethodnih dana zbog sve debilnijih i debilnijih rasprava o Vidalu na obje strane tako da nisam bas upcuen. Jel` bilo kakvih naznaka da ce otici? :? Kako sve to najedm, iz vedra neba. Fkt ne zelim niti jedan los trenutak Juventusu, osim ako ne igra sa Unitedom, tako da mi nije bas drago sto se ovako zavrsi prica sa Conteom. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 15 jul 2014, 20:26

Kakav raspad sistema, ne kontam ?
Pa ako ce klub da ovisi o jednom covjeku onda neka ide u pm, ha ja.
Ako je otisao zbog eventualne prodaje Vidala, onda mu svaka cast, jer pokazuje da treba da covjek drzi svoju rijec.
Ko ce sljedeci biti trener ? Ma nije ni bitno. Dovesti ce italijana i odmah me boli briga ko je sljedeci. Moja zelja je Takinardi. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 jul 2014, 20:27

Rooney88 je napisao/la:Ovo najednom nekako? Nisam bas pratio temu prethodnih dana zbog sve debilnijih i debilnijih rasprava o Vidalu na obje strane tako da nisam bas upcuen. Jel` bilo kakvih naznaka da ce otici? :? Kako sve to najedm, iz vedra neba. Fkt ne zelim niti jedan los trenutak Juventusu, osim ako ne igra sa Unitedom, tako da mi nije bas drago sto se ovako zavrsi prica sa Conteom. :?
danas i sinoc je vodio ekipu na treninga i nista se nije pricalo oko ostavku
NEMOGUCE
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2014, 20:27

Sissoko je napisao/la:Izgleda da je zbog nedostatka motiva. :cry:
Po ovom bi se moglo zaključiti da je Conte sa Juventusom osvojio 4 CL, 7 titula Serije A itd,..Kakav crni motiv očigledno se razilaze mišljenja sa upravom.

Ovo je veliki udarac za klub još ako dodamo ovom da je Vidal 99% na izlaznim vratima a Pogba još uvijek nije produžio ugovor, težak period za staru damu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 jul 2014, 20:28

Pa imao je danas sastanak sa upravom, pričali o novom produženju, i očigledno nije prošlo dobro, nisu mu mogli dati garancije za pojačanja koja je on želio i da će zadržati ekipu na okupu, nema šta drugo biti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 15 jul 2014, 20:28

Ali nevjerovatno. Jos sada, kljucna sezona. Trebao je otici na kraju prosle kada se vec uveliko govorilo o tome. Sada otici, strasno. Prodali su Vidala, to je jedino objasnjenje i ljudina ide jer je to njegov uslov bio.

Ne postoji trener u ovoj ligi da ga moze zamijeniti, samo stranac, eventualno Spaletti, ali nije to to.

Moj Agnelli. :roll:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 jul 2014, 20:29

Saurman je napisao/la:
Po ovom bi se moglo zaključiti da je Conte sa Juventusom osvojio 4 CL, 7 titula Serije A itd,..Kakav crni motiv očigledno se razilaze mišljenja sa upravom.

Ovo je veliki udarac za klub još ako dodamo ovom da je Vidal 99% na izlaznim vratima a Pogba još uvijek nije produžio ugovor, težak period za staru damu.
Stvarno me boli k sta ti mislis. :wave:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2014, 20:30

Sissoko je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Stvarno me boli k sta ti mislis. :wave:
I meni za tebe al' nemoj lupati o nekom motivu. :urnebes:

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 15 jul 2014, 20:30

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imao je danas sastanak sa upravom, pričali o novom produženju, i očigledno nije prošlo dobro, nisu mu mogli dati garancije za pojačanja koja je on želio i da će zadržati ekipu na okupu, nema šta drugo biti.

istog sam misljenja
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 15 jul 2014, 20:31

Potpuna podrška Antonio!

Ako Conte nema nekih skrivenih motiva u ovome, a vjerujem da nema, onda je jasno, UPRAVA ODLAZI!!!

SAMO DA SE ZNA, DA SE PITALO UPRAVU, CONTE BI NA SVOJU ŠANSU ČEKAO JOŠ BAREM JEDNU SEZONU, KOLIKO SU ONI HTJELI DAT PRILIKE DEL NERIJU!!!

Iskreno, sada mi je potpuno svejedno ako će otić Vidal i Pogba u paketu u inter ili Romu, zna se kome treba biti najviše zahvalan na protekle tri sezone i na tri rekordna scudetta :kahva:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 15 jul 2014, 20:31

Saurman je napisao/la:[

I meni za tebe al' nemoj lupati o nekom motivu. :urnebes:
Rekoh zaista me zaboli k za misljenje zlatne kante, bez potrebe me citiras.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 jul 2014, 20:32

Ali koji su to delegati, ako su znali da Conte ima svoje uslove, što su čekali da krenu pripreme i onda čovjeku kažu ne možemo ispuniti uslove, sad je najveći problem ugovorena je smiješna turneja, sve loše ekipe neće biti jake utakmice do početka priprema, još SP bilo 11 igrača nije od početka na pripremama, ako nam ne dođe ozbiljan trener vraćamo se 4-5 godina unazad :facepalm: :puke:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Juventus F.C.

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jul 2014, 20:33

JoseMourinho je napisao/la:Moje mišljenje je da preuzima repku ;)
Imala iko da razmišlja o ovoj opciji ko i ja :D

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 jul 2014, 20:34

Ne vjerujem jebote i dalje...

Nije toliko strašno ni što je otišao, najgori je tajming. Iz vedra neba, Buffon posran daje intervju, mogu misliti kako to djeluje na druge igrače. Vidal i Pogba usred glasina o odlasku, Tevez je sa njim fantastično surađivao, navijači se uzdaju u njega i sad ovo. Šok nad šokovima... :oops:

Prvi mi na pamet padaju Spalletti i Deschamps, mada ne znam koliko je realno da on napušta Francusku usred projekta koji je započeo sa njima.

Svega mi, neko će nastradati ako dovedu Mancinija ili Allegrija...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 jul 2014, 20:34

JoseMourinho je napisao/la:
mozda..

nego jel moguce sad da se na pr. pokusa dovest Montella? mislim da on ima klauzula u ugovor od 6mil?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 jul 2014, 20:35

rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa imao je danas sastanak sa upravom, pričali o novom produženju, i očigledno nije prošlo dobro, nisu mu mogli dati garancije za pojačanja koja je on želio i da će zadržati ekipu na okupu, nema šta drugo biti.
Naravno da je ovo u pitanju,potez Contea je sasvim logičan.

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 15 jul 2014, 20:36

Sissoko je napisao/la:
OfficialAgent je napisao/la: Arturo Vidal to Manchester United is done.

da zatvorimo stvar

:kralj:

Bez potrebe trolaš i ovu temu, nadam se da će se ovakve informacije brisat i ne odobrit trolanje.

i kazu da trolam :kafa: i zao mi je Contea ali United krece bez fergia mozete i vi bez njega

:kralj:
Zadnja izmjena: OfficialAgent, dana/u 15 jul 2014, 20:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 15 jul 2014, 20:36

Andrej je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:
mozda..

nego jel moguce sad da se na pr. pokusa dovest Montella? mislim da on ima klauzula u ugovor od 6mil?
ma cjenkaju se za svaki euro i sad da pored slobodnih olupina u vidu alegrija i mancinija daju 6 miliona za Montelu, stop dreaming nazalost
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 15 jul 2014, 20:36

Oglasio se i Agnelli
Subito dopo l’ufficialità della risoluzione del contratto di Antonio Conte, il Presidente Andrea Agnelli ha pubblicato sul sito della Juventus una lettera di saluti e ringraziamenti all’ormai ex allenatore bianconero:

“Caro Antonio, Sei stato un grande condottiero per i nostri ragazzi e la notizia di oggi mi rattrista enormemente.

Penso ai tre anni trascorsi insieme, tre anni che ci hanno portato a scrivere la storia di questa Società: tre scudetti consecutivi, due Supercoppe italiane, ma sopratutto un percorso di crescita esponenziale.

Ma di fronte ai sentimenti e alle ragioni personali anche un Presidente deve fare un passo indietro.

Sono passati oggi solamente due mesi dall’ultima grande vittoria e la Juventus deve continuare il suo percorso. Si riparte da zero. Da zero punti in classifica, come gli altri, e da zero vittorie.

Ma questa società è dotata oggi di un gruppo dirigente giovane, preparato e coeso che in questi anni ha saputo trovare l’ambizione e la determinazione per conquistare ogni traguardo.

La Juventus riparte da un gruppo di atleti di grande talento e professionalità, che saprà mettersi a disposizione del nuovo tecnico per continuare a scrivere il presente e il futuro. Alla storia dei colori bianconeri hai contribuito anche tu e so che, qualunque scelta tu faccia, la notizia di una vittoria juventina ti strapperà sempre un sorriso.

Beppe, Fabio, Pavel ed io, insieme con tutti i giocatori, i dirigenti e i dipendenti continueremo a lavorare giorno e notte perché questo è ciò che meritano i tifosi juventini, che merita la Juventus. E chi ci lavora sa di dover essere ogni minuto all’altezza di questa grande società.

Grazie di tutto Antonio.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 jul 2014, 20:37

ma ko ga hebe anjeli sad

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.