NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ovdje se pisalo kako Romeo završava karijeru a čovjek potpisa za Branitelja
Sreća da smo doveli Mirzu
Jedva čekam turnir u Doboj istoku i odbranu naslova od prošle godine. Opet finale sa Slobodom da bude. To će biti najbolji pokazatelj gdje smo i sa čime raspolažemo, te čemu se možemo nadati u ovoj sezoni.
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
nebeskasila
- Kontakt:
Možete se vi nadati svemu ove sezone, samo bojim se da vas neko može zaj. kao što je i nas Sloboda. Isto smo počeli kao vi, najavili Pl, doveli igrače, sve super u klubu, i na kraju raspad. Nadam se da vama neće biti tako..
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, ode čovjek porodici, dole su mu žena i djeca. Ovu ligu svakako može rekreativno branit.7aprildomemoj je napisao/la:Ovdje se pisalo kako Romeo završava karijeru a čovjek potpisa za Branitelja![]()
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sto jest jest, samo sto trener i pomocni trener govori da mora ic jos malo u teretanu da malo ojaca ruke..Patrice_Evra_3 je napisao/la:Poturalić je već sad doktor fudbala za Galina.
Prijateljska Utakmica
Proleter Teslić-Bratstvo Gračanica 0:3
Lagano trica protiv Proletera. Sulja uvalio 2 a jos nije bio u prvoj, Kera zabio jedan. Mevka vise nije igrac Bratstva a Laki nije zadovoljio. Tu je Edo Vehabovic izgleda da ce ostat dobar igrac i sto je bitno u-21. U Srijedu izgleda il u Banovicima ili u Lukavcu gostuja zatim turnir u Klokotnici.
www.nkbratstvogracanica.com
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Šta je sa Mevkom? Otkud da ode?cesc4 je napisao/la:Lagano trica protiv Proletera. Sulja uvalio 2 a jos nije bio u prvoj, Kera zabio jedan. Mevka vise nije igrac Bratstva a Laki nije zadovoljio. Tu je Edo Vehabovic izgleda da ce ostat dobar igrac i sto je bitno u-21. U Srijedu izgleda il u Banovicima ili u Lukavcu gostuja zatim turnir u Klokotnici.
Vidio da nema mjesta uzeo papire i otisao.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Šta je sa Mevkom? Otkud da ode?cesc4 je napisao/la:Lagano trica protiv Proletera. Sulja uvalio 2 a jos nije bio u prvoj, Kera zabio jedan. Mevka vise nije igrac Bratstva a Laki nije zadovoljio. Tu je Edo Vehabovic izgleda da ce ostat dobar igrac i sto je bitno u-21. U Srijedu izgleda il u Banovicima ili u Lukavcu gostuja zatim turnir u Klokotnici.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
To mi je iznenađenje malo, s obzirom da je on dugo već tu bio.
Inače, Vehabović sigurno konkuriše za jedno od dva U-21 mjesta u ekipi.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
A jerane Mevka evo vec gotov 2 sezone slabo igra.....kad smo igrali Sjever ligu tu je rasturo, a sad nista..Patrice_Evra_3 je napisao/la:To mi je iznenađenje malo, s obzirom da je on dugo već tu bio.
Vehabović iz Olimpika?
Zar on nije trebao preći u Bolognu ili neku drugu Italijansku ekipu?
Mi nismo ni najavili na pocetku prosle sezone da idemo na PL vec poslije par kola kad su se poklopili dobri rezultati i kad se vidjelo da imamo odlicnu ekipu onda su pocela silna ulaganja u ekipu.nebeskasila je napisao/la:Možete se vi nadati svemu ove sezone, samo bojim se da vas neko može zaj. kao što je i nas Sloboda. Isto smo počeli kao vi, najavili Pl, doveli igrače, sve super u klubu, i na kraju raspad. Nadam se da vama neće biti tako..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Cesc..a da mi udarimo po jednu prognozu kao prosle godine kad su nam se svi smijali...a mi skoro pa sve pogodili...cesc4 je napisao/la:1.kolo Bratstvo - Capljina
2.kolo GOSK - Bratstvo
3.kolo Bratstvo - Turbina
4.kolo Rudar - Bratstvo
5.kolo Bratstvo - Podgrmec
6.kolo Gradina - Bratstvo
7.kolo Bratstvo - Branitelj
8.kolo Gorazde - Bratstvo
9.kolo Bratstvo - Igman
10 kolo Radnicki - Bratstvo
11 kolo Bratstvo - Mladost DK
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI
14 kolo Bratstvo - Orasje
15 kolo Buducnost - Bratstvo
1.kolo Bratstvo - Capljina 1
2.kolo GOSK - Bratstvo. X
3.kolo Bratstvo - Turbina 1
4.kolo Rudar - Bratstvo. 1X
5.kolo Bratstvo - Podgrmec. 1
6.kolo Gradina - Bratstvo. 2
7.kolo Bratstvo - Branitelj. 1
8.kolo Gorazde - Bratstvo. 2
9.kolo Bratstvo - Igman 1
10 kolo Radnicki - Bratstvo x
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo x
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1
14 kolo Bratstvo - Orasje 1
15 kolo Buducnost - Bratstvo 1x
Razlog...imamo najiskusniju i najuigraniju ekipu!
Ekipa je vec bila jaca od Goska, Jajca, tu negdje sa Rudarom! Jedinstvo ove godine medju prvih 8 ali dosta su izgubili da bi ih smatrali konkurentom....bez uvrede za navijace Jedinstva...
Uz pojacanja koja su dosla, ne vjerujem da nam neko moze parirat!
Pod broj 1 stavljam bivseg golmana Jedinstva koji je prosle godine bio 80% razlog uspjeha koje je Jedinstvo imalo jer je svojim sigurnim odbranama ulijevao sigurnost u odbrani i sredini...lider na terenu, komanduje odbranom, pokazuje im gdje da pokriju, i sve ono sto vrhunski golman treba da radi...dugo nismo imali ovako dobrog, ali i pokretnog golmana....uporedio bi ga sa Mujkom....
Ostala pojacanja su tu da pojacaju konkurenciju i ujedno da imas dobre igrace u slucaju crvenih kartona ili povreda...
Omladinci su se pokazali kao elita odlazeci na zavrsnicu drzavnog prvenstva...ocekujem puno od njih ove godine...
Nadam se samo ujedinjenju gradskih firmi i ulaganju u klub Bratstvo, radi omladine i promocije grada, i da zaobidju politiku i svoje licne probleme jedni sa drugima....jaka smo opstina i vjerujem da mozemo uci u PL ove godine....
Jeste upravo taj Vehabovichaver je napisao/la:Vehabović iz Olimpika?
Ajde druze da ispostujemo pa nek dusmani mogu ponovo pricati svasta..
1.kolo Bratstvo - Capljina 1 (Lagano pobjeda 2 ili 3 razlike)
2.kolo GOSK - Bratstvo X (Ako ne bude mutnih radnji i ako se u Gabeli bude moglo igrat fudbala onda je otvoreno cak i da bude 2 ali nekako mi sve vuce na X)
3.kolo Bratstvo - Turbina 1 (Novajlije za popravljanje gol razlike)
4.kolo Rudar - Bratstvo X2 (Mislim da Rudar nema nekih ambicija ove sezone , a jos kada se pogleda da smo u prosloj sezoni tamo odigrali sjajno i izgubili bod u 92 minuti onda se mogu nadati da necemo izgubiti u Kaknju)
5.kolo Bratstvo - Podgrmec 1 (Nesto kao prosle sezone 5+)
6.kolo Gradina - Bratstvo 2 (Mislim da je vrijeme da konacno i mi pobjedimo Gradinu u Srebreniku)
7.kolo Bratstvo - Branitelj 1 (Ako mislimo ozbiljno napasit PL ne smijemo kiksati kod kuce tako da i ovde ocekujem pobjedu istina malo tezu jer se Branitelj fino pojacao)
8.kolo Gorazde - Bratstvo X2 (Uvjek smo imali problema da igramo u Gorazdu a najveci razlog su otimacine. Ali dobro nadam se da toga nece biti ove sezone i da ce se gore moci igrati fudbal a ako tako bude mislim da necemo izgubiti gore...)
9.kolo Bratstvo - Igman 1 (Ekipa iz Konjica nam ne bi trebala praviti probleme u Gracanici)
10 kolo Radnicki - Bratstvo 2 (Kako vidim a i cujem Radnicki stoji jako lose tako da mislim da bodovi u Lukavcu ne bi trebali biti problem)
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1 (Mladost se fino pojacala ali i oni nam ne bi trebali praviti problem tim vise sto smo u dobrim odnosima )
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo 2 (Nismo dugo pobjedili u Bihacu mislim da je red da ove godine pobjedimo)
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1 (Mislim da ce ovo biti najteza domaca utakmica u prvoj polusezoni jer Jajce ima jako dobru ekipu i moze mnogim ekipama pomrsit planove. Ipak nadam se pobjedi pogotovo jer je ovo prva od dvije utakmice zaredom koje Bratstvo igra kod kuce)
14 kolo Bratstvo - Orasje 1 (Lagano)
15 kolo Buducnost - Bratstvo 2 (No comment)

2.kolo GOSK - Bratstvo X (Ako ne bude mutnih radnji i ako se u Gabeli bude moglo igrat fudbala onda je otvoreno cak i da bude 2 ali nekako mi sve vuce na X)
4.kolo Rudar - Bratstvo X2 (Mislim da Rudar nema nekih ambicija ove sezone , a jos kada se pogleda da smo u prosloj sezoni tamo odigrali sjajno i izgubili bod u 92 minuti onda se mogu nadati da necemo izgubiti u Kaknju)
6.kolo Gradina - Bratstvo 2 (Mislim da je vrijeme da konacno i mi pobjedimo Gradinu u Srebreniku)
7.kolo Bratstvo - Branitelj 1 (Ako mislimo ozbiljno napasit PL ne smijemo kiksati kod kuce tako da i ovde ocekujem pobjedu istina malo tezu jer se Branitelj fino pojacao)
8.kolo Gorazde - Bratstvo X2 (Uvjek smo imali problema da igramo u Gorazdu a najveci razlog su otimacine. Ali dobro nadam se da toga nece biti ove sezone i da ce se gore moci igrati fudbal a ako tako bude mislim da necemo izgubiti gore...)
9.kolo Bratstvo - Igman 1 (Ekipa iz Konjica nam ne bi trebala praviti probleme u Gracanici)
10 kolo Radnicki - Bratstvo 2 (Kako vidim a i cujem Radnicki stoji jako lose tako da mislim da bodovi u Lukavcu ne bi trebali biti problem)
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1 (Mladost se fino pojacala ali i oni nam ne bi trebali praviti problem tim vise sto smo u dobrim odnosima )
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo 2 (Nismo dugo pobjedili u Bihacu mislim da je red da ove godine pobjedimo)
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1 (Mislim da ce ovo biti najteza domaca utakmica u prvoj polusezoni jer Jajce ima jako dobru ekipu i moze mnogim ekipama pomrsit planove. Ipak nadam se pobjedi pogotovo jer je ovo prva od dvije utakmice zaredom koje Bratstvo igra kod kuce)
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 20 jul 2014, 11:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nemora se ni igrati ova sezona...odma da vas proglase prvacima,,,da se netrose pare.cesc4 je napisao/la:Ajde druze da ispostujemo pa nek dusmanu mogu ponovo pricati svasta..
![]()
Neka zanimljivije ce bit da se odigra pa da jos jednom budem upravujosik je napisao/la:Nemora se ni igrati ova sezona...odma da vas proglase prvacima,,,da se netrose pare.cesc4 je napisao/la:Ajde druze da ispostujemo pa nek dusmanu mogu ponovo pricati svasta..
![]()
-
nebeskasila
- Kontakt:
Mi smo se prošle sezone digli tamo na Polusezoni kad smo bili 1. pa smo i imali neki razlog, vi ste se digli mjesec dana prije početka sezone. Polako dečki, da vas ne bi ko zaj. ko i nas. Spustiše nas ljudi poštene, mogao bi i vas.
Ma dobro drug ne dizem se ja nista , objektivno gledajuci imamo veoma jaku ekipu koja je dugo zajedno i koja je pojacana sa nekoliko sjajnih igraca.... A druga stvar ja imam pravo na prognozu pa kakvu god je napisao , al mora se neko uhvatit na to svake godine se uhvatinebeskasila je napisao/la:Mi smo se prošle sezone digli tamo na Polusezoni kad smo bili 1. pa smo i imali neki razlog, vi ste se digli mjesec dana prije početka sezone. Polako dečki, da vas ne bi ko zaj. ko i nas. Spustiše nas ljudi poštene, mogao bi i vas.
-
NkBratstvoGracanica
- Kontakt:
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
1.kolo Bratstvo - Capljina 1 3:0
2.kolo GOSK - Bratstvo. 2 1:2
3.kolo Bratstvo - Turbina 1 4:0
4.kolo Rudar - Bratstvo. 2 0:1
5.kolo Bratstvo - Podgrmec. 1 3:0
6.kolo Gradina - Bratstvo. 2 1:2
7.kolo Bratstvo - Branitelj. 1 2:1
8.kolo Gorazde - Bratstvo. 2 0:1
9.kolo Bratstvo - Igman 1 1:0
10 kolo Radnicki - Bratstvo 2 1:2
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1 2:1
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo 2 0:2
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1 2:0
14 kolo Bratstvo - Orasje 1 2:1
15 kolo Buducnost - Bratstvo 2 1:2 ( Ovo ako bude na kladionici igrat 1/2
)
Nakon 15 kola, Bratstvo ubjedljivo na samom vrhu sa 100% učinkom i osvojenih 45 bodova i gol razlikom 31:7
Čut ćemo se oko novembra
2.kolo GOSK - Bratstvo. 2 1:2
3.kolo Bratstvo - Turbina 1 4:0
4.kolo Rudar - Bratstvo. 2 0:1
5.kolo Bratstvo - Podgrmec. 1 3:0
6.kolo Gradina - Bratstvo. 2 1:2
7.kolo Bratstvo - Branitelj. 1 2:1
8.kolo Gorazde - Bratstvo. 2 0:1
9.kolo Bratstvo - Igman 1 1:0
10 kolo Radnicki - Bratstvo 2 1:2
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1 2:1
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo 2 0:2
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1 2:0
14 kolo Bratstvo - Orasje 1 2:1
15 kolo Buducnost - Bratstvo 2 1:2 ( Ovo ako bude na kladionici igrat 1/2
Nakon 15 kola, Bratstvo ubjedljivo na samom vrhu sa 100% učinkom i osvojenih 45 bodova i gol razlikom 31:7
Čut ćemo se oko novembra
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Čestitam na ulasku. Živjeli
Btw: bila je jaka ekipa i 17. kolo protekle sezone, pa šta smo gledali nego krađu u lapo niceGrača
Btw: bila je jaka ekipa i 17. kolo protekle sezone, pa šta smo gledali nego krađu u lapo niceGrača
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.