Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Spaha - patriot i legenda.
- Principatus
- Kontakt:
Re: AW: Emir Spahić
Repka.ba = Placeni tekstovi, tamo se dize Germanija Sportagentura u nebo.Goalgetter je napisao/la:Evo repka . ba se takodjer obrusila na Spahu, govore o kocijaskom ponasanju kapitena, te da je neophodno da ga Dino Arslanagic zamjeni.
Za njih:

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Re: AW: Emir Spahić
+100000Principatus je napisao/la:Repka.ba = Placeni tekstovi, tamo se dize Germanija Sportagentura u nebo.Goalgetter je napisao/la:Evo repka . ba se takodjer obrusila na Spahu, govore o kocijaskom ponasanju kapitena, te da je neophodno da ga Dino Arslanagic zamjeni.
Za njih:
Selektorovi plaćenici, imaju nekad ekskluzivu i finih tekstova ali su u globalu gov'na.
Ne branim Spahu, što se mene tiče može da ide ili da sjedi na klupi ali portal kao portal su veliki plaćenici.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kad se oslobodite Spahica, tko ce onda biti kabadahija i krivac? Dzeko pa Pjanic i tako redom.
Spahic je kriv za neigranje Kolasinca po kojeg je isao da bi ga ubjedio da igra za nas. Tako su daleko isle izjave nekih. Znam da se svadjao sa Dzekom po pitanju Hajrovica, a velika vecina ga i za mrznju prema Hajrovicu optuziva. Ako ide iz repke radi propusta u utakmici sa Nigerijom onda jest jedan od glavnih krivaca ali ne i glavni. Ako opet ide radi nedokazanih ujdurmi ili radi Susica onda treba da ostane i to u kapetanskoj funkciji. Arslanagic bi morao igrati uz Spahica a ne umjesto njega. Repka nije ociscena vec bi ovo bilo sminkanje koje nazalost moze samo produbiti krizu. Ako je to vise i moguce.
Spahic je kriv za neigranje Kolasinca po kojeg je isao da bi ga ubjedio da igra za nas. Tako su daleko isle izjave nekih. Znam da se svadjao sa Dzekom po pitanju Hajrovica, a velika vecina ga i za mrznju prema Hajrovicu optuziva. Ako ide iz repke radi propusta u utakmici sa Nigerijom onda jest jedan od glavnih krivaca ali ne i glavni. Ako opet ide radi nedokazanih ujdurmi ili radi Susica onda treba da ostane i to u kapetanskoj funkciji. Arslanagic bi morao igrati uz Spahica a ne umjesto njega. Repka nije ociscena vec bi ovo bilo sminkanje koje nazalost moze samo produbiti krizu. Ako je to vise i moguce.
- donniedarko
- Kontakt:
Ma nek igra do 45. dok se ne otkloni opasnost po repku. 

Nije ih bilo prije njega, tako da ih neće biti ni poslije njega, sve su to dobri momci.dubrovnik je napisao/la:Kad se oslobodite Spahica, tko ce onda biti kabadahija i krivac? Dzeko pa Pjanic i tako redom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nevjerovatno kakve su neznalice pojedini ljudi. Cuj Arslanagic umjesto Spahica. Ubacit neiskusnog lika iz Belgijske lige, a evo glava da ti moroni sto su to pisali lika nisu ni gledali. Hajde da su barem spomenuli Bicakcica, Zukanovica, Kolasinca, ali hej ARSLANAGIC iz Belgije ce zamjenit kapitena koji je odigrao oko 80 utakmica i igra u Bundesligi. Boze sacuvaj. I ne cudi da demagog i neznalica poput Susica moze imat podrsku kad vidim nivo inteligencije kod "navijaca".
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Napokon da i ovo procitam. Cestitam ljudino i sretno u raspravi.Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kakve su neznalice pojedini ljudi. Cuj Arslanagic umjesto Spahica. Ubacit neiskusnog lika iz Belgijske lige, a evo glava da ti moroni sto su to pisali lika nisu ni gledali. Hajde da su barem spomenuli Bicakcica, Zukanovica, Kolasinca, ali hej ARSLANAGIC iz Belgije ce zamjenit kapitena koji je odigrao oko 80 utakmica i igra u Bundesligi. Boze sacuvaj. I ne cudi da demagog i neznalica poput Susica moze imat podrsku kad vidim nivo inteligencije kod "navijaca".

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
U odredjenim momentima reprezentativnog igranja probleme sa Susicem su imali:Virtu4l je napisao/la:Nije ih bilo prije njega, tako da ih neće biti ni poslije njega, sve su to dobri momci.dubrovnik je napisao/la:Kad se oslobodite Spahica, tko ce onda biti kabadahija i krivac? Dzeko pa Pjanic i tako redom.
Begovic, Misimovic, Dzeko, Besic, Spahic. Vrijedjao je i Kolasinca i Hajrovica. O Zukanovicu i Prcicu bi isto mogli pisati. Seferovica je otjerao.To je koliko se ja sjecam. Sada da li je samo Spahic crna ovca ne bih ti znao reci. Vidjet cemo.
Ljudino zar ti ne podržavaš tog demagoga i neznalicu?Sabinho je napisao/la:Napokon da i ovo procitam. Cestitam ljudino i sretno u raspravi.Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kakve su neznalice pojedini ljudi. Cuj Arslanagic umjesto Spahica. Ubacit neiskusnog lika iz Belgijske lige, a evo glava da ti moroni sto su to pisali lika nisu ni gledali. Hajde da su barem spomenuli Bicakcica, Zukanovica, Kolasinca, ali hej ARSLANAGIC iz Belgije ce zamjenit kapitena koji je odigrao oko 80 utakmica i igra u Bundesligi. Boze sacuvaj. I ne cudi da demagog i neznalica poput Susica moze imat podrsku kad vidim nivo inteligencije kod "navijaca".

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Godine mu nisu tolike ako sa njima igra u jednom od boljih Bundesligasa. Susic je sa 35 kod Osima igrao glavnog kreatora i to mu nije tada smetalo. Ispada da ja branim Spahu a u stvari mi nije ni na kraj pameti. Ali dok neko ne kaze nesto smisleno i podastre dokaze ja necu apriori biti protiv njega. Ne vjerujem da je on glavni problem BIH repke, pa bi njegov izgon sve rijesio. Upravo suprotno, samo ce zamaskirati stvarne probleme.donniedarko je napisao/la:Ma nek igra do 45. dok se ne otkloni opasnost po repku.
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 15 jul 2014, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Spaha moze odigrat jos dvije godine ne vise za reprezentaciju. Za to vrijeme treba pronaci bar dvojicu kvalitetnih stopera da ga zamjene. I polako ih uigravati.dubrovnik je napisao/la:Godine mu nisu tolike ako sa njima igra u jednom od boljih Bundesligasa. Susic je sa 35 kod Osima igrao glavnog kreatora i to mu nije tada smetalo. Ispada da ja branim Spahu a u stvari mi nije ni na kraj pameti. Ali dok neko ne kaze nesto smisleno i podastre dokaze ja necu apriori biti protiv njega. Ne vjerujem da je on glavni problem BIH repke, pa bi njegov izgon sve rijesio. Upravo suprotno, samo se zamaskirati stvarne probleme.donniedarko je napisao/la:Ma nek igra do 45. dok se ne otkloni opasnost po repku.
Spahic nije mesni narezak da ima rok trajanja. Treba igrat tocno toliko dugo u repki dok ne budemo imali boljeg. Ni minute krace, a bogami ni duze.
Mislim da nam ovaj post govori ko loše utiče na atmosferu u reprezentaciji, i ko je izvor svih problema.dubrovnik je napisao/la:
U odredjenim momentima reprezentativnog igranja probleme sa Susicem su imali:
Begovic, Misimovic, Dzeko, Besic, Spahic. Vrijedjao je i Kolasinca i Hajrovica. O Zukanovicu i Prcicu bi isto mogli pisati. Seferovica je otjerao.To je koliko se ja sjecam. Sada da li je samo Spahic crna ovca ne bih ti znao reci. Vidjet cemo.
DRUG NEBI TI PUNCA
I onda ti isti momci daju bezrezervnu podršku Safetu Sušiću, Misimović, Begović, Bešić... eno i Prcić se naguzio... samo jedno ime bode oči sve ove godinedubrovnik je napisao/la:U odredjenim momentima reprezentativnog igranja probleme sa Susicem su imali:

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa ako zele i dalje nositi dres reprezentacije, to im je jedino sto preostaje.Virtu4l je napisao/la:I onda ti isti momci daju bezrezervnu podršku Safetu Sušiću, Misimović, Begović, Bešić... eno i Prcić se naguzio... samo jedno ime bode oči sve ove godinedubrovnik je napisao/la:U odredjenim momentima reprezentativnog igranja probleme sa Susicem su imali:

Ako se meni obracas, ja Spahica ne podnosim al mi ide na qrac sto se svaki igrac koji se pojavi gura u istu recenicu sa nasim kljucnim igracima i spominje se kao njegova idealna zamjena a da ga vecina nije ni pogledala. U ovlm slucaju mi ide na qrac Arslanagic bas zbog toga.Clutch je napisao/la:Ljudino zar ti ne podržavaš tog demagoga i neznalicu?Sabinho je napisao/la:Napokon da i ovo procitam. Cestitam ljudino i sretno u raspravi.Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kakve su neznalice pojedini ljudi. Cuj Arslanagic umjesto Spahica. Ubacit neiskusnog lika iz Belgijske lige, a evo glava da ti moroni sto su to pisali lika nisu ni gledali. Hajde da su barem spomenuli Bicakcica, Zukanovica, Kolasinca, ali hej ARSLANAGIC iz Belgije ce zamjenit kapitena koji je odigrao oko 80 utakmica i igra u Bundesligi. Boze sacuvaj. I ne cudi da demagog i neznalica poput Susica moze imat podrsku kad vidim nivo inteligencije kod "navijaca".
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Slazem sem. Samo rijetko koji stoper moze odigrati vrhunsko poslje 35 godine. A ako moze neka igra i sa 37-38 godina. Sve do sljedeceg SPdubrovnik je napisao/la:Spahic nije mesni narezak da ima rok trajanja. Treba igrat tocno toliko dugo u repki dok ne budemo imali boljeg. Ni minute krace, a bogami ni duze.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 15 jul 2014, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Davaju oni svi i Spahicu podrsku a ne moraju. A Susicu moraju ako zele igrat i dalje za repku.Virtu4l je napisao/la:I onda ti isti momci daju bezrezervnu podršku Safetu Sušiću, Misimović, Begović, Bešić... eno i Prcić se naguzio... samo jedno ime bode oči sve ove godinedubrovnik je napisao/la:U odredjenim momentima reprezentativnog igranja probleme sa Susicem su imali:
budemo vidjeli da li u ovome svemu ima istine.Tesko da ce neko iz svlacionice ispricati pravu pricu ali postupci koje ce usljediti budu precizno rekle da li tu ima necega ili ne.Ukoliko se Susic u narednom oklupljanju odluci za nekoga ko bi mogao zamjeniti spahinu poziciju to znaci da nesto ipak postoji.Da li ce spaha otici tak brzo,sumnjam.Da li ce spaha otici i guzicom vrata zatvoriti,moguce,veoma moguce!! Ne mozes samo cutati na ovakve postupke bez obzira od koga dolazile,trebao je nesto reci a ne samo cutati,niti je on sveta krava niti ima sposobnosti kao prije pa da navijaci okrenu glavu na njegov jos neki katastrofalan potez.
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Bing [Bot], Coolpanda24, denimen99, denza, greenwood, MrPink, Proximic, zastitaIdentiteta i 51 gost.