Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- the scouser
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Dosta raje je pisalo kako smo pogriješili što smo pustili Morgana, a momak ne može u Yeovilu da se nametne.
http://www1.skysports.com/transfer/news ... -departure
http://www1.skysports.com/transfer/news ... -departure
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
In fact, the club are hoping to sign not one but two players at that position, with Sevilla’s Alberto Moreno and rising star Ben Davies of Swansea on his radar.
Stoke are set to make a fresh attempt to re-sign Liverpool’s Oussama Assaidi.
Swiss starlet Xherdan Shaqiri has long been linked with a move to Anfield with boss Rodgers known to be a fan.
But reports in Germany indicate that the 22-year-old's club Bayern have no intention to sell.
To nam piše Mirror
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 15 jul 2014, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
pa sad nisu u stanju ni prodati igraca evo ovako su i reinu poslali na posudbu pa ce ove sezone placati 90 hiljada sedmicno golmanu koji sjedi na klupi... lucasa ce garant isto u napoli na posudbu a ne bi me cudilo da i sa aggerom isto urade. hajd sto ne znaju kupiti igraca....
drago mi je da je markovic dosao bar jedan igrac od kojeg se moze nesto ocekivati ako bude radio kako treba
drago mi je da je markovic dosao bar jedan igrac od kojeg se moze nesto ocekivati ako bude radio kako treba
You are someone else I am still right here
- donCorleone1892
- Kontakt:
Želimo Mamica umjesto Ayreafera je napisao/la:pa sad nisu u stanju ni prodati igraca evo ovako su i reinu poslali na posudbu pa ce ove sezone placati 90 hiljada sedmicno golmanu koji sjedi na klupi... lucasa ce garant isto u napoli na posudbu a ne bi me cudilo da i sa aggerom isto urade. hajd sto ne znaju kupiti igraca....

mamic je za razliku od iana sposoban covjek sad to sto on nije normalan to je druga stvar.
Ma ne rade naši loše, izuzev prodaje Suareza, sada su uradili upravo ono što nama treba a to je popunjavanje klupe koja je uistinu tanka. To je bio primarni cilj uz dolaska lijevog beka za prvi tim..
Ali, prodajom Suareza i ovakvim super pojačanjima u našoj konkurenciji plan se definitivno treba promijeniti. Klupa je popunjena i sada se trebaju dovesti 3 igrača za prve postave.
To su po meni LB ( Moreno ), AM ( Shaqiri ) te krilni napadač, moja neka želja, Reus
Mislim da bi to moglo biti ispod 100 miliona funti. Dakle, Suletove pare i malo vlasnici dodaju.Onda se rasteretiti platnog spiska i to bi bilo to. Valjda su sposobni a takvo nešto
Ali, prodajom Suareza i ovakvim super pojačanjima u našoj konkurenciji plan se definitivno treba promijeniti. Klupa je popunjena i sada se trebaju dovesti 3 igrača za prve postave.
To su po meni LB ( Moreno ), AM ( Shaqiri ) te krilni napadač, moja neka želja, Reus
Mislim da bi to moglo biti ispod 100 miliona funti. Dakle, Suletove pare i malo vlasnici dodaju.Onda se rasteretiti platnog spiska i to bi bilo to. Valjda su sposobni a takvo nešto
Ja te volim, volim Željo..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hej kad bi Reus dosao to bi bila havarija, mada cisto sumnjam zbog (ne)sposobnosti onih bolida zaduzenih za transfere.
ZZ
Sutra prva utakmnica, can't wait 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- donCorleone1892
- Kontakt:
Za mene je jedan od najuspješnijih ljudi u svom poslu u Europi, sigurnofera je napisao/la:mamic je za razliku od iana sposoban covjek sad to sto on nije normalan to je druga stvar.

Mi smo primorani dovesti više igrača ovo ljeto iako to podsjeća na Tottenhama, ali mi imamo razlog a to je klupa. Brendan sigurno neće neplanski dovoditi igrače. Svi igrači koji su zasad dovedeni imaju svoju ulogu i sumnjam da se može ponoviti još jedan Aspas. Širenjem igračkog kadra sam zadovoljan ali tek sad slijedi da vidimo sposobnost uprave da dovede nešto opasno za prvih XI.

Brendan igra sa dvije "sestice" a ne sa "desetkom". Tako da ne treba ocekivati veznog, sva mjesta su popunjena.
Gerrard/Can
Henderson/Allen
Lallana/Coutinho
Trazi se jos jedan krilni napadac, meta je bio Sanchez, sada ce ici po nekog drugog. Markovic je dosao neovisno od toga. Jos jedan lijevi bek, negdje je pisalo da su moguca i dva, Moreno i Davis, te jos jedan stoper i rezervni golman.
Gerrard/Can
Henderson/Allen
Lallana/Coutinho
Trazi se jos jedan krilni napadac, meta je bio Sanchez, sada ce ici po nekog drugog. Markovic je dosao neovisno od toga. Jos jedan lijevi bek, negdje je pisalo da su moguca i dva, Moreno i Davis, te jos jedan stoper i rezervni golman.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- donCorleone1892
- Kontakt:
Neka tebe u Sotonu još, izgleda da i Lovren ostaje na St Mary’s.Southampton have offered striker Jay Rodriguez a new five-year contract.
zar neće Reina biti rezervaJos jedan lijevi bek, negdje je pisalo da su moguca i dva, Moreno i Davis, te jos jedan stoper i rezervni golman.

Hoce ako ga nekome ne utale, problem je velika platadonCorleone1892 je napisao/la:Neka tebe u Sotonu još, izgleda da i Lovren ostaje na St Mary’s.Southampton have offered striker Jay Rodriguez a new five-year contract.
zar neće Reina biti rezervaJos jedan lijevi bek, negdje je pisalo da su moguca i dva, Moreno i Davis, te jos jedan stoper i rezervni golman.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Nisam bas siguran fera da Lalana nece biti pojacanje. Cak stavise, od njega ocekujem puno vise u prvoj sezoni od Lazara. Lazo je vanserijski talenat, ali neizbrusen. MOZE postati veliki ako ga pritisne Brendan, to je sigurno. A Adam vec sada ima i kvalitet i iskustvo, osim toga mislim da ce se svakako mijenjati sa Coutinhom. A upravo u tekmama kada ne ide Coutinhu, a znamo da je podosta takvih tekmi, on moze biti ta prevaga, pogotovo u utakmicama protiv, uslovno receno, slabijih protivnika. Sigurno je da nam ima sta ponuditi...fera je napisao/la:pa sad nisu u stanju ni prodati igraca evo ovako su i reinu poslali na posudbu pa ce ove sezone placati 90 hiljada sedmicno golmanu koji sjedi na klupi... lucasa ce garant isto u napoli na posudbu a ne bi me cudilo da i sa aggerom isto urade. hajd sto ne znaju kupiti igraca....
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
naravno bice lallana ok al on je sad vec negdje na svom vrhuncu, ja sam mislio na buducnost samo nisam bas lijepo srocio tu recenicuackeey je napisao/la:Nisam bas siguran fera da Lalana nece biti pojacanje. Cak stavise, od njega ocekujem puno vise u prvoj sezoni od Lazara. Lazo je vanserijski talenat, ali neizbrusen. MOZE postati veliki ako ga pritisne Brendan, to je sigurno. A Adam vec sada ima i kvalitet i iskustvo, osim toga mislim da ce se svakako mijenjati sa Coutinhom. A upravo u tekmama kada ne ide Coutinhu, a znamo da je podosta takvih tekmi, on moze biti ta prevaga, pogotovo u utakmicama protiv, uslovno receno, slabijih protivnika. Sigurno je da nam ima sta ponuditi...fera je napisao/la:pa sad nisu u stanju ni prodati igraca evo ovako su i reinu poslali na posudbu pa ce ove sezone placati 90 hiljada sedmicno golmanu koji sjedi na klupi... lucasa ce garant isto u napoli na posudbu a ne bi me cudilo da i sa aggerom isto urade. hajd sto ne znaju kupiti igraca....

znas i sam da ja nisam bio nesto odusevljen transferom lallane al objektivno on bi trebao biti solidan, samo nadam se da rodgers nece igrati sa lallanom na 10 a coutinha na krilo prebaciti.
Mislim da je cilj da se njih dvojica bore za mjesto u veznom redu, a za napad imaju drugi igraci. Vrlo je moguce da Lallana u prvom dijelu igra na krilu jer je i u Southamptonu tu najvise igrao. S vremenom bi se trebala pronaci prva XI, a mogu igrati nekad i dijamant. Dosta zavisi kako ce se ko pokazati u napadu, da li ce to biti novo pojacanje, Markovic ili Lallana/Coutinho.
Liverpool are preparing a €45m bid for Borussia Dortmund's Marco Reus. [Guardian and BILD]
Pa leg'o bi nam ko budali šamar.
Reus-Sturridge-Sterling

Reus-Sturridge-Sterling

At the end of the storm there's a golden sky..
Ja Se fera iskreno nadam da je BR naucio greske iz prosle sezone. Kad god je gurao Couti-ja na krilo nismo imali igre, i cupali smo se zahvaljujući Suarezovoj genijalnosti i neizmjernoj sreci.
Coutinho je klasicna desetka, kakvih je danas malo, dok Lalana moze igrati i na krilu i poluspica. Mislim da ti i Brendan zna, i da ce to iskoristavati. Ko je igrao fudbal zna da je tesko cuvati igrace kada oni mijenjaju pozicije, a to njih dvojica mogu raditi.
Coutinho je klasicna desetka, kakvih je danas malo, dok Lalana moze igrati i na krilu i poluspica. Mislim da ti i Brendan zna, i da ce to iskoristavati. Ko je igrao fudbal zna da je tesko cuvati igrace kada oni mijenjaju pozicije, a to njih dvojica mogu raditi.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Idemo dalje:EDO299 je napisao/la:Liverpool are preparing a €45m bid for Borussia Dortmund's Marco Reus. [Guardian and BILD]
Reus-Sturridge-Sterling![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NBC prenosi da smo pripremili 75mil $$ za Reusa
I pozivaju se na vise izvora

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.