Dobar, dobar.Goalgetter je napisao/la:Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem.
De ba nemoj se zahebavati, mislice neko da mislis ozbiljno.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobar, dobar.Goalgetter je napisao/la:Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem.
ko zna mozda mu je savez ponudio ovaj put vise od GermanijePrincipatus je napisao/la:Dobar, dobar.Goalgetter je napisao/la:Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem.![]()
De ba nemoj se zahebavati, mislice neko da mislis ozbiljno.
Zuka nema papire ??normalaba je napisao/la:
Zuka nema papire
Adzina jabuka strasno odigrala SP bas kao i Avdija i Anel
Ne vjerujem. Nije mi bas djelovalo da je Safet sa tim dijelom familije imao neki poseban kontakt.Batko je napisao/la:Ma qrac bi isao, nego kod familije malo.....Jedno vece kod sure, drugo vece kod burazera, milina, a sve na racun saveza.... Ide majstor da ugovori vec dogovoreno.... Arslanagic je vec ugovoren..
Mi svakako gubimo Spahica za dvije godine najkasnije. Bilo bi pametno da za to vrijeme Pape maksimalno isproba Arslanagica, Zukanovica. Sunjica i Bicakcica. I izabere najbolji dvojac. Mozda cak Arslanagic, Zukanovic i Sunjic dodatno napreduju i potpisu za neki jos bolji klub. Sve zavisi od njih samih. Naravno ako ih Pape pravovremeno pozove.Principatus je napisao/la:
Znam da se neki tome raduju, jer su novine godinama tog covjeka blatile, ali ako izgubimo Spahica izgubit cemo jednog strasno angazavanog kapitena, a onda ce da bude zabavno...
PAPE popmozi im slijepi su pored ocijuAjax je napisao/la:Zuka nema papire ??normalaba je napisao/la:
Zuka nema papire
Adzina jabuka strasno odigrala SP bas kao i Avdija i Anel
Tino Susic je potencijal kao ofanzivni vezni ( ne zadnji vezni ) ako napreduje jos. Ali on jeste potencial i jos je mlad. Vjerovatno ce ga Hajduk prodati.
Avdija ima 28 godina. Caki i poslje nastupa na SP i postignutog gola i igranja mjesecima prije toga u kvalifikacijama jako tesko ce pronaci neki klub veci od Hajduka. I odigrao je losu utakmicu osim tog jednog prodora jedan na jedan. Sve ukupno zbog gola solidan nastup nista vise.
Hadzic je los igrac i nije zadnji vezni. Koju utakmicu si ti gledao ako je Hadzic strasno odigrao a nije pokazao nista. Ni u ofanzivi ni u defanzivi ??
Po meni ovo je daleko od strasne odbrane. Vranjes kikser, Arslanagic premlad jos i mora se dokazati, Zukanovic takodjer nije ulijevao puno povjerenje kad je igrao stopera, a Seo ce biti Svjetska klasa. Ali bolje nemamo, nazalost.HzSM je napisao/la:S Arslanagicem bi imali strasnu odbranu koja bi ujedno bila i najmladji dio reprezentacije.![]()
Vranjes---------Arslanagic(Bicakcic)--------Zukanovic(Sunjic)----------Kolasinac
Zadnjih 10 godina imamo problema sa odbrambenim igracima.Jos od generacije Hibica,Konjica,Papca i Musica nisi mogao reci da smo imali normalnu zadnju liniju.Ovo koliko-toliko na nesto lici i momci su dosta kvalitetniji od npr. Pandze,Nadarevica,Jahica i mnogih drugih koji su zadnjih godina pokusavali popuniti rupe u odbrani.Goalgetter je napisao/la:Po meni ovo je daleko od strasne odbrane. Vranjes kikser, Arslanagic premlad jos i mora se dokazati, Zukanovic takodjer nije ulijevao puno povjerenje kad je igrao stopera, a Seo ce biti Svjetska klasa. Ali bolje nemamo, nazalost.HzSM je napisao/la:S Arslanagicem bi imali strasnu odbranu koja bi ujedno bila i najmladji dio reprezentacije.![]()
Vranjes---------Arslanagic(Bicakcic)--------Zukanovic(Sunjic)----------Kolasinac
Tu si u pravu, kad uporedis kakve smo sve odbrambene imali zadnjih godina nakon te generacije, e onda jesu strasni. Ali meni ipak ne ulijeva povjerenje uopste odbrana, osim Sea kao sto sam rekao. Sve su to skakljivi igraci, koji ne ulijevaju pouzdanje. Ostaje nada da Arsalnagic izraste u pravog lidera u odbrani.HzSM je napisao/la:Zadnjih 10 godina imamo problema sa odbrambenim igracima.Jos od generacije Hibica,Konjica,Papca i Musica nisi mogao reci da smo imali normalnu zadnju liniju.Ovo koliko-toliko na nesto lici i momci su dosta kvalitetniji od npr. Pandze,Nadarevica,Jahica i mnogih drugih koji su zadnjih godina pokusavali popuniti rupe u odbrani.Goalgetter je napisao/la:Po meni ovo je daleko od strasne odbrane. Vranjes kikser, Arslanagic premlad jos i mora se dokazati, Zukanovic takodjer nije ulijevao puno povjerenje kad je igrao stopera, a Seo ce biti Svjetska klasa. Ali bolje nemamo, nazalost.HzSM je napisao/la:S Arslanagicem bi imali strasnu odbranu koja bi ujedno bila i najmladji dio reprezentacije.![]()
Volio bi da imamo jos kvalitetnijeg desnog beka,ali o tom-potom.
Stoji to sto si rekao.Na SP se vidjelo da Bicakcic jos uvijek nije igrac za velike utakmice.Medjutim,vidjelo se da to nije ni Spahic pa prema tome pretpostavljam da ga svako od ovih momaka bez problema moze zamijeniti i igrati na njegovom nivou.Njihova prednost je samo sto su mladi i sto imaju puno prostora da napreduju.To je cinjenica koja me ohrabruje.Zukanovic,Sunjic i Bicakcic su ove godine promijenili klubove,tj. presli su u bolje ekipe i sad im je prilika da se dokazu.Za godinu dana cemo znati mozemo li na njih ozbiljno racunati.Goalgetter je napisao/la: Tu si u pravu, kad uporedis kakve smo sve odbrambene imali zadnjih godina nakon te generacije, e onda jesu strasni. Ali meni ipak ne ulijeva povjerenje uopste odbrana, osim Sea kao sto sam rekao. Sve su to skakljivi igraci, koji ne ulijevaju pouzdanje. Ostaje nada da Arsalnagic izraste u pravog lidera u odbrani.
Prvo poloziti nade da ce igrati za BiH.Ako se odluci za Belgiju onda mu ne zelim da bude klasa.Goalgetter je napisao/la:Stoga, poloziti sve nade u to da ce Dino Arslanagic biti klasa od stopera.
E cuj Maks Barisis... Ko biva bari dok ne poyebePauleta je napisao/la:U Milanu, osim braće Modić, igra i Maks Barišić. Momak je iz Bosne, a nastupa za Sloveniju.
"Nije bilo dvojbe u izboru reprezentacije, nije ni moglo biti, jer konkretnog poziva iz Hrvatske nikada i nisam imao, kao ni iz BiH.A da je poziv stigao, ko zna, možda bi moj put bio drukčiji", zaključio je DrmićBaDa12 je napisao/la:Ne vidim ja u tom razgovoru (ako je tačan) ni pretjeranu želju kod njega za BiH. Spominje Vitez, ali u nekom drugom kontekstu. U prvom planu ističe hrvatsku reprezentaciju, dok je našu tek autor spomenuo.
“Nije bilo dvojbe u izboru reprezentacije, nije ni moglo biti, jer konkretnog poziva iz Hrvatske nikada i nisam imao. A da je poziv stigao, ko zna, možda bi moj put bio drukčiji"
Pauleta je napisao/la:
"Nije bilo dvojbe u izboru reprezentacije, nije ni moglo biti, jer konkretnog poziva iz Hrvatske nikada i nisam imao, kao ni iz BiH.A da je poziv stigao, ko zna, možda bi moj put bio drukčiji", zaključio je Drmić
Ovo je njegova izjava.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 21 gost.