pa jedni drugima ce kreirat sanse sta ce im kosuhi je napisao/la:Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ovaj trojac funkcionisati,valja im svima nakreirati sansi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
pa jedni drugima ce kreirat sanse sta ce im kosuhi je napisao/la:Bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ovaj trojac funkcionisati,valja im svima nakreirati sansi
a gdje me neće znati...Clutch je napisao/la:Ti znaš mog starog?
Napokon nesto kvalitetnoZahaKING je napisao/la:a gdje me neće znati...Clutch je napisao/la:Ti znaš mog starog?
gledaj Mertesakera, Arsenalova školaxaviesta je napisao/la:Ajmo Vertonghen i Mathieu.![]()
Pazi dodavanja a u Barcu došao kao klasični kostolomac.
Woooooooooooooooow koji clanak ..... Odavno nesto bolje i kvalitetnije i strucnije nisam procitao. Pa samo ta analiza ta strucna detaljno pojasnjena obzervacija.
grade skelu u madridu na bernabeu kad bude barca dolazila ,i onako zadnjih 4-5 godina na bernabeu je ko laksi trening za barcumiki_92 je napisao/la:gdje mu je ona skela sto je fur'o u Celti
kaze voli iz pticije perspektive da gleda treninge
ejbg sad ,nek je mathieu eto klasaRajaz je napisao/la:Vertonghena sam nekad prizeljkivao, sad ga ne bi pozelio ni fašistima. 'Em nije klasa 'em je antipatican
Naravno da je loš potez,gdje ćeš za budalu dati 94 mil.OfficialAgent je napisao/la:Johan Cruyff says £75m move for Luis Suarez is a 'bad footballing move' for Barca.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.