Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Biciklizam
Opet ce da se smuca, jedan dan kasni 10sec, drugi 30, 40 i na kraju podium ! Slazem se, apsolutno ! Naira su zrtvovali bez razloga, znali su da je mnogo jaci, ali niko nije mogao ni u najludjim snovima da predpostavi da ce ova dvojica odustati :S Nadam se da ce Alberto biti Ok, i da cemo vec na Vuelti gledati okrsaj, njih trojice !
Max Allegri
Cancellara napustio TdF
zeli da se odmori i da bude u najboljoj formi za SP

zeli da se odmori i da bude u najboljoj formi za SP

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ode i Talansky
sent from Mars
sent from Mars
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Gallopin najljepša priča ovogodišnjeg Toura, nešto što je prošle godine bio Rui Costa.
Uglavnom, danas po onoj staroj 'tresla se gora, rodio se miš', ni sutra nije finiš etape težak, blaga uzbrdica, ali zato u petak i subotu ima da bude veselo.
Uglavnom, danas po onoj staroj 'tresla se gora, rodio se miš', ni sutra nije finiš etape težak, blaga uzbrdica, ali zato u petak i subotu ima da bude veselo.
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Nema Frooma i Contadora..nekako prazan tour bez njih..po svemu i rijesen.Opet Sagan ostao bez etape..Gallopin prvo ime Francuske (zuta majca i pobjeda etape).
Gallopin prekucava tdf
Thibault Pineau ce na podijum u GC na kraju
Thibault Pineau ce na podijum u GC na kraju
- DukeOfWellington
- Kontakt:
E moj Sagane, uzeo bi ovo 100% da nisi bio na najgorem mogućem mjestu, kad si vidio da Demare ide lijevo kud si ti pošao? Uzeo si sam sebi pobjedu.
Re: $: Biciklizam
Razvali Katusha sa Kristoffom grupni sprint.Paolini ga sjajno ispalio a Alex pojeo dionicu.Sutra krecu planine
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Treca etapa za Nibalija..momak je prejak za konkurenciju..SKY sto prije da zaboravi ovaj tour.
Odlicni Nibali ! Osjeti da je daleko najjaci i dozira napor, ovo uopste nije bilo do maximuma, jednostavno se cuva za preostale dane, ako se ima za sta cuvati, ali eto... nikad ne znas kad se moze desiti neki pad! Boga mi je danas Porteu sunce pravo udarilo u glavu ! Danas sve u skladu ocekivanog, cudi me da su ova 2 sa eurosporta, ovako zaobisli Nibalija danas ! Sutra prognoziram Rodrígueza !
Max Allegri
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nibali se poigrava sa konkurencijom, moglo bi biti interesantno za ostale pozicije na podijumu.
ovo je pisanje po sirotinjiDukeOfWellington je napisao/la:Nibali se poigrava sa konkurencijom, moglo bi biti interesantno za ostale pozicije na podijumu.
2 levela su svi ostali ispod njega
ne mogu cak ni testirati njegove mogucnosti
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Wiggins po četvrti put srebreni na Igrama Komonvelta, ne da mu se da uzme zlato, Australci ovaj put jači od Engleza u timskoj potjeri.
http://www.telegraph.co.uk/sport/others ... me.html?fb

http://www.telegraph.co.uk/sport/others ... me.html?fb
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Žao mi je što Sagan neće barem do jedne pobjede (osim ako iznenadi u Parizu), ovaj put peh za njega.
Navardauskas strašan, onakvi napadi na ovakvim etapama uglavnom prolaze nikad za nikad, jest da mu je pad pomogao ali u svakom slučaju sjajan peformans, svaka čast.
Navardauskas strašan, onakvi napadi na ovakvim etapama uglavnom prolaze nikad za nikad, jest da mu je pad pomogao ali u svakom slučaju sjajan peformans, svaka čast.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kittel navrtio Kristoffa u zadnjih 50 metara, Norvežanin je sve dobro uradio ali Marcel je jači, osim toga čuvao je snagu, nije sprintao prije dva dana. Greipel ponovo ne može da parira, Navardauskas se fino držao, Sagan nije imao snage da izađe. Nibaliju svaka čast.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rafal Majka osvojio Trku kroz Poljsku, kakvih mjesec dana iza njega, objasnio neke stvari.
Sutra je RideLondon - Surrey Classic, a na istom će nastupiti Bradley Wiggins što me posebno raduje.
Inače na ovoj temi nigdje nikog, kao da su se svi posvađali sa biciklizmom.
Sutra je RideLondon - Surrey Classic, a na istom će nastupiti Bradley Wiggins što me posebno raduje.
Inače na ovoj temi nigdje nikog, kao da su se svi posvađali sa biciklizmom.
Sagan je potpisao za Tinkoff Saxo na 3 god.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
U Tinkoffu ima vozača za sve samo nema vodonoša za Contadora. Da li dovođenje Sagana znači doviđenja Contadoru i GT ambicijama?miki_92 je napisao/la:Sagan je potpisao za Tinkoff Saxo na 3 god.
U Cannondaleu (nekadašnjem Liquigasu) je fajront, kako stvari stoje nakon ove sezone ide ključ u bravu.
Bauke Mollema potpisao za Trek
Oleg Tinkoff zeli najjaci tim u world touru pa sad slijesi dovodjenje zvijezda, glup po meni potez Sagana.
Oleg Tinkoff zeli najjaci tim u world touru pa sad slijesi dovodjenje zvijezda, glup po meni potez Sagana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.