Svakako treba obratiti paznju na ovog malog, moglo bi biti nesto od njega.
Ima i mladjeg buraza kojeg zovu novim Kakom, ali cini mi se da igra za Srbiju. Ne bi bilo na odmet i njega pozvati.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Realno druze, smijesan izgovor. Kakve ogromne pare, pa ne kosta on vise od 200-300 hiljada?! Ja sam od ovog momka bas puno ocekivao. Potencijal je bio evidentan, a njegova karijera u zadnje vrijeme debelo stagnira. Jos je isuvise mlad, pa se iskreno nadam da ce on aBd vec od sljedece sezone zaigrati u nekom jacem klubu i opravdati sva ocekivanja.jasmin10 je napisao/la:ponuda ima i to nekih pravo dobrihGoalgetter je napisao/la:Jasko, kakva je situacija sa Dinom Bevabom? Hoce li mjenjati klub?njemu je u interesu da promijeni klub. mogao ga je mijenjati i prosle sezone, ali problem je sto ima predsjednika koji trazi ogromne pare za njega i naravno to odbija potencijalne kupce.
ali ove sezone se nadam da ce predsjednik omeksati i mogao bi vrlo lako aBd napraviti dobar transfer koji ce sve iznenaditi.
momak je cvrsto na zemlji i ne leti za parama. aBd ako ga povrede zaobidju, mislim da bi mogao vrlo lako za godinu dvije u A reprezentaciju.
na pripremama je sa zagrebom. nije igrao prethodnu polusezonu, jer je imao tesku povredu. ali hvala Bogu, povreda je iza njega.
Tako je Kobe pa mladi Šehić ga je već prekucao!kobe24 je napisao/la:Realno druze, smijesan izgovor. Kakve ogromne pare, pa ne kosta on vise od 200-300 hiljada?! Ja sam od ovog momka bas puno ocekivao. Potencijal je bio evidentan, a njegova karijera u zadnje vrijeme debelo stagnira. Jos je isuvise mlad, pa se iskreno nadam da ce on aBd vec od sljedece sezone zaigrati u nekom jacem klubu i opravdati sva ocekivanja.jasmin10 je napisao/la:ponuda ima i to nekih pravo dobrihGoalgetter je napisao/la:Jasko, kakva je situacija sa Dinom Bevabom? Hoce li mjenjati klub?njemu je u interesu da promijeni klub. mogao ga je mijenjati i prosle sezone, ali problem je sto ima predsjednika koji trazi ogromne pare za njega i naravno to odbija potencijalne kupce.
ali ove sezone se nadam da ce predsjednik omeksati i mogao bi vrlo lako aBd napraviti dobar transfer koji ce sve iznenaditi.
momak je cvrsto na zemlji i ne leti za parama. aBd ako ga povrede zaobidju, mislim da bi mogao vrlo lako za godinu dvije u A reprezentaciju.
na pripremama je sa zagrebom. nije igrao prethodnu polusezonu, jer je imao tesku povredu. ali hvala Bogu, povreda je iza njega.
Goalgetter je napisao/la:Inace, pise da Dino jos nije pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva.
Samo da Susic ne zapocne razgovor sa: Pa, vidis mali, po meni je prirodno da ti igras za Belgiju...Goalgetter je napisao/la:Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem. Konacno vise.
Inace, pise da Dino jos nije pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva.
Sada Pape garantuje da će računati na Arslanagića u kvalifikacijama za Euro 2016, tako da je za očekivati kako će ovaj 21-godišnji stoper ubrzo pokrenuti proceduru promjene sportskog državljanstva.
Sušić u narednim kvalifikacijama postepeno želi podmladiti ekipu, te se na Arslanagića gleda kao na dostojnu zamjenu kapitena Emira Spahića čija je budućnost u reprezentaciji neizvjesna. Osim poznih godina Spahiću ne ide u korist ni što je kočijaškim odnosom sa medijima u potpunosti pogoršao odnose reprezentacije i predstavnika sedme sile, te prouzrokovao izuzetno lošu atmosferu i rejting reprezentcije u domaćoj javnosti. Ukoliko NFSBIH u FIFA-i uspije “pogurati” brži završetak procedure promjene Arslanagićevog sportskog državljanstva, za očekivati je da će Dino za Zmajeve debitovati već u septembru.
Goalgetter je napisao/la:Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem. Konacno vise.
Goalgetter je napisao/la: Inace, pise da Dino jos nije pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva
i povuče ga za kapu...Consigliere je napisao/la:Samo da Susic ne zapocne razgovor sa: Pa, vidis mali, po meni je prirodno da ti igras za Belgiju...Goalgetter je napisao/la:Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem. Konacno vise.
Inace, pise da Dino jos nije pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva.
Samo nek se nesto napise aaaa?Mozambik je napisao/la:Kad se dijele pozivi za SP onda Arslanagic nije potreban "jer imamo dovoljno odbrambenih igraca". Prcic igra u slabom klubu, Zukanovic "vrijedja strucni stab i saigrace" itd...
Zato su pozive dobili:
Adzina jabuka zadnji vezni.
Anel, nije me impresionirao ali su mi ga preporucili neki ljudi, Hadzic.
Avdija, desni bek, desno krilo, centalni napadac, lijevo krilo i 23.igrac, Vrsajevic.
Bolje nego sutiti i praviti se budala ili jos gore nikako ne primjetiti ocigledne stvari sto je cova napisao...normalaba je napisao/la:Samo nek se nesto napise aaaa?Mozambik je napisao/la:Kad se dijele pozivi za SP onda Arslanagic nije potreban "jer imamo dovoljno odbrambenih igraca". Prcic igra u slabom klubu, Zukanovic "vrijedja strucni stab i saigrace" itd...
Zato su pozive dobili:
Avdija, desni bek, desno krilo, centalni napadac, lijevo krilo i 23.igrac, Vrsajevic.
Arsla nema papireBatko je napisao/la:Bolje nego sutiti i praviti se budala ili jos gore nikako ne primjetiti ocigledne stvari sto je cova napisao...normalaba je napisao/la:Samo nek se nesto napise aaaa?Mozambik je napisao/la:Kad se dijele pozivi za SP onda Arslanagic nije potreban "jer imamo dovoljno odbrambenih igraca". Prcic igra u slabom klubu, Zukanovic "vrijedja strucni stab i saigrace" itd...
Zato su pozive dobili:
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], hansbosna i 17 gostiju.