Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

rope11
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la rope11 » 15 jul 2014, 04:32

Ne zaboraviti Modica, momak sa 18 godina trenira sa prvim timom, a u Primaveri je nezamjenjiv i jedan od boljih pojedinaca.
Svakako treba obratiti paznju na ovog malog, moglo bi biti nesto od njega. :angel:

Ima i mladjeg buraza kojeg zovu novim Kakom, ali cini mi se da igra za Srbiju. Ne bi bilo na odmet i njega pozvati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 15 jul 2014, 11:30

jasmin10 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Jasko, kakva je situacija sa Dinom Bevabom? Hoce li mjenjati klub? ;)
ponuda ima i to nekih pravo dobrih :thumbup: njemu je u interesu da promijeni klub. mogao ga je mijenjati i prosle sezone, ali problem je sto ima predsjednika koji trazi ogromne pare za njega i naravno to odbija potencijalne kupce.
ali ove sezone se nadam da ce predsjednik omeksati i mogao bi vrlo lako aBd napraviti dobar transfer koji ce sve iznenaditi.
momak je cvrsto na zemlji i ne leti za parama. aBd ako ga povrede zaobidju, mislim da bi mogao vrlo lako za godinu dvije u A reprezentaciju.
na pripremama je sa zagrebom. nije igrao prethodnu polusezonu, jer je imao tesku povredu. ali hvala Bogu, povreda je iza njega.
Realno druze, smijesan izgovor. Kakve ogromne pare, pa ne kosta on vise od 200-300 hiljada?! Ja sam od ovog momka bas puno ocekivao. Potencijal je bio evidentan, a njegova karijera u zadnje vrijeme debelo stagnira. Jos je isuvise mlad, pa se iskreno nadam da ce on aBd vec od sljedece sezone zaigrati u nekom jacem klubu i opravdati sva ocekivanja. ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 15 jul 2014, 12:20

kobe24 je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Jasko, kakva je situacija sa Dinom Bevabom? Hoce li mjenjati klub? ;)
ponuda ima i to nekih pravo dobrih :thumbup: njemu je u interesu da promijeni klub. mogao ga je mijenjati i prosle sezone, ali problem je sto ima predsjednika koji trazi ogromne pare za njega i naravno to odbija potencijalne kupce.
ali ove sezone se nadam da ce predsjednik omeksati i mogao bi vrlo lako aBd napraviti dobar transfer koji ce sve iznenaditi.
momak je cvrsto na zemlji i ne leti za parama. aBd ako ga povrede zaobidju, mislim da bi mogao vrlo lako za godinu dvije u A reprezentaciju.
na pripremama je sa zagrebom. nije igrao prethodnu polusezonu, jer je imao tesku povredu. ali hvala Bogu, povreda je iza njega.
Realno druze, smijesan izgovor. Kakve ogromne pare, pa ne kosta on vise od 200-300 hiljada?! Ja sam od ovog momka bas puno ocekivao. Potencijal je bio evidentan, a njegova karijera u zadnje vrijeme debelo stagnira. Jos je isuvise mlad, pa se iskreno nadam da ce on aBd vec od sljedece sezone zaigrati u nekom jacem klubu i opravdati sva ocekivanja. ;)
Tako je Kobe pa mladi Šehić ga je već prekucao!

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci

Post Postao/la Goalgetter » 15 jul 2014, 12:39

Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem. Konacno vise.

Inace, pise da Dino jos nije pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 jul 2014, 12:58

Goalgetter je napisao/la:Inace, pise da Dino jos nije pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva.
:-o
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kurvar
Kontakt:

Post Postao/la kurvar » 15 jul 2014, 12:59

e jbg Dino, sta si cekao do sad............nema njega do 2015 u reprezentaciji izgleda

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 jul 2014, 12:59

Goalgetter je napisao/la:Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem. Konacno vise.

Samo da Susic ne zapocne razgovor sa: Pa, vidis mali, po meni je prirodno da ti igras za Belgiju... :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 jul 2014, 13:00

Sada Pape garantuje da će računati na Arslanagića u kvalifikacijama za Euro 2016, tako da je za očekivati kako će ovaj 21-godišnji stoper ubrzo pokrenuti proceduru promjene sportskog državljanstva.

Sušić u narednim kvalifikacijama postepeno želi podmladiti ekipu, te se na Arslanagića gleda kao na dostojnu zamjenu kapitena Emira Spahića čija je budućnost u reprezentaciji neizvjesna. Osim poznih godina Spahiću ne ide u korist ni što je kočijaškim odnosom sa medijima u potpunosti pogoršao odnose reprezentacije i predstavnika sedme sile, te prouzrokovao izuzetno lošu atmosferu i rejting reprezentcije u domaćoj javnosti. Ukoliko NFSBIH u FIFA-i uspije “pogurati” brži završetak procedure promjene Arslanagićevog sportskog državljanstva, za očekivati je da će Dino za Zmajeve debitovati već u septembru.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 15 jul 2014, 13:05

Goalgetter je napisao/la:Pape putuje u sljedecih par dana u Belgiju da poprica sa Arslanagicem. Konacno vise.
:thumbup: :thumbup:
Goalgetter je napisao/la: Inace, pise da Dino jos nije pokrenuo proceduru oko promjene drzavljanstva
:roll: :roll:

@ Goalgetter a kako napredujemo sa Mariom Vrancicem ??

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 jul 2014, 13:08

Čuj Pape nešto garantuje. :rol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jul 2014, 13:12

Pape putuje po nekog igraca? :lol:

Hajd da vidimo i taj film.....

Btw. Putuje, ali malo do burazera u Lijez, da usavrse daljne planove za germaniju.. :mrgreen:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 15 jul 2014, 13:13

Ako Dino jos nije pokrenuo postupak promjene a ocekuje se, onda za Maria se moze reci da je tek skontao da je iz Bosne i treba proci neki period adaptacije o stabilizaciji i pridruzivanju odnosno prilagoditi svoje vidjenje fudbala na nas nivo. Nakon toga Pape vodi pregovore o bitnim poglavljima za pridruzivanje. Jos treba razmisliti da nakon svega i nasa navijacka malenkost da svoj doprinos odredjenim tipom referenduma da procijenimo trebali nam on zaista, te nakon toga da dobije/nedobije sportsko drzavljanstvo...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jul 2014, 13:14

Consigliere je napisao/la:

Samo da Susic ne zapocne razgovor sa: Pa, vidis mali, po meni je prirodno da ti igras za Belgiju... :mrgreen:
i povuče ga za kapu...
DRUG NEBI TI PUNCA

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 jul 2014, 13:21

Kad se dijele pozivi za SP onda Arslanagic nije potreban "jer imamo dovoljno odbrambenih igraca". Prcic igra u slabom klubu, Zukanovic "vrijedja strucni stab i saigrace" itd...

Zato su pozive dobili:

Adzina jabuka zadnji vezni.
Anel, nije me impresionirao ali su mi ga preporucili neki ljudi, Hadzic.
Avdija, desni bek, desno krilo, centalni napadac, lijevo krilo i 23.igrac, Vrsajevic.

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 15 jul 2014, 13:25

Mozambik je napisao/la:Kad se dijele pozivi za SP onda Arslanagic nije potreban "jer imamo dovoljno odbrambenih igraca". Prcic igra u slabom klubu, Zukanovic "vrijedja strucni stab i saigrace" itd...

Zato su pozive dobili:

Avdija, desni bek, desno krilo, centalni napadac, lijevo krilo i 23.igrac, Vrsajevic.
Samo nek se nesto napise aaaa?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jul 2014, 13:27

normalaba je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Kad se dijele pozivi za SP onda Arslanagic nije potreban "jer imamo dovoljno odbrambenih igraca". Prcic igra u slabom klubu, Zukanovic "vrijedja strucni stab i saigrace" itd...

Zato su pozive dobili:

Bolje nego sutiti i praviti se budala ili jos gore nikako ne primjetiti ocigledne stvari sto je cova napisao... :clap:

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 15 jul 2014, 13:30

Batko je napisao/la:
normalaba je napisao/la:

Zato su pozive dobili:

Bolje nego sutiti i praviti se budala ili jos gore nikako ne primjetiti ocigledne stvari sto je cova napisao... :clap:
Arsla nema papire
Prcic ima dug jezik
Zuka nema papire
Adzina jabuka strasno odigrala SP bas kao i Avdija i Anel
PAPE oplodi nas!
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 15 jul 2014, 13:32

Moram priznati i da ste zasluzili da vas oplodi... :mrgreen: :kafa:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 jul 2014, 13:39

Pape putuje sa ženom na iftar kod šure, i tad će Dini obećati poziv na jesen, Dino plaho voli svog tetka. :bow:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google [Bot], hansbosna i 17 gostiju.