Faraon nema više kose kuknjava kuknjava kuknjava
Jest da sam uvijek navijao da skine ono sranje sa glave, ali mi sad malko žao, kao da je druga osoba. Doduše, ako ništa, bar su obrve ostale.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
rope11 je napisao/la:Hej ti boga, lik došao u Milan prije 8 godina i od tada ga vucaraju po posudbama. Gasite internet, imamo pobjednika.![]()
He signed with Milan in late 2004 and has been a featured player in Milan's youth system. Milan decided to loan him to Serie C1 club Monza to get some first team experience.
Ukupno utakmica za Milan - 0For the 2014–15 season, Diniz stayed at Lecce for a third consecutive season on loan
Probable line-up vs. Renate (4-3-3): Agazzi; Zaccardo, Alex, Rami, Constant; Poli, Piccinocchi, Saponara; Menez, Pazzini, El Shaarawy.Criscito: "I'm very flattered to hear that Milan are interested in me. Zenit? You have to ask my agent what their intentions are."
Ma puca šuplju Pipporope11 je napisao/la:Neće se ništa bog zna kako mjenjati, danas Pippo reče da je nerealno očekivati da ekipa koja je završila na osmom mjestu sve pobjeđuje, ali da će dati sve od sebe.
Dao je nagovještaj da se ništa specijalno neće mjenjati, ali da će pokušati izvući maksimum iz svih njih jer to u ovom trenutku jedino može. Ukratko, borba za LE. Kakva liga šampiona, kakve čke materine.![]()
Realno, ovo malo što sam vidio Meneza kako igra, bez po' frke bi ga gurnuo na desno krilo, a te pare uložio u kvalitetnog veznjaka jer je on daleko potrebniji po ekipu.
Najbolji scenario bi bio dovesti onog Greniera i Iturbea, ali ako baš moram birati, za dobrobit ekipe uvijek bi izabrao veznjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.