FK Rudar Kakanj
Re: FK Rudar Kakanj
Moze li par informacija o Sasi Pekicu ? Ja sam ga gledao onu jednu prijateljsku protiv Slavije ali nedovoljno je da se nesto vise kaze.
Misliš Saši Prkiću 

-
- Kontakt:
Po meni jedan od losijih igraca Rudara. Svako ima pravo na misljenje i to je moje. Nista posebno po meni nije pokazao tokom citave sezone, odnosno u onim utakmicama u kojim je igrao.Pappy je napisao/la:Moze li par informacija o Sasi Pekicu ? Ja sam ga gledao onu jednu prijateljsku protiv Slavije ali nedovoljno je da se nesto vise kaze.
- Probisvjet
- Kontakt:
Odlican igrac, gledao sam ga dva tri puta.budimo_realni je napisao/la:Po meni jedan od losijih igraca Rudara. Svako ima pravo na misljenje i to je moje. Nista posebno po meni nije pokazao tokom citave sezone, odnosno u onim utakmicama u kojim je igrao.Pappy je napisao/la:Moze li par informacija o Sasi Pekicu ? Ja sam ga gledao onu jednu prijateljsku protiv Slavije ali nedovoljno je da se nesto vise kaze.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PatrickBateman
- Kontakt:
+1budimo_realni je napisao/la:Po meni jedan od losijih igraca Rudara. Svako ima pravo na misljenje i to je moje. Nista posebno po meni nije pokazao tokom citave sezone, odnosno u onim utakmicama u kojim je igrao.Pappy je napisao/la:Moze li par informacija o Sasi Pekicu ? Ja sam ga gledao onu jednu prijateljsku protiv Slavije ali nedovoljno je da se nesto vise kaze.
prije je bio medju glavnim igracima u timu, sad je jedna od slabosti koje pod hitno treba pokriti.
Kaže Karačić da su doveli Tirića iz Kaknja u Zrinjski, pa me zanima kakav je golman i je li to gotova stvar pošto vidim da ima ugovor sa Rudarom do ljeta iduće godine. Pozz
Ivan je jedan od najboljih golmana na teritorij BiH
Rudareve ambicije se ne poklapaju sa njegovim, tako da ništa nije čudno što nas je napustio

Rudareve ambicije se ne poklapaju sa njegovim, tako da ništa nije čudno što nas je napustio
Hvala i puno sreće!
Ope' ja.
Armin Mahovic ? Vise informacija o njemu ako moze, dolazi u Slaviju.

Armin Mahovic ? Vise informacija o njemu ako moze, dolazi u Slaviju.
Mladi krilni napadač. Ofanzivno možžda i ponajbolji u Ligi (govorim o prošloj sezoni). Brzina, agilnost, tehnika, dribling. Slabija strana mu je defanziva, odnosno defanzivni zadaci
-
- Kontakt:
sta se desava u Kaknju, Znaju li ovi momci nsto tamo zive ako moze malo informacija za nas sto smo daleko I samo mozemo biti u toku preko ovog foruma.Hvala unaprijed .
- L' Imperator
- Kontakt:
Smanjen broj „stranaca“, ali ne i ambicijekakanjac62 je napisao/la:sta se desava u Kaknju, Znaju li ovi momci nsto tamo zive ako moze malo informacija za nas sto smo daleko I samo mozemo biti u toku preko ovog foruma.Hvala unaprijed .
-Bez obzira na drastične promjene u igračkom i stručnom kadru, naše ambicije ostaju iste. Svjesno smo reducirali broj igrača sa strane jer smatramo da imamo domaći potencijal, koji će uz pojačanja koja predloži struka, moći ostvariti naše ambicije i biti u vrhu tabele, što je osnovni cilj, istakao je predsjednik Skupštine kluba Mirsad Jašarspahić.
-S okosnicom ekipe koja je ostala na okupu, te povratnicima iz Mladosti i mladim snagama iz juniorskog pogona, smatram da sportske ciljeve možemo realizirati. Stavovi mene i mojih saradnika, kao i Uprave su isti; biti među vodećim kvartetom jer to rejting Rudara zahtjeva i na nama je da to realiziramo. Nećemo najavljivati borbu za prvo mjesto i „pucati“ na Premijer ligu, varati navijače, zaluđivati se sa „mi moramo“. To doista više nema smisla. Međutim, to ne znači da na svakoj utakmici nećemo ići na pobjedu, igrati brže i agresivnije, afirmirati mlade igrače. Od toga nećemo odstupiti, zaključio je Džemal Pačariz, koji neisključuje mogućnost angažiranja dva nova igrača s kojima bi pojačali konkurenciju i podigli kvalitetu tima.
Belmin Vila jedino novo ime
Od prošle srijede (09. 07. 2014.) "zeleno-crni" se nalaze na Ponijerima gdje su radili na podizanju fizičke spreme. Trener Džemal Pačariz i njegov asistent Mirnes Buza na raspolaganju imaju 22 igrača. Izuzimajući povratnike iz Mladosti Edina Mujagića, Amela Hrustanovića i Armina Topalovića, jedino novo ime je 20-godišnji Belmin Vila, nekadašnji igrač omladinskih selekcija visočke Bosne, Željezničara i splitskog Hajduka, zatim Mladosti iz Podgorice i Zvijezde Gradačac, iz koje je i došao u Kakanj. Riječ je o klasičnom napadaču koji je u sezoni 2011/12. postigao 30 golova za juniorski tim Željezničara i bio prvi strijelac Omladinske Premijer lige BIH. Te sezone debitirao je i za U-19 reprezentaciju BiH i na dva susreta protiv Makedonije postigao tri gola što je bio debi kao iz snova i najava veoma uspješne karijere. Nažalost, česte promjene klubova, kao i ozljede, utjecali su na njegov razvoj i slijedi mu novo dokazivanje na prvoligaškim terenima u „zeleno-crnom“ dresu.
Ekipa se danas vraća sa Ponijera. Trenažni proces će biti nastavljen u Kaknju, zatim slijedi učešće na memorijalnom turniru “Galib Mujičić“ koji se u organizaciji FK Vitez odigrava 19. i 20. jula.
#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
Hvala mnogo na informacijama .Ali ja bih volio da si mi ti dao svoje misljenje jer si u toku to sto oni kazu to je BULSHIT vec zadnji decenija.Izgleda ove godne opet TOP 5.Anyway hvala .
Pozdrav svim kakanjcima koji vole RUDAR. SRETNO.
Pozdrav svim kakanjcima koji vole RUDAR. SRETNO.
Pa ako se nemaju ambicije za ulazak u PL, svejedno ti je završio 2. ili 12. Lično meni, ako je takva situacija, je draže da gledam momke iz Kaknja, domaće igrače, nego neke sa strane koje boli briga Rudar i koji realno nisu kvalitet. Takvih je Rudar u zadnjih nekoliko sezona bio krcat i što nam to treba.
Drugo kolo protiv Mladosti can't wait
Drugo kolo protiv Mladosti can't wait

-
- Kontakt:
Gledam izvjestaj sa utakmice Mladost- Travnik Teren izgleda fantasticno na slikama.Kakav je teren pod vardom .Je li standardno los ili se nesto radi po tom pitanju.Sta se desava sa pomocnim terenom je li ikad zavrsen .
ma standardno loš...aa pomoćni ništa od otga, ali eto radi se plastika između glavnog terena i službenih prostorija 

sejo se zove...manda ga zovu...lijevo krilo kod vas igrao valjda.. moze li mi netko reci nesto vise o njemu?
tako sam cuo nesto,mozda i grijesim s ovim informacijama.

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Da nije mozda Sejo Banda???
Ako je on nije los igrac samo ga ovdje povreda zezala pa se nije mnogo naigrao
ziher je napisao/la:Da nije mozda Sejo Banda???
mogucee Bandaa

TH 1950

postavljanje plastike na 'terenu' gdje je do sada trenirao omladinski pogon

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.