FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma nije ba 500 zeza se covjek.Virtu4l je napisao/la:500 nije malo.
ne racunajte samo buseve nego racunajte i one koji ce ici autima..i reko sam nema ni 500...kao da je sad bitno jel 300 ili 250 ...bice koliko bude. mislim da je najveci problem sto je dosta raje htjelo u crnu goru a nije moglo do karte jer se sve podjeli izmedu sebe, i onda raja polako odustaju i sad kad ima vise...jer kad je manje karata uvijek isti idu, a ostalim corak nazalost..
- invincible1921
- Kontakt:
"Nekada je potrebno napraviti korak nazad, da bi se napravila dva naprijed" svaka mu cast za ovu recenicu 

=\_1921_/=
mma_hz je napisao/la:Ma protiv stoke zidovske sve predstavlja potencijalni problem..evo bas sada slusam ubijena do sada 181 osobamasa djecice i zena...djaba brate meni nije svejedno ,jer je nama bilo isto u ratu i znam da nam je bilo kakva podrska znacila i bilo nam je drago da nas se bilo ko sjeti..al eto balija brzo zaboravlja i okrece se da bude sto vise "Europski orijentiran" ,a ti nas isti "europljani" ubijali jer su kao i sada samo sutili..
![]()
Ako ovaj nije za trajno banovanje neznam ko je. Bukal je banovan zbog manjih stvari. Onda njega vratite.
1921
- IlProfessore
- Kontakt:
@denole srećom ti nisi moderator pa da ti odlučuješ ko je za banovanje 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
Strašan intervju Adžema. Meni se najviše svidjelo ono što je rekao o ishrani igrača. Zadao im je obavezan doručak i neke je suplemente ishrani spomenuo. Čak je i rekao da su nabavili neku burad, valjda za brži oporavak mišića nakon utakmice (nisam stručnjak pa ne znam). Sjećam se koliko smo na forumu kukali što se ne prati ishrana igrača, te što im se suplementi ne "propišu". Uglavnom, vidi se da čovjek radi na sistematizaciji stvari u stručnom štabu, pa će valjda ako Bog da doći i neki nutricionista te psiholog u budućnosti.
Benjo Čolić
. Pravi manijak! Kako je lijepo imati Željinu djecu u ekipi!
Benjo Čolić

" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledati ko nije gledao..zanimljiv klip o mnogim stvarima
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Koliko je Adžem pametan lik, pa to nije normalno. Benjamin Čolić!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
E cuj "jedan od najtrofejni'ih trenera u premier ligi" ccccSouthboy je napisao/la:
Pa covjek vise titula od manjeg' i mladjeg sarajevskog kluba ima ,e svasta..
Volim te Željo !
ovaj intervju adzema govori toliko toga sto neki koji su i na ovom forumu kriju a znaju sve, i pisu bice bolje samo polako. ali kao sto vidimo i sam adzem kaze da nece moci izdrzati vise od mjesec ako bude ovako, a vidi se da u klubu niko nista ne radi, kako neko rece neki idu na more a zna se na koga se to odnosi. moje misljenje je da se trebalo izaci u javnost da nemamo trenutno nekih ambicija prema evropi i ligi, nego da je bit afirmacija tih mladih igraca koji sad ne mogu odmah igrati zbog tih "moranja" u smislu da moramo proci u evropi. ja sam misljenja da ne moramo nista ali da se izade u javnost i kaze sve, kao npr. ovaj intervju koji je jako iscrpan. isto tako mi se ne svida kako neki pojedinci pokusavaju da prikrivaju neke stvari i konstatno pisu dobro je, a nije dobro. fale nam strucni ljudi, fali nam ljudi koji trebaju biti na funkcijama koje znaju obavljati. mislim da amar nije za ovog sto pokusava da bude, njegovo mjesto u strucnom stabu, ali..
jedino sto mi se ne svida od adzema to je ovo da bi on na more. ako si se prihvatio nekog posla onda to znaci odricanje od svega pa i tog mora, ako si umoran trebao si ranije razmisljati i ne prihvatati to mjesto nego ostaviti Dinu da radi koji nije bio 3 godine na moru, jedino mi to smeta.
isto tako mi je sad jasno zasto nema jamaka i svrake u prvih 11 i nece ih ni biti, kao ni da bekric nece dolaziti nazalost.
jedino sto mi se ne svida od adzema to je ovo da bi on na more. ako si se prihvatio nekog posla onda to znaci odricanje od svega pa i tog mora, ako si umoran trebao si ranije razmisljati i ne prihvatati to mjesto nego ostaviti Dinu da radi koji nije bio 3 godine na moru, jedino mi to smeta.
isto tako mi je sad jasno zasto nema jamaka i svrake u prvih 11 i nece ih ni biti, kao ni da bekric nece dolaziti nazalost.
Zadnja izmjena: emirati, dana/u 15 jul 2014, 02:46, ukupno mijenjano 1 put.
emirati je napisao/la:ne racunajte samo buseve nego racunajte i one koji ce ici autima..i reko sam nema ni 500...kao da je sad bitno jel 300 ili 250 ...bice koliko bude. mislim da je najveci problem sto je dosta raje htjelo u crnu goru a nije moglo do karte jer se sve podjeli izmedu sebe, i onda raja polako odustaju i sad kad ima vise...jer kad je manje karata uvijek isti idu, a ostalim corak nazalost..
U konacnici za cg ti nije ni trebala karta da si ti toliko htio ici u cg doso bi ti pa uso bi nekako kao i svi ostali...sto se tice toga da ti isti stalno dobivaju karte ti isti momci idu na svaku utakmicu a ne cekaju samo euro izlete da bi pratili Zelju tako da ti ta prica pada u vodu...puseek

treba vec poceti i raju loziti za revans na Kosevu da nas bude sto vise
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Zna li neko sta u u vezi prenosa iz skopja, ima li ili ne ?.
to mozes pricati nekom ko nije upoznat. najprije odu oni koji odu na par gostovanja, na domacim su svaku trecu jer ne mogu imaju "posla" a kad je evropa oni prvi dobiju karte a zasto i kako se vec dobro zna, iako ja nemam nista protiv niti se bavim tim. kazem samo da ima jos dosta raje koja nije u udruzenje, koja nije u nikakvim grupama koji su na grbavici svaku tekmu tu i koji povremeno idu na gostovanja ali kad dode evropa ne moze se doci do karte. dobar primjer je prosle godine bio za sloveniju gdje sam na jedvite jade dosao do karte i rekao nikad vise necu ici organizovano. a ovo ne mislim samo ja nego jos sigurno 500-600 ljudi koji bi isli.Rizzla je napisao/la:emirati je napisao/la:ne racunajte samo buseve nego racunajte i one koji ce ici autima..i reko sam nema ni 500...kao da je sad bitno jel 300 ili 250 ...bice koliko bude. mislim da je najveci problem sto je dosta raje htjelo u crnu goru a nije moglo do karte jer se sve podjeli izmedu sebe, i onda raja polako odustaju i sad kad ima vise...jer kad je manje karata uvijek isti idu, a ostalim corak nazalost..
U konacnici za cg ti nije ni trebala karta da si ti toliko htio ici u cg doso bi ti pa uso bi nekako kao i svi ostali...sto se tice toga da ti isti stalno dobivaju karte ti isti momci idu na svaku utakmicu a ne cekaju samo euro izlete da bi pratili Zelju tako da ti ta prica pada u vodu...puseek![]()
- invincible1921
- Kontakt:
izvuci dobar rezultat( remi ili pobjeda) i eto ti 10 000 najmanjeMrRiccoli je napisao/la:treba vec poceti i raju loziti za revans na Kosevu da nas bude sto vise

=\_1921_/=
Nazalost danas je losa brojka prijava bila sto se tice odlaska za MK,ocekivano je bilo vise zato sutra da svi sto nisu stigli danas da uplate nek obave to sutra u plavom salonu..
Istina da na pocetku bude manje uplata,jos i nisu neke grupe uplatile,znaci sutra bi trebalo biti vise raje..
A i ovi koji se dvoume nece pogrijesiti špica je zagartovana!
Kasnije kad ne odu bice im vokri..
Istina da na pocetku bude manje uplata,jos i nisu neke grupe uplatile,znaci sutra bi trebalo biti vise raje..
A i ovi koji se dvoume nece pogrijesiti špica je zagartovana!

Kasnije kad ne odu bice im vokri..
19TM87
emirati je napisao/la:to mozes pricati nekom ko nije upoznat. najprije odu oni koji odu na par gostovanja, na domacim su svaku trecu jer ne mogu imaju "posla" a kad je evropa oni prvi dobiju karte a zasto i kako se vec dobro zna, iako ja nemam nista protiv niti se bavim tim. kazem samo da ima jos dosta raje koja nije u udruzenje, koja nije u nikakvim grupama koji su na grbavici svaku tekmu tu i koji povremeno idu na gostovanja ali kad dode evropa ne moze se doci do karte. dobar primjer je prosle godine bio za sloveniju gdje sam na jedvite jade dosao do karte i rekao nikad vise necu ici organizovano. a ovo ne mislim samo ja nego jos sigurno 500-600 ljudi koji bi isli.

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Kajkutenjoyer, Levin, Pablo11, Paromlinac i 55 gostiju.