GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2014, 20:59

Neutral je napisao/la:Da samo znaš koliko to mene pogađa :lol:

Ja sam uvijek govorio da se radi o uspješnom biznismenu...
Nemoj se sramotit,stvarno nemoj.Koliko znam jednom ti je to vec objasnjeno.Mislim da bi svi ovdje bili uspjesni biznismeni s tudjim novcima.A ne znam koliko se to poklapa s pojmom uspjesan biznismen.
Za to kako je prolazio kada nije imao tu "potporu" dovoljno je reci:C.Sesvete,Cesma...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 21:12

:facepalm:

@Dubrava

Bio je na posudbi, a sada mu je otkupljen ugovor.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2014, 23:02

Neutral je napisao/la::facepalm:
I mislio sam slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 23:09

Da misliš ne bi pisao gluposti.

Svojevremeno je Mamić proklinjao Široki Brijeg radi Pandže i transfera u Hajduk, te je najavio prekid saradnje za sva vremena sa tim klubom. Nije prošlo malo Dinamo i Široki opet u bratskim odnosima. To je već bilo dovoljno da se vidi o kakvom se čovjeku radi.

Uvijek sam govorio niko nije kriv dok se ne dokaže i nemoj izmišljati stvari :yawn:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jul 2014, 23:37

Pisao si svojevremene bajke o Dinamu i Zdravku da se ne lazemo. A znaci nitko nije kriv dok mu se ne dokaze? Mozda da zivimo u pravosudnim drzavama, a i tamo se takvi ponekad izvuku...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2014, 00:11

Kakve veze s icim ima sad ova prica sa Sirokim?

Sto se tice dokaza masu tog je vec dokazano...crno na bijelo pa se nista ne poduzima i dalje.To sto ti nisi upoznat je druga stvar.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 00:33

Nadam se da se praviš naivan. Široki je uzet kao primjer da ti prikaže o kakvom se insanu radi čovječe, Mamiću, Zdravku.

Kakve bajke??? Bajke što sam rekao da je uspješan biznismen i da je od Dinama napravio brend :lol: Vi ga očito mrzite, ne znam uopće kako čovjek može čovjeka mrziti ali eto, vama na dušu.

Da je sve crno po bijelom on bi bio u zatvoru kao Sanader. Hrvatska je po pravnom sistemu Njemačka za BiH, šta bi mi trebali, plakati :kafa:

I poslije svega slijedi najjači izjava u ovih mjesec dana (nadmašila je temu od Đonija):
SiamoNoi je napisao/la:Tesko.
Al nadamo se da ce ih Zalgiris danas skinut.
:zviz:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2014, 00:47

Rekoh ti vec...nemoj.Nemoj o necem o cemu pojma nemas.Iskreno se nadam da su ove nebuloze samo plod tvoje neinformiranosti u suprotnom ili trolas ili si na platnom spisku ili si jednostavno glup.U svakom slucaju ako je neka od zadnje tri opcije u pitanju nemamo o cemu raspravljat,a ako je do prvog objasnit ce ti se kad popravim komp.jer mi se neda toliko tipkat preko mob.A mozda i kolega bazero u medjuvremenu objasni neke stvari...

I ne znam kakav problem imas sa zadnjom izjavom.Sto prije ispadnu prije ce pipa presusit i piramida se urusit.Jasno ko dan.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 00:54

Imamo insajdera na forumu, ljepota. I mi znamo da su kod nas političari lopovi, kriminalci i još mnogo toga ali hajde dokaži.

Na stranu Zdravko Mamić, željeti neuspjeh klubu za koji navodno navijaš može samo psihopata :wave:

Tema je Dinamo Zagreb, ako želiš nekome nešto objašnjavati imaš temu Misterije. Drži se teme, dakle Dinamo Zagreb, rezultati, igrači. Navijače i politiku kluba ostavi sa strane, ovo je sportski, a ne politički forum.

;)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 15 jul 2014, 03:02

Neutral,super si forumas i jako te cijenim,ipak ti gledas,pratis,navijas ma jednostavno zivis za klub za kojeg i ja.Ali sto se tice situacije u vezi Mamica,zaista nisi u pravu,eto ne moras vjerovati forumasu Siamo Noi vjeruj meni,koji ti to iskreno kaze kao bavarac bavarcu ;) Ne bih zelio da ulazimo u neke rasprave a pogotovo svađe i samo bih te zamolio da kad uhvatis vremena procitas sljedece clanke :

http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-1-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-2-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.badblueboys.hr/feljton-krono ... ila-3-dio/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mamic je jedno veliko zlo i kad tad ce istina izaci na vidjelo a Dinamo ce opet biti ono sto je nekad bio.
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:54, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 05:16

Evo pročitao sam sva tri dijela, nije mi se toliko svidjela jedna rečenica o Vahi ali općenito odlični tekstovi koji opisuju Mamića. Ovako iz prve djeluje kao glavna figura u Hrvatskoj, niko mu ništa ne može, tako da sigurno moraju postojati još neke osobe koje mu čuvaju leđa. Sjećam se te borbe za ime Dinamo. Upravo sam tu i počeo gajiti simpatije prema tom klubu.

Kako god, sretno vam u borbi protiv Mamića, da istrajete u borbi.

Što se tiče sportskog aspekta, Dinamo ima sasvim pristojan kadar i zaista će teško ispasti od Žalgirisa. Mogu možda kiksati u jednoj utakmica, ali u dvije čisto sumnjam.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 15 jul 2014, 12:29

Preskupi karte opet citam.. :facepalm:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 15 jul 2014, 12:34

Kad su karte po kunu ne valja, kad su po pedeset opet ne valja. Ili im je prejeftino ili im je preskupo, a uvijek se o istim ljudima radi. Samo traze dlaku u jajetu. Ulaznice su 50-70-100 kuna i to je sasvim normalna cijena za Europu. Cini mi se da sam jednom po tim cijenama placao ulaznicu za derbi, al ima od toga pa se ne sjecam. Za sva pretkola ce biti ove cijene, a nebi bilo lose i da ostanu iste za grupnu fazu ako se do tamo dodje, iako bi tamo 70-100-150 bilo opet prihvatljivo.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2014, 16:26

Karte su konacno po normalnim cijenama.Samo ovime ne mogu privuc kunase pa i nece biti nesto gledatelja.
Neutral je napisao/la:Na stranu Zdravko Mamić, željeti neuspjeh klubu za koji navodno navijaš može samo psihopata :wave:
Navijao sam za Dinamo,za GNK nisam niti necu i zelim im sve najgore sto se tice rezultata.Za pocetak neka ostanu bez skupina LP i EL.

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 15 jul 2014, 18:54

Neutral je napisao/la:Bajke što sam rekao da je uspješan biznismen
On nije tu da bi bio uspješan biznismen nego uspješan djelatnik na funkciji koju obnaša. Samo ovdje je 10 puta dokazano koliko tu funkciju katastrofalno obavlja.

To, koliko je uspješan biznismen, ne govore jahte, vile, stanovi i Bentley nego porijeklo imovine. I Zijad Turković je bio uspješan biznismen. Za neke je to prestao biti kad je osuđen, za neke puno prije.

Tako je i s ovim degenerikom. Je li stvarno potrebno čekati suđenje da utvrdimo da Bentleya nije mogao kupiti od plaće od 11000 kn nego od ukradenog novca koje mu je omogućio dokazani sukob interesa, lihvarski ugovoris igračima i sl?!

Ne, nego ćemo se pravit diplomati i čekati da mu se dokaže?!
Ups... dokazano je :(
Neutral je napisao/la:od Dinama napravio brend
Zezaš...

Pa Dinamo u povijesti nije bio veća sprdačina od kluba kada je u pitanju ugled ili brending o kojem govoriš, pogotovo među svojim pučanstvom.

" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

Prelistaj i koliko je brend privukao ljudi u skupini Lige prvaka proti Kyeva, Porta, PSG-a. Predlažem transfermarkt.
Neutral je napisao/la:željeti neuspjeh klubu za koji navodno navijaš može samo psihopata
Ne navijam. Ni navodno!

Za klub koji šalje policiju na svoje navijače i uskraćuje mi osnovna prava se ne može navijati.

Na drugom forumu, kolega lijepo objasnio:
Ovo da ljudi iskreni dinamovci zele poraz dinamu treba malo elaborirati. To vam je kao kad uspavate ranjenu zivotinju,npr konj sa slomljenim nogama. Ne radi to egzekutor zato sto mrzi zivotinje ili zato sto uziva u ubijanju konja. On to cini za dobrobit konja,zato sto mu nema spasa drukcijeg,on umire u mukama,lose mu je. A vi koji podrzavate ovu nakaradu ste u ovoj prici bolesnici koji likuju nad smrtno ranjenom zivotinjom,uzivaju i stavljaju joj sol na ranu.
[/quote]

LP,
Psihopata
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jul 2014, 19:04

Pročitao sam sva tri dijela što mi je @Gerd napisao.

LP :kafa:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2014, 22:22

Ni 1500 gledatelja veceras uziva uz najjaci GNK u povijesti.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jul 2014, 22:23

SiamoNoi je napisao/la:Ni 1500 gledatelja veceras uziva uz najjaci GNK u povijesti.
1' Počela je utakmica pred oko 3000 gledatelja
Indexhr

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 15 jul 2014, 22:42

solidna utakmica za otvaranje i rutinska pobjeda, lijepe akcije kod golova
Soudani nastavlja s igrama iz Brazila

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 15 jul 2014, 22:44

Nisam racunao policiju i ostale sluzbene osobe.A jos sam mislim i puno rekao.

Na istoku i sjeveru nema zajedno 300 ljudi.Na zapadu maksimalno 1000.
slika

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.