Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sve je ono surova istinaVirtu4l je napisao/la:Jbt kako se šef otvorio u ovom intevjuu za sc
Pa bio sam danas su bili..naravno da cu ponovo ici..ma jasta pljujemo po svima jer nam u ratu nisu pomogli,a cim je nasha guzica koliko toliko sigurna nikom nista...Tarantino je napisao/la:ovo je sportski forum i fudbalska utakmica nije politička emisija i prva linija,izađi na ulicu ponesi transparent podrške palestini,odi pred ambasadu izraela pa demonstriraj,garantujem ti da će to imati više odjeka od kačenja zastave na utakmici koja veze sa tim nema,zato nam i jeste ovako kako jeste,to što sve vežemo sa politikom i ratom a jesu nam i isprali mozak dibidus.
Evo ja cu ti reci da ce zastava biti ,al ce se razmisliti o onom cikici sa puskom..et da znas..ChWilla je napisao/la:ne pita se ni tebe, ni njega ni mene je li OK. znaš?
ChWilla je napisao/la:ne pita se ni tebe, ni njega ni mene je li OK. znaš?
ovo oko igraca kako lazu da ih zeljo nece i kao da ne traze pare mi nekako najvise smrdi da misli na bekrica, mozda nisam u pravu ali ...Virtu4l je napisao/la:Jbt kako se šef otvorio u ovom intevjuu za sc
mma_hz je napisao/la:Evo ja cu ti reci da ce zastava biti ,al ce se razmisliti o onom cikici sa puskom..et da znas..ChWilla je napisao/la:ne pita se ni tebe, ni njega ni mene je li OK. znaš?