FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la mma_hz » 14 jul 2014, 22:31

Ma protiv stoke zidovske sve predstavlja potencijalni problem..evo bas sada slusam ubijena do sada 181 osoba :shock: masa djecice i zena...djaba brate meni nije svejedno ,jer je nama bilo isto u ratu i znam da nam je bilo kakva podrska znacila i bilo nam je drago da nas se bilo ko sjeti..al eto balija brzo zaboravlja i okrece se da bude sto vise "Europski orijentiran" ,a ti nas isti "europljani" ubijali jer su kao i sada samo sutili.. :silent: :silent:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jul 2014, 22:32

Jbt kako se šef otvorio u ovom intevjuu za sc :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 jul 2014, 22:32

a ljudima po kojima padaju granate i rakete će pomoći, ne k'o lanjski, već k'o preklanjski snijeg.

zna se kako se može konkretno pomoći nekome, a zastave zbog kojih kaznu može dobiti samo klub su mlaćenje gloginja tuđim kurcem.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jul 2014, 22:33

Virtu4l je napisao/la:Jbt kako se šef otvorio u ovom intevjuu za sc :roll:
Sve je ono surova istina :kafa:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 14 jul 2014, 22:36

ovo je sportski forum i fudbalska utakmica nije politička emisija i prva linija,izađi na ulicu ponesi transparent podrške palestini,odi pred ambasadu izraela pa demonstriraj,garantujem ti da će to imati više odjeka od kačenja zastave na utakmici koja veze sa tim nema,zato nam i jeste ovako kako jeste,to što sve vežemo sa politikom i ratom a jesu nam i isprali mozak dibidus.
ali nema para,sve se rastalilo....

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 jul 2014, 22:39

Tarantino je napisao/la:ovo je sportski forum i fudbalska utakmica nije politička emisija i prva linija,izađi na ulicu ponesi transparent podrške palestini,odi pred ambasadu izraela pa demonstriraj,garantujem ti da će to imati više odjeka od kačenja zastave na utakmici koja veze sa tim nema,zato nam i jeste ovako kako jeste,to što sve vežemo sa politikom i ratom a jesu nam i isprali mozak dibidus.
Pa bio sam danas su bili..naravno da cu ponovo ici..ma jasta pljujemo po svima jer nam u ratu nisu pomogli,a cim je nasha guzica koliko toliko sigurna nikom nista... :roll: mada nece ni ovdje jos dugo biti ovako..
FK SARAJEVO.

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 14 jul 2014, 22:43

mma je jedan od rijetkih objektivnih pitara, zastava je ok, puška na njoj nije
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 jul 2014, 22:44

ne pita se ni tebe, ni njega ni mene je li OK. znaš?

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 14 jul 2014, 22:45

meni nije ok ništa što mom klubu može samo nanijeti štetu,pa šta god to bilo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 jul 2014, 22:48

ChWilla je napisao/la:ne pita se ni tebe, ni njega ni mene je li OK. znaš?
Evo ja cu ti reci da ce zastava biti ,al ce se razmisliti o onom cikici sa puskom..et da znas.. ;)
FK SARAJEVO.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 14 jul 2014, 22:48

upravo tako,izgleda da nekome fakat moraš crtati.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 14 jul 2014, 22:49

Virtu4l je napisao/la:Jbt kako se šef otvorio u ovom intevjuu za sc :roll:
ovo oko igraca kako lazu da ih zeljo nece i kao da ne traze pare mi nekako najvise smrdi da misli na bekrica, mozda nisam u pravu ali ...

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 14 jul 2014, 22:50

Sjajan intervju zaista,iscrpan i treba ga dobro pročitati.Tu su odgovori i na insajderske najave o "pojačanjima" i o snalaženju-nesnalaženju klupskih struktura.Posebno mi je ostala urezana rečenica o uspavanim željovcima i navijačima koji su neophodni.Navijači koji navijaju a ne navijači koji se bave politikom u bilo kom obliku.Niti će bilo kome u toj nesretnoj zemlji biti bolje sa tom izvješenom zastavom niti će naši igrati bolje.
Eto nama je u ratu bilo krucijalno je li neko tamo negdje istakao parolu.zastavu.Ako je je već da se pomogne treba skupljati lijekove,med.potrepštine itd
Ne sumnjam da će momci stati iza kluba i da bilo kakvim nesmotrenim politikanstvom neće ugrožavati ionako krhku financijsku situaciju.i kad smo već kod financija ostao sam zatečen informacijom da će komšije omogućiti slobodan ulaz na jug u tekmi evropa lige protiv Norvežana.Je li u pitanju sadaka(nikad ništa dobro nije donijela) ili mogućnost loše posjete ili u ovom gradu se fudbal sve manje prati ali sam gotovo siguran da to nije dobro ni za fudbal uopšte ,ni za klubove.Valjda je cilj igrama "natjerati" potencijalne gledaoce da kupe kartu.I tako ponovo dođoh do Ađema i uspavanih "Željovaca" koje treba probuditi dobrom igrom,trkom itd

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 14 jul 2014, 22:51

mma_hz je napisao/la:
Evo ja cu ti reci da ce zastava biti ,al ce se razmisliti o onom cikici sa puskom..et da znas.. ;)

taj ko bi to uradio bi samo pokazao da ga boli ona stvar za klub i za posljedice,nadam se da će razum preovladati.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 jul 2014, 22:52

Vjerovatno misli na njega, koliko znam, ni o kom se nije tako otvoreno govorilo kao o njemu ovih dana...

Svaka cast Adzemu, vidi se da covjek voli Zelju i da sve sto radi radi u najboljem interesu i iz ljubavi, zato moramo da ga podrzimo i da pomognemo klubu kad je tesko, bez psovki, galame i nervoze, samo polako i bice sve OK aBd :)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 14 jul 2014, 22:58

a mozda i nije, da se ne ogrijesimo o momku, iako ja mislim da on nije takav...

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 14 jul 2014, 23:19

@mma_hz

Palac gore!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 jul 2014, 23:22

Adzem iskren do bola, neke stvari zamotane i malo opcenito recene, ali ko hoce, moze uci u srz. Ocigledno je da je nas Zeljo na organizacijskoj nuli i da jos uvijek masa stvari ne stima. Nije nas problem nedostatak kondicije kod Bucana, iskustva kod Bajica i Sadikovica, borbenosti kod Svrake i tehnike kod Turkovica... ovakvih problemi se rijesavaju vrhlo lahko, ali nasi problemi su puno dublji i ti problemi se mogu gurnuti pod tepih, neki rezultat se ostvariti, ali dugorocno se ne moze naprijed ici bez da se to rijesi. Amar je pokusao samo na osnovu igrackog kadra i rada s ekipom napraviti nesto vise od samog rezultata, nije uspio. Nece uspjeti ni Adzem, pa ni bilo koji drugi trener. Stvari se moraju transparentno i postepeno rjesavati, naglasiti i podvuci sta se hoce od Zelje u ovom trenutku, pa da i mi navijaci znamo na cemu smo.

Mozda grijesim, ali imam osjecaj da je i Amar prozvan u ovom intervjuu na vise mjesta. S pravom ili ne, ko zna, vrijece ce pokazati...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 14 jul 2014, 23:34

ma nema nekog veliko uspjeha i ciljeva kad ti trener nema ugovor i radi volonterski, nego tu je da popuni rupu ako uradi sta uradi..

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 14 jul 2014, 23:43

Aj ba dosadan si vise...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Pact1921 i 8 gostiju.