FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 14 jul 2014, 18:29

miki_92 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Ovi navijaci barse nisu dobri u glavu nikako, bar ovi sto se pale i brane Messija ko da im je babo...
pa je.bo vas on koji ga kur.ac branite sta je sad on da se ne smije rec da igra slabo??? Ako ste pogledali je.bene dvije tekme barse vidjeli ste da to nije to i neznam onda sta odma okrecete priču ko kakvo dijete na moj babo je jaci od tvog, ponovo ćemo mi derat i sl.
sa njim nešto nije uredu i svako ko kaže drugačije je ili corav ili glup ;)
:thumbup:

navijam za Barcelonu ali nemam namjeru da zatvaram oci pred ociglednim
Messijeva igra u zadnjih 1.5 god. teza kurcobolja, svidjalo se to nekome ili ne

isto tako ovi sto ga otpisuju odmah idu bas predaleko, trebamo sacekati ovu sezonu, pa da onda damo neku realnu ocjenu njegovih igara
ma jasta je ,samo hoda po terenu,nadam se da ce ga luis malo razmrdati,ovako se ne moze igrat ko npr sinoc ,bez ikakvog trcanja ,to se ne smije vise ponavljati,svi igraci moraju trcati i praviti presing ako hoce sta da osvoje sljedece sezone ,da buud ko jedan a ne jedan da hoda a jedan da trci za dvojicu ili cak trojicu ,to tako ne ide ;)
treba mu dat ako nista i vise odmora al da se vrati normalan ,ovakav bezvoljan nikome nece valjati ,samo ce bezze ispastat citav tim
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

miki_92
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2014, 18:37

@barca_87 i najveci je odmarao :mrgreen:
provjereno djeluje
slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 jul 2014, 18:47

Gore vam je ovo sto je messi dobio nagradu za najboljeg sinoc nego da nije jer lik nije ni malo zasluzio a pri tome se setao vecim dijelom uz par ekspresnih akcija koje je ucinio i to je to. Eh sad kad mu dadnes pored toliko ljudi koji su se trudili i bili bolji on ce samo vam tako nastavit hodat i u barsi. Samo onako neki logicam zakljucak koji bi bio isti da je bilo ko u pitanju a ne messi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 jul 2014, 18:49

DeeWa je napisao/la:Gore vam je ovo sto je messi dobio nagradu za najboljeg sinoc nego da nije jer lik nije ni malo zasluzio a pri tome se setao vecim dijelom uz par ekspresnih akcija koje je ucinio i to je to. Eh sad kad mu dadnes pored toliko ljudi koji su se trudili i bili bolji on ce samo vam tako nastavit hodat i u barsi. Samo onako neki logicam zakljucak koji bi bio isti da je bilo ko u pitanju a ne messi.
ma nema veze ,ako mu se ne igra ima ko hoce da igra ,suarez neymar pedro ,ima taj trio da ubija :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 14 jul 2014, 18:53

Tesko da ce ti taj trio ubijat zajedno jer je messi uvijek u igri i kako god igrao on nece izaci osim ako se ne povrijedi sto znaci da imas jos neymara i suareza a pedro ce dobijati minuta na kapaljku i bice redovna zamjena i vjerovatno ce to kad shvati nakon ove sezone onda i preci u neki drugi klub gdje ce biti standardan i polako ce padati jer je realno solidan igrac ali ne toliko koliko se prikazuje jer mu je to sve zbog barse al to sad i nije bitno.

Nego ne znam cemu ove spekulacije ja jamesa da barsa nudi 90mil ko prvo lik je izjavio neki dan da mu je san real madrid al nebitno to sad uopce ne kontam sta ce barsi igrac za toliko para jednostavno ne bi imao mjesta.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 jul 2014, 19:01

DeeWa je napisao/la:Tesko da ce ti taj trio ubijat zajedno jer je messi uvijek u igri i kako god igrao on nece izaci osim ako se ne povrijedi sto znaci da imas jos neymara i suareza a pedro ce dobijati minuta na kapaljku i bice redovna zamjena i vjerovatno ce to kad shvati nakon ove sezone onda i preci u neki drugi klub gdje ce biti standardan i polako ce padati jer je realno solidan igrac ali ne toliko koliko se prikazuje jer mu je to sve zbog barse al to sad i nije bitno.

Nego ne znam cemu ove spekulacije ja jamesa da barsa nudi 90mil ko prvo lik je izjavio neki dan da mu je san real madrid al nebitno to sad uopce ne kontam sta ce barsi igrac za toliko para jednostavno ne bi imao mjesta.
ma to je samo da ga pero kupi za nekih 20 tak miliona skuplje nista vise :mrgreen:
kakav james ,smijesno je dati tolike pare za nekog nedokazanog igraca

MES QUE UN CLUB !!!

andro234
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la andro234 » 14 jul 2014, 19:09

barca_87 je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Ovi navijaci barse nisu dobri u glavu nikako, bar ovi sto se pale i brane Messija ko da im je babo...
pa je.bo vas on koji ga kur.ac branite sta je sad on da se ne smije rec da igra slabo??? Ako ste pogledali je.bene dvije tekme barse vidjeli ste da to nije to i neznam onda sta odma okrecete priču ko kakvo dijete na moj babo je jaci od tvog, ponovo ćemo mi derat i sl.
sa njim nešto nije uredu i svako ko kaže drugačije je ili corav ili glup ;)
:thumbup:

navijam za Barcelonu ali nemam namjeru da zatvaram oci pred ociglednim
Messijeva igra u zadnjih 1.5 god. teza kurcobolja, svidjalo se to nekome ili ne

isto tako ovi sto ga otpisuju odmah idu bas predaleko, trebamo sacekati ovu sezonu, pa da onda damo neku realnu ocjenu njegovih igara
ma jasta je ,samo hoda po terenu,nadam se da ce ga luis malo razmrdati,ovako se ne moze igrat ko npr sinoc ,bez ikakvog trcanja ,to se ne smije vise ponavljati,svi igraci moraju trcati i praviti presing ako hoce sta da osvoje sljedece sezone ,da buud ko jedan a ne jedan da hoda a jedan da trci za dvojicu ili cak trojicu ,to tako ne ide ;)
treba mu dat ako nista i vise odmora al da se vrati normalan ,ovakav bezvoljan nikome nece valjati ,samo ce bezze ispastat citav tim
Ako nije u finalu SPa trcao nece nikad

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 jul 2014, 19:32

Trcat ce kad bude mog'o.
Nema tu puno hoce-nece.
Ne moze,pizzda.
Povraca mu se.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jul 2014, 19:34

Dzoni je napisao/la:Trcat ce kad bude mog'o.
Nema tu puno hoce-nece.
Ne moze,pizzda.
Povraca mu se.
Jbga i takav odvede momcad do finala. Neki ispadnu u grupi :tralala: ...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 jul 2014, 19:36

Lillard je napisao/la:
Nema tu puno hoce-nece.
Ne moze,pizzda.
Povraca mu se.
On sam ih uzeo za ruku i rekao idemo do finala?

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 jul 2014, 19:37

Mascherano i Sabella su tim odveli to finala. Budimo realni. :zviz:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jul 2014, 19:37

Dzoni je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Nema tu puno hoce-nece.
Ne moze,pizzda.
Povraca mu se.
Jbga, neki ni to ne znaju...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 jul 2014, 21:20

http://sportsport.ba/ino_fudbal/barcelo ... esa/135829" onclick="window.open(this.href);return false;

kakva je ovo bomba

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 jul 2014, 21:37

Jedno je sigurno, s Messiem nešto nije uredu. Prije je 90 minuta bio konstantna opasnost i napast za odbrane, a sada ga jedva 10 puta primijetimo u toku utakmice. Nije izgubio magiju igranja, jer kad god se primijeti pokušava napraviti nešto, ali evidentno je da ne može da trči. Njegov djed je izjavio da je zabrinut za unuka jer ne trči. Ne znam do čega je, vjerovatno neka psihička blokada uslijed svih tih povreda.
Mes Que Un Club

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 jul 2014, 21:43

Meni je vala bolje izgledao na SP u ovih par utakmica, nego u Barci cijelu prošlu sezonu. Naravno, nije to ni blizu onoga na šta smo navikli od Lea, al' jednostavno kad god je dobio loptu, krenuo je odlučno naprijed, pokušao nešto, šutao...u Barci to nije bio slučaj prošle sezone.

Čak sam ga u par utakmica upratio kako pravi neki "pritisak" na odbranu protivnika, trči, oduzima loptu, tu sam se syebo totalno. Scena od sinoć, Bastian mu zima loptu na centru i kreće naprijed, a ovaj se zaleti za njim k'o sivonja, ono isprati ga momački uz liniju. :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jul 2014, 21:52

Pricekajte malo. Istina je da to nije stari Leo, ali i dalje je jako dobar. Pa zamislim se da se trener, u ovom slucaju Sabella tu nesto ne pita. Postavka, sistem, valjda covjek zna sta radi. A kod Argentine je tu uvijek izgledalo perfektno.

2 bloka igraca, naprijed trojica koji su "oslobođeni" vecih defanzivnih uloga. Jer oni nisu imali igraca koji ce povezat redove, podijelit kvalitetne lopte. Di Maria nije taj, on je dribler, krilo, sta li vec. A to sigurno nisu Biglia ni Mascherano. Zato je svaka opasnost dolazila od toga da je Messi uzimao loptu na centru i presao 1-2 igraca i proslijedio loptu. Gotovo uvijek. Pa i jucer u finalu. Da je zabio ono sto nikad ne promasuje danas bi pricali o geniju, novom vođi, Maradoni i slicnom. Mali detalji odlucuju.

U Barceloni dakako nije bio na razini, ozljeda, pa kasnije povracanja, ne znam sta je to bilo, ali ocito da nije sve u najboljem redu. Ali vjerujem da ce ove sezone bit ponovno stari, novi trener, par novih suigraca i glad ce se opet vratit. Pogotovo jer je izgubio ovo finale..

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 14 jul 2014, 21:56

Dzoni je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
Nema tu puno hoce-nece.
Ne moze,pizzda.
Povraca mu se.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jul 2014, 22:00

Jozo je uvijek bio gospodin covjek... :kafa:

slika

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 14 jul 2014, 22:18

slika

Često se zaboravlja da su nogometaši ljudi, a ne programi na pesu ili fifi...

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 14 jul 2014, 22:22

slika
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Salu na stranu...bice to nuklearni napad...Neymar-Suarez-Messi :crazy:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.