GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Seaman
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Seaman » 12 jul 2014, 04:04

a popušio je tek hrpu love na strancima,mislim na ove izvan ex-yu,jedini dobar transfer na kojem je zaradio, bio je dudu u arsenal,ali je ovaj tu došao kao 15 godišnjak,ovo ostalo kita

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 12 jul 2014, 04:31

nisi shvatio, i eduardo je u trenutku prelaska u arsenal bio reprezentativac hrvatske koliko se sjecam. mozda i nije ali je imao hrvatski pasos.

da ne duljimo, cekamo prelazak hodzica u lige 5 za 15mil eura. ;)
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jul 2014, 08:50

Ja se nadam da ce mali Hodzic uspjet. Necu pljuvat po njemu, nek se pokaze, pa cemo onda pricat, al ja ne znam kako u Zeljeznicaru treniraju i sta rade. Smijesno da je momak od 20 godina koji je sa svojim klubom izborio Europu i bio najbolji strijelac nakon par treninga zadobio upalu trbusnih. :?

Meni je smijesno da je Andrijasevic placen 750 tisuca eura. Mozda on Dinamu i valjadne, al po prikazanim igrama ove sezone mislim da ne vrijedi ni pola od toga. Isto misljenje imam za Radonjica. Nek Dinamo dovodi milijun panjeva, al ne znam zasto ih toliko placa. Hodzica, Marica i Gojaka mogu shvatit, oni su mladi igraci i ako jedan od njih trojice uspije to je odlican posao. Isto radi i Chelsea, samo sto Chelsea pretjeruje.

Pjaca za milijun eura? Dobro, on mozda i vrijedi toliko, gledao sam ga vise puta, fantastican igrac, ali je problem sto taj milijun ide Lokomotivi. Da je dosao za milju iz Cibalije vjerojatno nitko nista nebi rekao. Nemam nista protiv ovog transfera, ali ce mnogi dusebriznici pljuvati.

Za Machada isto nije bilo potrebe davati tolike pare, jer ne vidim da se igdje dokazao. Sigalija znam od prije, on je odlican, vidjet cemo kakav ce bit u Dinamu, a o Goncalu pojma nemam.

Eduarda je trebalo dovest, jer u Dinamu golmana nikad dosta :mrgreen:

Sve u svemu, da su meni dali ovih sest milijuna koje su ulozili ja bi doveo Eduarda i Sigalija. Rado bi i Pjacu za manje pare, a od ostalih para bi doveo nekog spica koji ce zabiti 50 komada u sezoni. Barem u HNL-u mu nije tesko zabijat. 36 kola, moze zabit 40 komada. 3 u kupu i 7 u Europi i taman :lol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 12 jul 2014, 11:09

bluesaa je napisao/la:uzmi u obzir i cinjenicu da ovim transferom maminjo nije pomogao nekom bh klubu, vec liverpoolu (na stranu cinjenica da je FK Zeljeznicar imao procenat od transfera jer je momak izdanak nase skole).

ali kako god se pogleda ispadne da je klub uklet za sve igrace koji nisu porijeklom iz hrvatske, jer ne mogu se sjetiti da je u posljednjih par godina realizovana neka prodaja igraca koji nema hrvatski pasos/putovnicu.

neka armin razbije to prokletstvo :cool: :bih:
Nije klub uklet nego su ljudi u njemu nesposobni do imbecilnosti.

Pozdrav i prijatelju Neutralu,nova europska sezona se blizi,misevi izlaze iz rupe.Ako nista radujemo se novom samaranju.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 12 jul 2014, 13:17

Kad svi budu spremni volio bih gledati ovu ekipu:

Eduardo- LIma (ako je jos tu,ako nije bolje prazno nego Pivaric)-Sigali-Taravel-Pinto ; Ademi-Brozovic-Machado ; Husejinovic-Fernandez-Soudani.

Jbm ti vise i Copa i kurce,ne moze se sastati s loptom. Iako bih najradije izbacio Ademija i stavio Antolica,ali nema zadnjeg veznog onda da ga **** :D Simunicu otkucalo vise. Pivaric mi je najzalije vidjeti u prvih 11 definitivno i Leku. Bekovi nula.

blazer13
Kontakt:

Post Postao/la blazer13 » 12 jul 2014, 15:47

FKKrajina je napisao/la:Kad svi budu spremni volio bih gledati ovu ekipu:

Eduardo- LIma (ako je jos tu,ako nije bolje prazno nego Pivaric)-Sigali-Taravel-Pinto ; Ademi-Brozovic-Machado ; Husejinovic-Fernandez-Soudani.

Jbm ti vise i Copa i kurce,ne moze se sastati s loptom. Iako bih najradije izbacio Ademija i stavio Antolica,ali nema zadnjeg veznog onda da ga **** :D Simunicu otkucalo vise. Pivaric mi je najzalije vidjeti u prvih 11 definitivno i Leku. Bekovi nula.
S Limom je raskinut ugovor

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 12 jul 2014, 16:10

Signore je napisao/la:Ja se nadam da ce mali Hodzic uspjet. Necu pljuvat po njemu, nek se pokaze, pa cemo onda pricat, al ja ne znam kako u Zeljeznicaru treniraju i sta rade. Smijesno da je momak od 20 godina koji je sa svojim klubom izborio Europu i bio najbolji strijelac nakon par treninga zadobio upalu trbusnih. :?
sto se tice te upale trbusnih on je imao i prosle sezone problema sa tom povredom i nazalost nije je sanirao u potpunosti jer je bio jedini izbor u napadu, tako da je nekoliko utakmica igrao pod injekcijama. mozda je zestok start treninga u dinamu utjecao na obnovu povrede.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 jul 2014, 16:59

Nisam znao da vuce to od prije. Bilo mi je smijesno da tako mlad momak koji svaki dan trenira i igra u ponajboljem timu u drzavi ode negdje drugo i odjednom dobije upalu trbusnih.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 jul 2014, 17:12

Dinamovo potencijalno “perverzno pojačanje” nije Lucas Piazon, nego Dudu! Doduše, ne hrvatski Brazilac, nego Eduardo Pereira Rodrigues zvan Dudu, ofenzivni veznjak kijevskog Dinama koji je trenutno na posudbi u brazilskom Gremiju. Riječ je o 22-godišnjaku koji se može pohvaliti dvama nastupima za reprezentaciju Brazila.

Transfer je još u povojima, ali čini se da su u Maksimiru zapeli iz petnih žila da ga dovedu na posudbu s pravom prvokupa po fiksnoj odšteti ili barem za postotak od sljedećeg transfera. Puno se tu vrti kombinacija, ali da je riječ o prvoklasnoj robi na nogometnom tržištu, potvrdio nam je i Ognjen Vukojević, njegov suigrač iz kijevskog Dinama.

- Bio je kod nas u Kijevu, ali se vratio u Brazil na posudbu jer ga je mučila nostalgija. Koliko je meni poznato, on bi do zime trebao biti u Gremiju i teško da će ga klub iz Maksimira uspjeti dovesti ovo ljeto, ali nikada se ne zna - tvrdi Vukojević, koji otkriva da je Dudu relativno nizak (168 cm), a igra na poziciji krilnog napadača.

Karijeru je počeo u nogometnoj školi Cruziera dok je za seniore zaigrao već sa 17 godina. Dvije godine kasnije debitirao je za Seleçao. U prijateljskoj utakmici s Gabonom dobio je 13 minuta, a šest je upisao u srazu s Egiptom. Nadareni Brazilac nije prošao mimo skautske mreže europskih nogometnih klubova, a najkonkretniji je bio kijevski Dinamo, koji ga je doveo u svoje redove u zamjenu za pet milijuna eura odštete Cruzieru.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

zlockob
Kontakt:

Post Postao/la zlockob » 14 jul 2014, 14:14

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/spor ... vode-zzd-a" onclick="window.open(this.href);return false; :cool:
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 jul 2014, 14:23

Mene zanima jesul BBB registrirani kao udruga gradjana i jel kod njih vrijedi taj princip '1 clan - 1 glas'? Jel ima netko upuceniji mozda?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 14 jul 2014, 15:12

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 jul 2014, 19:53

Neutral na aparatima.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 20:02

Da samo znaš koliko to mene pogađa :lol:

Ja sam uvijek govorio da se radi o uspješnom biznismenu koji je digao Dinamo na veći nivo (redovni prvaci Hrvatske), igra se Liga prvaka, dobra pojačanja u usporedbi sa kvalitetom lige.

Ostaje pitanje da li je iskoristio maksimalni potencijal koji je imao Dinamo Zagreb kao klub.

Ako je lopov, kradljivac i slično, neka se dokaže i neka ide u zatvor. To isto sam rekao i za Uli Hoeness-a koji je priznao da je utajio porez (sa svog računa, ne kluba) i u zatvoru je. Za mene ne postoji kult Mamić i slične gluposti.

Sretno Dinamu u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Nadam se da će Hodžić dobiti pravu priliku u prvom timu.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2014, 20:11

Koliko je to dinamo dovukao novih igrača?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jahija

Post Postao/la jahija » 14 jul 2014, 20:13

dubrava je napisao/la:Koliko je to dinamo dovukao novih igrača?
8 novih " onclick="window.open(this.href);return false;
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jul 2014, 20:15

http://www.transfermarkt.de/gnk-dinamo- ... verein/419

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2014, 20:23

Signore je napisao/la:Mene zanima jesul BBB registrirani kao udruga gradjana i jel kod njih vrijedi taj princip '1 clan - 1 glas'? Jel ima netko upuceniji mozda?
Moraju biti udruga. Ako nisu udruga, onda su klošari :D
Maloprije se malo zaigrao pa otišao u registru udruga tražiti. Sa nazivom "Bad blue boys" ima 6 udruga. A sa nazivom "BBB" 5 udruga (između ostalih i pikado klub veterani bbb) :mrgreen:
One koje ja poznajem su Klub navijača Dinama Bad blue boys u Ilici i klub navijača bad blue boys u Zvonimirovoj. Za ove druge nisam čuo...
evo, pa se igraj :D
http://www.appluprava.hr/RegistarUdruga/" onclick="window.open(this.href);return false;

a što se tiče njihove organizacije, sigurno je da moraju imati neki statut, neku upravu i predsjednika ili predsjedništvo. A vrlo vrlo vjerojatno je i da vrijedi 1 clan 1 glas. U pravilu tako udruge i djeluju (bar one koje sam imao priliku osobno upoznati, a u nekim i osobno sudjelovati u izradi statuta), ali sve je stvar kako je definirana udruga statutom...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 14 jul 2014, 20:27

Neutral je napisao/la:
http://www.transfermarkt.de/gnk-dinamo- ... verein/419
11 igrača? :D

Pa fernandes je došao prošle godine...

Ma bit će za dinamo dobro ako uđu u skupine europa lige...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 jul 2014, 20:39

Sad samo polako. Uvjeren sam da ce ispast u ovim pretkolima, a onda... Kolo srece se okrece :zviz:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.