RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 13 jul 2014, 21:52

Nije ništa objavljeno. Samo da nas Janezi ne syebu k'o onomad Želju Turci za Šehića.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 13 jul 2014, 22:18

Danas sam saznao da on još nije službeno igrač Celja nego da je i dalje na probi. Valjda, kada prođe (u što ne sumnjam jer je uvalio 2 komada sad) onda idu pare klubu..

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 jul 2014, 22:49

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pade i bicašva. Was is das grose. Das ist pastrmiše belegiše. Ooooo gut gut :clap: :clap: :clap:
:lol: :lol: :lol: :lol: :rol: :rol: :rol:
ja na vašu temu dođem samo zbog Pastrmke, legenda čovjek :mrgreen: :tokralju:
forumaš godine aBd :thumbup:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 13 jul 2014, 22:58

@kaunas :thumbup: :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 14 jul 2014, 01:39

drakensang je napisao/la:Danas sam saznao da on još nije službeno igrač Celja nego da je i dalje na probi. Valjda, kada prođe (u što ne sumnjam jer je uvalio 2 komada sad) onda idu pare klubu..
Potpisao je on na 4 godine već.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 jul 2014, 02:12

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pade i bicašva. Was is das grose. Das ist pastrmiše belegiše. Ooooo gut gut :clap: :clap: :clap:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :clap: :clap: :clap: to brate :D

Sto se tice stadiona, mislim da je sada totalno nepotrebno spominjati pricu oko stadiona u Sjevernom, mada je on predvidjen u regulacionom planu (ako me sjecanje dobro sluzi o tome se vec ovdje diskutovalo). Medjutim sada apsolutno nije momenat da se o tome govori, jer je to ogroman projekat i potrebno je izdvojiti velike kolicine novca za takvo nesto. Stadion u Vrapcicima treba reflektore i mislim da ce to biti sljedeca akcija nakon sto se zavrsi ovo za omladinski pogon. Uveliko se prica da cemo pare "namaknuti" od saradnje sa Turcima, a vjerujem i da ce se RAja pridruziti.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 14 jul 2014, 02:25

edgardavids je napisao/la:
drakensang je napisao/la:Danas sam saznao da on još nije službeno igrač Celja nego da je i dalje na probi. Valjda, kada prođe (u što ne sumnjam jer je uvalio 2 komada sad) onda idu pare klubu..
igrac koji nije odigro ni jednu utakmicu za prvi tim Veleza a koji je razgulio iz kluba prije nego sto je vratio barem nesto klubu od onoga sto je ulozeno u njega da bih postao to sto jeste me uopste ne zanimaju :evil: .Ja znam da svak ide za parama(ima i u Velezu para ;) )ali on je odlucio tako kako je odlucio,neka mu je sa srecom ali da je Mesi mene vise ne interesuje.Neko ko ne odradi barem jedan ugovor od 4 godine za maticni klub i zbrise ranije mi nije vise interesantan.U mom (navijackom)tefteru ovaj igrac vise ne postoji(kad pricamo o Velezu).I tako svaki drugi koji ovako napravi ko sto je Kina. :problem: Ima li imalo ljubavi i postovanja prema klubu i navijacima :nene:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 14 jul 2014, 03:46

Sutra je prijateljska u 18:30 protiv onih Austrijanaca. Nadamo se pobjedi naših :D

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 14 jul 2014, 10:46

rodjak je napisao/la:
edgardavids je napisao/la:
igrac koji nije odigro ni jednu utakmicu za prvi tim Veleza a koji je razgulio iz kluba prije nego sto je vratio barem nesto klubu od onoga sto je ulozeno u njega da bih postao to sto jeste me uopste ne zanimaju :evil: .Ja znam da svak ide za parama(ima i u Velezu para ;) )ali on je odlucio tako kako je odlucio,neka mu je sa srecom ali da je Mesi mene vise ne interesuje.Neko ko ne odradi barem jedan ugovor od 4 godine za maticni klub i zbrise ranije mi nije vise interesantan.U mom (navijackom)tefteru ovaj igrac vise ne postoji(kad pricamo o Velezu).I tako svaki drugi koji ovako napravi ko sto je Kina. :problem: Ima li imalo ljubavi i postovanja prema klubu i navijacima :nene:

FORZA VELEZ
Bas tako rodjak, slazem se 100%! Haj da je vanserijski talenat i da ga je pokupio neko iz liga petice pa dobio primanja koja su svijetlosnim godinama ispred onih u velezu pa bi covjek mozda i drugacije razmisljao! Ovako nam je otisao jedan od najveci talenata iz omladinske skole u jedno celje gdje mu primanja sigurno nisu vele veca nego ona sto bi imao u velezu a brat bratu, ako smo realni, celje sigurno ni igracki nije jaci klub od nas trenutno.. velez mu dao sve i kad tom velezu treba konacno vratit za ulozeno on pedala iz njega...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 jul 2014, 11:03

Ne bi se slozio sa rajom iznad. U ovim uslovima koji vladaju nijedan mladi igrac se ne moze razviti u BH . Znaci uslovi za trening, podneblje,sportski zivot, mentalitet (ovo najvise) ne omogucavaju optimalne uslove za razvoj.

Pokazat ce se da je mali uradio pravi potez.

Ako se ne varam od evenutalnih transfera dio love nama dolazi.

NIsam vidio momka previse nesto al ono sto sma vidio imam neki zaj.eban osjecaj da ce mali ima reketnu karijeru.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 14 jul 2014, 11:08

Ovdje bi imao prvu godinu 300 stoje, eventualno 4, a gore ima oko milju maraka (možda i više). Evo šta sam pročitao na slovenskoj sportskoj stranici:

"Po dobri igri sta dvakrat zadela Nikolas Rajšel in Adnan Bašić, 17-letni bosansko-hercegovski napadalec, ki se vi Celju dokazuje na preiskušnji..." A i na službenoj stranici nema ništa o tom ugovoru na 4 godine.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 14 jul 2014, 12:19

rodjak je napisao/la:

FORZA VELEZ
Bogami drug nisi u pravu, Džeko je odigrao samo par ozbiljnih utakmioca za Želju pa je mnogo više doprinio željinim uspjesima nego neki koji su nabešali po 300 utakmica u njihovom dresu.

Ako je Kina toliki talenat, ako ima i talenat za rad, i ako ga malo sreća posluži, onda bi Velež mogao imati višestruke koristi od njega.

Mislim da mi moramo malo izaći iz okvira nasljeđenih stereotipnih razmišljanja.....i nekako sebe situirati u realnost.

Može Kina mnogo vratiti Veležu i na ovaj način. Ponavljam ako je zaista toliki talenat i ako mu se kockice slože

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 14 jul 2014, 16:04

Ima danas live kladjenje na bet365 Horn - Velez, tako da cemo ako nista tu moci pratiti tekmu ;)
samo mostarski, samo bahato

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2014, 16:43

Tako je @jabuko. Inače, slažem se sa mišljenjem @kimbo. Nemamo mi ovdje pare i uslove koje imaju veliki timovi po Evropi. To je svima jasno. Što prije igrač ode iz ove vukojebine to je bolje za njega. Talent uz rad, red i disciplinu koja nosi uz to adekvatne uslove za napredak pruža mogućnost razvitka.

To, u ovom trenutku nijednom našem igraču nemožemo ponuditi.

Forza Velež! :salut:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 14 jul 2014, 18:41

Prvih deset minuta... Horn-Velez 0:0

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 14 jul 2014, 19:05

zizu1991 je napisao/la:Tako je @jabuko. Inače, slažem se sa mišljenjem @kimbo. Nemamo mi ovdje pare i uslove koje imaju veliki timovi po Evropi. To je svima jasno. Što prije igrač ode iz ove vukojebine to je bolje za njega. Talent uz rad, red i disciplinu koja nosi uz to adekvatne uslove za napredak pruža mogućnost razvitka.

To, u ovom trenutku nijednom našem igraču nemožemo ponuditi.

Forza Velež! :salut:
Negovori niko nista o velikim timovima po evropi, basic je otisao u celje, klub koji nije nista jaci od danasnjeg veleza! Da je otisao u neki jak klub u evropu onda bi covjek razumio a ovako ostaje zal sto se gubi jedan od rijetki talentovani momaka koje je nasa omladinska skola izbacila zadnji godina, momak koji je klubu mogao donjet fine pare od transfera a ovako ide samo neka mala naknada za treniranje, a cak i to je minimalno jer nikad nije zaigrao za prvu ekipu! To sto je otisao u celje dodje odprilike koda je otisao u zelju ili sarajevo, a znamo kakve bi sve price bile da je tamo otisao! Pa sto se drugacije postavit samo sto je klub u koji je otisao malo dalje i preko granice!!!?

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 14 jul 2014, 19:05

Vodimo 1:0 34' .
Ako je vjerovati bet365 , gol je pao nakon kornera. :mrgreen:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 14 jul 2014, 19:12

Maestro^^ je napisao/la:Vodimo 1:0 34' .
Ko je dao GOL??!?!?

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 14 jul 2014, 19:13

drakensang je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:Vodimo 1:0 34' .
Ko je dao GOL??!?!?
Flashscore se nije još izjasnio. :mrgreen:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 14 jul 2014, 19:15

@*p!p!t@* ti je objasnio. :mrgreen:
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.