Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Besic je napisao/la:Protiv koga je prva tekma u bundeski ?
Naježio sam segerdmuller je napisao/la:
Ma doci ce jean stoper i/ili vezni u toku prelaznog roka, a po ljevoj strani imamo Sallahija, a nadam se da ce i Steven Ribery dobiti priliku. Umalo zaboravi najverovanije ce doci i mladi super talentovani Sinan Kurt iz Gladbacha, koji igra kao ljevo krilo.phily je napisao/la:samo me zanima kakva ce ekipa biti na ovogodisnjem "Telekom Cup 2014" Bayern bez :Neuera, Lahma ,Boe,Generala, Kroosa, Gotzea, Dantea, Mulera, Robbena, javia ? ,![]()
dobriii mojj rotweissu neka si nam dosao, armija je sve veca i veca, jos malo i marsiramo na Rusiju heherotweiss je napisao/la:Pozdrav svim, ja sam ovde novi bavaracnadam se da nećete ništa zanjerit. Pratio sam vaše komentare i dosta mi ih se svidilo, svaki na svoj način.Posebno bavarac sa slikom allianz arene
imamo gotovo isto mišljenje oko pojačanja i odbrane posebno;) Nadam se da će biti sve ok što sam tu i ne snalazim se baš zasad
..
Odmah u startu padas na ispitu i gubis nase pobjerenje.rotweiss je napisao/la:Navijam od 1997.god, nešto malo prije onog finala 1998.god kojeg su ovi sirotani danas sretno osvojili.
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 7 gostiju.