Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Da Šunjić nije odigrao onako dobro, Spahićevi failovi bi bili još upečatljiviji, ovako ga je Toni par puta pokrivao i spasio ga još veće blamaže.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Vrana vrani oci ne kopa...Cartman je napisao/la:Da je Susic otisao, ja bi podrzavao odlazak Spahica, onda bi bilo vrijeme za novi pocetak. Ovako je vitalno da Spaha ostane i da cuva tog kriminalca na oku. Susic nema autoritet da izbaci Spahica. Dok je Emir tu, Germanija ne moze vladat u potpunosti, jer kapiten to nece dozvolit.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
I Sunjic je vrlo lose reagovao kod gola Nigerije. Kako je Odemwingie mogao sam ostat na 5 metara? Jest Spaha glavni krivac, ali je kriv i Sunjic.Virtu4l je napisao/la:Da Šunjić nije odigrao onako dobro, Spahićevi failovi bi bili još upečatljiviji, ovako ga je Toni par puta pokrivao i spasio ga još veće blamaže.
Previse se Toni dize nakon dvije solidne utakmice. Nije za prvih 11 i nije ni blizu Spahica kad je u formi. Niti vjerujem da ce ikad bit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koliko djeca blate Spahića
Još ga uspoređuju sa likovima kojima je limit ukrajinska liga.
Šta bi onda španci trebali da urade Piqeu ili Ramosu nakon blamaže na SP ili brazilci Luizu. Odvadite malo, ne moraju vam novinari(koji su inače dno dna) krojit mišljenje

Šta bi onda španci trebali da urade Piqeu ili Ramosu nakon blamaže na SP ili brazilci Luizu. Odvadite malo, ne moraju vam novinari(koji su inače dno dna) krojit mišljenje

Protiv Argentine je Spaha bio odlican osim sto je u jednom skoku mozda mogao izbit loptu. Takvih duela imas stotinu na jednoj utakmici. I to mu se predbacuju zato jer je to jedina greska ako se to moze tako nazvati. A ne to sto se je Bicakcic bukvalno izmakao kod te lopte. Bio je nas najbolje ocijenjen odbrambeni igrac protiv Argentine i odigrao je jako dobro protiv najjaceg protivnika. Protiv Irana je odigrao sa pola snage isto dobro. Protiv Nigerije je bio jako los odnosno neprepoznatljiv.kanarinac je napisao/la:
oces reci d anije bio bolji na sp od spahica
Sunjic je odigrao lose protiv Meksika. Gdje ga je Chicharito vozao kako god je htio i bar dva puta mu pobjegao u tih 45 min. Jednom je cak i pogodio stativu a Sunjica ni blizu njemu nije bilo. Protiv Irana je odigrao dobro osim sto je njegov igrac postigao gol. Protiv Nigerije je odigrao odlicno. Protiv Amerike isto jako lose. Ispadao protiv brzih igraca.
Jedna jako dobra utakmica nije dovoljna da se odma proglasi bolji od Spahica koji je odigrao 50 jako dobrih utakmica za reprezentaciju i standardan je igrac jednog Bayera sto naravno nije slucajno. Da se ja pitam kad si me vec pitao. Ja bi pozvao i Zukanovica i Arslanagica na SP. Pa ako bi koji od njih dvojice odigrao odlicno. Onda bi Spaha vec bio jednom nogom iz reprezentacije. Sunjic bi sebi puno pomogao da je izabrao Freiburg ( ako je bio toliki interes ) umjesto Krasnodara. To bi bilo bolje i za njega dugorocno a i za reprezentaciju. Puno lakse bio se ocjenio njegov ucinak i napredak u Bundesligi i puno lakse bi se pratille utakmice i kako ih je odigrao nego u Ruskoj ligi.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jul 2014, 15:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Šunjić je krenuo na Emenikea. Ispadanje Spahića je sve poremetilo, stvorio se višak.Cartman je napisao/la:I Sunjic je vrlo lose reagovao kod gola Nigerije. Kako je Odemwingie mogao sam ostat na 5 metara? Jest Spaha glavni krivac, ali je kriv i Sunjic.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Tako je, sto bi vjerovali novinarima i vlastitim ocima. Spaha je bio fenomenalan protiv Nigerije i u buducnosti se samo moze razviti u jos boljeg igraca. Tek su mu 33 godine pobogustokton je napisao/la:Koliko djeca blate Spahića![]()

Trebao je pokrit Odemwingia i natjerat Emmenikea da puca iz puno tezeg ugla. Beg bi vjerovatno odbranio.Virtu4l je napisao/la:Šunjić je krenuo na Emenikea. Ispadanje Spahića je sve poremetilo, stvorio se višak.Cartman je napisao/la:I Sunjic je vrlo lose reagovao kod gola Nigerije. Kako je Odemwingie mogao sam ostat na 5 metara? Jest Spaha glavni krivac, ali je kriv i Sunjic.
Sve karte ( pare ) bacas na igraca koji je diskutabilnog kvaliteta. Niti igra u dobroj ligi niti u jakom klubu. Ima neke nedostatke. Koliko je odigrao dobrih utakmica za reprezentaciju isto toliko je odigrao i losih. Premali je uzorak utakmica ( ta jedna jako dobra protiv Nigerije ) da bi se covjeku davali epiteti koje on mozda nema. Kao sto sam vec jednom rekao ako bi momak imao kvalitet Lovrena ili Corluke ( a obojica su Bosanci ) ja bi rekao zao mi je Spaha nemas sta trazit u prvih 11 reprezentacije poslje one utakmice protiv Nigerije. Mozes biti rezerva na klupi ako to zelis kao sto mislim za Misketa. Iako mi je Spaha drag kao igrac. Vazniji mi je interes reprezentacije. Samo Sunjic neposjeduje kvalitet te dvojice nabrojanih igraca i u tome lezi problem. On nema njihovu brzinu ( nema ni Spahinu kada je u normalnoj formi ).Virtu4l je napisao/la:Šunjić je krenuo na Emenikea. Ispadanje Spahića je sve poremetilo, stvorio se višak.Cartman je napisao/la:I Sunjic je vrlo lose reagovao kod gola Nigerije. Kako je Odemwingie mogao sam ostat na 5 metara? Jest Spaha glavni krivac, ali je kriv i Sunjic.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jul 2014, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ama ne mora on više ni igrat za repku jer ipak i godine su tu, ali kad bošnjo ufati s.rat to nema kraja.donniedarko je napisao/la:Tako je, sto bi vjerovali novinarima i vlastitim ocima. Spaha je bio fenomenalan protiv Nigerije i u buducnosti se samo moze razviti u jos boljeg igraca. Tek su mu 33 godine pobogustokton je napisao/la:Koliko djeca blate Spahića![]()
Realno naš ubjedljivo najbolji stoper zadnjih deset godina bi trebao imat malo više poštovanja.
Ja jedva čekam utakmcu bez njega i to jaču, npr. protiv Belgije pa da vidimo Šunjića,Biću ili Vranješa kako će odigrat.
I ako se isprosipaju 99% vas što ga plujete ćete ga prizivat da se vrati u stilu "Spaha vrati se sve ti je oprošteno" i slične spike

Toliko od mene, živi bili pa vidjeli.
Zadnja izmjena: stokton, dana/u 14 jul 2014, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
IronMany je napisao/la:

Kabadahijo od*ebi iz reprezentacije vise!
100% sportski i krajnje opušten potpis
Pa valjda onaj ko je to nečim isprovocirao. Ili on to šamara samo onako? Niko se nije oglasio da kaže Spaha me ošamario iz čista mira.donniedarko je napisao/la:A ko je zasluzio samaranje od Spahe ?semko5 je napisao/la:
Doduše nikad nisam vidio da je Spaha ošamario nekoga ko to nije zaslužio. Jesi li ti?
- donniedarko
- Kontakt:
Jest bio medju nasim najboljim stoperima. Svaka njemu cast i naravno pretjeruje se malo u kritici ali mislim da je doslo njegovo vrijeme da nas napusti i da se puzi prilika mladjim igracima. Kako se pretjeruje u kritika tako se takodjer pretjeruje u hvalospjevima i dizanju jednog Spahica. Ja vjerujem da ce se u skorijoj buducnosti iskristalizirati neki nas stoper koji moze zamjeniti Spahicastokton je napisao/la: Ama ne mora on više ni igrat za repku jer ipak i godine su tu, ali kad bošnjo ufati s.rat to nema kraja.
Realno naš ubjedljivo najbolji stoper zadnjih deset godina bi trebao imat malo više poštovanja.
Ja jedva čekam utakmcu bez njega i to jaču, npr. protiv Belgije pa da vidimo Šunjića,Biću ili Vranješa kako će odigrat.
I ako se isprosipaju 99% vas što ga plujete ćete ga prizivat da se vrati u stilu "Spaha vrati se sve ti je oprošteno" i slične spike![]()
Toliko od mene, živi bili pa vidjeli.

Jbg Ole, sad to izgleda tako, ali nije rukomet pa da je najbolje da pukne na krilu. Šunjić je uradio ono što je normalno i logično da uradi.Cartman je napisao/la:Trebao je pokrit Odemwingia i natjerat Emmenikea da puca iz puno tezeg ugla. Beg bi vjerovatno odbranio.
Niko ne baca karte na njega, ali nije grijeh reći da je momak dobro odigrao na SP, iznad svih očekivanja, a bili smo veoma skeptični po pitanju njega. Mislim da treba da nas raduje njegova dobra igra, a ne da ga minimiziramo.Ajax je napisao/la:Sve karte ( pare ) bacas na igraca koji je diskutabilnog kvaliteta.
Lista tzv. ubleha se skratila samo na Hadžića, što je veliki pomak

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- donniedarko
- Kontakt:
Znaci po tebi je opravdano ponasanje u sportu ako te neko isprovocira da odmah samaras ? Sta je ono uradio na parkingu u Njemackoj ? Jel to bilo opravdanosemko5 je napisao/la:Pa valjda onaj ko je to nečim isprovocirao. Ili on to šamara samo onako? Niko se nije oglasio da kaže Spaha me ošamario iz čista mira.donniedarko je napisao/la:A ko je zasluzio samaranje od Spahe ?semko5 je napisao/la:
Doduše nikad nisam vidio da je Spaha ošamario nekoga ko to nije zaslužio. Jesi li ti?

- DonCorleone
- Kontakt:
Spahic jeste nas najbolji stoper sa kojim raspolazemo trenutno bez ikakve dvojbe.
Covjek nije bio na nivou protiv Nigerije, sto vuce razloge u taktici kao i psihickoj nespremi igraca. Nas selektor nije uvidio da mora poraditi sa nasim igracima i na psihickom planu a pored toga je imao najveci takticki kiks upravo protiv Nigerije. Protiv Irana je Spahic opet bio koliko toliko na nivou, mada ni on vise nije za najvece domete (godine i psiha).
Ovi gifovi su teska sprdacina prvostepeno likova kojih ih permanentno postavljaju, pa tek onda Spahica a direktno iza toga bogami i Susica, jer u situaciji proboja sa lijeve strane nije bilo lijevog beka. Opcenito se postavlja pitanje sta Spahic radi na lijevoj strani, on je stoper a ne lijevi bek.
Covjek nije bio na nivou protiv Nigerije, sto vuce razloge u taktici kao i psihickoj nespremi igraca. Nas selektor nije uvidio da mora poraditi sa nasim igracima i na psihickom planu a pored toga je imao najveci takticki kiks upravo protiv Nigerije. Protiv Irana je Spahic opet bio koliko toliko na nivou, mada ni on vise nije za najvece domete (godine i psiha).
Ovi gifovi su teska sprdacina prvostepeno likova kojih ih permanentno postavljaju, pa tek onda Spahica a direktno iza toga bogami i Susica, jer u situaciji proboja sa lijeve strane nije bilo lijevog beka. Opcenito se postavlja pitanje sta Spahic radi na lijevoj strani, on je stoper a ne lijevi bek.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Spahic je ocito bio povrijedjen i nije trebao igrat protiv Nigerije. Kao sto neko gore rece, protiv Argentine je bio vrlo dobar. Susic je kriv sto ga je stavio u ekipu, a Spaha sto sam nije rekao da jednostavno ne moze igrat. Onaj panj iz Zavidovica nema ni mozga ni autoriteta da Spahica stavi na klupu. A sa Lulicem na beku se bojim da bi svakako popusili.
+1Cartman je napisao/la:Trebao je pokrit Odemwingia i natjerat Emmenikea da puca iz puno tezeg ugla. Beg bi vjerovatno odbranio.Virtu4l je napisao/la:Šunjić je krenuo na Emenikea. Ispadanje Spahića je sve poremetilo, stvorio se višak.Cartman je napisao/la:I Sunjic je vrlo lose reagovao kod gola Nigerije. Kako je Odemwingie mogao sam ostat na 5 metara? Jest Spaha glavni krivac, ali je kriv i Sunjic.
Jasno ko dan cisto neiskustvo. Emenike u mrtvom kutu pored Begovica. A Odemwingie 3 metra od sredine gola. I on krece na Emenikea ( kojeg nije uspio zaustavit ) a ostavlja igraca u boljoj poziciji samog pored golmana. Bez da je pogledao dali je koji drugi nas igrac blizu Odemwingiu.
Znači zaključili smo da je Šunjićev gol.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrsajevic nema sta da tazi protiv Walesa i Belgije. Pojest ce ga ljudi. Kao ni na EP nema sta da trazi, čak kao ni zamjena. Utakmica kao ona protiv loseg i umornog Irana je izuzetak. Takvih protivnika nece biti na EP.Virtu4l je napisao/la:
Lista tzv. ubleha se skratila samo na Hadžića, što je veliki pomak
@Virtu4L
Ne gol je Spahicev. A Sunjic nije odreagovao najbolje. Bilo je i boljih rijesenja. Kao naprimjer da je zatvorio Odemwingie-a i pustio Begovica jedan na jedan sa Emenikeom. Begovic je jak u tom segmentu igre. A Emenike nije bio bas u cistoj prilici.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 14 jul 2014, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, kakarut i 61 gost.