ackeey je napisao/la:I meni je drago za Susa. Nego, upravo na SKYBET-u vidim da je pala kvota da ce Reus preci u LFC na 2/1![]()
Pretpostavljam da od toga nema nista, ali... lijepo je procitati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
ackeey je napisao/la:I meni je drago za Susa. Nego, upravo na SKYBET-u vidim da je pala kvota da ce Reus preci u LFC na 2/1![]()
Pretpostavljam da od toga nema nista, ali... lijepo je procitati.
Majstor Danikeno94 je napisao/la:
Dani Pacheco potpisao za Betis. YNWA
Cartman je napisao/la:Forbes have Liverpool currently valued at £456m. MUFC's kit deal alone is worth £750m.
Kleknite.
i ti cartmane nikad odrasti... Nego, jel to onaj stolnjak-kit ili je neki drugi?Cartman je napisao/la:Forbes have Liverpool currently valued at £456m. MUFC's kit deal alone is worth £750m.
Kleknite.
Ne zna se jos, nazvat ce strucnjake iz Warriora da pitaju za savjete, oni su poznati kao Americki Armani.ackeey je napisao/la:i ti cartmane nikad odrasti... Nego, jel to onaj stolnjak-kit ili je neki drugi?Cartman je napisao/la:Forbes have Liverpool currently valued at £456m. MUFC's kit deal alone is worth £750m.
Kleknite.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Krivih drva i budala nikad neće nestatiCartman je napisao/la:Forbes have Liverpool currently valued at £456m. MUFC's kit deal alone is worth £750m.
Kleknite.
Haha, sta se palite odma, malo vas zezam momciluci Scouserski.ackeey je napisao/la:O ovakvim podbadanjima sam jutros pisao. Sad bi mi, ako bi se drzali reda, trebali ici na "anamo njihovu" temu, pa spominjati LP, preplacivanje igraca. U nekim trenucima, kada je Liverpool (pre) platio Carrola, bojao sam se da ne bude nekom od navijaca mutd-a nesto koliko su plakali za tu kupovinu. A onda oni kupe Drvo iz Bekgije, i naravno, neki "nasi" polete tamo... Smijesno, zdrava zajebancija je pozeljna, ali ovo...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.