Pa zašto nisi dostavio spisak Dasi koga treba dovest a koga otjerat7april je napisao/la:ako se miloš galin može nazvat pojačanjem onda sve čestitke našem klubu na njegovom dovođenju,poturalić je institucija za galina.................

Moderator/ica: GracanicaAA
Pa zašto nisi dostavio spisak Dasi koga treba dovest a koga otjerat7april je napisao/la:ako se miloš galin može nazvat pojačanjem onda sve čestitke našem klubu na njegovom dovođenju,poturalić je institucija za galina.................
Zasto se ti ne ubijes???BLUTUD je napisao/la:Pa zašto nisi dostavio spisak Dasi koga treba dovest a koga otjerat7april je napisao/la:ako se miloš galin može nazvat pojačanjem onda sve čestitke našem klubu na njegovom dovođenju,poturalić je institucija za galina.................
PlavoZuti je napisao/la:Zasto se ti ne ubijes???BLUTUD je napisao/la:Pa zašto nisi dostavio spisak Dasi koga treba dovest a koga otjerat7april je napisao/la:ako se miloš galin može nazvat pojačanjem onda sve čestitke našem klubu na njegovom dovođenju,poturalić je institucija za galina.................![]()
Isto ti dodje?
Il barem eto zasto samo ne prestanes dolazit na forum tima iz tvog grada kojeg mrzis i odes navijat za neki drugi tim...posto je carsija puna takvih uvlaciguza koje idu na utakmice Zelje, Sarajeva i slicnih i daju njima pare koje se ulazu u omladinske pogone tih timova, a onda dodjete ovdje i serete kako Daso trosi opstinske pare...ne slazem se sa svim sto se desava u klubu, al ti ljudi ce doci i proci a klub ostaje...ja navijam za klub...a ti si samo jedna od osoba koje svoj neuspjeh u zivoti ispoljava kritikujuci poteze drugih...puno uspjesnijih ljudi...
Stariji sam od tebe u to sam siguran...isprdak si od mozda 20-25 godina i mislis da si pokupio svu pamet jer sjednes za sto u nekom od kafica i cujes one slicne sebi koji od zivota nemaju nista ..kupis sebi kafu od para koje su ti starci dali..ili mozda narucis vodu a kafu ces kasnije...koju ustvari u zurbi i zaboravis narucit...i tako se naslusas nekih prica o tome ko krade pare iz budzeta...ko koga j..eb..e u zdrav mozak...i onda dodjes ovdje prosipat pamet....sit sam vas sto mislite da ste prvi koji ce mi reci da je Daso napravio vikendicu od para koje je pokro u Bratstvu...ili Hazim vikalo...ili Besim Durakovic..ili Sirbeg i ko vec jos ima....tema je Bratstvo...a ti samo pominjes Dasu....mi napisemo kako Galin nije pojacanje ...a ti podjes o Dasi...BLUTUD je napisao/la:![]()
![]()
Vidi se mali da voliš fudbal
U toku utakmice finala SP ti pišeš gluposti po forumu
Niđe veze
Hajd ti sine lezi naspavaj se brzo će raspust proletit
Možda si stariji od mene al po tvojim postovima imaš mozak tinejdžeraPlavoZuti je napisao/la:Stariji sam od tebe u to sam siguran...isprdak si od mozda 20-25 godina i mislis da si pokupio svu pamet jer sjednes za sto u nekom od kafica i cujes one slicne sebi koji od zivota nemaju nista ..kupis sebi kafu od para koje su ti starci dali..ili mozda narucis vodu a kafu ces kasnije...koju ustvari u zurbi i zaboravis narucit...i tako se naslusas nekih prica o tome ko krade pare iz budzeta...ko koga j..eb..e u zdrav mozak...i onda dodjes ovdje prosipat pamet....sit sam vas sto mislite da ste prvi koji ce mi reci da je Daso napravio vikendicu od para koje je pokro u Bratstvu...ili Hazim vikalo...ili Besim Durakovic..ili Sirbeg i ko vec jos ima....tema je Bratstvo...a ti samo pominjes Dasu....mi napisemo kako Galin nije pojacanje ...a ti podjes o Dasi...BLUTUD je napisao/la:![]()
![]()
Niđe veze
Pa de momcino kad si tako vec sa velikim mudima i imas sta da kazes...umjesto sto se nama bunis za Dasu i slicne...odes dole....znas valjda gdje je stadion... posto si kako kazes veliki fan nogometa...i onda mu kazes sve u lice...i ti i slicni tebi...mada mislim da si ti onaj pos kok sto su ga banovali sa foruma...
I poruku sam napiso u pauzi...posto nisam mogo da odmorim ni minut od nogometa pa sam cito usput nogometne vjesti i forume
Zalosno ali i istinito...tropic je napisao/la:Najveca prevara od igraca. Ode na probu negdje vani, naravno ne prodje, ali svejedno se uslika za fb kao da ce potpisati za njih. Najbolje glavom igra iako zna i driblati ali je kloc
Pa eto on je ovde doso da igra a usput mu je cura iz Gracanice, pa meni kaze puno je bolje ovdje u Gracanici nego di na strani....tropic je napisao/la:Najveca prevara od igraca. Ode na probu negdje vani, naravno ne prodje, ali svejedno se uslika za fb kao da ce potpisati za njih. Najbolje glavom igra iako zna i driblati ali je kloc
Znamo mi Galina jer je igro ranije već ovdje i ako je u istoj formi kao onda tad igramo sa 10 nogometaša na terenubihacusrcu1 je napisao/la:nemojte shvatati kao uvredu ili sta ali Galin nama koji smo bez ekipe fakticki ne bi bio pojacanje sad...to je najgori napadac koji je igrao u Bihacu otkako pratim jedinstvo
Jest mi poznat stil pisanja :3 Da ne živiš kod spomenika?GracanicaAA je napisao/la:Pa eto on je ovde doso da igra a usput mu je cura iz Gracanice, pa meni kaze puno je bolje ovdje u Gracanici nego di na strani....tropic je napisao/la:Najveca prevara od igraca. Ode na probu negdje vani, naravno ne prodje, ali svejedno se uslika za fb kao da ce potpisati za njih. Najbolje glavom igra iako zna i driblati ali je kloc
Usput je se ispravio oko suteva
Igro sam i ja u Bratstvu....samo nisam toliko dugo...bio sam bolji pa napredovo dalje...a ti si mozda 14 godina treniro i bio zamjena...pricas kao da znas sve...koliko sam ja utakmica odgledo...i sam onda skontas koliko su ti glupi postovi...prvi si odma poceo napadat covjeka zato sto ne smatra galina pojacanjem...meni onda govoris da sam djete i sta vec jos nisi reko...a onda kazes kako ja ili neko drugi zvucimo kao teenager-iBLUTUD je napisao/la:Možda si stariji od mene al po tvojim postovima imaš mozak tinejdžeraPlavoZuti je napisao/la:Stariji sam od tebe u to sam siguran...isprdak si od mozda 20-25 godina i mislis da si pokupio svu pamet jer sjednes za sto u nekom od kafica i cujes one slicne sebi koji od zivota nemaju nista ..kupis sebi kafu od para koje su ti starci dali..ili mozda narucis vodu a kafu ces kasnije...koju ustvari u zurbi i zaboravis narucit...i tako se naslusas nekih prica o tome ko krade pare iz budzeta...ko koga j..eb..e u zdrav mozak...i onda dodjes ovdje prosipat pamet....sit sam vas sto mislite da ste prvi koji ce mi reci da je Daso napravio vikendicu od para koje je pokro u Bratstvu...ili Hazim vikalo...ili Besim Durakovic..ili Sirbeg i ko vec jos ima....tema je Bratstvo...a ti samo pominjes Dasu....mi napisemo kako Galin nije pojacanje ...a ti podjes o Dasi...BLUTUD je napisao/la:![]()
![]()
Niđe veze
Pa de momcino kad si tako vec sa velikim mudima i imas sta da kazes...umjesto sto se nama bunis za Dasu i slicne...odes dole....znas valjda gdje je stadion... posto si kako kazes veliki fan nogometa...i onda mu kazes sve u lice...i ti i slicni tebi...mada mislim da si ti onaj pos kok sto su ga banovali sa foruma...
I poruku sam napiso u pauzi...posto nisam mogo da odmorim ni minut od nogometa pa sam cito usput nogometne vjesti i forumeJa sam ako hoćeš da znaš nosio dres BRATSTVA samo 14.sezona pa izračunaj koliko je to utakmica pa ćeš vidjet da ti toliko na TV-u nemaš odgledanih
Ti znaš jel Galin pojačanje il nije,žalostan ti nebio
Momak sa 24.god.igrao u 10 klubova guju ti u grahu pojo.Bolje idi sa marokancima navijaj nego što pametujete po tribinama
POZDRAV
Iz Bosne je,mislim okolina Bihaca tacnije Bosanski Petrovacxxh2o je napisao/la:Od kud je ovaj Miloš Galin jel on porijeklom iz Srbije ili Bosne
On je iz Vrtoca malo mjesto kraj Bos. PetrovcaBihac96 je napisao/la:Iz Bosne je,mislim okolina Bihaca tacnije Bosanski Petrovacxxh2o je napisao/la:Od kud je ovaj Miloš Galin jel on porijeklom iz Srbije ili Bosne
Slazem se 100%. Vise se u ovoj temi pise o Dasi nego o Bratstvu, igracima, i navijacima sve zajedno...a to sve opet zahvaljujuci pojedincima...7april je napisao/la:svako ima svoje mišljenje o pojačanjima,lično mislim da galin nije igrač za bratstvo,ni u jednom klubu gdje je igrao nije ništa pokazo,ali hoću da kažem kad se nešto napiše na ovom forumu svaki odgovor povezuje se sa dasom,stvarno neznam jel moguće da se sve vrti oko politike,ja nemam ništa protiv čovjeka,kakav god da je doveo je bratstvo na ovu razinu,a možemo se svi zapitat da nema dase gdje bi bratstvo sad igralo...........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.