To je to. što više novca više i dobrih igrača i boljih stadiona i više navijača.brigsiroki je napisao/la:što se tiče tih 300tisuća maraka za stadion to je moralo bit urađeno da bi mogli imat kategoriju 2,ali zrinjski ce prema pravilniku od UEFE iz 2013 godine dobiti kao prvak 200.000 eura i za sudjelovanje u 2 pretkolu lige prvaka dobiti još 175.000 tisuća eura,a tu su još TV prava i ulaznice.tako da je zrinjski opet u plusu.a široki je već dobio 120.000 eura za prvo pretkolo i još 130.000 za drugo pretkolo koje će igrat,ako prođemo i u 3 pretkolo dobit ćemo još 140.000 eura a kad bi došli do 4 pretkola još 150.000. Zrinjski ako prođe u 3 pretkolo lige prvaka dobit ce za sudjelovanje u trecem pretkolu još 200.000 eura tako i ostali klubovi.DAJ BOŽE DA ZBOG DOBRE LOVE I ŠIROKI I ZRINJSKI PROĐU DALJE.normalno i želji i sarajevu želim sreću
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
I ja kazem daj Boze da se prodje dalje.Doduse vi imate puno realnije izglede .Sto se tice love od uefe ona dolazi tek krajem godine .Koliko ja imam info nama sad dolazi jos jedna rata od Reala za Luku Modrica i to navodno malo podebljana od kraljevskog kluba kao cestitka za titulu:cool.Fina gesta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Pa Real je kraljevski klub ali ta rata normalno dolazi po ugovoru a onaj manji drugi dio ide kao bonus za prvaka evrope, a i to je utanačeno ugovoromizmeđu Totenhema i Reala pa dobijamo ono što nam i pripada.zrinja05 je napisao/la:I ja kazem daj Boze da se prodje dalje.Doduse vi imate puno realnije izglede .Sto se tice love od uefe ona dolazi tek krajem godine .Koliko ja imam info nama sad dolazi jos jedna rata od Reala za Luku Modrica i to navodno malo podebljana od kraljevskog kluba kao cestitka za titulu:cool.Fina gesta.
U svakom slučaju nije loše a nadam se odnosno trebao bi bit procenat i od Šunjke za novi ugovor
Vjerovatno sam ja pogresno razumio uglavnom rata ce biti veca za desetak tisuca.Od sunkinog transfera imamo procenat sigurno ali to je puno manja cifra nego za Luku ali bitno je da stalno odnekud kapi.Usput da napisem MB sutra ima trening pod BB u 19,30.
A gdje spavaju da se " okupimo" oko 4,5 h kad je najsladje spavati?!zrinja05 je napisao/la:Vjerovatno sam ja pogresno razumio uglavnom rata ce biti veca za desetak tisuca.Od sunkinog transfera imamo procenat sigurno ali to je puno manja cifra nego za Luku ali bitno je da stalno odnekud kapi.Usput da napisem MB sutra ima trening pod BB u 19,30.
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
- primasquadra
- Kontakt:
Treba ih drzat budne
- primasquadra
- Kontakt:
Ultrasi su na A sektoru
Ništa od toga ,visoko su.primasquadra je napisao/la:Treba ih drzat budne

Pozdrav, nisam iz Mostara pa me zanima koliko je ulaznica sutra?
10KMdzemal33 je napisao/la:Pozdrav, nisam iz Mostara pa me zanima koliko je ulaznica sutra?
goveđigulašmajka
Vidio sam maloprije da se prodaju karte i za gornju tribinu pa me zanima kakav je pogled odozgar
,nisam nikad bio gore

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Može li Stevo Nikolić sutra proraditi?
nadamo se da možepotencijal je napisao/la:Može li Stevo Nikolić sutra proraditi?

on ili krešo kao protiv slovana, i opći delirij

goveđigulašmajka
Sutra je najbitnije ne primiti pogodak. Kada bismo uspjeli pobijediti bez primljenog gola to bi bilo savrsenstvo, al ni rezultat 0:0 nije loš za uzvrat.
Volim Zrinjski, volim Mostar, svaki kamen ovog grada..
Svaki rezultat bez primljenog gola bi bio extra.
Re: Odg: HŠK Zrinjski
Android je napisao/la:Vidio sam maloprije da se prodaju karte i za gornju tribinu pa me zanima kakav je pogled odozgar,nisam nikad bio gore
"Odozgaran"

Ozbiljno, odozgo se puno bolje vidi u kojem sustavu ekipe igraju i puno je bolji pregled igre ali dole je atmosfera puno uzarenija i bolja
Nisam upratio hoce li biti neki TV prenos?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Na BHT1...AdiFKS je napisao/la:Nisam upratio hoce li biti neki TV prenos?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Android je napisao/la:Vidio sam maloprije da se prodaju karte i za gornju tribinu pa me zanima kakav je pogled odozgar,nisam nikad bio gore
nemoj da te loze

ja govorim iz perspektive boksa za gostujuce navijace i to je blagi uzas

istina, to je gornji desni ugao tribine i to sami vrh pa pretpostavljam da vjerovatno ne vazi isto za srednji dio tribine koji nije tako visoko...
- primasquadra
- Kontakt:
neko ti je ranije fino rekao . bolje se vidi pregled igre sa gornje ali se ne osjeti atmosfera ko na donjoj .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.