NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

BLUTUD
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la BLUTUD » 13 jul 2014, 19:06

7april je napisao/la:ako se miloš galin može nazvat pojačanjem onda sve čestitke našem klubu na njegovom dovođenju,poturalić je institucija za galina.................
Pa zašto nisi dostavio spisak Dasi koga treba dovest a koga otjerat ;)

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 jul 2014, 23:43

BLUTUD je napisao/la:
7april je napisao/la:ako se miloš galin može nazvat pojačanjem onda sve čestitke našem klubu na njegovom dovođenju,poturalić je institucija za galina.................
Zasto se ti ne ubijes??? ;)
Isto ti dodje?
Il barem eto zasto samo ne prestanes dolazit na forum tima iz tvog grada kojeg mrzis i odes navijat za neki drugi tim...posto je carsija puna takvih uvlaciguza koje idu na utakmice Zelje, Sarajeva i slicnih i daju njima pare koje se ulazu u omladinske pogone tih timova, a onda dodjete ovdje i serete kako Daso trosi opstinske pare...ne slazem se sa svim sto se desava u klubu, al ti ljudi ce doci i proci a klub ostaje...ja navijam za klub...a ti si samo jedna od osoba koje svoj neuspjeh u zivoti ispoljava kritikujuci poteze drugih...puno uspjesnijih ljudi...

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 14 jul 2014, 00:24

PlavoZuti je napisao/la:
BLUTUD je napisao/la:
Zasto se ti ne ubijes??? ;)
Isto ti dodje?
Il barem eto zasto samo ne prestanes dolazit na forum tima iz tvog grada kojeg mrzis i odes navijat za neki drugi tim...posto je carsija puna takvih uvlaciguza koje idu na utakmice Zelje, Sarajeva i slicnih i daju njima pare koje se ulazu u omladinske pogone tih timova, a onda dodjete ovdje i serete kako Daso trosi opstinske pare...ne slazem se sa svim sto se desava u klubu, al ti ljudi ce doci i proci a klub ostaje...ja navijam za klub...a ti si samo jedna od osoba koje svoj neuspjeh u zivoti ispoljava kritikujuci poteze drugih...puno uspjesnijih ljudi...
:roll: :roll: :roll: Vidi se mali da voliš fudbal :beba: U toku utakmice finala SP ti pišeš gluposti po forumu :clap: Niđe veze :roll: Hajd ti sine lezi naspavaj se brzo će raspust proletit :zzz:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 jul 2014, 05:19

BLUTUD je napisao/la: :roll: :roll: :roll: Vidi se mali da voliš fudbal :beba: U toku utakmice finala SP ti pišeš gluposti po forumu :clap: Niđe veze :roll: Hajd ti sine lezi naspavaj se brzo će raspust proletit :zzz:
Stariji sam od tebe u to sam siguran...isprdak si od mozda 20-25 godina i mislis da si pokupio svu pamet jer sjednes za sto u nekom od kafica i cujes one slicne sebi koji od zivota nemaju nista ..kupis sebi kafu od para koje su ti starci dali..ili mozda narucis vodu a kafu ces kasnije...koju ustvari u zurbi i zaboravis narucit...i tako se naslusas nekih prica o tome ko krade pare iz budzeta...ko koga j..eb..e u zdrav mozak...i onda dodjes ovdje prosipat pamet....sit sam vas sto mislite da ste prvi koji ce mi reci da je Daso napravio vikendicu od para koje je pokro u Bratstvu...ili Hazim vikalo...ili Besim Durakovic..ili Sirbeg i ko vec jos ima....tema je Bratstvo...a ti samo pominjes Dasu....mi napisemo kako Galin nije pojacanje ...a ti podjes o Dasi...
Pa de momcino kad si tako vec sa velikim mudima i imas sta da kazes...umjesto sto se nama bunis za Dasu i slicne...odes dole....znas valjda gdje je stadion... posto si kako kazes veliki fan nogometa...i onda mu kazes sve u lice...i ti i slicni tebi...mada mislim da si ti onaj pos kok sto su ga banovali sa foruma...
I poruku sam napiso u pauzi...posto nisam mogo da odmorim ni minut od nogometa pa sam cito usput nogometne vjesti i forume ;)

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 14 jul 2014, 11:50

PlavoZuti je napisao/la:
BLUTUD je napisao/la: :roll: :roll: :roll: Vidi se mali da voliš fudbal :beba: U toku utakmice finala SP ti pišeš gluposti po forumu :clap: Niđe veze :roll: Hajd ti sine lezi naspavaj se brzo će raspust proletit :zzz:
Stariji sam od tebe u to sam siguran...isprdak si od mozda 20-25 godina i mislis da si pokupio svu pamet jer sjednes za sto u nekom od kafica i cujes one slicne sebi koji od zivota nemaju nista ..kupis sebi kafu od para koje su ti starci dali..ili mozda narucis vodu a kafu ces kasnije...koju ustvari u zurbi i zaboravis narucit...i tako se naslusas nekih prica o tome ko krade pare iz budzeta...ko koga j..eb..e u zdrav mozak...i onda dodjes ovdje prosipat pamet....sit sam vas sto mislite da ste prvi koji ce mi reci da je Daso napravio vikendicu od para koje je pokro u Bratstvu...ili Hazim vikalo...ili Besim Durakovic..ili Sirbeg i ko vec jos ima....tema je Bratstvo...a ti samo pominjes Dasu....mi napisemo kako Galin nije pojacanje ...a ti podjes o Dasi...
Pa de momcino kad si tako vec sa velikim mudima i imas sta da kazes...umjesto sto se nama bunis za Dasu i slicne...odes dole....znas valjda gdje je stadion... posto si kako kazes veliki fan nogometa...i onda mu kazes sve u lice...i ti i slicni tebi...mada mislim da si ti onaj pos kok sto su ga banovali sa foruma...
I poruku sam napiso u pauzi...posto nisam mogo da odmorim ni minut od nogometa pa sam cito usput nogometne vjesti i forume ;)
Možda si stariji od mene al po tvojim postovima imaš mozak tinejdžera :crazy: Ja sam ako hoćeš da znaš nosio dres BRATSTVA samo 14.sezona pa izračunaj koliko je to utakmica pa ćeš vidjet da ti toliko na TV-u nemaš odgledanih :shh: Ti znaš jel Galin pojačanje il nije,žalostan ti nebio :lol: Momak sa 24.god.igrao u 10 klubova guju ti u grahu pojo.Bolje idi sa marokancima navijaj nego što pametujete po tribinama ;) POZDRAV

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 14 jul 2014, 11:57

nemojte shvatati kao uvredu ili sta ali Galin nama koji smo bez ekipe fakticki ne bi bio pojacanje sad...to je najgori napadac koji je igrao u Bihacu otkako pratim jedinstvo
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 14 jul 2014, 12:21

Galin je jedan od najgorih napadača ikad vidjenih. On ne može igrati nikako, on pojma nema. Vi ovo shvatite kako god, ali on samo ima nekakvog menadžera koji ga trpa u klubove, on ne zna igrati. Dovoljno je da pogledate jednu utakmicu i da potvrdite ovu rečenicu.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 14 jul 2014, 13:13

Najveca prevara od igraca. Ode na probu negdje vani, naravno ne prodje, ali svejedno se uslika za fb kao da ce potpisati za njih. Najbolje glavom igra iako zna i driblati ali je kloc :D

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 14 jul 2014, 13:42

tropic je napisao/la:Najveca prevara od igraca. Ode na probu negdje vani, naravno ne prodje, ali svejedno se uslika za fb kao da ce potpisati za njih. Najbolje glavom igra iako zna i driblati ali je kloc :D
Zalosno ali i istinito... :cry:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 14 jul 2014, 14:53

tropic je napisao/la:Najveca prevara od igraca. Ode na probu negdje vani, naravno ne prodje, ali svejedno se uslika za fb kao da ce potpisati za njih. Najbolje glavom igra iako zna i driblati ali je kloc :D
Pa eto on je ovde doso da igra a usput mu je cura iz Gracanice, pa meni kaze puno je bolje ovdje u Gracanici nego di na strani.... :)
Usput je se ispravio oko suteva ;)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 14 jul 2014, 17:55

bihacusrcu1 je napisao/la:nemojte shvatati kao uvredu ili sta ali Galin nama koji smo bez ekipe fakticki ne bi bio pojacanje sad...to je najgori napadac koji je igrao u Bihacu otkako pratim jedinstvo
Znamo mi Galina jer je igro ranije već ovdje i ako je u istoj formi kao onda tad igramo sa 10 nogometaša na terenu :lol:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 14 jul 2014, 18:08

GracanicaAA je napisao/la:
Pa eto on je ovde doso da igra a usput mu je cura iz Gracanice, pa meni kaze puno je bolje ovdje u Gracanici nego di na strani.... :)
Usput je se ispravio oko suteva ;)
Jest mi poznat stil pisanja :3 Da ne živiš kod spomenika? :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 14 jul 2014, 18:15

Od kud je ovaj Miloš Galin jel on porijeklom iz Srbije ili Bosne
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 14 jul 2014, 18:17

BLUTUD je napisao/la:
PlavoZuti je napisao/la:
Možda si stariji od mene al po tvojim postovima imaš mozak tinejdžera :crazy: Ja sam ako hoćeš da znaš nosio dres BRATSTVA samo 14.sezona pa izračunaj koliko je to utakmica pa ćeš vidjet da ti toliko na TV-u nemaš odgledanih :shh: Ti znaš jel Galin pojačanje il nije,žalostan ti nebio :lol: Momak sa 24.god.igrao u 10 klubova guju ti u grahu pojo.Bolje idi sa marokancima navijaj nego što pametujete po tribinama ;) POZDRAV
Igro sam i ja u Bratstvu....samo nisam toliko dugo...bio sam bolji pa napredovo dalje...a ti si mozda 14 godina treniro i bio zamjena...pricas kao da znas sve...koliko sam ja utakmica odgledo...i sam onda skontas koliko su ti glupi postovi...prvi si odma poceo napadat covjeka zato sto ne smatra galina pojacanjem...meni onda govoris da sam djete i sta vec jos nisi reko...a onda kazes kako ja ili neko drugi zvucimo kao teenager-i
A reko ti...i ponavljam opet...nemoj nama pricat ovdje sta ti smeta...nema ovdje dase...idi dole na stadion pa ga nadji i reci mu u oci sta ti smeta...nemoras se krit ovdje i nama stare price pricat...nisi prvi koji je to sve reko....znamo mi to...mi ne navijamo za dasu nego za Bratstvo....nogometni klub Gracanice i opstine....koji je tu godinama...prije nego sto si se i rodio...prije nego sto je se i daso rodio....eh za to mi navijamo...a ne za politiku...

BLUTUD
Kontakt:

Post Postao/la BLUTUD » 14 jul 2014, 19:00

Žuto plavi druže slabo si ti napredovao :salut:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 14 jul 2014, 19:13

xxh2o je napisao/la:Od kud je ovaj Miloš Galin jel on porijeklom iz Srbije ili Bosne
Iz Bosne je,mislim okolina Bihaca tacnije Bosanski Petrovac
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 jul 2014, 02:13

Bihac96 je napisao/la:
xxh2o je napisao/la:Od kud je ovaj Miloš Galin jel on porijeklom iz Srbije ili Bosne
Iz Bosne je,mislim okolina Bihaca tacnije Bosanski Petrovac
On je iz Vrtoca malo mjesto kraj Bos. Petrovca
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 15 jul 2014, 10:54

svako ima svoje mišljenje o pojačanjima,lično mislim da galin nije igrač za bratstvo,ni u jednom klubu gdje je igrao nije ništa pokazo,ali hoću da kažem kad se nešto napiše na ovom forumu svaki odgovor povezuje se sa dasom,stvarno neznam jel moguće da se sve vrti oko politike,ja nemam ništa protiv čovjeka,kakav god da je doveo je bratstvo na ovu razinu,a možemo se svi zapitat da nema dase gdje bi bratstvo sad igralo...........

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 15 jul 2014, 18:07

7april je napisao/la:svako ima svoje mišljenje o pojačanjima,lično mislim da galin nije igrač za bratstvo,ni u jednom klubu gdje je igrao nije ništa pokazo,ali hoću da kažem kad se nešto napiše na ovom forumu svaki odgovor povezuje se sa dasom,stvarno neznam jel moguće da se sve vrti oko politike,ja nemam ništa protiv čovjeka,kakav god da je doveo je bratstvo na ovu razinu,a možemo se svi zapitat da nema dase gdje bi bratstvo sad igralo...........
Slazem se 100%. Vise se u ovoj temi pise o Dasi nego o Bratstvu, igracima, i navijacima sve zajedno...a to sve opet zahvaljujuci pojedincima...
Ja sam davno jos reko...mozda Dasina politika nije po propisima i sta ja znam....ali je barem ulozio dosta para u Bratstvo....opstinski klub, a ne Slobodu i slicne kao pojedini...vise se para davalo za rukomet nego za nogomet....Mrkonji kucu napravise ...vikendice... Ovo ono...a sad kad se ulaze u Bratstvo...onda seru....

Sto se tice Galina...retardiran je onaj ko misli da je vrijedan...nema covjek veze...pogledajte njegova videa na youtube...sve golove sugavo sretno dao....nema pojma....nemoze napravit neko potez da kreira sebi ili suigracu sansu...daje golove kad mu se servira kao na tanjiru...a i to nije 100%... Nije neko koga moras oprezno cuvat...nije neko kome treba jedna prilika...nije brz, pokretan...samo visok...a i za svoju visinu nije neki igrac glavom...gradjom je slab za svoju visinu...znaci nestabilan...nije tehnicar....i jos puno stvari...pa de nek mi sad neko kaze sta to ima vezano za njega da ga trebamo smatrat pojacanjem

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 jul 2014, 18:12

Poturalić je već sad doktor fudbala za Galina.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.