Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 13 jul 2014, 22:42

keno94 je napisao/la: slika
Lazare dragi..

slika
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 14 jul 2014, 01:31

Špekulisalo se kako će Marković ili Sterling uzeti broj 7. Ipak Marković je uzeo svoj broj iz Benfice 50, a Sterling je zadrzao 31. Broj 7 je pripao ...... Rickie Lambertu :)))
At the end of the storm there's a golden sky..

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 14 jul 2014, 01:36

Kad je bal nek' je maskenbal.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 14 jul 2014, 01:39

Drago mi je sto je otisao Suarez i mislim da su ove cifre sto se spominju odlicne. Bejl i Ronaldo su otisli sa dosta manje godina od Luisa i to treba uzeti u obzir. Suarez puni sad nekad 28 godina.Vjerujem u Rodgersa i izbor igraca,te ocekujem da Redsi ponovo budu u TOP4 i imam osjecaj da ce Staridz strpat 30 komada :mrgreen:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 jul 2014, 07:43

Barcelona will not be able to present Luis Suarez to the press and public when his transfer from Liverpool is complete. Suarez's impending £75million move can go ahead in the coming days despite his four-month worldwide ban from all football-related activity. But FIFA has confirmed the suspension does prevent the kind of welcoming ceremony Barcelona customarily throw for their marquee signings.

to je to sto se tice za koliko ce para Suarez u Barcelonu....

Broj 7 nije ponudjen Sterlingu ni Markovicu nego Lambertu ;) :mrgreen: :facepalm:

Liverpool urged to sign Colombia star James Rodriguez as replacement for Luis Suarez

ovo bi bilo fino :cool:

Spominje se jos i Jay Rodrigues naravno iz Sottona :tralala:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 14 jul 2014, 10:14

Mislim da su Rodriguez, Reus i Falcao prilično realne kupovine za Liverpool.

Dennis
Kontakt:

Post Postao/la Dennis » 14 jul 2014, 10:20

MoR je napisao/la:Mislim da su Rodriguez, Reus i Falcao prilično realne kupovine za Liverpool.
Ta trojica nisu realne kupovine za real madrid

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 jul 2014, 11:32

ispade nam tacna ona zajebancija da ce lambert suareza zamjeniti evo sad i broj njegov dobio. sve ispod 30 golova ove sezone za nejga je sramota :D
You are someone else I am still right here

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jul 2014, 12:07

MoR je napisao/la:Mislim da su Rodriguez, Reus i Falcao prilično realne kupovine za Liverpool.
Nisu. To je cinjenica. Mi ipak nemamo para kao naftasi...
Ali...
Uvijek se zapitam zasto simpatizeri rivalskih klubova dolaze kenjati po temi, kada npr. Fabregas, Van Persie, Henry odu iz Arsenala, kada Ronaldo ode iz Uniteda, Torres ili Suarez iz Liverpoola i slicno...
Jos uz to se pocinju "brinuti" za sudbinu tih klubova. Cudno, u najmanju ruku.
Znam samo jedno, ni jedan od tih klubova nije propao nakon odlaska najvecih zvijezda. Zato sam ubijedjen da nece ni Liverpool. Odlazili su mnogi, a klub je ostajao i postajao jos jaci.
Zbog toga savjetujem svim "dusebriznicima" da ne razbijaju glavu jer Liverpool NECE propasti, i ako je tesko danas biti konkurentan na trzistu bez hrpe para, iako je tesko dovesti dobre igrace (to je iskusio i MANU u ovom prelaznom roku, bilo je nekakvih odbijanja), vjerujem da ce Brendan to dobro posloziti i da ce i ove godine Liverpool biti u top 4.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 14 jul 2014, 12:16

Ima nade da se na kraju dovede Moreno, Aspas gotovo sigurno ide u sevillu, mozda je i on ukljucen u transfer. Izgleda da je Lovren sve dalje od LFCa, nakon sto je opet poceo trenirat sa ekipom. I direktor Sotona je izjavio da ga ne zele prodati.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jul 2014, 12:20

mcmanaman je napisao/la:Ima nade da se na kraju dovede Moreno, Aspas gotovo sigurno ide u sevillu, mozda je i on ukljucen u transfer. Izgleda da je Lovren sve dalje od LFCa, nakon sto je opet poceo trenirat sa ekipom. I direktor Sotona je izjavio da ga ne zele prodati.
Hvala Bogu.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jul 2014, 12:35

Ako ce se dovoditi stoper, a vjerovatno hoce, ima puno boljih opcija od Lovrena.
Na primjer, Benatia bi se savrseno uklopio u LFC, siguran sam, a isto tako ne bi bio skuplji od Lovrena.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 jul 2014, 12:39

Ponos Torina je napisao/la:Barcelona will not be able to present Luis Suarez to the press and public when his transfer from Liverpool is complete. Suarez's impending £75million move can go ahead in the coming days despite his four-month worldwide ban from all football-related activity. But FIFA has confirmed the suspension does prevent the kind of welcoming ceremony Barcelona customarily throw for their marquee signings.

to je to sto se tice za koliko ce para Suarez u Barcelonu....

Broj 7 nije ponudjen Sterlingu ni Markovicu nego Lambertu ;) :mrgreen: :facepalm:

Liverpool urged to sign Colombia star James Rodriguez as replacement for Luis Suarez

ovo bi bilo fino :cool:

Spominje se jos i Jay Rodrigues naravno iz Sottona :tralala:
Necu da se raspravljam , al evo ako ti ista znaci ...

"It's closer to the figures quoted by Barcelona ****. It's less than €85m. I'm not going to reveal how much. We'll do that at his presentation. He's signed a five-year deal", he added.

Read more: Bartomeu: "Suárez deal did not reach €85m" - MARCA.com (English version)

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 14 jul 2014, 12:49

ackeey je napisao/la:
Ali...
Uvijek se zapitam zasto simpatizeri rivalskih klubova dolaze kenjati po temi, kada npr. Fabregas, Van Persie, Henry odu iz Arsenala, kada Ronaldo ode iz Uniteda, Torres ili Suarez iz Liverpoola i slicno...
Kad neko počne trolati na temi Manchester Uniteda onda Smor kaže 'da ne čačkaju mečku' a kad Mečka znana kao Smor počne trolati na drugim temama onda je to u redu, dupli standardi.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 14 jul 2014, 12:50

Dupli standardi kuknjava kuknjava

Ja sa vama fino, a vi tako. Sramota :plac:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 14 jul 2014, 12:52

slika
Dani Pacheco potpisao za Betis. YNWA
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jul 2014, 12:59

lfckop je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
Ali...
Kad neko počne trolati na temi Manchester Uniteda onda Smor kaže 'da ne čačkaju mečku' a kad Mečka znana kao Smor počne trolati na drugim temama onda je to u redu, dupli standardi.
Nisam mislio na Mora, vec opcenito. Isto to su radili i pojedinci sa naseg PDF-a, i svi ostali.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jul 2014, 13:08

Aspas ide u Sevillu za Morena plus 16 miliona funti. :njanjanja:
Suso: "For me, there is no bigger club than Liverpool. The crowd, the people, the stadium and the Kop - that's a feeling that you cannot explain."
Zna mali znanje. Susu dati 10-ku, Raheemu 7-icu, a Flani 2. To su naša djeca koja neće napustiti Englesku.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 14 jul 2014, 13:14

Henderson je napisao/la:Aspas ide u Sevillu za Morena plus 16 miliona funti. :njanjanja:
Suso: "For me, there is no bigger club than Liverpool. The crowd, the people, the stadium and the Kop - that's a feeling that you cannot explain."
Zna mali znanje. Susu dati 10-ku, Raheemu 7-icu, a Flani 2. To su naša djeca koja neće napustiti Englesku.
I meni je drago za Susa. Nego, upravo na SKYBET-u vidim da je pala kvota da ce Reus preci u LFC na 2/1 :roll: :roll:
Pretpostavljam da od toga nema nista, ali... lijepo je procitati.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 jul 2014, 13:16

ackeey je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Aspas ide u Sevillu za Morena plus 16 miliona funti. :njanjanja:
I meni je drago za Susa. Nego, upravo na SKYBET-u vidim da je pala kvota da ce Reus preci u LFC na 2/1 :roll: :roll:
Pretpostavljam da od toga nema nista, ali... lijepo je procitati.
Ma to ramazanski popust, sniženje 1000%.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.