Lazare dragi..keno94 je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Lazare dragi..keno94 je napisao/la:
Ta trojica nisu realne kupovine za real madridMoR je napisao/la:Mislim da su Rodriguez, Reus i Falcao prilično realne kupovine za Liverpool.
Nisu. To je cinjenica. Mi ipak nemamo para kao naftasi...MoR je napisao/la:Mislim da su Rodriguez, Reus i Falcao prilično realne kupovine za Liverpool.
Hvala Bogu.mcmanaman je napisao/la:Ima nade da se na kraju dovede Moreno, Aspas gotovo sigurno ide u sevillu, mozda je i on ukljucen u transfer. Izgleda da je Lovren sve dalje od LFCa, nakon sto je opet poceo trenirat sa ekipom. I direktor Sotona je izjavio da ga ne zele prodati.
Necu da se raspravljam , al evo ako ti ista znaci ...Ponos Torina je napisao/la:Barcelona will not be able to present Luis Suarez to the press and public when his transfer from Liverpool is complete. Suarez's impending £75million move can go ahead in the coming days despite his four-month worldwide ban from all football-related activity. But FIFA has confirmed the suspension does prevent the kind of welcoming ceremony Barcelona customarily throw for their marquee signings.
to je to sto se tice za koliko ce para Suarez u Barcelonu....
Broj 7 nije ponudjen Sterlingu ni Markovicu nego Lambertu![]()
![]()
Liverpool urged to sign Colombia star James Rodriguez as replacement for Luis Suarez
ovo bi bilo fino
Spominje se jos i Jay Rodrigues naravno iz Sottona
Kad neko počne trolati na temi Manchester Uniteda onda Smor kaže 'da ne čačkaju mečku' a kad Mečka znana kao Smor počne trolati na drugim temama onda je to u redu, dupli standardi.ackeey je napisao/la:Nisu. To je cinjenica. Mi ipak nemamo para kao naftasi...MoR je napisao/la:Mislim da su Rodriguez, Reus i Falcao prilično realne kupovine za Liverpool.
Ali...
Uvijek se zapitam zasto simpatizeri rivalskih klubova dolaze kenjati po temi, kada npr. Fabregas, Van Persie, Henry odu iz Arsenala, kada Ronaldo ode iz Uniteda, Torres ili Suarez iz Liverpoola i slicno...
Jos uz to se pocinju "brinuti" za sudbinu tih klubova. Cudno, u najmanju ruku.
Nisam mislio na Mora, vec opcenito. Isto to su radili i pojedinci sa naseg PDF-a, i svi ostali.lfckop je napisao/la:Kad neko počne trolati na temi Manchester Uniteda onda Smor kaže 'da ne čačkaju mečku' a kad Mečka znana kao Smor počne trolati na drugim temama onda je to u redu, dupli standardi.ackeey je napisao/la:Nisu. To je cinjenica. Mi ipak nemamo para kao naftasi...MoR je napisao/la:Mislim da su Rodriguez, Reus i Falcao prilično realne kupovine za Liverpool.
Ali...
Uvijek se zapitam zasto simpatizeri rivalskih klubova dolaze kenjati po temi, kada npr. Fabregas, Van Persie, Henry odu iz Arsenala, kada Ronaldo ode iz Uniteda, Torres ili Suarez iz Liverpoola i slicno...
Jos uz to se pocinju "brinuti" za sudbinu tih klubova. Cudno, u najmanju ruku.
Zna mali znanje. Susu dati 10-ku, Raheemu 7-icu, a Flani 2. To su naša djeca koja neće napustiti Englesku.Suso: "For me, there is no bigger club than Liverpool. The crowd, the people, the stadium and the Kop - that's a feeling that you cannot explain."
I meni je drago za Susa. Nego, upravo na SKYBET-u vidim da je pala kvota da ce Reus preci u LFC na 2/1Henderson je napisao/la:Aspas ide u Sevillu za Morena plus 16 miliona funti.
Zna mali znanje. Susu dati 10-ku, Raheemu 7-icu, a Flani 2. To su naša djeca koja neće napustiti Englesku.Suso: "For me, there is no bigger club than Liverpool. The crowd, the people, the stadium and the Kop - that's a feeling that you cannot explain."
Ma to ramazanski popust, sniženje 1000%.ackeey je napisao/la:I meni je drago za Susa. Nego, upravo na SKYBET-u vidim da je pala kvota da ce Reus preci u LFC na 2/1Henderson je napisao/la:Aspas ide u Sevillu za Morena plus 16 miliona funti.
Zna mali znanje. Susu dati 10-ku, Raheemu 7-icu, a Flani 2. To su naša djeca koja neće napustiti Englesku.Suso: "For me, there is no bigger club than Liverpool. The crowd, the people, the stadium and the Kop - that's a feeling that you cannot explain."![]()
![]()
Pretpostavljam da od toga nema nista, ali... lijepo je procitati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.